Ramzess Veliki wrote:Da ... nikada ne pitaj punicu zasto stavlja u lonac susene slijepe miseve, zmijske oci i repove od gustera dok mrmlja nepoznate rijeci iznad lonca. Samo se pomoli da nije za tebe.MarlboroGold wrote:Tako je. I njene treba poštovati svakako, ali da bude obostrano.
Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- MarlboroGold
#3276 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
- triconja
#3277 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Treba sjedit vozac i drugi najbolji vozac naprijed a ovi nek se guzvaju nazad. 
- Euridika
- Globalna šefica
#3278 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Nek su njeni negdje dolje na listi, pa makar...MarlboroGold wrote:Tako je. I njene treba poštovati svakako, ali da bude obostrano.Ramzess Veliki wrote:Ovo od srca podrzavam. Mati je svima, ili bi trebala biti najpostovanija.MarlboroGold wrote:Sad bez zajebancije, mater ću uvijek više poštovati u takvim situacijama. Ko mater ne poštuje ne poštuje ni druge žene, tako da se sve na to svodi.
Naravno da bi ona naprijed sjedila osim ako sama ne sjedne nazad...
Sad bi neko na osnovu ovog mogao zaključiti da sam mamin sin ili šta već, ali to je čista glupost i površno razmišljanje.
Roditelji generalno. I njeni i moji ... I ako ja postujem njene, a ona ne postuje moje, tu ne moze biti srece zajedno.
- klixoris
#3279 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
EuridiKo, kad si ovo postala moderatorica ? Ho's to rec' da si sad opasna ?Euridika wrote: Nek su njeni negdje dolje na listi, pa makar...
- mad_max_ba
#3280 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ja samo da se osvrnem na ovo pitanje,MarlboroGold wrote:Zejnep wrote:Zajebanija od mameMarlboroGold wrote:Pa valjda mamaKakva bi cura dozvolila da mama sjedi nazad?
Sad bez zajebancije, mater ću uvijek više poštovati u takvim situacijama. Ko mater ne poštuje ne poštuje ni druge žene, tako da se sve na to svodi.
Sad bi neko na osnovu ovog mogao zaključiti da sam mamin sin ili šta već, ali to je čista glupost i površno razmišljanje.
Tipičan primjer o čemu djevojke razmišljaju, meni npr nikada ali nikada ne bi naumpalo da ovako mislim,
kakve veze ima đe će ko sjest to valjda samo u nas u BiH se pika eto kao nešto. Ja sam to fakat završio na takav način je ono ubjeđivanje njihovo ti sjedi, nemoj ti sjedi neka ja ću nazad neću ti ćeš..... tako što sam se izdrečio i na jednu i na drugu (jbga morao sam u toalet) sa pitanjem zar je bitno đe ko sjedi, a s tim da vozi i hanuma i mati, ja sjedem nazad i kažem im eto vozite vi, direktori se vozaju pozadi
- Euridika
- Globalna šefica
#3281 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Odnedavno. Ne, opasna sam oduvijek.klixoris wrote:EuridiKo, kad si ovo postala moderatorica ? Ho's to rec' da si sad opasna ?Euridika wrote: Nek su njeni negdje dolje na listi, pa makar...
- Euridika
- Globalna šefica
#3282 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ako ovo pitanje uopće može u stvarnosti izazvati polemiku, onda ovakvu vezu treba okončati. U vezi je valjda normalno da mama ima prednost nad djevojkom. Ako je u pitanju brak, onda situacija diktira ko je suvozač. Realno, smiješno mi je da ovo pitanje poteže za sobom konotacije da li je bitnija mama ili supruga. Valjda podjednako, ali na različite načine. Ma uopće mi je smiješno da se vaga između mame i supruge, ili oca i supruga, ili bilo koje kombinacije gdje je jedna strana bračni drug, a druga strana član familije. Svi su bitni, svako na svoj način, i svi su dio jedne cjeline. Hajd' da ne filozofiram previše, i onako ubijam vrijeme u pauzi na poslu...mad_max_ba wrote:Ja samo da se osvrnem na ovo pitanje,MarlboroGold wrote:Zejnep wrote:Zajebanija od mame
Sad bez zajebancije, mater ću uvijek više poštovati u takvim situacijama. Ko mater ne poštuje ne poštuje ni druge žene, tako da se sve na to svodi.
Tipičan primjer o čemu djevojke razmišljaju, meni npr nikada ali nikada ne bi naumpalo da ovako mislim,
kakve veze ima đe će ko sjest to valjda samo u nas u BiH se pika eto kao nešto. Ja sam to fakat završio na takav način je ono ubjeđivanje njihovo ti sjedi, nemoj ti sjedi neka ja ću nazad neću ti ćeš..... tako što sam se izdrečio i na jednu i na drugu (jbga morao sam u toalet) sa pitanjem zar je bitno đe ko sjedi, a s tim da vozi i hanuma i mati, ja sjedem nazad i kažem im eto vozite vi, direktori se vozaju pozadi![]()
- mad_max_ba
#3283 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Pa upravo to, mslim.Euridika wrote: Ako ovo pitanje uopće može u stvarnosti izazvati polemiku, onda ovakvu vezu treba okončati. U vezi je valjda normalno da mama ima prednost nad djevojkom. Ako je u pitanju brak, onda situacija diktira ko je suvozač. Realno, smiješno mi je da ovo pitanje poteže za sobom konotacije da li je bitnija mama ili supruga. Valjda podjednako, ali na različite načine. Ma uopće mi je smiješno da se vaga između mame i supruge, ili oca i supruga, ili bilo koje kombinacije gdje je jedna strana bračni drug, a druga strana član familije. Svi su bitni, svako na svoj način, i svi su dio jedne cjeline. Hajd' da ne filozofiram previše, i onako ubijam vrijeme u pauzi na poslu...
Sve ovisi od situacije do situacije i ko je bio bliži suvozačevim vratima
- frosty
#3284 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Samo da se zna ovo sam pitanje postavila iz ciste zezancije.
Podrazumjeva se da ce djevojka ustupiti mjesto njegovoj mami. Naravno ako je kulturna i ima postovanja.
Podrazumjeva se da ce djevojka ustupiti mjesto njegovoj mami. Naravno ako je kulturna i ima postovanja.
- MarlboroGold
#3285 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Supruga je već druga priča... ali iskreno, kao muškarcu mi apsolutno nije bitno ko će gdje sjediti. Ali ako ipak neko insistira, onda se zna ko ima prednost zavisno od situacije.Euridika wrote: Ako ovo pitanje uopće može u stvarnosti izazvati polemiku, onda ovakvu vezu treba okončati. U vezi je valjda normalno da mama ima prednost nad djevojkom. Ako je u pitanju brak, onda situacija diktira ko je suvozač. Realno, smiješno mi je da ovo pitanje poteže za sobom konotacije da li je bitnija mama ili supruga. Valjda podjednako, ali na različite načine. Ma uopće mi je smiješno da se vaga između mame i supruge, ili oca i supruga, ili bilo koje kombinacije gdje je jedna strana bračni drug, a druga strana član familije. Svi su bitni, svako na svoj način, i svi su dio jedne cjeline. Hajd' da ne filozofiram previše, i onako ubijam vrijeme u pauzi na poslu...
- klixoris
#3286 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Replic !Euridika wrote:Odnedavno. Ne, opasna sam oduvijek.klixoris wrote:EuridiKo, kad si ovo postala moderatorica ? Ho's to rec' da si sad opasna ?Euridika wrote: Nek su njeni negdje dolje na listi, pa makar...Vidiš da niko ne smije ni da mi replicira direktno.
![]()
Eto ti sad !
- mad_max_ba
#3287 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
hmmmmfrosty wrote:Samo da se zna ovo sam pitanje postavila iz ciste zezancije.![]()
- frosty
#3288 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ta se smijes?mad_max_ba wrote:hmmmmfrosty wrote:Samo da se zna ovo sam pitanje postavila iz ciste zezancije.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ajd koje pitanje postavi za dame
- Tomahawk11
- Globalni moderator
- frosty
#3290 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Zenstvenost na nivou
Jos se malo digla sa sjedista da se fino cuje
Jos se malo digla sa sjedista da se fino cuje
- cendlerbing
#3291 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
kupujete li svome zeMskinju cvijece? 
ako da, da li za to obavezno postoji razlog odnosno motiv ili i ne mora?
- supercali
#3292 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Pa razlog je valjda jer je volis ili si zaljubljencendlerbing wrote:kupujete li svome zeMskinju cvijece?
Ja bar to gledam tako a ne 8 mart valentinovo mjesecnica godianjica rodjendan I sl
- HowForWhom
#3293 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Jebo, da prostis, kupovinu bilo kakvih poklona samo s razlogom......
A cvijece? Naravno.... ne samo da kupim.... ima tu originalnijih stvari
A cvijece? Naravno.... ne samo da kupim.... ima tu originalnijih stvari
- MarlboroGold
#3294 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Za 8. mart i valentinovo obavezno.cendlerbing wrote:kupujete li svome zeMskinju cvijece?
Ostalim danima rijetko. Gledam da to bude ipak nešto drugo, neka sitnica, ali da ima veliki značaj.
Ne mora nužno biti neki poseban motiv.
- supercali
#3295 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Meni recimo bas za 8 mart I valentinovo je klise cvijece tako da tada poklonim nesto drugo a cvijece ostalim danimaMarlboroGold wrote:Za 8. mart i valentinovo obavezno.cendlerbing wrote:kupujete li svome zeMskinju cvijece?
Ostalim danima rijetko. Gledam da to bude ipak nešto drugo, neka sitnica, ali da ima veliki značaj.
Ne mora nužno biti neki poseban motiv.
- MarlboroGold
#3296 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ma uzmem ja obično i još nešto za te dane. Ali et cvijeće uvijeksupercali wrote: Meni recimo bas za 8 mart I valentinovo je klise cvijece tako da tada poklonim nesto drugo a cvijece ostalim danima
- HowForWhom
#3297 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Iz principa ne kupujem na te dane nista.
- Chile17
#3298 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Jes, razlog je sto ti je stalo do osobe valjda i sto zelis da je u tom trenutku na taj nacin uveselis, iznenadis, ucinis da se bolje osjeca ili sta vec. 14. februar ne slavim, a 8. mart ispostujem cisto reda radi uglavnom zenu koja me rodila iako mi je i to klise. 14. februara nista manje ne volim osobu kao i 15. ili 13. haman, ili 13.12. lupam tako da ne vidim smisao u tome, isto i za "dan zena".cendlerbing wrote:kupujete li svome zeMskinju cvijece?
- frosty
#3299 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Koliko vam je trajala najduza veza?
- cendlerbing
#3300 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
volite li setati?