Razumijem političko rivalstvo, ali jesu li stvarno potrebne tako primitivne metafore? Hajmo zadržat makar minimum kulture dijaloga.Roccohljup wrote:On koji je vatreni protivnik koaliranja sa SDA (između ostalih) da pređe u stranku koja je satelit partije koja se po drugi put naguzila SDA (doduše možda su sad malo više razmakli guzove i natrljali dobro vazelinom)?putokaz1 wrote:Prešao DN iz SDP u GS?![]()
![]()
![]()
Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
- Capsicum
#3276 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
- Roccohljup
#3277 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Rivalstvo ne postoji (nit sam član a ni simpatizer bilo kakve partije i mahom mi se svi gade, dok mi se GS u samom početku tj.dok se nije priklonio ŽK čak i sviđao), ali kao neko ko je bio glasač DFa (na predzadnjim izborima) imam svako pravo da im se obraćam kako želim jer su me tada (isto kao što su na hiljade drugih sada) duboko razočarali svojim vazalskim odnosom sa SDA i željom sa foteljama.Capsicum wrote:Razumijem političko rivalstvo, ali jesu li stvarno potrebne tako primitivne metafore? Hajmo zadržat makar minimum kulture dijaloga.Roccohljup wrote:On koji je vatreni protivnik koaliranja sa SDA (između ostalih) da pređe u stranku koja je satelit partije koja se po drugi put naguzila SDA (doduše možda su sad malo više razmakli guzove i natrljali dobro vazelinom)?putokaz1 wrote:Prešao DN iz SDP u GS?![]()
![]()
![]()
- Capsicum
#3278 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Vidi, imaju na ovom forumu neka pravila. Način na koji komuniciraš se sa njima kosi. Ja nisam moderator, ali mu mogu prijaviti to. Nisam, jer smatram da inače nisi sklon takvom rječniku i ne vidim stvarno potrebu da to radiš. Ti privatno možeš misliti, pa i komunicirati kako želiš, ali bi bilo korektno da se na javnom forumu ipak zadrži neka kultura komunikacije. A ti kako hoćeš. Čisto dobronamjerno. Hajd živio.
-
Heartbeats
#3279 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Nihad Čolpa je ušao DIREKTNO u parlament FBiH.putokaz1 wrote:kOLIKO JE EMNI POZNATO GS POSTOJI U FBIH PARLAMENTU 1 PROŠEO PREKO KOMPEZACIJE SA DF
Niko od ljudi iz GS nije bio na nekoj kompenzacijskoj listi za razliku od Nermina Nikšića, Pedje Kojovića, Lane Prlić...nastavi niz...
-
Heartbeats
#3280 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Bilježim se sa štovanjemGandalfSivi wrote:Apsolutno neopravdano si izostavio Heartbeats-a, on ti je njihova siva eminencija na forumu. Papricica je samo footsoldier, ali se junacki bori, sto jest' jest'Kikibombona wrote:
Nas forumas Capi je jedini forumski simpatizer Loleka i Boleka.
Nego kako ti je drug Adis Arapović? Šta bi od onake zvijezde i uzdanice?
- GandalfSivi
#3281 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Sam pao sam se ubio, nemam ja problem sa tim. Jos mi nije jasno zasto Fahro, pa makar on to meni pokusao i po milioniti put objasniti. Btw, cujem da ni vama u stranci Fahro uopste nije bio mrzak, stavise.Heartbeats wrote:
Bilježim se sa štovanjem
Nego kako ti je drug Adis Arapović? Šta bi od onake zvijezde i uzdanice?
Nego kad si naletio, prenesi Emiru cestitke na novoj poziciji, zasluzio je. I otkrij nam molim te, ali ne budi pizda da opet pobjegnes, sada kada je Emir dobio manje glasova od Harisa Plehe, je li skontao da mu je bolje kaniti se politike? Ozbiljno pitam...
-
criticos
#3282 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Koliko me sjećanje služi Kojović i Prlić su dobili izravne mandate, ako se ne varam?Heartbeats wrote:Nihad Čolpa je ušao DIREKTNO u parlament FBiH.putokaz1 wrote:kOLIKO JE EMNI POZNATO GS POSTOJI U FBIH PARLAMENTU 1 PROŠEO PREKO KOMPEZACIJE SA DF
Niko od ljudi iz GS nije bio na nekoj kompenzacijskoj listi za razliku od Nermina Nikšića, Pedje Kojovića, Lane Prlić...nastavi niz...
- GandalfSivi
#3283 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
To on s jedne druge liste gdje ih stavlja sve zajedno, pa ga prenijelocriticos wrote:Koliko me sjećanje služi Kojović i Prlić su dobili izravne mandate, ako se ne varam?Heartbeats wrote:Nihad Čolpa je ušao DIREKTNO u parlament FBiH.putokaz1 wrote:kOLIKO JE EMNI POZNATO GS POSTOJI U FBIH PARLAMENTU 1 PROŠEO PREKO KOMPEZACIJE SA DF
- Capsicum
#3284 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Jesu li bili na kompenzacijskoj?
- GandalfSivi
#3285 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Aha, a GS ne vjeruje u kompezacione liste, nisu halal?Capsicum wrote:Jesu li bili na kompenzacijskoj?
Nego, de ba reci Heartbeatsu da se javi, nije valjda opet nestao, priupitah ga nesta...
- Capsicum
#3286 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Nije Čolpi ništa poklonjeno, po broju osvojenih preferencijalnih glasova je na drugom mjestu u koaliciji DF-GS u FBiH.
-
starisalko
#3287 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Kako Fahrud-in kompenzira ono auto ArapovicimaGandalfSivi wrote:Aha, a GS ne vjeruje u kompezacione liste, nisu halal?Capsicum wrote:Jesu li bili na kompenzacijskoj?Btw, znam da je Putokaz ponekad dislektican u svojim postovima, ali mislim da je htio reci da je kompezacija bila na konto toga sto je GS podrzao Zeljka, pa je DF stavio Colpu kao nosioca liste...
Nego, de ba reci Heartbeatsu da se javi, nije valjda opet nestao, priupitah ga nesta...
- GandalfSivi
#3288 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Gdje ti vidje da iko rece da je ista poklonjeno? Lakse malo sa tim paranojama...Capsicum wrote:Nije Čolpi ništa poklonjeno, po broju osvojenih preferencijalnih glasova je na drugom mjestu u koaliciji DF-GS u FBiH.
- GandalfSivi
#3289 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Postoji osiguranje za to, a da je pravne drzave postojao bi i zatvor za ove sto navijas za njih...starisalko wrote: Kako Fahrud-in kompenzira ono auto Arapovicima
-
starisalko
#3290 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Kad postoji osiguranje sto ga zaposli za savjetnika Drljaci.Zatvori postoje samo sto Scepini kadrovi ne zele da ih popunjavaju.Nego hoceli i Adis prec u papke kad Drljacu sutnu iz vladeGandalfSivi wrote:Postoji osiguranje za to, a da je pravne drzave postojao bi i zatvor za ove sto navijas za njih...starisalko wrote: Kako Fahrud-in kompenzira ono auto Arapovicima
- GandalfSivi
#3291 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Pitao bih te da krenes odvesti djecu u obdaniste i skontas da su oni mogli biti u autu, bi li tada bio pun demagogije.starisalko wrote:Kad postoji osiguranje sto ga zaposli za savjetnika Drljaci.Zatvori postoje samo sto Scepini kadrovi ne zele da ih popunjavaju.Nego hoceli i Adis prec u papke kad Drljacu sutnu iz vladeGandalfSivi wrote:Postoji osiguranje za to, a da je pravne drzave postojao bi i zatvor za ove sto navijas za njih...starisalko wrote: Kako Fahrud-in kompenzira ono auto Arapovicima
Anyhow, prekrsio sam svoje pravilo da se ne raspravljam sa stranackim botovima koji se pojave pred izbore i kada se vlast treba sastaviti, a inace ih nema.
Necu vise, uzivaj u tom sendvicu, zasluzio si ga, haj sada vozdra...
-
starisalko
#3292 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Neka te jos malo.Cuj mogla djeca bit...pa nije bila bomba..okrenes kljuc i boomGandalfSivi wrote:Pitao bih te da krenes odvesti djecu u obdaniste i skontas da su oni mogli biti u autu, bi li tada bio pun demagogije.starisalko wrote:Kad postoji osiguranje sto ga zaposli za savjetnika Drljaci.Zatvori postoje samo sto Scepini kadrovi ne zele da ih popunjavaju.Nego hoceli i Adis prec u papke kad Drljacu sutnu iz vladeGandalfSivi wrote:
Postoji osiguranje za to, a da je pravne drzave postojao bi i zatvor za ove sto navijas za njih...
Anyhow, prekrsio sam svoje pravilo da se ne raspravljam sa stranackim botovima koji se pojave pred izbore i kada se vlast treba sastaviti, a inace ih nema.
Necu vise, uzivaj u tom sendvicu, zasluzio si ga, haj sada vozdra...
- Roccohljup
#3293 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Hebo ti nas kad nam je boom postalo mjerilo da li da osudimo takve stvari. Bez obzira koliko me bracni par "triple A" razocarao svojim izborom politickog mecene, to sto im se desilo je za svaku osudu.
- GandalfSivi
#3294 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Necu ba ni da komentarisem, zivot te jebo, dosli smo do toga ako je zapaljeno a nije eksplodiralo, onda je to okay...Roccohljup wrote:Hebo ti nas kad nam je boom postalo mjerilo da li da osudimo takve stvari. Bez obzira koliko me bracni par "triple A" razocarao svojim izborom politickog mecene, to sto im se desilo je za svaku osudu.
SDA utopija svega mi...
- Styling
#3295 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Mislim da ta paljevina auta nema nikakve veze sa politkom vec sa njenim bahatim ponasanjem na fakultetu i iskljucenjem studenta sa faksa zbog posta o njoj.GandalfSivi wrote:Necu ba ni da komentarisem, zivot te jebo, dosli smo do toga ako je zapaljeno a nije eksplodiralo, onda je to okay...Roccohljup wrote:Hebo ti nas kad nam je boom postalo mjerilo da li da osudimo takve stvari. Bez obzira koliko me bracni par "triple A" razocarao svojim izborom politickog mecene, to sto im se desilo je za svaku osudu.
SDA utopija svega mi...
-
Heartbeats
#3296 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Tu sam ja, naletim ponekad.GandalfSivi wrote:Aha, a GS ne vjeruje u kompezacione liste, nisu halal?Capsicum wrote:Jesu li bili na kompenzacijskoj?Btw, znam da je Putokaz ponekad dislektican u svojim postovima, ali mislim da je htio reci da je kompezacija bila na konto toga sto je GS podrzao Zeljka, pa je DF stavio Colpu kao nosioca liste...
Nego, eto ti Suljage u NY, održao sinoć predavanje na Harriman's na Columbia Univ.
Ali 'ta će Suljagić...
- GandalfSivi
#3297 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Ne odgovori mi...Heartbeats wrote:Tu sam ja, naletim ponekad.GandalfSivi wrote:Aha, a GS ne vjeruje u kompezacione liste, nisu halal?Capsicum wrote:Jesu li bili na kompenzacijskoj?Btw, znam da je Putokaz ponekad dislektican u svojim postovima, ali mislim da je htio reci da je kompezacija bila na konto toga sto je GS podrzao Zeljka, pa je DF stavio Colpu kao nosioca liste...
Nego, eto ti Suljage u NY, održao sinoć predavanje na Harriman's na Columbia Univ.
Ali 'ta će Suljagić...
- GandalfSivi
#3298 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Tako ti je to kad pokusas uci u dijalog sa hodajucom reklamom. Uleti, ispali slogan i izleti. Gluho bilo odgovoriti na kakvo skakljivo pitanje, nije forum za toga, ovdje su samo za besplatnog epp-a...
- Styling
#3299 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Malo je off ali moram. Jednom me vozio Colpin otac koji je taksista i bivsi bokser. Znaci, skratila sam put kilometar da izadjem jer vise nisam mogla opstati od daveza. Svi mi volimo svoju djecu, ali ovaj je prevazisao sve. Njegov sin ce da okrene drzavu naopako, on se svima nagovori i nema ni prema kome pardona. Niksicu, Komsicu i ostalima drzi predavanja kao i sta treba..... Uh! Ne daj boze nikome.
- Leverage
#3300 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
To uopšte nije off.