Pa sulejman kako ce se turcin drugacije zvatiEuridika wrote:Ja noćas vidjela jednog Turčina. Pojma nemam kako se zove...eluna wrote:Nego zene - gdje su nam ljepotani evropskog fudbalskog prvenstva?
Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- supercali
#3276 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
- eluna
#3277 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Hehhebehehhe .....Euridika wrote:Ja noćas vidjela jednog Turčina. Pojma nemam kako se zove...eluna wrote:Nego zene - gdje su nam ljepotani evropskog fudbalskog prvenstva?
A znas onaj osjecaj kad dodjes na plazu, kad tamo 3 prezgodna trenera doveli malu raju na ljetni lamp ........
I inace volim djecu a ova 4 dana posebno
- heat
- Grijem se na: Ljubav
- Vozim: ABCD
#3278 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
jel vas to sunce ubilo u glOva ? 
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#3279 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
ja brez bodygard ekipe ne idem nikuda...

- esmasaric
- Euridika
- Globalna šefica
#3281 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Jest i on, ali vidjela sam i drugog slatkog - Nuri.Otto_13 wrote:ArdaEuridika wrote:Ja noćas vidjela jednog Turčina. Pojma nemam kako se zove...eluna wrote:Nego zene - gdje su nam ljepotani evropskog fudbalskog prvenstva?
Morala sam guglati sastav turske reprezentacije da pronađem lika...
- Euridika
- Globalna šefica
#3282 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Ma to sam obavila, ali svejedno se ne bih u ovim godinama još igrala s tim, valja do starosti izgurati...BarbaDue wrote:Zato što prije rađati đecuEuridika wrote:Na otvorenom?supercali wrote:Pa dobro moze se i u 9 navece rostiljati![]()
Pa da fasujemo upalu jajnika... kuku...
- Euridika
- Globalna šefica
#3283 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Pa što ne javi prije da spakujem djecu i eto nas kod tebe na trening...eluna wrote:Hehhebehehhe .....Euridika wrote:Ja noćas vidjela jednog Turčina. Pojma nemam kako se zove...eluna wrote:Nego zene - gdje su nam ljepotani evropskog fudbalskog prvenstva?
A znas onaj osjecaj kad dodjes na plazu, kad tamo 3 prezgodna trenera doveli malu raju na ljetni lamp ........
I inace volim djecu a ova 4 dana posebno
- eluna
#3284 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Pa ne moze ..... fudbal za malu raju, sve djecaci ...... oni bas mali, do 10 god mislim ...... osim 3 trenera 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#3285 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Sto ti je zensko nakaradno...da ne kazem sejtan
Ono bi Turcina, pored nasih momaka....pa nisu nam ni do koljena
- heat
#3286 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
ne smijem se usuditi....to je ipak sapunica, mi smo finiEuridika wrote:heat wrote: pocinje nova sezona ali na forumu![]()
u glavnim ulogama:![]()
Hatidža ti je ova što sjedi lijevo od sultana, sultanova sestra. Crvenka desno je Hurrem-sultan, druga supruga, opasna... Ispod nje sjedi Mihrimah, kćerka joj i sultanova.
Iznad Hurrem stoji Mahidevran, prva supruga (koju je sultan odbacio), pored sina Mustafe (trebao naslijediti Sulejmana, da ga ovaj nije pogubio). Do Mustafe je Ibrahim-paša, sultanov najbolji prijatelj i veliki vezir, Hatidžin muž (i on je smaknut). A zadnji je Rustem-paša, kasniji veliki vezir i Mihrimahin muž, isto naopak čovjek...
Eto sad raspoređuj...![]()
Last edited by heat on 21/06/2016 16:26, edited 1 time in total.
- eluna
#3287 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Otto_13 wrote:Euridika wrote: Jest i on, ali vidjela sam i drugog slatkog - Nuri.![]()
- eluna
#3288 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Tamburasi tihooooooo svirajte 
- Euridika
- Globalna šefica
#3289 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Jesi vidjela što sam ih šmeknula?eluna wrote:Otto_13 wrote:Euridika wrote: Jest i on, ali vidjela sam i drugog slatkog - Nuri.![]()
![]()
A još i ne pratim utakmice redovno... ih, da pratim, gdje bi mi kraj bio...
- Euridika
- Globalna šefica
#3290 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Znala sam, znala sam!Tomahawk11 wrote:Sto ti je zensko nakaradno...da ne kazem sejtan![]()
Samo sam čekala da vidim koji će prvi prigovoriti što gledamo prekogranično...
Koju si ulogu meni namijenio?heat wrote:pocinje nova sezona ali na forumu![]()
u glavnim ulogama:
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#3291 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Gdje cete, bona, Turke
Gledajte vi, ne branimo, ali Turci
Ja to iz dobre namjere, al kako god...
Gledajte vi, ne branimo, ali Turci
- Euridika
- Globalna šefica
#3292 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Hoćeš da kažeš da bi lakše podnio da su bili Švedi ili Nijemci?Tomahawk11 wrote:Gdje cete, bona, Turke![]()
![]()
Gledajte vi, ne branimo, ali Turci![]()
Što ti ne vjerujem..?
Ništa bez bosančerosa...
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#3293 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Ne znam sto mi ne vjerujesEuridika wrote:Hoćeš da kažeš da bi lakše podnio da su bili Švedi ili Nijemci?Tomahawk11 wrote:Gdje cete, bona, Turke![]()
![]()
Ja to iz dobre namjere, al kako god...![]()
![]()
Što ti ne vjerujem..?![]()
![]()
Ništa bez bosančerosa...
A dobro, znam ja da vam Bosancerosi nisu zanimljivi, tu na oku, daj sta uvozno
A i Bosancerosi su....
- Euridika
- Globalna šefica
#3294 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Otto_13 wrote:Nesto kontam Euridika bi trebala otvorit forumsku slasticarnu
Jel' s turskim delicijama?
Može, evo ja taman uzela malo tahan halve...
- heat
#3295 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
ja fakat ne znam po ulogama, a kamoli po imenima ko su likoviEuridika wrote: Koju si ulogu meni namijenio?Slabo je tu sretnih žena bilo, ali ako moram da biram onda Hatidže-sultan
...
mozemo po cehri ili izgledu dodijeliti
- Euridika
- Globalna šefica
#3296 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Ko kaže da nisu zanimljivi? Pa s kim ću kafenisati i eglenisati, pa i sevdisati? Ovi su samo na oko...Tomahawk11 wrote:Ne znam sto mi ne vjerujesEuridika wrote:Hoćeš da kažeš da bi lakše podnio da su bili Švedi ili Nijemci?Tomahawk11 wrote:Gdje cete, bona, Turke![]()
![]()
Ja to iz dobre namjere, al kako god...![]()
![]()
Što ti ne vjerujem..?![]()
![]()
Ništa bez bosančerosa...![]()
A dobro, znam ja da vam Bosancerosi nisu zanimljivi, tu na oku, daj sta uvozno![]()
A i Bosancerosi su....
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#3297 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
E pa to, za pariti oci
Gluho bilo, s Turcinom kad bi na kafu, taj odmah kuci vodi
- Euridika
- Globalna šefica
#3298 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Hatidža ti je ova što sjedi lijevo od sultana, sultanova sestra. Crvenka desno je Hurrem-sultan, druga supruga, opasna... Ispod nje sjedi Mihrimah, kćerka joj i sultanova.heat wrote:ja fakat ne znam po ulogama, a kamoli po imenima ko su likoviEuridika wrote: Koju si ulogu meni namijenio?Slabo je tu sretnih žena bilo, ali ako moram da biram onda Hatidže-sultan
...
mozemo po cehri ili izgledu dodijeliti
Iznad Hurrem stoji Mahidevran, prva supruga (koju je sultan odbacio), pored sina Mustafe (trebao naslijediti Sulejmana, da ga ovaj nije pogubio). Do Mustafe je Ibrahim-paša, sultanov najbolji prijatelj i veliki vezir, Hatidžin muž (i on je smaknut). A zadnji je Rustem-paša, kasniji veliki vezir i Mihrimahin muž, isto naopak čovjek...
Eto sad raspoređuj...
- Euridika
- Globalna šefica
#3299 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Zar nema već neko otvorenu slastičarnu?Otto_13 wrote:Euridika wrote:Otto_13 wrote:Nesto kontam Euridika bi trebala otvorit forumsku slasticarnu![]()
![]()
![]()
Jel' s turskim delicijama?
Može, evo ja taman uzela malo tahan halve...
Napravis fino temu Sljasticarn kod Euridik
- Euridika
- Globalna šefica
#3300 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Ma vode i naši, samo naši vrate ujutro...Tomahawk11 wrote:E pa to, za pariti oci![]()