Veliki Brat 2013

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
kisni indijanac

#3276 Re: Veliki Brat 2013

Post by kisni indijanac »

sve sam vidio, taman htjedoh da promijenim kanal, vidim ukućani gledaju seriju, kad krenu bujica psovki i pljuvanje tintoreta od strane vendi....malo sam razmišljao kakva su ta djeca koju odgaja maja n., koja nema elementarno poštovanje ni prema starijim osobama, divim se maji volk koja sve to kulira, ne znam, ovo što radi , ovaj verbalni izmet koji izlazi iz nje je nešto mnogo gore od fizičkog kontakta...ne bi me čudilo da večeras eskalira u nešto još gore....

što se tiče glumatanja, svi ukućani to rade, eto lafo ava je provaljena, dok nas drugi ubjeđuju da su prirodni, ali glume na malo prefinjeniji način, nije mi sindi ljubimica, ali jedina je pred kamerama pošteno rekla da je u kući zbog love i samo zbog love i mića je to indirektno rekao, priznavši u više mahova da je kokuz...to što je stalno u suđu, vendi je dobro primijetila da mu je to terapija, on se ipak još odvikava od alkohola...

na kraju ne bi me čudilo da pobijedi maja n. koja ima taktiku miloša bojanića na farmi , dakle na kartu žrtve....

ne znam šta je bilo u sukobu sa mićom, ali ne bi me čudilo da mića fasuje nominaciju od velikog brata..jedva čekam pregled...
P308

#3277 Re: Veliki Brat 2013

Post by P308 »

Vendi je pljunula Maju - podrzavao sam je do sada u svemu, ali ovo je dno dna.
I toliko o Zeljku :wink:

I fkt, Sindi ispade najbolja od svih u kuci.
VenomousV

#3278 Re: Veliki Brat 2013

Post by VenomousV »

pa hoce li neko reci zasto? :D
ko je poceo?
sta je ko rekao?
od cega je pocela ta rasprava?
ko je ucestvovao?

:D :D :D
charrrmed

#3279 Re: Veliki Brat 2013

Post by charrrmed »

P308 wrote:Vendi je pljunula Maju - podrzavao sam je do sada u svemu, ali ovo je dno dna.

Slazem se, Maja Nikolic je pokazala kakva je davno, i da je nula od covjeka ali pljunti nekoga je krajnji primitivizam, isto i ovo doslovno guranje guzice u facu uzme li se u obzir da mu gotovo majka moze biti.
kisni indijanac

#3280 Re: Veliki Brat 2013

P308 wrote:Vendi je pljunula Maju - podrzavao sam je do sada u svemu, ali ovo je dno dna.

ne odobravam pljuvanje, vendi je između pljuvanja i fizičkog nasrtaja odabrala ovo prvo, danas sam u skladu sa slobodnim vremenom malo gledao i live i kod svakog uključenja, dobro skoro kod svakog, nikolićka je vrijeđala maju volk kako je bludnica, kako je navodno u nekoj emisiji izjavila da bi spavala sa pet muškaraca odjednom i sl....iskreno, ni ja sam ne znam kako bi reagvao na taj verbalni teror nikolićke koji je dublje dno dna od pljuvanja ili sl....ne odobravam potez od vendi, ali je razumijem....
Ambrozija

#3281 Re: Veliki Brat 2013

Post by Ambrozija »

kisni indijanac wrote:

ne odobravam pljuvanje, vendi je između pljuvanja i fizičkog nasrtaja odabrala ovo prvo, danas sam u skladu sa slobodnim vremenom malo gledao i live i kod svakog uključenja, dobro skoro kod svakog, nikolićka je vrijeđala maju volk kako je bludnica, kako je navodno u nekoj emisiji izjavila da bi spavala sa pet muškaraca odjednom i sl....iskreno, ni ja sam ne znam kako bi reagvao na taj verbalni teror nikolićke koji je dublje dno dna od pljuvanja ili sl....ne odobravam potez od vendi, ali je razumijem....
Nije navodno, zaista je izjavila to, i u emisiji a i prilikom boravka u kuci :)
Pljuvanje jeste primitivizam, ja bih se prije potukla nego nekoga pljunula ali opet to sam samo ja :)

that awkward moment kad shvatis da su Soraja i Sindi najnormalnije :D
vedra nebesa
Location: Bože, sačuvaj me od budala. Pametni me ionako zaobiđu.

#3282 Re: Veliki Brat 2013

Post by vedra nebesa »

Neka je pljunula, Maja je vrijeđala svakoga udarajaući najniže što je mogla, dok su ostali kao pizde ćutali. Uvijek su mi se gadili ljudi koji nijemo posmatraju i neće priskočiti upomoć kad nekoga treba odbraniti.
Jebeš čovjeka koji neće zauzeti stav da bi ostao u igri za novac. Fuj

Bravi Vendi!
didžej

#3283 Re: Veliki Brat 2013

Post by didžej »

vendi cigancura, sator je ipak njeno prirodno staniste.
zeljko, debil i podlac svoje vrste kao i brat mu. nevaspitana i bezobrazna derista.

sindi sad samo treba da kulira i pusti govna da se pokolju izmedju sebe i nagrada ce joj kao zrela kruska sama upasti u krilo. 8-) :D
doduse slavko, milic, top i maja volk su jaki igraci ali ja vjeujem da ce pravda i ljepota pobijediti. :D
go sindi, go! :D
de balzac

#3284 Re: Veliki Brat 2013

Post by de balzac »

vendiju su od strane VB date odriješene ruke da napravi razdor između sulejmana i hurem :-) način smije sama izabrati :D daklem, psihopati data nuklearka :D i ja mislim ovo je samo početak :D apokalipse :D

VB je spiritus movens svih zala u kući :oops: na stranu što su ukućani rođeni egzekutori :roll: svi, bez razlike :oops:

francuzi uvjerljivo najpoganiji intriganti :oops:
vedra nebesa

#3285 Re: Veliki Brat 2013

Post by vedra nebesa »

charrrmed wrote:

Slazem se, Maja Nikolic je pokazala kakva je davno, i da je nula od covjeka ali pljunti nekoga je krajnji primitivizam, isto i ovo doslovno guranje guzice u facu uzme li se u obzir da mu gotovo majka moze biti.
Ko je kome gurao guzu u facu? :?
Ambrozija

#3286 Re: Veliki Brat 2013

Post by Ambrozija »

didžej wrote:vendi cigancura, sator je ipak njeno prirodno staniste.
zeljko, debil i podlac svoje vrste kao i brat mu. nevaspitana i bezobrazna derista.

sindi sad samo treba da kulira i pusti govna da se pokolju izmedju sebe i nagrada ce joj kao zrela kruska sama upasti u krilo. 8-) :D
doduse slavko, milic, top i maja volk su jaki igraci ali ja vjeujem da ce pravda i ljepota pobijediti. :D
go sindi, go! :D

:lol:
Tacno, ako se svi ovako nastave ponasati, moze Sindi doci do finala (samo nek izbjegava Anetu - svoju slabu tacku :D ) - ne znam bas za pobjedu, ali finale sigurno :D
Ambrozija

#3287 Re: Veliki Brat 2013

Post by Ambrozija »

vedra nebesa wrote:
Ko je kome gurao guzu u facu? :?
Pa valjda Zeljko Maji, koliko ja shvatih :?
kisni indijanac

#3288 Re: Veliki Brat 2013

ja vam tvrdim da kada je maja n. govorila o pogubljenju danas, navodno u ulozi hurem, da je ona bila toliko ozbiljna, da sumnjam ta je iz nje govorila hurem, nego maja n....tako da bljuvanje tolike količine zla iz njenih usta je za mene puno gora stvar od npr. onog neveninog nasrtaja, nisam advokat maje volk, ali pojedini ne prepoznaju kod nje ironiju i sarkazam....
vedra nebesa

#3289 Re: Veliki Brat 2013

Post by vedra nebesa »

Ja samo znam da bih ja, koja nisam nasilna :mrgreen: , počupala Maju u roku od sat vremena.

Svaka njima čast kad je trpe bez nasilja :fazlija:
VenomousV

#3290 Re: Veliki Brat 2013

Post by VenomousV »

niko nece da mi razjasni sta se desilo :roll:

a fkt ponekad imam osjecaj da sam nevidljiva na ovoj temi :D
Ambrozija

#3291 Re: Veliki Brat 2013

Post by Ambrozija »

vedra nebesa wrote:Ja samo znam da bih ja, koja nisam nasilna :mrgreen: , počupala Maju u roku od sat vremena.

Sad ce me opet neko nazvati moralistom, ali zar je jedna takva osoba poput Maje Nikolic vrijedna svega toga? Mislim, tamo vjerovatno vladaju drugaciji uslovi pa reagiras drugacije, ali opet....ne znam, ja bi je stavila na ignore, vjerovatno bi ju to najvise boljelo. Previse pridaju vaznosti njenom bolesnom misljenju.
kisni indijanac

#3292 Re: Veliki Brat 2013

mića mi je opet u kući najprirodniji, psuje jbg., ali on se odavno deklariše kao seksualno nemoralan tip :mrgreen:
charrrmed

#3293 Re: Veliki Brat 2013

Post by charrrmed »

VenomousV wrote:niko nece da mi razjasni sta se desilo :roll:

Nisi jedina, i mene ignorisu inace jer sam kao moralista ili kad mi se neko konacno obrati kaze da je moje misljenje smijesno :D - tako da rijetko sta prokomentarisem. :)
VenomousV

#3294 Re: Veliki Brat 2013

Post by VenomousV »

charrrmed wrote:

Nisi jedina, i mene ignorisu inace jer sam kao moralista ili kad mi se neko konacno obrati kaze da je moje misljenje smijesno :D - tako da rijetko sta prokomentarisem. :)

lijepo vrijeme danas jelde :D
didžej

#3295 Re: Veliki Brat 2013

Post by didžej »

Ambrozija wrote:

:lol:
Tacno, ako se svi ovako nastave ponasati, moze Sindi doci do finala (samo nek izbjegava Anetu - svoju slabu tacku :D ) - ne znam bas za pobjedu, ali finale sigurno :D
ponasa se i sindi ali kulturno. u fazonu ne diraj me, ne diram te. 8-)
islifovana djevojka i sa zivotnim iskustvom, sa svojih 30 i kusur prosla i slavu i paznju i patnju.
za razliku od neizivljenih blizanaca, poluostvarene nikolicke, slave zeljnih soraje i anete, lujke iz ambijenta polusvijeta vendi... itd, itd... :)
kisni indijanac

#3296 Re: Veliki Brat 2013

charrrmed wrote:

ma ne ignoriše vas niko ba.. :-D imate svoje mišljenje i to je ok.....
charrrmed

#3297 Re: Veliki Brat 2013

Post by charrrmed »

VenomousV wrote:
charrrmed wrote:

lijepo vrijeme danas jelde :D
najavljuju kisu u nedjelju :D
vedra nebesa

#3298 Re: Veliki Brat 2013

Post by vedra nebesa »

Ambrozija wrote:
vedra nebesa wrote:Ja samo znam da bih ja, koja nisam nasilna :mrgreen: , počupala Maju u roku od sat vremena.

Sad ce me opet neko nazvati moralistom, ali zar je jedna takva osoba poput Maje Nikolic vrijedna svega toga? Mislim, tamo vjerovatno vladaju drugaciji uslovi pa reagiras drugacije, ali opet....ne znam, ja bi je stavila na ignore, vjerovatno bi ju to najvise boljelo. Previse pridaju vaznosti njenom bolesnom misljenju.
Ne možeš ignorisati nekoga u kući gdje su osuđeni jedni na druge...

Uzgred
PUČ U KUĆI! Željko je pokušao da svrgne Sulejmana sa vlasti, šutnuo mu je doboš i poručio da je pi**a!
VenomousV

#3299 Re: Veliki Brat 2013

Post by VenomousV »

ama bolan ja pitam sta se desilo, kako je pocela svadja itd a niko nista :D

haj sto mi misljenje ignorisete ali sto necete da mi razjasnite :-) :lol:
vedra nebesa

#3300 Re: Veliki Brat 2013

Post by vedra nebesa »

Nisi nevidljiva, ali ni ja nisam gledala, pa komentarišem na osnovu ovoga što je napisano na temi. :lol:
Locked