Ekspanzija terorizma

salik79

#3276 Re: Ekspanzija terorizma

Post by salik79 »

Fudo387 wrote:
LSD wrote:
Fudo387 wrote:
Mogu, fino.
Cim mi kazes Iran, sve mi je jasno.
Sva zemlja je luda i zdravo, lokalne mule i ajatolasi uzjahali i ne silaze.
Cuj ti matere ti titule, ajatolah?
Daj bjezi...
I gdje si se ti spandjo sa tim likovima i navukao na te njihove budalastine?
Bar im naki pokemoni ne lupaju predsjednika po glavu, ko Donalda...realno :mrgreen:
Pa realno, to bi bio problem kad bi Donald naredio da se sad svi moramo lupati po glavi pokemanima, k'o one budale u Iranu sto su svojima naredili.
Kako su naredili, kada su zabranili?!

A sada ce novi spin:"Pa ja, vidis kakva je to drzava gdje ti neko moze zabraniti da se lopatom lupas po glavi i busis sarafcigerom!?"....

Dakle, njihov predsjednik ne da da ga pokemoni lupaju po glavi, niti dozvoljava drugima da ih lupaju.
LSD

#3277 Re: Ekspanzija terorizma

Post by LSD »

Brat Insomnija još nije odgovori na jedno jednostavno pitanje, a hoce da bježi :lol: zavalio onog Kikija i fata se noge :run:

Svi koji ga našamaraju u raspravi su mu kjafiri koji ne znaju arapski i jedu krmetinu :lol:
insomnia78

#3278 Re: Ekspanzija terorizma

Post by insomnia78 »

To je opste poznato
LSD

#3279 Re: Ekspanzija terorizma

Post by LSD »

Hajd valjda sutra odgovoriš :P
Fudo387

#3280 Re: Ekspanzija terorizma

Post by Fudo387 »

sumirprimus wrote:Ama torbicom hin bradr dofu :lol:
Ma ne, ovo je svakako zajebancija, al' eto kad su se vec dotakli tih pustinjskih strucnjaka...
Kako znam za sebe, odes na Bajram, klanjas, cestitas ljudima, oni tebi, ispucas sanzer iz devetaka i haj' kuci na baklavu.
Sad me Salik ubjedjuje, e ne ide tako, i sta sad, potrefim se u Bosni, odem na Bajram i tamo neko kaze, bajrambaracola Fudo i bub me
sarafcigerom u stomak, nova pravila.
mame mi, sve ludo pa haj'.
sumirprimus

#3281 Re: Ekspanzija terorizma

Post by sumirprimus »

Brate lsd halalis li bratu insomniji.pa da idemo leci?i on cE tebi...
Brate dofu halalis i bratu saliku.pa da idemo leci?i on ce tebi.
Ok nema mira.bez zidova :lol:
Naaaaa aaaajt
LSD

#3282 Re: Ekspanzija terorizma

Post by LSD »

sumirprimus wrote:Brate lsd halalis li bratu insomniji.pa da idemo leci?i on cE tebi...
Brate dofu halalis i bratu saliku.pa da idemo leci?i on ce tebi.
Ok nema mira.bez zidova :lol:
Naaaaa aaaajt
Nema halala onima koji meze krmetinu i ne znaju arapski :izet: :-)
Challenger__

#3283 Re: Ekspanzija terorizma

Post by Challenger__ »

Fudo387 wrote:sarafcigerom u stomak, nova pravila.
mame mi, sve ludo pa haj'.
Nema toga. Tradicionalni bosanski islam hanefijskog mezheba je oslabio na račun vehabija, odnosno učenja iz Saudijske Arabije. To je novo. Zašto je to tako je pravo pitanje.
Kikibombona

#3284 Re: Ekspanzija terorizma

Post by Kikibombona »

LSD wrote:
Kikibombona wrote:
A to da li ISIL ima veze sa islamom je obimno pitanje. Borci ISILa vjeruju da je njihova interpretacija islama ispravna i za islam su spremni poloziti zivote. Bio je video o covjeku iz Manbidza, ocu nekoliko djecaka. Djecu je sa ponosom slao u samoubilacke misije. Na kraju se i on raznio. Hiljade boraca ISILa se raznosi, gine u samoubilackim akcijama. Da bi uradio tako nesto ubjedjenje mora biti IZRAZITO cvrsto. A da li je ispravno, to je vec neka druga stvar. Smatram da nije.

Borci te teroristicke bagre ne samo da vjeruju da su ispravni muslimani, vec da su jedini ispravni na svijetu !! :lol: da oni imaju kljuceve dzeneta, da su jedini validni...znaci, ovi ostali ništa, to treba pobiti (kao što i ubijaju muslimane, uostalom).... zar nisu rekli za palestince da su sramota ljudska i da ne zaslužuju ništa, ce ih oni pobiti, ako vec nece Izrael, vrlo zanimljivo...a još zanimljivije je da nikad ne smiju napasti Izrael u cijeloj toj prici, niti im je kad to palo na pamet, da ti veliki "mudžahedini" ;-)

A to za Bagdadija je vec potvrdilo nekoliko šejhova širom svijeta, frajer je jervej i agent Mosada. To je opšte poznato.
Kakvih bolan sejhova?? :lol: :lol: :lol: :lol:

Jesi ozbiljan ili se zajebavas. Ne moze biti da je ovo sto pises ozbiljno. :roll:

Identitet Bagdadija je poznat irackim vlastima i svim velikim zemljama svijeta. Uvijek ima teoreticara zavjere koji ce izmisljati gluposti, ali to nijedna ozbiljna drzava ne radi.

Rusija, Iran ili Sirija koriste svaku priliku da oblate Ameriku, Sirija je zestoko suprostavljena Izraelu, ali niko ozbiljan i normalan nije spomenuo da je nekakav Simon Eliot vodja ISILa.

A budalastina ce uvijek biti. Iste gluposti poput tvojih plasira srpska propaganda o ratu u BiH. Cak nafataju neke budale sa zapada i istoka koje to potvrde. Seselj kaze da su Srebrenicu dogovorili Alija i Bil. Kaze da su Aleksandar Vasiljkovic (il' kako vec), kao i neki drugi generali JNA, agenti CIAe koji su placeni da ukaljaju nadaleko poznato srpsko junastvo itd. Uvijek ce biti likova koji ce u takve teorije vjerovati. Vidim ti si jedan od tih. Za tebe muslimani ne mogu biti krivi, kao sto ne mogu za nekoga Srbi itd. Za sve ces naci opravdanje i tu lijeka nema.
sumirprimus

#3285 Re: Ekspanzija terorizma

Post by sumirprimus »

Ovo ljudi kiki dzabe uprati pa vi vidite :lol:
Kikibombona

#3286 Re: Ekspanzija terorizma

Post by Kikibombona »

salik79 wrote:Neki dan Rusi postavljali kompromitirajuce satelitske snimke, i?! Poj'o vuk kenjca.
I Amerikanci su objavili da Asad i Hezbolah uvaljuju svoje ISILovce Iracanima. Cak se oglasio premijer Iraka i osudio ovaj vid saradnje Damaska i Hezbolaha sa ISILom.

S druge strane, poznato je da je Bashar al-Asad iz zatvora pustio vehabije koje su odmah zatim preuzele revoluciju.

Pojeo vuk magarca.
LSD

#3287 Re: Ekspanzija terorizma

Post by LSD »

Kikibombona wrote:
LSD wrote:
Kikibombona wrote:
A to da li ISIL ima veze sa islamom je obimno pitanje. Borci ISILa vjeruju da je njihova interpretacija islama ispravna i za islam su spremni poloziti zivote. Bio je video o covjeku iz Manbidza, ocu nekoliko djecaka. Djecu je sa ponosom slao u samoubilacke misije. Na kraju se i on raznio. Hiljade boraca ISILa se raznosi, gine u samoubilackim akcijama. Da bi uradio tako nesto ubjedjenje mora biti IZRAZITO cvrsto. A da li je ispravno, to je vec neka druga stvar. Smatram da nije.

Borci te teroristicke bagre ne samo da vjeruju da su ispravni muslimani, vec da su jedini ispravni na svijetu !! :lol: da oni imaju kljuceve dzeneta, da su jedini validni...znaci, ovi ostali ništa, to treba pobiti (kao što i ubijaju muslimane, uostalom).... zar nisu rekli za palestince da su sramota ljudska i da ne zaslužuju ništa, ce ih oni pobiti, ako vec nece Izrael, vrlo zanimljivo...a još zanimljivije je da nikad ne smiju napasti Izrael u cijeloj toj prici, niti im je kad to palo na pamet, da ti veliki "mudžahedini" ;-)

A to za Bagdadija je vec potvrdilo nekoliko šejhova širom svijeta, frajer je jervej i agent Mosada. To je opšte poznato.
Kakvih bolan sejhova?? :lol: :lol: :lol: :lol:

Jesi ozbiljan ili se zajebavas. Ne moze biti da je ovo sto pises ozbiljno. :roll:

Identitet Bagdadija je poznat irackim vlastima i svim velikim zemljama svijeta. Uvijek ima teoreticara zavjere koji ce izmisljati gluposti, ali to nijedna ozbiljna drzava ne radi.

Rusija, Iran ili Sirija koriste svaku priliku da oblate Ameriku, Sirija je zestoko suprostavljena Izraelu, ali niko ozbiljan i normalan nije spomenuo da je nekakav Simon Eliot vodja ISILa.

A budalastina ce uvijek biti. Iste gluposti poput tvojih plasira srpska propaganda o ratu u BiH. Cak nafataju neke budale sa zapada i istoka koje to potvrde. Seselj kaze da su Srebrenicu dogovorili Alija i Bil. Kaze da su Aleksandar Vasiljkovic (il' kako vec), kao i neki drugi generali JNA, agenti CIAe koji su placeni da ukaljaju nadaleko poznato srpsko junastvo itd. Uvijek ce biti likova koji ce u takve teorije vjerovati. Vidim ti si jedan od tih. Za tebe muslimani ne mogu biti krivi, kao sto ne mogu za nekoga Srbi itd. Za sve ces naci opravdanje i tu lijeka nema.
Evo ovako, kad naucis sta je to zapravo halifat, kako se to bira, kad je postao, kad je okoncao, da li se može samovoljno neko proglasiti i tako te neke osnovne stvari...onda cemo pricati, ovako ne možemo nikako , gubiš se konstantno.

Od haman dvije milijarde muslimana širom svijeta , jedino Elliot Shimonu palo na pamet da sam sebe proglasi halifom :skoljka:
sumirprimus

#3288 Re: Ekspanzija terorizma

Post by sumirprimus »

Uuuu izazvo je kiku..
Ode stranica u nedogled :lol:
Fudo387

#3289 Re: Ekspanzija terorizma

Post by Fudo387 »

Evo jarane i Kurda, dobro je Fudo.
Bizi...
salik79

#3290 Re: Ekspanzija terorizma

Post by salik79 »

Ja Kikiju rekoh da Rusija postavi kompromitirajuce satelitske snimke Isila i Amera, pa pojede vuk kenjca. A isto se desi i sa mojim odgovorom.

Al' za Kikija ne cudi, posto on svrsava na izraelsku podrsku kurdskoj drzavi, a ne pita se kako to da taj isti Izrael pomaze one iste koljace koji klase Kurde (i sve ostale) po Siriji. Njemu tu nema nikakve kontradiktornosti.
Last edited by salik79 on 03/10/2017 00:36, edited 1 time in total.
Challenger__

#3291 Re: Ekspanzija terorizma

Post by Challenger__ »

Kikibombona wrote:I Amerikanci su objavili da Asad i Hezbolah uvaljuju svoje ISILovce Iracanima. Cak se oglasio premijer Iraka i osudio ovaj vid saradnje Damaska i Hezbolaha sa ISILom.
Nema nikakve "saradnje", niti je Abadi takav oblik rješavanja enklave nazvao "saradnjom". Ne lupaj.
salik79

#3292 Re: Ekspanzija terorizma

Post by salik79 »

Kikibombona wrote:
salik79 wrote:Neki dan Rusi postavljali kompromitirajuce satelitske snimke, i?! Poj'o vuk kenjca.
I Amerikanci su objavili da Asad i Hezbolah uvaljuju svoje ISILovce Iracanima. Cak se oglasio premijer Iraka i osudio ovaj vid saradnje Damaska i Hezbolaha sa ISILom.

S druge strane, poznato je da je Bashar al-Asad iz zatvora pustio vehabije koje su odmah zatim preuzele revoluciju.

Pojeo vuk magarca.

Kao prvo, pitao si i dobio odgovor. Kao drugo, niko nije uvalio Isilovce (koji su bili na izmaku snage) nikome, jer ih je i Hizbullah i SAA docekala u Zoru.

A tu lafinu oko pustanja vehabija i "preuzimanja revolucije", kada si naveo kao glavnog onog lika sto vec decenijama nije ni zivio u Siriji, a godine proveo po evropskim zatvorima, sam opovrgao na temi o Siriji i ne mislim ponovo, kao sa savom, vrtiti istu plocu.
Kikibombona

#3293 Re: Ekspanzija terorizma

Post by Kikibombona »

insomnia78 wrote:Kiki sram te i stid bio. Preskocio si nase perjanice u Daeshu i Nusri
Bajro Ikanovic, agent Mossada, ISILovac

Image

Nusret Imamovic, agent CIA, Al Kaida - Al Nusra

Image

Pravo ime Bajre Ikanovica je Simon Finci, rodjen u Sarajevu. Pravo ime Nusreta Imamovica je Mose Finci, takodjer iz Sarajeva.

Ove hiljade vehabija, a bgm, sve ih vise vidim ( :-) ), su sve sami agenti Mossada i CIAe. Sirom BiH ovi vehabijsko-zidovski agenti pune dvorane. Bas su popularni kod domacih muslimana. Glavni Mossadov agent je Safet Kuduzovic. Elvedin Pezic radi za CIA. Fahdova dzamija je placena od jedne jevrejske lobisticke grupe iz Cikaga, povezane sa tamosnjim Srbima. Sve sa ciljem da se uniste Bosnjaci.
salik79

#3294 Re: Ekspanzija terorizma

Post by salik79 »

Kikibombona wrote:
insomnia78 wrote:Kiki sram te i stid bio. Preskocio si nase perjanice u Daeshu i Nusri
Bajro Ikanovic, agent Mossada, ISILovac

Image

Nusret Imamovic, agent CIA, Al Kaida - Al Nusra

Image

Pravo ime Bajre Ikanovica je Simon Finci, rodjen u Sarajevu. Pravo ime Nusreta Imamovica je Mose Finci, takodjer iz Sarajeva.

Ove hiljade vehabija, a bgm, sve ih vise vidim ( :-) ), su sve sami agenti Mossada i CIAe. Sirom BiH ovi vehabijsko-zidovski agenti pune dvorane. Bas su popularni kod domacih muslimana. Glavni Mossadov agent je Safet Kuduzovic. Elvedin Pezic radi za CIA. Fahdova dzamija je placena od jedne jevrejske lobisticke grupe iz Cikaga, povezane sa tamosnjim Srbima. Sve sa ciljem da se uniste Bosnjaci.

Kako i zasto nam '93 udjose u drzavu vehabitski agenti obavjestajnih sluzbi, poput Lionela Dumonta (a.k.a. Hamza) i onih agenata MI6 sto, da bi sprijecili hapsenje, kao taoce uzese rahmetli efendiju Kubata i njegovu porodicu?

Uz svakog "mudzahida" koji je dosao u BiH, preko kojih se sirila ova nakaradna ideologija koju zastupa Imamovic i ini, je bio po jedan obavjestajac, koji je uredno dokumentovao (video snimci) zlocine pocinjene u BiH. Ovaj kolje i reda glave u sanduk, a obavjestajac ga snima i salje snimke na BBC i Sky news. Da se zna ko i sta je Armija BiH.
Challenger__

#3295 Re: Ekspanzija terorizma

Post by Challenger__ »

salik79 wrote:Uz svakog "mudzahida" koji je dosao u BiH, preko kojih se sirila ova nakaradna ideologija koju zastupa Imamovic i ini, je bio po jedan obavjestajac, koji je uredno dokumentovao (video snimci) zlocine pocinjene u BiH. Ovaj kolje i reda glave u sanduk, a obavjestajac ga snima i salje snimke na BBC i Sky news. Da se zna ko i sta je Armija BiH.
Mislim, u stvari znam, da su motivi bili sasvim drugačiji. USA su zazirale od iranskog uticaja kome je bio sklon Izetbegović i krug oko njega. Ubacivanje ovih likova je imalo za cilj da taj uticaj oslabi, da ga potisne i da se promiče - mislili su - prijateljski "Wahhabi brand of Islam".

Vidi kako su samo :arrow: tepali jaranu Osami.

Klanja su bila korateralna šteta za primarni cilj - kačenje bosanskih muslimana na Zio-Wahhabi sisu.
Challenger__

#3296 Re: Ekspanzija terorizma

Post by Challenger__ »

Hajd' laku noć.
Kikibombona

#3297 Re: Ekspanzija terorizma

Post by Kikibombona »

salik79 wrote:Kako i zasto nam '93 udjose u drzavu vehabitski agenti obavjestajnih sluzbi, poput Lionela Dumonta (a.k.a. Hamza) i onih agenata MI6 sto, da bi sprijecili hapsenje, kao taoce uzese rahmetli efendiju Kubata i njegovu porodicu?

Uz svakog "mudzahida" koji je dosao u BiH, preko kojih se sirila ova nakaradna ideologija koju zastupa Imamovic i ini, je bio po jedan obavjestajac, koji je uredno dokumentovao (video snimci) zlocine pocinjene u BiH. Ovaj kolje i reda glave u sanduk, a obavjestajac ga snima i salje snimke na BBC i Sky news. Da se zna ko i sta je Armija BiH.
Ja koliko znam pomenuti mediji su Bosnjake-muslimane predstavljali kao dobre a Srbe-pravoslavce kao lose momke.
LSD

#3298 Re: Ekspanzija terorizma

Post by LSD »

Kikice, možeš li nam objasniti ukratko šta je halifat ?
nema me tamo

#3299 Re: Ekspanzija terorizma

Post by nema me tamo »

Kikibombona wrote:
salik79 wrote:Kako i zasto nam '93 udjose u drzavu vehabitski agenti obavjestajnih sluzbi, poput Lionela Dumonta (a.k.a. Hamza) i onih agenata MI6 sto, da bi sprijecili hapsenje, kao taoce uzese rahmetli efendiju Kubata i njegovu porodicu?

Ja koliko znam pomenuti mediji su Bosnjake-muslimane predstavljali kao dobre a Srbe-pravoslavce kao lose momke.

Pa samo zbog invazije na našu zemlju je to tako bilo..
A na obje strane ima monstruma rekao bi da su na našoj još gori jer žele kalifat..ili halifat? :D
Kikibombona

#3300 Re: Ekspanzija terorizma

Post by Kikibombona »

LSD wrote:Kikice, možeš li nam objasniti ukratko šta je halifat ?
Naravno da mogu al' je nebitno za ovu pricu.

Reci ti nama jesu Bajro Ikanovic i Nusret Imamovic agenti Mossada i CIA?

Jesu ovo agenti Mossada?

I stotine drugih sejhova koji su zavrsili fakultete po arapskim zemljama i sada sire vehabijsku ideologiju u BiH?

Je li dzamija kralja Fahda pod kontrolom Mossada?

De nam malo o tome...

Jesu ovi ljudi sa klipova jevreji koji se lazno predstavljaju kao muslimane kako bi iste oblatili i prikazali kao nazadne i primitivne?
Post Reply