Popularne stvari koje ne kontam

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#3276 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by _BataZiv_0809 »

Jebiga sad, meni je Dzulija Roberts zakon, mada nije moj tip zene :D

Bred je stvarno lik. Andju nisam nikad gotivio.
Cherry-Cherry

#3277 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Cherry-Cherry »

_BataZiv_0809 wrote:Jebiga sad, meni je Dzulija Roberts zakon, mada nije moj tip zene :D

Bred je stvarno lik. Andju nisam nikad gotivio.
Pa Anđa bi trebala biti tvoj tip, bar onakva kakva je bila prije 10-15 godina. Zajebana crnka zeznutog pogleda, pomalo droljasta :oops:
avetinja

#3278 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by avetinja »

Ma, kakva Anđelina, svehla.
Cherry-Cherry

#3279 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Cherry-Cherry »

Meni je Ketrin Zita Džons prelijepa. Baš ono klasična ljepota kao iz zlatnog doba Holivuda.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#3280 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by _BataZiv_0809 »

Cherry-Cherry wrote: Pa Anđa bi trebala biti tvoj tip, bar onakva kakva je bila prije 10-15 godina. Zajebana crnka zeznutog pogleda, pomalo droljasta :oops:
Ne znam, to je ono kad se desi neki flop, pa ti se neko ko 100% ispunjava tvoje kriterije, ne svidja :roll:

Valjda me odbijala ta prica o ranjavanju, tetovazama, lizanju krvi :run:
Cherry-Cherry

#3281 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Cherry-Cherry »

_BataZiv_0809 wrote:
Cherry-Cherry wrote: Pa Anđa bi trebala biti tvoj tip, bar onakva kakva je bila prije 10-15 godina. Zajebana crnka zeznutog pogleda, pomalo droljasta :oops:
Ne znam, to je ono kad se desi neki flop, pa ti se neko ko 100% ispunjava tvoje kriterije, ne svidja :roll:

Valjda me odbijala ta prica o ranjavanju, tetovazama, lizanju krvi :run:
I onda odjednom poslije tetovaža i krvi postaje ambasador UN-a :oops: i usvaja bolesnu djecu. Iz krajnosti u krajnost. Zato i kažem da mi je vještačka.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#3282 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by _BataZiv_0809 »

Cherry-Cherry wrote: I onda odjednom poslije tetovaža i krvi postaje ambasador UN-a :oops: i usvaja bolesnu djecu. Iz krajnosti u krajnost. Zato i kažem da mi je vještačka.
Dobro, ono sto jest jest, ljudi se mijenjaju, ali je njena transformacija iz mracne ljubiteljice sado mazo seksa u Majku Terezu bas previse. Kao i prelazak Dine Merlina na imidz pseudofilozofa, otprilike.
dezurni_ucenik

#3283 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by dezurni_ucenik »

Cuj ne valja im Angie. Bjez'te ba...
duboka_misao

#3284 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by duboka_misao »

dezurni_ucenik wrote:Cuj ne valja im Angie. Bjez'te ba...
ma naka je suhonjava postala, meni ova ima lijepe oci
Image
Cherry-Cherry

#3285 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Cherry-Cherry »

_BataZiv_0809 wrote:
Cherry-Cherry wrote: I onda odjednom poslije tetovaža i krvi postaje ambasador UN-a :oops: i usvaja bolesnu djecu. Iz krajnosti u krajnost. Zato i kažem da mi je vještačka.
Dobro, ono sto jest jest, ljudi se mijenjaju, ali je njena transformacija iz mracne ljubiteljice sado mazo seksa u Majku Terezu bas previse. Kao i prelazak Dine Merlina na imidz pseudofilozofa, otprilike.
Pa da, to su te nagle promjene, koje meni djeluju neiskreno. Nekako mi je normalnije da ta transformacija ide polako, nego odjednom preko noći. To je kao ono kad dođu tobe, pa se od kurve pretvore u sveticu u jednom danu. :mrgreen:
milojicabrzi

#3286 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by milojicabrzi »

_BataZiv_0809 wrote:Kao i prelazak Dine Merlina na imidz pseudofilozofa, otprilike.
Ovo je najjaca koju sam cuo ovih dana, popravio si mi dan druze :) ja cesto to isto tvrdim da mi smeta...

Kao dijete sam slusao Merlin i ono sto mi se svidjalo je ta neka jednostavna poezija sarajevskog asfalta iz nekih ranih radova, jednostavna i iskrena nit i to je to, mislim da je to njegov najbolji doseg.

Kasnije kad je poceo sa filozofiranjem i sa pjesmama koje su usporene i lice kao preslikane jedna na drugu, formom, ritmom svim, mislim da to nije to.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#3287 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by _BataZiv_0809 »

Isti sam :)

Naravno ne odricem nikome pravo na promjenu. Boze moj to je zivot. Ali nismo usamljeni u konstataciji da mu je prelazak na ovaj imidz -gaf. Jednostavno ne lezi mu, nema tu harizmu, nema nacitanost i tacno se vidi da usiljeno barata nekim pojmovima, veliki mi je smor njega slusati kad nesto objasnjava.

To je moje misljenje, a Dini je u opisu posla da se svidi sto vecem broju raje.

Ne sporim da ima onih kojima se on ovakav vise svidja.
Cherry-Cherry

#3288 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Cherry-Cherry »

_BataZiv_0809 wrote:Isti sam :)

Naravno ne odricem nikome pravo na promjenu. Boze moj to je zivot. Ali nismo usamljeni u konstataciji da mu je prelazak na ovaj imidz -gaf. Jednostavno ne lezi mu, nema tu harizmu, nema nacitanost i tacno se vidi da usiljeno barata nekim pojmovima, veliki mi je smor njega slusati kad nesto objasnjava.

To je moje misljenje, a Dini je u opisu posla da se svidi sto vecem broju raje.

Ne sporim da ima onih kojima se on ovakav vise svidja.
Pa sviđa se onima, koji se na silu furaju na ono na šta se i on fura.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#3289 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by _BataZiv_0809 »

Cherry-Cherry wrote: Pa sviđa se onima, koji se na silu furaju na ono na šta se i on fura.
Pa dobro, ne mora bas znaciti da su svi na silu, ponekad se necija iskrena furka poklopi sa preovladavajucim raspolozenjem.

Tu ti nisam bas najbolji sugovornik jer sam u vjecnom ofsajdu sa aktuelnim trendovima :D

Jedini veci smor za slusanje mi je Halid Beslic. On bas ne zna progovoriti, ali je iskren. Ne pravi se da je nesto sto nije. Takav sam kakav sam i jebiga ja to postujem. Mada je moj stav da bi javne licnosti trebale usavrsiti komunikacijske vjestine.
petunija

#3290 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by petunija »

All Apologies wrote:
Bloody wrote:Kad ionako skucen stan zabarikadiraju ustakljivanjem balkona.
+1
Svaki put kad vidim takav balkon pomislim kako su ljudi glupi.
Balkoni se najčašće "ustakljavaju" zbog seljadije na spratu iznad koja ti redovno istrese smeće pa ti onda moraš čistiti njihove mrvice, špagete, kosti...
Banksy

#3291 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Banksy »

_BataZiv_0809 wrote:Kao i prelazak Dine Merlina na imidz pseudofilozofa, otprilike.
Istina. Kad Klaić postane lektira tek u zrelim godinama, logično je da se novousvojenim riječima teško barata i da ih se teško smješta u suvisle, logične rečenične sklopove.
annoy

#3292 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by annoy »

Brad Pitt je odličan glumac i zato ga volim. Za njegov izgled, izbor životnih parterica i njegov privatni život općenito me zaboli.
Ok, zgodan jest :oops:
General_Jackson

#3293 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by General_Jackson »

Cherry-Cherry wrote:Meni je Ketrin Zita Džons prelijepa. Baš ono klasična ljepota kao iz zlatnog doba Holivuda.
Jesi ti sigurna da ne voliš cure? :D šalim se, slažem se u potpunosti i sa Zetom i sa Aniston, meni su mnogo ljepše i prirodnije od Andže i još da dodam pošto neki spomenuše Juliu Roberts to je za mene pseudo žena i pseudo glumica, valjda dokaz da te i tamo lobi, čitaj štela, mogu daleko lansirati.
annoy

#3294 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by annoy »

Angelina je prčkala po faci pa ne cijenim previše njezinu ljepotu, ali ako zanemarimo to i pogledamo rezultat, takvo nevjerojatno prekrasno i skladno lice nisam vidjela nigdje drugdje, ni blizu. Žena je jebeno prekrasna.
Aniston je djevojka iz susjedstva s užasnom čeljusti. Ne znam, žene s tankim ustima... :sleep:
Cherry-Cherry

#3295 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Cherry-Cherry »

annoy wrote:Angelina je prčkala po faci pa ne cijenim previše njezinu ljepotu, ali ako zanemarimo to i pogledamo rezultat, takvo nevjerojatno prekrasno i skladno lice nisam vidjela nigdje drugdje, ni blizu. Žena je jebeno prekrasna.
Aniston je djevojka iz susjedstva s užasnom čeljusti. Ne znam, žene s tankim ustima... :sleep:
Anđelina ima velika usta i predebele usne. :-? Meni to nekako djeluje jeftino. Kao Severina... :-?
annoy

#3296 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by annoy »

Cherry-Cherry wrote: Anđelina ima velika usta i predebele usne. :-? Meni to nekako djeluje jeftino. Kao Severina... :-?
Ja mislim da su pune usne na ženama jako senzualne i ženstvene. Njene su mi predivne, a još su i prirodne, po svemu sudeći. Severina je druga priča, njene su umjetne i grozne su. :-)
Cherry-Cherry

#3297 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Cherry-Cherry »

annoy wrote:
Cherry-Cherry wrote: Anđelina ima velika usta i predebele usne. :-? Meni to nekako djeluje jeftino. Kao Severina... :-?
Ja mislim da su pune usne na ženama jako senzualne i ženstvene. Njene su mi predivne, a još su i prirodne, po svemu sudeći. Severina je druga priča, njene su umjetne i grozne su. :-)
Jesu pune usne ženstvene, bolje su nego one tanke, lisičaste, ali meni su Aneđelinine predebele.
annoy

#3298 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by annoy »

Cherry-Cherry wrote: Jesu pune usne ženstvene, bolje su nego one tanke, lisičaste, ali meni su Aneđelinine predebele.
Meni je jedino ružno kad si žene napumpaju usne, to se baš vidi, pogotovo kad pretjeraju, ovako https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/23 ... 873199.jpg :run:
Prirodne pune usne su mi uvijek krasne
Cherry-Cherry

#3299 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Cherry-Cherry »

Najgore je, kad puno napumpaju gornju usnu, koja dođ do nosa, pa kad se smije, zavrne se i prilijepi za nos. Žene, koje imaju malen prostor između gornje usne i nosa, ne bi trebale povećavati gornju usnu.
Raigor Stonehoof

#3300 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Raigor Stonehoof »

sto jest jest i meni je andja vazda bila bezveze. i svi su me blijedo gledali kad im to kazem :lol:

charlize theron, on the other hand... 8-)
Post Reply