tako i treba , prvo ugusit pobunu u dodikistanu.Krokodajl wrote:Banja Luka pod sankcijama, Maoča nije
onda se obracunat sa ovim zalutalim ovcicama!
nema zajebancije.vise...
i treptanja,
tako i treba , prvo ugusit pobunu u dodikistanu.Krokodajl wrote:Banja Luka pod sankcijama, Maoča nije
Puuu... jebem ti pravdu!Krokodajl wrote:Banja Luka pod sankcijama, Maoča nije
Kažu ukinuće Trump sankcije, čim u'apsi Ilariju![]()
![]()
Zna se ko su Kurdi u Bosni, ko se u kolo fata, kome Ameri pjesme pjevajusumirprimus wrote:tako i treba , prvo ugusit pobunu u dodikistanu.Krokodajl wrote:Banja Luka pod sankcijama, Maoča nije
onda se obracunat sa ovim zalutalim ovcicama!
nema zajebancije.vise...
i treptanja,
Da hoce govedo vise skinuti. Srbi toga nisu svjesni, Dodik je za njih trenutno najveca prijetnja.Krokodajl wrote:Banja Luka pod sankcijama, Maoča nije
![]()
ko su kurdi u bosni?Krokodajl wrote:
Zna se ko su Kurdi u Bosni, ko se u kolo fata, kome Ameri pjesme pjevaju
Poslije zaostravanja ide spustanje...Kikibombona wrote:Nisam vjerovao kada su ljudi govorili da se sa godinama poostravaju kriteriji. Alfonso je izgleda stariji par godina od mene, kod njega metastaziralo, ne moze zeMsko ocima.statixx wrote:Valja vam spustati kriterije kako godine prolaze....I kod mene se pogorsava, ne smijem dozvoliti da zamrzim zene kao on.
Hahaha, al nije to da padaju kriteriji, vec se mijenjaju prioritetiKikibombona wrote:Nisam vjerovao kada su ljudi govorili da se sa godinama poostravaju kriteriji. Alfonso je izgleda stariji par godina od mene, kod njega metastaziralo, ne moze zeMsko ocima.statixx wrote:Valja vam spustati kriterije kako godine prolaze....I kod mene se pogorsava, ne smijem dozvoliti da zamrzim zene kao on.
Kad su namjere poznate već skoro tri decenije, ta pitanja i odgovori su nam skoro nevažni.Alfons Kauders wrote:Bitno je da pitanje vise nije da li se mogu graditi konstruktivni odnosi sa Srbijom, jer su u proteklim mjesecima dokazali da imaju iste ciljeve kao i prije 25 godina, ali da samo cekaju novu priliku.madner wrote:
Beograd je taj koji na ovim prostorima pokrece krize.
Dakle pitanje je da li su procjenili da je sada taj trenutak dosao.
Odgovor je da ovo sada ispitavanje terena, cekaju raspad EU.
Pitanje nije da li je trenutak dosao, nego sta su oni smatrali za pravi trenutak, tj. kada su i zasto donijeli odluku da pokusaju pokrenuti novi rat?
..reagovala je jer se problem ticao direktno njih, a ne BiH...sad ako Bosnjaci u tome ne vide (a nevide) svoju sansu za vracanjem Ustava iz 1991...Kikibombona wrote:Da hoce govedo vise skinuti. Srbi toga nisu svjesni, Dodik je za njih trenutno najveca prijetnja.Krokodajl wrote:Banja Luka pod sankcijama, Maoča nije
![]()
Sve u svemu, konacno da Amerika reaguje. Dobro je za cijelu BiH i za sirotinju u sva tri tora.
Pričaš li ti toliko i na dejtovima...Alfons Kauders wrote:
SDA nema, ali SDA u koaliciji sa IZ BiH ima.Banksy wrote:Kad su namjere poznate već skoro tri decenije, ta pitanja i odgovori su nam skoro nevažni.Alfons Kauders wrote:Bitno je da pitanje vise nije da li se mogu graditi konstruktivni odnosi sa Srbijom, jer su u proteklim mjesecima dokazali da imaju iste ciljeve kao i prije 25 godina, ali da samo cekaju novu priliku.madner wrote:
Beograd je taj koji na ovim prostorima pokrece krize.
Dakle pitanje je da li su procjenili da je sada taj trenutak dosao.
Odgovor je da ovo sada ispitavanje terena, cekaju raspad EU.
Pitanje nije da li je trenutak dosao, nego sta su oni smatrali za pravi trenutak, tj. kada su i zasto donijeli odluku da pokusaju pokrenuti novi rat?
Jedino pitanje koje je NAMA zaista važno u ovom trenutku je ima li SDA većinsku podršku u bošnjačkom narodu za prihvaćenu (ili sanjanu, svejedno) puzajuću podjelu BiH.
Ne.Banksy wrote:Pričaš li ti toliko i na dejtovima...Alfons Kauders wrote:
Ne nužno. Oduzmi broj budžetlija x 6 šire familije, starci, žene djeca, slabo će šta ostati spremno da uzme pušku.sumirprimus wrote:mirno spavajte,podjela znaci rat.![]()
to ce sve da hladno,lagano i u tisini preuzme plavu kovertu i ode do najvblizeg centra za mobilizaciju..Banksy wrote:Ne nužno. Oduzmi broj budžetlija x 6 šire familije, starci, žene djeca, slabo će šta ostati spremno da uzme pušku.sumirprimus wrote:mirno spavajte,podjela znaci rat.![]()
Tipujem na puzajući, tihi, prešutni (formalni ili neformalni) raspad u narednih 5 godina.
To je do IZ BiH.Banksy wrote:Ne nužno. Oduzmi broj budžetlija x 6 šire familije, starci, žene djeca, slabo će šta ostati spremno da uzme pušku.sumirprimus wrote:mirno spavajte,podjela znaci rat.![]()
Tipujem na puzajući, tihi, prešutni (formalni ili neformalni) raspad u narednih 5 godina.
Jah, i ja kad sam neki dan kupovo auto, pa onog novog Q7 od 100k € gledam i sam seb velim "nebi ga da mi ga poklone"Alfons Kauders wrote: Hahaha, al nije to da padaju kriteriji, vec se mijenjaju prioriteti![]()
Jednostavno sa 35 neces trpiti ista sranja kao sa 25 da bi bio sa zenom, bilo u vezi, bilo bez obaveze... Samim tim, pametnije biras bitke, jer nemas ni vremena, ni energije, ni volje kao kad si u cvijetu mladosti. Da se ne lazemo, koliko bi svako od nas ulozio vremena i truda da u krevet odvede zensku na faksu, a koliko danas? Koliko bi trpili sranja da pokupite curu na faksu ili u srednjoj, a koliko sa 30, 35 ili 40 godina?
A daleko od toga da nemrem zensko ocima... Ocima i dalje mogu - ali problem nastaje kada otvore usta. Da joj je 18 a meni 21, mogao bih sve saslusati, ali danas jok. Jednostavno nije vrijedno truda u vecini situacija. Zene to nazalost najcesce prihvataju teze od muskih, radi cega obicno kazem da se "precijene" - jer sa 30 ili 35 i dalje ocekuju da oko njih neko plese kao puterice![]()
Gdje sam rekao dobrim?512MB wrote:Jah, i ja kad sam neki dan kupovo auto, pa onog novog Q7 od 100k € gledam i sam seb velim "nebi ga da mi ga poklone"Alfons Kauders wrote: Hahaha, al nije to da padaju kriteriji, vec se mijenjaju prioriteti![]()
Jednostavno sa 35 neces trpiti ista sranja kao sa 25 da bi bio sa zenom, bilo u vezi, bilo bez obaveze... Samim tim, pametnije biras bitke, jer nemas ni vremena, ni energije, ni volje kao kad si u cvijetu mladosti. Da se ne lazemo, koliko bi svako od nas ulozio vremena i truda da u krevet odvede zensku na faksu, a koliko danas? Koliko bi trpili sranja da pokupite curu na faksu ili u srednjoj, a koliko sa 30, 35 ili 40 godina?
A daleko od toga da nemrem zensko ocima... Ocima i dalje mogu - ali problem nastaje kada otvore usta. Da joj je 18 a meni 21, mogao bih sve saslusati, ali danas jok. Jednostavno nije vrijedno truda u vecini situacija. Zene to nazalost najcesce prihvataju teze od muskih, radi cega obicno kazem da se "precijene" - jer sa 30 ili 35 i dalje ocekuju da oko njih neko plese kao puterice![]()
![]()
Tako Alfons sa dobrim kokama
Prepostavljam na stavovima i djelovanju SDA...Boskero wrote:A to mišljenje si bazirala na čemu?Banksy wrote:Ne nužno. Oduzmi broj budžetlija x 6 šire familije, starci, žene djeca, slabo će šta ostati spremno da uzme pušku.sumirprimus wrote:mirno spavajte,podjela znaci rat.![]()
Pa mislim čemu onda sekiranje. Ako bošnjačkom narodu ne treba država, ko smo mi da drugačije presuđujemo. Pa ne može Bosna i Hercegovina postojati samo zbog Banksy ili Palerma.Banksy wrote:Ne nužno. Oduzmi broj budžetlija x 6 šire familije, starci, žene djeca, slabo će šta ostati spremno da uzme pušku.sumirprimus wrote:mirno spavajte,podjela znaci rat.![]()
Jok, podjela će značiti rat.Banksy wrote:Ne nužno. Oduzmi broj budžetlija x 6 šire familije, starci, žene djeca, slabo će šta ostati spremno da uzme pušku.sumirprimus wrote:mirno spavajte,podjela znaci rat.![]()