Towelie wrote:Nisi ti toliko bitna, honey.Bloo wrote:Zamišljam vas na minderu, kako umazani sitnim šećerom sa rahatlokuma, radite ovo:
![]()
Imam ja prece zene to fight for. Za ovu dvojicu ne garantujem nista.
Islam - pitanja i odgovori
- arzuhal
#3276 Re: Islam - pitanja i odgovori
- Bloo
- Globalna šefica
#3277 Re: Islam - pitanja i odgovori
Towelie wrote:Nisi ti toliko bitna, honey.Bloo wrote:Zamišljam vas na minderu, kako umazani sitnim šećerom sa rahatlokuma, radite ovo:
![]()
Imam ja prece zene to fight for. Za ovu dvojicu ne garantujem nista.
Honeybunny, mislila sam više na vaše verbalne doskočice...ne na sebe, ali hvala, hvala
Ali, odoh SUBMISIVNO da posmatram iz prikrajka , s obzirom da moj smisao za humor nekako ne zaživljava kod braće muslimana
- arzuhal
#3278 Re: Islam - pitanja i odgovori
Jel pod ovim misliš i na @Towelia?Bloo wrote: Ali, odoh SUBMISIVNO da posmatram iz prikrajka , s obzirom da moj smisao za humor nekako ne zaživljava kod braće muslimana
jooooooo štatireče, Towelieeeeeee
- Bloo
- Globalna šefica
#3279 Re: Islam - pitanja i odgovori
ah da on je musliman sa preferencijom na kinesku filozofijuarzuhal wrote:Jel pod ovim misliš i na @Towelia?Bloo wrote: Ali, odoh SUBMISIVNO da posmatram iz prikrajka , s obzirom da moj smisao za humor nekako ne zaživljava kod braće muslimana![]()
dammit
- Towelie
#3280 Re: Islam - pitanja i odgovori
Strasno, brt.arzuhal wrote:Jel pod ovim misliš i na @Towelia?Bloo wrote: Ali, odoh SUBMISIVNO da posmatram iz prikrajka , s obzirom da moj smisao za humor nekako ne zaživljava kod braće muslimana![]()
Sto bih se ja ikako vredjao, zar nisam ja BRAT musliman?
- asurbanipal
#3281 Re: Islam - pitanja i odgovori
arzuhal wrote:Jel pod ovim misliš i na @Towelia?Bloo wrote: Ali, odoh SUBMISIVNO da posmatram iz prikrajka , s obzirom da moj smisao za humor nekako ne zaživljava kod braće muslimana![]()
Towelie je k'o Jerusalem, što bi rekao Salahuddin Ejjubi.
I sve, i ništa...
-
sekerbay
#3282 Re: Islam - pitanja i odgovori
Reci, kaži, barem me slaži...Bloo wrote:obzirom da moj smisao za humor nekako ne zaživljava kod braće muslimana
Čak i u tome ima nekih draži.
A tvoje usne slađe od vina, ljubiti je san, tako mi dina.
Samo riječi jedna, utjeha i nada, koja je falila onom dok je uzdisao: Emina.
- Bloo
- Globalna šefica
-
mjeseceva_ratnica
#3284 Re: Islam - pitanja i odgovori
Nedavno mi na jednoj drustvenoj mrezi izbaci sliku na kojoj je pisalo ovo:
“On vam pokazuje munju, da se uplašite i ponadate, i On stvara teške oblake. I grmljavina veliča i hvali Njega, a i meleki, iz strahopoštovanja prema Njemu; On šalje gromove i udara njima koga hoće - opet oni raspravljaju o Allahu, a On sve može.''
Sad sam zbunjena da li se radi o Allahu ili Zeusu?

“On vam pokazuje munju, da se uplašite i ponadate, i On stvara teške oblake. I grmljavina veliča i hvali Njega, a i meleki, iz strahopoštovanja prema Njemu; On šalje gromove i udara njima koga hoće - opet oni raspravljaju o Allahu, a On sve može.''
Sad sam zbunjena da li se radi o Allahu ili Zeusu?
- asurbanipal
#3285 Re: Islam - pitanja i odgovori
mjeseceva_ratnica wrote:Nedavno mi na jednoj drustvenoj mrezi izbaci sliku na kojoj je pisalo ovo:
Sad sam zbunjena da li se radi o Allahu ili Zeusu?![]()
Može biti da su Perun ili Thor,
- Connaisseur Karlin
#3286 Re: Islam - pitanja i odgovori
a vi ste licemjreni vjernici , koji se spradte na necije konvertiranje , al' ka d se neko konvertira na Islam, to je jako dobar potezarzuhal wrote:sekerbay wrote:Opa, preletač
Budući da si iskusan u prelascima na drugu stranu, tvoja pomoć će biti od krucijalne važnosti.Towelie wrote:Ma reko bi mu ja da kopira mene, al nece on to umeti ionako. Lakse mu je s tobom, ako nista hinjskih ad hominema mu nece zatrebati.
To neprocjenjivo blago u vidu poznavanja i one druge obale će odigrati presudnu ulogu u ostvarenju mojih planova i dolasku do željenog cilja
-
sekerbay
#3287 Re: Islam - pitanja i odgovori
Haj šta me citiraš kojeg k-lincaConnaisseur Karlin wrote:vi ste licemjreni vjernici
Požurio da vidim, kontam Bloo, kad ono ova presipačica iz šupljeg u prazno
- Connaisseur Karlin
#3288 Re: Islam - pitanja i odgovori
pa da postaivm pitanje:sekerbay wrote:Haj šta me citiraš kojeg k-lincaConnaisseur Karlin wrote:vi ste licemjreni vjernici
Požurio da vidim, kontam Bloo, kad ono ova presipačica iz šupljeg u prazno
ako netko napusti Islam ili se netko konvertira sa Islama u drugu religju, to je vama sprdanje
ako se netko konvertira na Islam, to je odlican potez
- arzuhal
#3289 Re: Islam - pitanja i odgovori
Ko je licemjeran? Licemjerna ti strina!Connaisseur Karlin wrote: a vi ste licemjreni vjernici , koji se spradte na necije konvertiranje , al' ka d se neko konvertira na Islam, to je jako dobar potez
Inače, ja se ne sprdam s nečim konvertiranjem na bilo što (najmanje se treba sprdati s takvim stvarima), ja se jedino mogu zabavljati s osobom koja, nakon što nešto promjeni ili odbaci, počne da se razračunava sa svojom prošlošću i sličnim stvarima
- Connaisseur Karlin
#3290 Re: Islam - pitanja i odgovori
pa to je dio necije transformacije, to je potpuno ocekivajuca rekacijaarzuhal wrote:Ko je licemjeran? Licemjerna ti strina!Connaisseur Karlin wrote: a vi ste licemjreni vjernici , koji se spradte na necije konvertiranje , al' ka d se neko konvertira na Islam, to je jako dobar potez
Inače, ja se ne sprdam s nečim konvertiranjem na bilo što (najmanje se treba sprdati s takvim stvarima), ja se jedino mogu zabavljati s osobom koja, nakon što nešto promjeni ili odbaci, počne da se razračunava sa svojom prošlošću i sličnim stvarima
ne razmijem, kako ti to moze biti zabavno
- arzuhal
#3291 Re: Islam - pitanja i odgovori
Zato što nisi Bosanka pa ne razumiješ, to je nešto naše navlastitoConnaisseur Karlin wrote: ne razmijem, kako ti to moze biti zabavno
- Connaisseur Karlin
#3292 Re: Islam - pitanja i odgovori
"nalvastito"arzuhal wrote:Zato što nisi Bosanka pa ne razumiješ, to je nešto naše navlastitoConnaisseur Karlin wrote: ne razmijem, kako ti to moze biti zabavno
-
sekerbay
#3293 Re: Islam - pitanja i odgovori
Jok, neg se radi o klasičnoj suhoparnoj zajebanciji, barem s moje strane. Uostalom, takvih mi je barem 90% postova. E sad, to što si ti žensko i što ti se sve mora nacrtat, def nije moj problem.Connaisseur Karlin wrote: ako netko napusti Islam ili se netko konvertira sa Islama u drugu religju, to je vama sprdanje
Odličan za njega samog. Znači da je se spasio na oba svijeta. OK, dobro je i za mene pod uslovom da sam posrednikConnaisseur Karlin wrote:ako se netko konvertira na Islam, to je odlican potez
- arzuhal
#3294 Re: Islam - pitanja i odgovori
Connaisseur Karlin wrote:"nalvastito"arzuhal wrote:Zato što nisi Bosanka pa ne razumiješ, to je nešto naše navlastitoConnaisseur Karlin wrote: ne razmijem, kako ti to moze biti zabavno

- Smrcak15
#3295 Re: Islam - pitanja i odgovori
A zar nije Bosanka, sta je onda???arzuhal wrote:Zato što nisi Bosanka pa ne razumiješ, to je nešto naše navlastitoConnaisseur Karlin wrote: ne razmijem, kako ti to moze biti zabavno
Koje je sorte, Hrvatska? Srbija nije, nema ekavice kao Towlichu kad se omakne
- Connaisseur Karlin
#3296 Re: Islam - pitanja i odgovori
hvalaarzuhal wrote:Connaisseur Karlin wrote:"nalvastito"arzuhal wrote:
Zato što nisi Bosanka pa ne razumiješ, to je nešto naše navlastito
- Bloo
- Globalna šefica
#3297 Re: Islam - pitanja i odgovori
arzi, knjiški moljac 
- medvjed23
#3298 Re: Islam - pitanja i odgovori
arzuhal wrote:![]()
- Towelie
#3299 Re: Islam - pitanja i odgovori
Ne laje pas radi sela, vec radi sebe.
Tako se arzika i ekipa "sprdaju" ne iz nekog cejfa i opuštenosti (to bi bili cak i pozitivni motivi), nego iz zabrinutosti za sebe i svoju dogmu, zbog osipanja stada i cepanja muslimanskog saffa. Jos ovi murtedi i razne sorte cafira znaju slabe tačke Islamu, mogu pokazati obimni prljavi ves koji hodze kriju od stada, pa onda Islam lako razotkrivaju pred drugima koji ovo čitaju.
Ja otkako sam se registrovao na forum arzuhal i hazreti Smrcak pišu isto, ni zerru se nisu promenili. A kazu da se samo budale ne menjaju vremenom i sa novim spoznajama o sebi i životu.
Ja sam na svoje evoluiranje i više nego ponosan, trust me. Pokazao sam i sebi i drugima kako mi je istina prioritet, a ne ego. Nastaviću i dalje u istom maniru.
Covek je kao voda, ako je tekuca, onda je bistra i prijatnog ukusa, a ako je ustajala, onda je zamućena, a i ne mirise dobro.
Tako se arzika i ekipa "sprdaju" ne iz nekog cejfa i opuštenosti (to bi bili cak i pozitivni motivi), nego iz zabrinutosti za sebe i svoju dogmu, zbog osipanja stada i cepanja muslimanskog saffa. Jos ovi murtedi i razne sorte cafira znaju slabe tačke Islamu, mogu pokazati obimni prljavi ves koji hodze kriju od stada, pa onda Islam lako razotkrivaju pred drugima koji ovo čitaju.
Ja otkako sam se registrovao na forum arzuhal i hazreti Smrcak pišu isto, ni zerru se nisu promenili. A kazu da se samo budale ne menjaju vremenom i sa novim spoznajama o sebi i životu.
Ja sam na svoje evoluiranje i više nego ponosan, trust me. Pokazao sam i sebi i drugima kako mi je istina prioritet, a ne ego. Nastaviću i dalje u istom maniru.
Covek je kao voda, ako je tekuca, onda je bistra i prijatnog ukusa, a ako je ustajala, onda je zamućena, a i ne mirise dobro.
- Connaisseur Karlin
#3300 Re: Islam - pitanja i odgovori
19 stoljecaBloo wrote:arzi, knjiški moljac
arzo, prevedi oFo
Навластито овое нЂгово то естљ дјаволско наћвеће весел Б и радостљ, кадљ онт, види да христiaни от христiaнa и очевидно и таино претериван Ђ. и муке у своiоћ вbри и закону, а поредљ своихт, правица с великимљ крви пролитiемљ, и иманiемљ своимљ заслуженимљ и у дану и у ноћи трпе и страдао.