Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Industrialyzer wrote:U postavkama profila podesi da dozvoljavas razmjenu privatnih poruka.
Dobro jutro hodleri, teski dani za xrp Dosao sam do informacija da Western Union i jos dvije velike kompanije za razmjenu novca planiraju Ripple tehnologiju koristiti ove godine.
Odakle je info?
Sa ripple zvanicnog profila
A vezano za Ripple, misljenja su podijeljena.... ja sam nekako ni tamo ni vamo....
512MB wrote:Nemoj te se zavaravat oko rippla posto nije decentraliziran, masa financijski instituta testiraju ripple/steller jer su do 30% eficientnije od swifta. Ripple ide ove godine na 20$ a sljedece ko zna gdje.. ako je ista sigurno onda to.
hahaha.
zašto bi banka koristila ripple ??????
napraviće svoj ripple sistem, ako im bude trebalo.
Last edited by victom on 01/03/2021 04:19, edited 2 times in total.
Pitar_na_motoru wrote:
A vezano za Ripple, misljenja su podijeljena.... ja sam nekako ni tamo ni vamo....
Jesu zato sto raja ni ne zna sta je ripple ni xrp. Da se vise informisu ne bi bilo dileme. Ja sam siguran, ali bas siguran da ripple ide preko 10$. To je skoro pa neizbjezno. Dosta projekata je u test fazi, cim to prodje, a proci ce, cijena ide gore. Ja licno koristim ripple za transfer novca sa mjenjacnica. Fee je skoro i nepostojeci, a brzina expresna. Prebacim par hiljada dolara bukvalno za 5 minuta i to za fee koji je 0.0nesto xrp-a. U biti koliko poslao, toliko dobio.
512MB wrote:Nemoj te se zavaravat oko rippla posto nije decentraliziran, masa financijski instituta testiraju ripple/steller jer su do 30% eficientnije od swifta. Ripple ide ove godine na 20$ a sljedece ko zna gdje.. ako je ista sigurno onda to.
hahaha.
Zasto bi pravile svoj ripple? Ripple mreza trenutno podrzava vecinu kriptovaluta kao i fiat valuta dolar euro itd... A bome treba to programirat i odrzavat... To ko kad bi svaka banka svoj internet pravila
Jako je opasno ulagat u nesto a de neznas ni osnove tehnologije u koju ulazes...
hahaha.
hahaha.
Malo si tupav, nisi puno, samo malo.
Dokaz :
e moje dijete. Ti si još mlad, naivan i pun ideala.
@victom: znaci ti samo kupujes zato sto znas da ce masa raje kupavati i da ce cijena rasti?
nisi nesto odusevljen kripto tehnologijom i ne vidis jos svrhu jel tako?
@puf: preko koje banke tj. mjenjacnice saljes novac i placas fee sa ripple?
parappa wrote:@victom: znaci ti samo kupujes zato sto znas da ce masa raje kupavati i da ce cijena rasti?
otprilike tako. čisti profit, kao i kod 90% ostatka
parappa wrote:@victom: znaci ti samo kupujes zato sto znas da ce masa raje kupavati i da ce cijena rasti?
Izgleda da me nisi skontao, ne saljem preko banke, nego kada saljem bilo koji crypto, pretvaram ga u ripple i saljem ripple. Npr sa bitstampa na hitbtc. ili sa bitstampa na binance, ili na privatni xrp wallet, jer kad ne trade-am nesto mi srcu tesko da drzim pare na mjenjacnici, vise volim da su kod mene .
jesi iz sarajeva ? ako jesi, mogli bi se naći sutra, da to pazarim.
de mi pošalji na pm, broj telefona.
da te nazovem, da se dogovorimo.
jel paše sutra ?