Jemen
- Challenger__
#3277 Re: Jemen
ekstremista bolan, samo nisi provalio.
- Mlohavi
#3278 Re: Jemen
Drogasi, tekbirali bi i oni al' neda im se.Challenger__ wrote:
Zato što, očigledno, nisu od one sorte kojoj "vjera ne prelazi grla".
Za*ebavam se, nego ako ikome danas pripada cast da izlijeci rak ranu muslimana, tzv. Saudijsku Arabiju onda su to ovi ljudi.
- Challenger__
#3279 Re: Jemen
Kae Savo, lahko im je, Rusi doturaju oružje...

- jao_situacije
#3280 Re: Jemen
kripto vehabija
ti samo zavrneš nogavice
ti samo zavrneš nogavice
- Challenger__
#3281 Re: Jemen
Da osvanemo u "hlafetu" ja bih nastradao samo radi cigara. Sve ostalo je po pe-es-u.jao_situacije wrote:kripto vehabija![]()
ti samo zavrneš nogavice
- jao_situacije
#3282 Re: Jemen
ja bi i zbog toga, i zbog frizureChallenger__ wrote:Da osvanemo u "hlafetu" ja bih nastradao samo radi cigara. Sve ostalo je po pe-es-u.jao_situacije wrote:kripto vehabija![]()
ti samo zavrneš nogavice
- Challenger__
#3283 Re: Jemen
Da prestanem pušit, mogao bih biti valija, komotno.
Šta je sa firzurom? Nisi valjda ono kao Čerkez...?
Šta je sa firzurom? Nisi valjda ono kao Čerkez...?
- jao_situacije
#3284 Re: Jemen
ma nije nego ja to dotjerujem, i koristim ove gelove kreme i to
ne mere to
ne mere to
- Challenger__
#3285 Re: Jemen
Pa dobro... Uz dobru vezu, progledalo bi se oko toga.
hahahaha
hahahaha
- arzuhal
#3287 Re: Jemen
Od cigara ćeš stradat svakako, nema veze đe si, ostavi to navakat, ra'j'sebe 
- AleksoMKD
#3288 Re: Jemen
Navodno KONKURS je unistio ovaj tenk.jao_situacije wrote:
čime ga ovo uopće gađaju
ja sam očekivao da je abrams bolji tenk
ovo je veliki šamar američkoj vojnoj industriji, neki poludrogirani čobani raznesu abramsa
strašno
Inace sam gledao snimaka gde je Abrams pogodjen i vidi se eksplozija i veliki plamen ali ograniceno na zadnji deo kupole i uvek u vis.
Ako je zatvorena pregrada izmedju municije i unutrasnjosti kupole posada ce preziveti. Ima snimaka iz Iraka.
Ovde je celi tenk otisao u p.m. tako da verujem da je pregrada bila otvorena i zato je celi tenk otisao. Ili su punili top u momentu pogotka ili su ostavili pregradu otvorenu.

Evo gde su ti paneli koji eksploziju usmere gore.
- Challenger__
#3289 Re: Jemen
Imam jarana koji je mlađahan zaglavio u Podhrastovima... Hajde, dobro, izvukao se. Međutim, dok je bio gore, kada sam ga obilazio, priča mi kako je bio na "pumpanju pluća". Pitam ga šta je to, veli ispumpali mu pušačku smolu i sve drugo što se skupilo na zidovima pluća. Kaže, da ne vjeruješ šta su izvadili, isisali. Pa onda poentira: "Sada dišem kao da sam se ponovo rodio".arzuhal wrote:Od cigara ćeš stradat svakako, nema veze đe si, ostavi to navakat, ra'j'sebe
Prestao pušiti.
Sada se pravi faca. Kad god ga pitam može li se "onako", bez hitnog slučaja gore ići na "pumpanje", kaže ne može, samo ako si hospitalizovan. I udahne duboko...
-
zvizdan
#3290 Re: Jemen
Dodao je jos i: smrt Americi, smrt Izraelu, prokleti bili Saudi. Mantra HutijaChallenger__ wrote:Zato što, očigledno, nisu od one sorte kojoj "vjera ne prelazi grla".Mlohavi wrote:Koja smirenost u glasu jbt...
Tiho Allahu Ekber kad pogodi, te gotovo bez reakcije kad dode do detonacije skladista u abramsu.
- Challenger__
#3291 Re: Jemen
Da,da...
- jao_situacije
#3292 Re: Jemen
poprilično loše ako ga konkurs rasturi ovakoAleksoMKD wrote:Navodno KONKURS je unistio ovaj tenk.jao_situacije wrote:
čime ga ovo uopće gađaju
ja sam očekivao da je abrams bolji tenk
ovo je veliki šamar američkoj vojnoj industriji, neki poludrogirani čobani raznesu abramsa
strašno
Inace sam gledao snimaka gde je Abrams pogodjen i vidi se eksplozija i veliki plamen ali ograniceno na zadnji deo kupole i uvek u vis.
Ako je zatvorena pregrada izmedju municije i unutrasnjosti kupole posada ce preziveti. Ima snimaka iz Iraka.
Ovde je celi tenk otisao u p.m. tako da verujem da je pregrada bila otvorena i zato je celi tenk otisao. Ili su punili top u momentu pogotka ili su ostavili pregradu otvorenu.
Evo gde su ti paneli koji eksploziju usmere gore.
na papiru su navedeni i aktivni sistemi zaštite i sistemi gašenja požara i svašta nešto
očito da je to samo dobar marketing
- AleksoMKD
#3293 Re: Jemen
A i zavisi koju verziju su kupili.jao_situacije wrote:
poprilično loše ako ga konkurs rasturi ovako
na papiru su navedeni i aktivni sistemi zaštite i sistemi gašenja požara i svašta nešto
Jedno je za domace a drugo za strano trziste.
Opet kazem, pogodak sa straje u tanji oklop, direkt u municiju. Da je bila zatvorena pregrada posada i tenk bi preziveli. Najverovatnije.
- jao_situacije
#3294 Re: Jemen
hajd eto recimo da su fakat uspjeli pogoditi u trenutku punjenja municije, jer piše da se pregrada automatski zatvori kad se municija napuniAleksoMKD wrote:A i zavisi koju verziju su kupili.jao_situacije wrote:
Opet kazem, pogodak sa straje u tanji oklop, direkt u municiju. Da je bila zatvorena pregrada posada i tenk bi preziveli. Najverovatnije.
ali i onaj drugi je fasovo poprilično iako nije uništen totalno
očekivao sam bolje rezultate, jer saudi sigurno nisu štedili na opremi
ugl. loša predstava abramsa
- Arteta
#3295 Re: Jemen
Koliki su procenti Sijita i Sunita u ovim vecim gradovima poput Sanee, Taizza, Adena?
- Co0l
#3296 Re: Jemen
Laze savo,Jemen je poznat kao najveci proizvodjac Konkursa.Challenger__ wrote:Kae Savo, lahko im je, Rusi doturaju oružje...![]()
![]()
- Arteta
#3297 Re: Jemen
Stradat ce svakako, konzumirao cigare ili ne.arzuhal wrote:Od cigara ćeš stradat svakako, nema veze đe si, ostavi to navakat, ra'j'sebe
- General War
#3298 Re: Jemen
Nema veze, i jedna i druga verzija imaju istu zastitu sto se tice izgaranja municije:AleksoMKD wrote:A i zavisi koju verziju su kupili.jao_situacije wrote:
Do aljakvosti posade po svoj prilici je.
- AleksoMKD
#3299 Re: Jemen
jao_situacije wrote: hajd eto recimo da su fakat uspjeli pogoditi u trenutku punjenja municije, jer piše da se pregrada automatski zatvori kad se municija napuni
ali i onaj drugi je fasovo poprilično iako nije uništen totalno
očekivao sam bolje rezultate, jer saudi sigurno nisu štedili na opremi
ugl. loša predstava abramsa
Najverovatnije. Nesto u stilu "de mi podaj strafciger da blokiram pregradu, mrsko me otvarat svaki put kad treba puniti top".General War wrote:
Nema veze, i jedna i druga verzija imaju istu zastitu sto se tice izgaranja municije:
Do aljakvosti posade po svoj prilici je.
- Challenger__
#3300 Re: Jemen
Dobra, dobra...Co0l wrote:Laze savo,Jemen je poznat kao najveci proizvodjac Konkursa.Challenger__ wrote:Kae Savo, lahko im je, Rusi doturaju oružje...![]()
![]()
Karma, fucking karma!