Pariz

Post Reply
Oligarh

#3276 Re: Pariz

Post by Oligarh »

sarajevoxxxx wrote:
gospodja profiterka wrote:Ja sam prva pitala. I dok ne odgovoriš, nema skretanja s teme.

Jeste li u svakom slučaju i bezrezervno protiv ISIS-a?
:lol:

Evo treći put te pitam Je li dozvoljeno ubijati civile u borbi protiv Isila

Šta kažeš ti si prva pitala :lol:
Jebi ga, druže, potencirali su na nečemu što se zove ratovanje na asimetričnim bojištima. Pa sada moraju platiti i cijenu Pariza, Ankare, Sinaja...
gospodja profiterka

#3277 Re: Pariz

Post by gospodja profiterka »

sarajevoxxxx wrote:
gospodja profiterka wrote:Samo odgovori čovječe, što se mučiš?

Odgovorio sam nekoliko puta.
Nisi. Govoriš neistinu, a to nije lijepo.

Kratko i jasno, samo sa DA ili NE:

sarajevoxxxx

#3278 Re: Pariz

Post by sarajevoxxxx »

Honda Hondas wrote:
sarajevoxxxx wrote:
gospodja profiterka wrote:Ama, lijepo rekoh, bez dodataka. Samo kratko i jasno.

:lol:

Je li dozvoljeno ubijati civile. Da ili ne. Zar je tako teško odgovoriti.Eto peti put te pitam
A ti treba hiljadu puta ponoviti:

Njemacka je morala biti srusena do temelja da bi se nacisticko zlo iskorijenilo i da bi Evropa bila ono sto je danas. Neupitno je da su civili ginuli, samo bombardovanje Hamburga 1943 god je odnijelo 40 000 civilnih zrtava, Ne treba spominjati Hirosimu i Nagasaki, :(

Boga mi dragog, sta sad mi mozemo uraditi zbog toga sto ce civili u Raqqi poginuti? da im smeta ISIL, i da ga ne podrzavaju pobjegli bi preko brda i dolina pa makar na Kipar dosli!!!

Tamo vlada bezakonje, tamo vlada anarhija, moraju se poduzeti radikalne mjere da se to zlo zbrise sa Zemlje? Znas, udari ljudima sila u glavu... :skoljka:

Pogledaj kako se Sadam kurcio kad je 1990 izvrsio invaziju na Kuvajt, pa je na kraju postao veliki musliman kad su ga objesili zbog svoje prepotencije.

Ljudi su divljaci. Kad nema zakona,kad nema drzave, onda najgori ljudski porivi dolaze do izrazaja..

Ti podrzavas samo pobunjenike, iako i sam znas da se oni ne bore za demokratiju, nego za moc i prevlast, i bit ce samo preslika ISILA, a dodvoravaju se Zapadu samo jer im je guzica zinula za vlascu..

Sve su to ista govna. 8-)
Aha, znači sada imamo civile koje je dozvoljeno ubijati koji su kolateralna šteta, ko im je kriv što su u Raqqu i ove druge koji su pravi civili :-)
sarajevoxxxx

#3279 Re: Pariz

Post by sarajevoxxxx »

gospodja profiterka wrote:
sarajevoxxxx wrote:
gospodja profiterka wrote:Samo odgovori čovječe, što se mučiš?

Odgovorio sam nekoliko puta.
Nisi. Govoriš neistinu, a to nije lijepo.

Kratko i jasno, samo sa DA ili NE:

Evo osmi put. Je li dozvoljeno ubijati druge civile, žene i djecu, konkretno građane Mosula ili Raqqe u borbi protiv Isila.

Pitanje je upućeno i drugim forumašima.
gospodja profiterka

#3280 Re: Pariz

Čovječe, što si kukavica? Pa napiši pobogu NE ako tako misliš. Kratko i jasno NE. I nikom ništa.

shbc

#3281 Re: Pariz

Post by shbc »

budza wrote:
shbc wrote:Isti kurac kao i sa 90% komentara na nasim portalima. Fasizam drugacije upakovan. A obzirom da su komentari na internetu relevantni k'o lanjski snijeg ne vidim poentu ovoga.

daj mi navedi neke gadosti slicnog formata koje se pisu na probosanskim/bosnjackim stranicama.
hvala.
Ne trebas daleko traziti. Pun klix tih stvari (da ne spominjem saff, avaz, onaj bpnp i slicno). Od foruma do clanaka. Ja ti ih sad kopirati necu, ti ako hoces drzi glavu u pijesku. Briga me.
Lincoln-Burrows

#3282 Re: Pariz

Post by Lincoln-Burrows »

Civili su podržavali Hitlera ali ih se nije poštedilo a trebalo je navodno
uništiti samo naciste. Ne znam ni sam kako ISIL razdvojiti od civila
koji ga podržavaju. Vjerojatno će za uništiti ISIL biti gomila žrtava na terenu.
Freamon Lester

#3283 Re: Pariz

Post by Freamon Lester »

Otkazana utakmica Belgija - Spanija koja se veceras trebala odigrati u Briselu zbog informacija o mogucem teroristickom napadu.
sarajevoxxxx

#3284 Re: Pariz

Post by sarajevoxxxx »

gospodja profiterka wrote:Čovječe, što si kukavica? Pa napiši pobogu NE ako tako misliš. Kratko i jasno NE. I nikom ništa.

Ja sam odgovorio na pitanje. Protiv sam Isila i to sam ponovio nekoliko puta.

Sada ti meni odgovori na pitanje je li dozvoljeno ubijati hiljade sirijskih i iraćkih žena i djeca u borbi protiv Isila.

Da ili ne.Bez dodataka :D
gospodja profiterka

#3285 Re: Pariz

sarajevoxxxx wrote:
gospodja profiterka wrote:Čovječe, što si kukavica? Pa napiši pobogu NE ako tako misliš. Kratko i jasno NE. I nikom ništa.

Sada ti meni odgovori na pitanje je li dozvoljeno ubijati hiljade sirijskih i iraćkih žena i djeca u borbi protiv Isila.

Jeste, dozvoljeno je. Naravno da jeste.
sarajevoxxxx

#3286 Re: Pariz

Post by sarajevoxxxx »

Lincoln-Burrows wrote:Civili su podržavali Hitlera ali ih se nije poštedilo a trebalo je navodno
uništiti samo naciste. Ne znam ni sam kako ISIL razdvojiti od civila
koji ga podržavaju. Vjerojatno će za uništiti ISIL biti gomila žrtava na terenu.
Što bi rekla profiterka vazi odgovor da ili ne. Bez dodataka :D
Honda Hondas

#3287 Re: Pariz

Post by Honda Hondas »

Ovaj sarajevoxxxxx je takav trol, cudo nevidjeno.. Garant bradonja. :izet: Ja mu fino objasnio, on se i dalje budala pravi. Brate, ako ti je toliko zao civila u Raqqi, organizuj kakav humanitarni konvoj, pa ih prebaci nekako do Bosne, ili Sarajeva. 8-)
Oligarh

#3288 Re: Pariz

Post by Oligarh »

Freamon Lester wrote:Otkazana utakmica Belgija - Spanija koja se veceras trebala odigrati u Briselu zbog informacija o mogucem teroristickom napadu.
Drug, pročitao sam par stranica ove teme i žao mi je što su tebe, bez ikakvoga razloga, etiketirali kao nešto što nisi.
Ti si se svo vrijeme borio protiv tog ALI kao i ja, te relativizacije pojedinih zločina, što je uvijek uvodna faza za ekstremizam svake vrste. A ti si daleko od toga, na drugoj strani.
fosna2014

#3289 Re: Pariz

Post by fosna2014 »

BREAKING: Major Police Operation in Boulogne-sur-Mer #France. Area cordoned off and reports of sounds of shooting from automatic weapons
fosna2014

#3291 Re: Pariz

Post by fosna2014 »

UPDATE: One arrested so far in the Major Police Operation in Boulogne-sur-Mer, France No police confirmation on shots
insomnia78

#3292 Re: Pariz

Post by insomnia78 »

Freamon Lester wrote:Otkazana utakmica Belgija - Spanija koja se veceras trebala odigrati u Briselu zbog informacija o mogucem teroristickom napadu.
Odgodjena je ona kos jucer
Freamon Lester

#3293 Re: Pariz

Post by Freamon Lester »

insomnia78 wrote:
Odgodjena je ona kos jucer
Nisam znao. Sad sam procitao tek.
sarajevoxxxx

#3294 Re: Pariz

Post by sarajevoxxxx »

gospodja profiterka wrote:
sarajevoxxxx wrote:

Sada ti meni odgovori na pitanje je li dozvoljeno ubijati hiljade sirijskih i iračkih žena i djece u borbi protiv Isila.

Jeste, dozvoljeno je. Naravno da jeste.
:lol: :thumbup: neka si priznao, treba znati s kim razgovaramo.
Last edited by sarajevoxxxx on 17/11/2015 17:36, edited 1 time in total.
Challenger__

#3295 Re: Pariz

Post by Challenger__ »

Prije 70 i kusur godina su se pojavili manijaci koji su umislili da su "viša rasa" kojoj je svako zlo dozvoljeno. Završili su u ruševinama. Danas se historija ponavlja.

Ko ne vjeruje, uvjeriće se:

Russian strategic bombers on anti-ISIS sorties to Syria
gospodja profiterka

#3296 Re: Pariz

Oligarh wrote:
Drug, pročitao sam par stranica ove teme i žao mi je što su tebe, bez ikakvoga razloga, etiketirali kao nešto što nisi.
Ti si se svo vrijeme borio protiv tog ALI kao i ja, te relativizacije pojedinih zločina, što je uvijek uvodna faza za ekstremizam svake vrste. A ti si daleko od toga, na drugoj strani.
Ali griješiš. Niko nije etiketiran "kao nešto što nije", niko uopće nije etiketiran, osim Lesterovih neistomišljenika, koji su etiketirani kao šešeljevci i antiglobalisti bre. Sve ostale "etikete" učesnici u raspravi su nalijepili sami sebi, odbijajući da se jasno i glasno odrede spram ISIS-a.

I nije riječ o propustu ili lapsusu, oni nisu htjeli odgovoriti na to pitanje zato što nisu protiv ISIS-a. Vrlo jednostavno. Nisu, jer ga smatraju korisnim u borbi protiv proruskog Assada, jer svijet vide crno-bijelo, baš kao i oni što su sinoć kliktali "Palestina". Njima smeta i ljuti ih što taj džihadistički monstrum povremeno napravi pokolj po ulicama Evrope, ali ne žele da ISIS nestane. Ne u potpunosti. Ne iz Sirije, Iraka, Bliskog istoka u cjelini, samo iz Pariza i Evrope općenito.

Nalik su vlasniku krvoločnog pitbula koji želi zadržati svoga psa i nakon što on rastrgne komšijsko dijete, samo bi mu, eto, povremeno naticao brnjicu.
It_is_a_Leclerc

#3297 Re: Pariz

Post by It_is_a_Leclerc »

Utakmica je navodno otkazana nakon što je jedna sigurnosna kamera snimila odbjeglog misterminda ovih terorističkih zlodjela kako se mota oko stadiona.
It_is_a_Leclerc

#3298 Re: Pariz

Post by It_is_a_Leclerc »

Ma ko se nije izjasnio protiv ISIL-a, šta bulaznite vi.

To što neko nije raspoložen da se s vama igra mačke i miša, i po 2000 puta odgovara na jedno te isto pitanje, ne znači da se nije odredio.

Naravno da sam protiv ISIL-a, u svakom slučaju, i u svakom pogledu.
Challenger__

#3299 Re: Pariz

Post by Challenger__ »

gospodja profiterka wrote:I nije riječ o propustu ili lapsusu, oni nisu htjeli odgovoriti na to pitanje zato što nisu protiv ISIS-a. Vrlo jednostavno. Nisu, jer ga smatraju korisnim u borbi protiv proruskog Assada, jer svijet vide crno-bijelo, baš kao i oni što su sinoć kliktali "Palestina". Njima smeta i ljuti ih što taj džihadistički monstrum povremeno napravi pokolj po ulicama Evrope, ali ne žele da ISIS nestane. Ne u potpunosti. Ne iz Sirije, Iraka, Bliskog istoka u cjelini, samo iz Pariza i Evrope općenito.

Nalik su vlasniku krvoločnog pitbula koji želi zadržati svoga psa i nakon što on rastrgne komšijsko dijete, samo bi mu, eto, povremeno naticao brnjicu.
Ama, deset plus.

:thumbup:
animals

#3300 Re: Pariz

Post by animals »

sarajevoxxxx wrote:
Evo osmi put. Je li dozvoljeno ubijati druge civile, žene i djecu, konkretno građane Mosula ili Raqqe u borbi protiv Isila.

Pitanje je upućeno i drugim forumašima.
Dresden, nekad moras zmiju u glavu...
Post Reply