E pa stvarno vise. Ovo vise nije potrebna ni elementarna pismenost. Ovo vise moze provaliti i totalno nepismen covjek.
Koja je ovo mafija i bagra
baki je puko al totalnowebby-x wrote:Sluša li tko ova dva siromaha na FTV.
Bože moj, kakvi bolidi.
![]()
Hamdija je jedini junak, ne da se k'o Saddam.
webby-x wrote:Sluša li tko ova dva siromaha na FTV.
Bože moj, kakvi bolidi.
![]()
Hamdija je jedini junak, ne da se k'o Saddam.
u par rečenica obori čitavu retoriku stranačkih medija koju slušamo ovih par danaLabirint wrote:Prosto je nevjerovatno kako ljudi (intelektualci) van ove drzav
jasnije i preciznije seciraju stvari nego nazovi umnjaci samoproglaseni voljene nam domovine. Ko je veceras slvsao prof Koraca sve bi mu MORALO biti jasno.
Nevjerovatno kakvo imaš razmišljanje. Nevjerovatno.Logovan wrote:Jeste i sto se mene tice kad vidim ko me je vodio sve ove godine i od koga meni zivot zavisi da se hoce i raspast sve !!!
a planiram nego lakse je azil dobit kad je ratno stanje. Moram li ti pojasnit sta je azil ???
To je rekao i Hitler u svom bunkeru 1945.O'zone wrote:
Majku li mu njegovu jebem u usta onda lopovska. Minder politika nas je i dovela u ovo stanje u kojem se danas nalazimo.Narod koji je dopustio ovo treba da nestane.
Drugu je pricu pricao Zarko Korac kad je bilo ono Kosovo za Nike i tad su zgrade bile vazne.Labirint wrote:Prosto je nevjerovatno kako ljudi (intelektualci) van ove drzav
jasnije i preciznije seciraju stvari nego nazovi umnjaci samoproglaseni voljene nam domovine. Ko je veceras slvsao prof Koraca sve bi mu MORALO biti jasno.
SADA ZNAŠ DA GRAD JE NAŠ!Woole Triwunovich wrote:
![]()
pa palilo se i u francuskoj revoluciji bez koje ne bi bilo moderne evrope ni demokratije. to samo po sebi apsolutno nista ne govori. svakako da su piromani ionako lopovi, ali svoditi problem u drustvu na cin vandalizma umjesto ono sto je dovelo do toga je retardirano.plain vanilla wrote:![]()
ljudi ne kontaju da je kriminalac kriminalac, pa sjedio on u vladi ili pljackao ili palio grad
onaj ko unistava drzavu je sljam, a on sebe nek zove kako hoce, meni je to isto
u Tuzli su zapalili zgradu Vlade koja nije vlasnistvo ni premijera niti ijedne stranke nego Solane
zapalili su zgradu Opcine koja je bila Komanda u ratu.. od nacelnika i vjecnika nista nisu trazili ni prije ni poslije paljenja, dakle zapalili su je iz hira
i to neki heroji sad? ma to su stetocine i kriminalci kao i ovi politicari
Nazalost, istinaemmir1 wrote:Gledam u Tuzli imaju predstavnike i razgovaraju
U Bihaću jedna jako pismena ženska osoba ispred bosanskog proljeća predala zahtjeve.
Mi u Sarajevu ništa.
Nama klošari i lopovi koji obijaju trafike govore na megafon pred okupljenom masom
pa sta rece, de u dvije rijeci ako mozebaxul wrote:u par rečenica obori čitavu retoriku stranačkih medija koju slušamo ovih par danaLabirint wrote:Prosto je nevjerovatno kako ljudi (intelektualci) van ove drzav
Covjek je pametan, inteligentan i ima objektivan pogled na situaciju kod nas. Uvijek je i imao.baxul wrote:u par rečenica obori čitavu retoriku stranačkih medija koju slušamo ovih par danaLabirint wrote:Prosto je nevjerovatno kako ljudi (intelektualci) van ove drzav
mislim da je rekao da je bio kod babe u sefuuskrsno_respo wrote:jbt to mi je palo napametAlfons Kauders wrote:a izgledaju mi malo uigrano, cak ko da su vjezbali![]()
godine iskustva
al ne uigrano nego komsu ovi preveslali
izgleda nema vise odgovora bakiru od strane zeljke kao u 60 minuta
hoces da ti kazem gdje si bio
u trezoru centralne banke
a sad bakir kao gasio predsjednistvo
mislim da je rekao da je bio kod babe u sefuuskrsno_respo wrote:jbt to mi je palo napametAlfons Kauders wrote:a izgledaju mi malo uigrano, cak ko da su vjezbali![]()
godine iskustva
al ne uigrano nego komsu ovi preveslali
izgleda nema vise odgovora bakiru od strane zeljke kao u 60 minuta
hoces da ti kazem gdje si bio
u trezoru centralne banke
a sad bakir kao gasio predsjednistvo
Njega sam naveo kao primjer jer mi je zadnji zapao "za oko" u Dnevniku, al ko zaboga danasHavatar wrote:Drugu je pricu pricao Zarko Korac kad je bilo ono Kosovo za Nike i tad su zgrade bile vazne.Labirint wrote:Prosto je nevjerovatno kako ljudi (intelektualci) van ove drzav
Šta znači podbornik?[/quote]agnostic_front wrote:Bošnjake kao velike podbornike Kotromanića, jedino kraljevina može spasiti, ovo sve ostalo je pucanj u prazno. Dodo je izumrla ptica sa Madagaskara.greenman wrote:Ti i dodo pod ruku i jedan drugom !IDontCare wrote:[quote="greenman"Bošnjaci treba da izaberu kralja i proglase kraljevinu, to oni najviše žele. Srbe i Hrvate ko jebe, ako hoće nek žive u Kraljevini Bosni ako neće nemoraju.
Ima li neko link?baxul wrote:u par rečenica obori čitavu retoriku stranačkih medija koju slušamo ovih par danaLabirint wrote:Prosto je nevjerovatno kako ljudi (intelektualci) van ove drzav