Jebi ga, druže, potencirali su na nečemu što se zove ratovanje na asimetričnim bojištima. Pa sada moraju platiti i cijenu Pariza, Ankare, Sinaja...sarajevoxxxx wrote:gospodja profiterka wrote:Ja sam prva pitala. I dok ne odgovoriš, nema skretanja s teme.
Jeste li u svakom slučaju i bezrezervno protiv ISIS-a?![]()
Evo treći put te pitam Je li dozvoljeno ubijati civile u borbi protiv Isila
Šta kažeš ti si prva pitala
Pariz
- Oligarh
#3276 Re: Pariz
- gospodja profiterka
#3277 Re: Pariz
Nisi. Govoriš neistinu, a to nije lijepo.sarajevoxxxx wrote:Odgovorio sam nekoliko puta.gospodja profiterka wrote:Samo odgovori čovječe, što se mučiš?
Jeste li u svakom slučaju i bezrezervno protiv ISIS-a?
Kratko i jasno, samo sa DA ili NE:
-
sarajevoxxxx
#3278 Re: Pariz
Aha, znači sada imamo civile koje je dozvoljeno ubijati koji su kolateralna šteta, ko im je kriv što su u Raqqu i ove druge koji su pravi civiliHonda Hondas wrote:A ti treba hiljadu puta ponoviti:sarajevoxxxx wrote:gospodja profiterka wrote:Ama, lijepo rekoh, bez dodataka. Samo kratko i jasno.
Jeste li u svakom slučaju i bezrezervno protiv ISIS-a?![]()
Je li dozvoljeno ubijati civile. Da ili ne. Zar je tako teško odgovoriti.Eto peti put te pitam
Njemacka je morala biti srusena do temelja da bi se nacisticko zlo iskorijenilo i da bi Evropa bila ono sto je danas. Neupitno je da su civili ginuli, samo bombardovanje Hamburga 1943 god je odnijelo 40 000 civilnih zrtava, Ne treba spominjati Hirosimu i Nagasaki,![]()
Boga mi dragog, sta sad mi mozemo uraditi zbog toga sto ce civili u Raqqi poginuti? da im smeta ISIL, i da ga ne podrzavaju pobjegli bi preko brda i dolina pa makar na Kipar dosli!!!
Tamo vlada bezakonje, tamo vlada anarhija, moraju se poduzeti radikalne mjere da se to zlo zbrise sa Zemlje? Znas, udari ljudima sila u glavu...![]()
Pogledaj kako se Sadam kurcio kad je 1990 izvrsio invaziju na Kuvajt, pa je na kraju postao veliki musliman kad su ga objesili zbog svoje prepotencije.
Ljudi su divljaci. Kad nema zakona,kad nema drzave, onda najgori ljudski porivi dolaze do izrazaja..
Ti podrzavas samo pobunjenike, iako i sam znas da se oni ne bore za demokratiju, nego za moc i prevlast, i bit ce samo preslika ISILA, a dodvoravaju se Zapadu samo jer im je guzica zinula za vlascu..
Sve su to ista govna.
-
sarajevoxxxx
#3279 Re: Pariz
Evo osmi put. Je li dozvoljeno ubijati druge civile, žene i djecu, konkretno građane Mosula ili Raqqe u borbi protiv Isila.gospodja profiterka wrote:Nisi. Govoriš neistinu, a to nije lijepo.sarajevoxxxx wrote:Odgovorio sam nekoliko puta.gospodja profiterka wrote:Samo odgovori čovječe, što se mučiš?
Kratko i jasno, samo sa DA ili NE:
Pitanje je upućeno i drugim forumašima.
- gospodja profiterka
#3280 Re: Pariz
Čovječe, što si kukavica? Pa napiši pobogu NE ako tako misliš. Kratko i jasno NE. I nikom ništa.
- shbc
#3281 Re: Pariz
Ne trebas daleko traziti. Pun klix tih stvari (da ne spominjem saff, avaz, onaj bpnp i slicno). Od foruma do clanaka. Ja ti ih sad kopirati necu, ti ako hoces drzi glavu u pijesku. Briga me.budza wrote:shbc wrote:Isti kurac kao i sa 90% komentara na nasim portalima. Fasizam drugacije upakovan. A obzirom da su komentari na internetu relevantni k'o lanjski snijeg ne vidim poentu ovoga.
daj mi navedi neke gadosti slicnog formata koje se pisu na probosanskim/bosnjackim stranicama.
hvala.
- Lincoln-Burrows
#3282 Re: Pariz
Civili su podržavali Hitlera ali ih se nije poštedilo a trebalo je navodno
uništiti samo naciste. Ne znam ni sam kako ISIL razdvojiti od civila
koji ga podržavaju. Vjerojatno će za uništiti ISIL biti gomila žrtava na terenu.
koji ga podržavaju. Vjerojatno će za uništiti ISIL biti gomila žrtava na terenu.
- Freamon Lester
#3283 Re: Pariz
Otkazana utakmica Belgija - Spanija koja se veceras trebala odigrati u Briselu zbog informacija o mogucem teroristickom napadu.
-
sarajevoxxxx
#3284 Re: Pariz
Ja sam odgovorio na pitanje. Protiv sam Isila i to sam ponovio nekoliko puta.gospodja profiterka wrote:Čovječe, što si kukavica? Pa napiši pobogu NE ako tako misliš. Kratko i jasno NE. I nikom ništa.
Sada ti meni odgovori na pitanje je li dozvoljeno ubijati hiljade sirijskih i iraćkih žena i djeca u borbi protiv Isila.
Da ili ne.Bez dodataka
- gospodja profiterka
#3285 Re: Pariz
Jeste, dozvoljeno je. Naravno da jeste.sarajevoxxxx wrote:Ja sam odgovorio na pitanje. Protiv sam Isila i to sam ponovio nekoliko puta.gospodja profiterka wrote:Čovječe, što si kukavica? Pa napiši pobogu NE ako tako misliš. Kratko i jasno NE. I nikom ništa.
Sada ti meni odgovori na pitanje je li dozvoljeno ubijati hiljade sirijskih i iraćkih žena i djeca u borbi protiv Isila.
Da ili ne.Bez dodataka
-
sarajevoxxxx
#3286 Re: Pariz
Što bi rekla profiterka vazi odgovor da ili ne. Bez dodatakaLincoln-Burrows wrote:Civili su podržavali Hitlera ali ih se nije poštedilo a trebalo je navodno
-
Honda Hondas
#3287 Re: Pariz
Ovaj sarajevoxxxxx je takav trol, cudo nevidjeno.. Garant bradonja.
Ja mu fino objasnio, on se i dalje budala pravi. Brate, ako ti je toliko zao civila u Raqqi, organizuj kakav humanitarni konvoj, pa ih prebaci nekako do Bosne, ili Sarajeva. 
- Oligarh
#3288 Re: Pariz
Drug, pročitao sam par stranica ove teme i žao mi je što su tebe, bez ikakvoga razloga, etiketirali kao nešto što nisi.Freamon Lester wrote:Otkazana utakmica Belgija - Spanija koja se veceras trebala odigrati u Briselu zbog informacija o mogucem teroristickom napadu.
Ti si se svo vrijeme borio protiv tog ALI kao i ja, te relativizacije pojedinih zločina, što je uvijek uvodna faza za ekstremizam svake vrste. A ti si daleko od toga, na drugoj strani.
- fosna2014
#3289 Re: Pariz
BREAKING: Major Police Operation in Boulogne-sur-Mer #France. Area cordoned off and reports of sounds of shooting from automatic weapons
- ruud
- fosna2014
#3291 Re: Pariz
UPDATE: One arrested so far in the Major Police Operation in Boulogne-sur-Mer, France No police confirmation on shots
- insomnia78
#3292 Re: Pariz
Odgodjena je ona kos jucerFreamon Lester wrote:Otkazana utakmica Belgija - Spanija koja se veceras trebala odigrati u Briselu zbog informacija o mogucem teroristickom napadu.
- Freamon Lester
#3293 Re: Pariz
Nisam znao. Sad sam procitao tek.insomnia78 wrote:Odgodjena je ona kos jucerFreamon Lester wrote:Otkazana utakmica Belgija - Spanija koja se veceras trebala odigrati u Briselu zbog informacija o mogucem teroristickom napadu.
-
sarajevoxxxx
#3294 Re: Pariz
gospodja profiterka wrote:Jeste, dozvoljeno je. Naravno da jeste.sarajevoxxxx wrote:Ja sam odgovorio na pitanje. Protiv sam Isila i to sam ponovio nekoliko puta.gospodja profiterka wrote:Čovječe, što si kukavica? Pa napiši pobogu NE ako tako misliš. Kratko i jasno NE. I nikom ništa.
Sada ti meni odgovori na pitanje je li dozvoljeno ubijati hiljade sirijskih i iračkih žena i djece u borbi protiv Isila.
Da ili ne.Bez dodataka
Last edited by sarajevoxxxx on 17/11/2015 17:36, edited 1 time in total.
- Challenger__
#3295 Re: Pariz
Prije 70 i kusur godina su se pojavili manijaci koji su umislili da su "viša rasa" kojoj je svako zlo dozvoljeno. Završili su u ruševinama. Danas se historija ponavlja.
Ko ne vjeruje, uvjeriće se:
Russian strategic bombers on anti-ISIS sorties to Syria
Ko ne vjeruje, uvjeriće se:
Russian strategic bombers on anti-ISIS sorties to Syria
- gospodja profiterka
#3296 Re: Pariz
Ali griješiš. Niko nije etiketiran "kao nešto što nije", niko uopće nije etiketiran, osim Lesterovih neistomišljenika, koji su etiketirani kao šešeljevci i antiglobalisti bre. Sve ostale "etikete" učesnici u raspravi su nalijepili sami sebi, odbijajući da se jasno i glasno odrede spram ISIS-a.Oligarh wrote:Drug, pročitao sam par stranica ove teme i žao mi je što su tebe, bez ikakvoga razloga, etiketirali kao nešto što nisi.Freamon Lester wrote:Otkazana utakmica Belgija - Spanija koja se veceras trebala odigrati u Briselu zbog informacija o mogucem teroristickom napadu.
Ti si se svo vrijeme borio protiv tog ALI kao i ja, te relativizacije pojedinih zločina, što je uvijek uvodna faza za ekstremizam svake vrste. A ti si daleko od toga, na drugoj strani.
I nije riječ o propustu ili lapsusu, oni nisu htjeli odgovoriti na to pitanje zato što nisu protiv ISIS-a. Vrlo jednostavno. Nisu, jer ga smatraju korisnim u borbi protiv proruskog Assada, jer svijet vide crno-bijelo, baš kao i oni što su sinoć kliktali "Palestina". Njima smeta i ljuti ih što taj džihadistički monstrum povremeno napravi pokolj po ulicama Evrope, ali ne žele da ISIS nestane. Ne u potpunosti. Ne iz Sirije, Iraka, Bliskog istoka u cjelini, samo iz Pariza i Evrope općenito.
Nalik su vlasniku krvoločnog pitbula koji želi zadržati svoga psa i nakon što on rastrgne komšijsko dijete, samo bi mu, eto, povremeno naticao brnjicu.
- It_is_a_Leclerc
#3297 Re: Pariz
Utakmica je navodno otkazana nakon što je jedna sigurnosna kamera snimila odbjeglog misterminda ovih terorističkih zlodjela kako se mota oko stadiona.
- It_is_a_Leclerc
#3298 Re: Pariz
Ma ko se nije izjasnio protiv ISIL-a, šta bulaznite vi.
To što neko nije raspoložen da se s vama igra mačke i miša, i po 2000 puta odgovara na jedno te isto pitanje, ne znači da se nije odredio.
Naravno da sam protiv ISIL-a, u svakom slučaju, i u svakom pogledu.
To što neko nije raspoložen da se s vama igra mačke i miša, i po 2000 puta odgovara na jedno te isto pitanje, ne znači da se nije odredio.
Naravno da sam protiv ISIL-a, u svakom slučaju, i u svakom pogledu.
- Challenger__
#3299 Re: Pariz
Ama, deset plus.gospodja profiterka wrote:I nije riječ o propustu ili lapsusu, oni nisu htjeli odgovoriti na to pitanje zato što nisu protiv ISIS-a. Vrlo jednostavno. Nisu, jer ga smatraju korisnim u borbi protiv proruskog Assada, jer svijet vide crno-bijelo, baš kao i oni što su sinoć kliktali "Palestina". Njima smeta i ljuti ih što taj džihadistički monstrum povremeno napravi pokolj po ulicama Evrope, ali ne žele da ISIS nestane. Ne u potpunosti. Ne iz Sirije, Iraka, Bliskog istoka u cjelini, samo iz Pariza i Evrope općenito.
Nalik su vlasniku krvoločnog pitbula koji želi zadržati svoga psa i nakon što on rastrgne komšijsko dijete, samo bi mu, eto, povremeno naticao brnjicu.
- animals
#3300 Re: Pariz
Dresden, nekad moras zmiju u glavu...sarajevoxxxx wrote:
Evo osmi put. Je li dozvoljeno ubijati druge civile, žene i djecu, konkretno građane Mosula ili Raqqe u borbi protiv Isila.
Pitanje je upućeno i drugim forumašima.