Znaci neko treba da glasa za rumenka da ne bi dzafke pobijedio iako ne podrzava sdp politiku, ali je bitno zajebati sda?cLo wrote:To je taman toliko koliko ce Becirovicu da faliNivelacija wrote:Za Hadzikadica 50 k je odlican rezultat
Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
- Bloo
- Globalna šefica
#3276 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
- drag_gost
#3277 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Hadzikadic do sada oko 25 000 glasova. Aferim profesore!
- cLo
#3278 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Aha, nana Muharema iz Puhovca glasala za Mirsada Hadzikadica.GandalfSivi wrote:Jok ba, Sefikovi glasaci redom podrzali Mirsu, lika koji hoce da ukine sistem na kojem SDA zivi 25 godina...escobar__ wrote:Pa nisu bolan za Mirsu glasali samo potencijalni birači Bećirevića jbt.![]()
Ispade svi koji su glasali za Mirsu su bili SDPovi fanovi al ih Mirso sjebao i odvukao glasove da bi Džafer pobijedio.
- Control panel
#3279 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Ko tako razmislja i govori je najveci neprijatelj bih.General War wrote: ...glasovima hrvata ili nekog drugog naroda?
- cLo
#3280 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Znaci bas to! Sve je bolje od SDA!Bloo wrote:Znaci neko treba da glasa za rumenka da ne bi dzafke pobijedio iako ne podrzava sdp politiku, ali je bitno zajebati sda?cLo wrote:To je taman toliko koliko ce Becirovicu da faliNivelacija wrote:Za Hadzikadica 50 k je odlican rezultat
-
1Dante1
#3281 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Pa to je citava poenta, zato SDP-ovci vise na temi zadnjih mjesec dana, dzaba ljudima objasnjavat da nas neke boli nesto za SDP i SDA i da glasamo za onog koga smatramo najsposobnijim. Mozda Mirsad nije najsposobniji, ko ce znat, al svidja mi se lik.Bloo wrote:Znaci neko treba da glasa za rumenka da ne bi dzafke pobijedio iako ne podrzava sdp politiku, ali je bitno zajebati sda?cLo wrote:To je taman toliko koliko ce Becirovicu da faliNivelacija wrote:Za Hadzikadica 50 k je odlican rezultat
- cLo
#3282 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Nisam ja za SDP, ja sam za Komsica i DF glasala FYI

- Bloo
- Globalna šefica
#3283 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Kao sto napisase na drugoj temi..Bosnjacima je njihov predstavnik ok jer ne radi na rusenju drzave. Nuff said.cLo wrote: Znaci bas to! Sve je bolje od SDA!
Ka bih dodala...ne radi otvoreno.
-
1Dante1
#3284 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
To je u redu, ima smisla iza tog izbora, ali prepirke oko toga da li da neko glasa za SDA, SDP ili mozda SBB su smijesne. Razlika u par deka, ali i dalje su ista govna.cLo wrote:Nisam ja za SDP, ja sam za Komsica i DF glasala FYI![]()
-
soha96
#3285 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Kakva opravdanja ljudino, skoro niko ovdje nije najavljivao pobjedu Mirse. Ovim tempom ide na 50k+ cemu smo se i nadali i osnivanje stranke.julisiz es grant wrote:E gospodo, kao što sam i obećao, da čujemo...izgovori, opravdanja..bujrum
- Dosadno mii
#3286 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Ma puko liksoha96 wrote:Kakva opravdanja ljudino, skoro niko ovdje nije najavljivao pobjedu Mirse. Ovim tempom ide na 50k+ cemu smo se i nadali i osnivanje stranke.julisiz es grant wrote:E gospodo, kao što sam i obećao, da čujemo...izgovori, opravdanja..bujrum
- cLo
#3287 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
A jbg vjecna boljka opozicije jeste ta da se glasovi uvijek rasipaju na par strana. A ja ne mislim sto ti pomenuti Bosnjaci misle, naprotiv.Bloo wrote:Kao sto napisase na drugoj temi..Bosnjacima je njihov predstavnik ok jer ne radi na rusenju drzave. Nuff said.cLo wrote: Znaci bas to! Sve je bolje od SDA!
Ka bih dodala...ne radi otvoreno.
-
Nivelacija
#3288 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Samo da predje 50k aBd
- 1941.
#3289 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Upravo tako1Dante1 wrote:dzaba ljudima objasnjavat da nas neke boli nesto za SDP i SDA i da glasamo za onog koga smatramo najsposobnijim.Mozda Mirsad nije najsposobniji, ko ce znat, al svidja mi se lik.![]()
I kao takvi konačno dobili priliku da zaista glasamo za nešto a ne protiv nečega ili nekoga, dodao bih.
- drag_gost
#3290 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Oko 40 000 rekose da ima do sada.
- General War
#3291 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Ne, nego i Komso je dobio glasove bosnjaka i ostalih koji biraju i Hadzikadica ili Becirovica...Control panel wrote:Ko tako razmislja i govori je najveci neprijatelj bih.General War wrote: ...glasovima hrvata ili nekog drugog naroda?
-
SimkeA
#3292 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Hadzikadic je na Face Tv, u programu uzivo.
- Smrcak15
#3293 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

iako su ovo dobri rezultati za nekoga ko je dosao prije pola godine na bh politicku scenu...ali ovo samo pokazuje koliko smo mi nezrelo drustvo jos za ovakve ljude
Moj predsjednice oprosti nasem mazohistickom narodu jer neznaju sta rade....
jedan polumrtvi Dzaferovic ovoliko glasova...
- General War
#3294 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Nabijem drustvo na Q, i nemam se sta izvinjavat Mirsadu.Smrcak15 wrote:
iako su ovo dobri rezultati za nekoga ko je dosao prije pola godine na bh politicku scenu...ali ovo samo pokazuje koliko smo mi nezrelo drustvo jos za ovakve ljude![]()
- Bloo
- Globalna šefica
#3295 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Sutra fino među džematlije i vazi....Smrcak15 wrote:
jedan polumrtvi Dzaferovic ovoliko glasova...eh grdne rane
- Quaresma
#3296 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
ocekujem da ce imati max 42kdrag_gost wrote:Oko 40 000 rekose da ima do sada.
ne znam sta da kazem, nisam bio u mogucnosti glasati, osjecam se bas bezveze, ali nazalost bio sam sprijecen zbog putovanja i fakultetskih obaveza
ja sam presretan što ovaj čovjek dobio ovoliki broj glasova, najiskrenije se nadam da ce osnovati svoju stranu
- Smrcak15
#3297 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
ne brini se ti, ne trebam ja nista vaziti nikome ni u kakvom dzematu...ali ce tebi fine vazove prirediti i dzafa i komsa a i dodiBloo wrote:Sutra fino među džematlije i vazi....Smrcak15 wrote:
- Bloo
- Globalna šefica
#3298 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Naravno, jebe se tebi već više od desetljeća iz ŠvedCkeSmrcak15 wrote:ne brini se ti, ne trebam ja nista vaziti nikome ni u kakvom dzematu...ali ce tebi fine vazove prirediti i dzafa i komsa a i dodiBloo wrote:Sutra fino među džematlije i vazi....Smrcak15 wrote:
Nisam ja izabrala Džafketa. Ko je? Većina
- General War
#3299 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Quaresma wrote:ocekujem da ce imati max 42kdrag_gost wrote:Oko 40 000 rekose da ima do sada.
ne znam sta da kazem, nisam bio u mogucnosti glasati, osjecam se bas bezveze, ali nazalost bio sam sprijecen zbog putovanja i fakultetskih obaveza
ja sam presretan što ovaj čovjek dobio ovoliki broj glasova, najiskrenije se nadam da ce osnovati svoju stranu
Bolje da atomska padne, pa sve ispocetka...jbt tip dobije izbore cija stranka ima NULA 0 rezultata u cetiri godine i jos se pride raspala na dva dijela.
Nema nista od stranacja sa ovakvim narodom...barem ocito vecinom.
-
Piklic
#3300 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Pa ja ne znam u sta ovaj narod gleda, nema autoputa 4 godine sve skuplje, plate nize svi parametri losi u kontestu sire slike i oni opet glasaju za Dzaferovica, a ovaj Fahrudin dozivio je po meni debakl u odnosu na prethodna 2 puta, Denis i SDP koliko su ulagali u kampaniju ne mogu biti zadovoljni...
A za profesora svaka cast s obzirom da se pojavio prvi put prije par mjeseci ovo je odlicno...
A za profesora svaka cast s obzirom da se pojavio prvi put prije par mjeseci ovo je odlicno...