Veliki Brat 2013
Moderator: anex
- kisni indijanac
#3276 Re: Veliki Brat 2013
sve sam vidio, taman htjedoh da promijenim kanal, vidim ukućani gledaju seriju, kad krenu bujica psovki i pljuvanje tintoreta od strane vendi....malo sam razmišljao kakva su ta djeca koju odgaja maja n., koja nema elementarno poštovanje ni prema starijim osobama, divim se maji volk koja sve to kulira, ne znam, ovo što radi , ovaj verbalni izmet koji izlazi iz nje je nešto mnogo gore od fizičkog kontakta...ne bi me čudilo da večeras eskalira u nešto još gore....
što se tiče glumatanja, svi ukućani to rade, eto lafo ava je provaljena, dok nas drugi ubjeđuju da su prirodni, ali glume na malo prefinjeniji način, nije mi sindi ljubimica, ali jedina je pred kamerama pošteno rekla da je u kući zbog love i samo zbog love i mića je to indirektno rekao, priznavši u više mahova da je kokuz...to što je stalno u suđu, vendi je dobro primijetila da mu je to terapija, on se ipak još odvikava od alkohola...
na kraju ne bi me čudilo da pobijedi maja n. koja ima taktiku miloša bojanića na farmi , dakle na kartu žrtve....
ne znam šta je bilo u sukobu sa mićom, ali ne bi me čudilo da mića fasuje nominaciju od velikog brata..jedva čekam pregled...
što se tiče glumatanja, svi ukućani to rade, eto lafo ava je provaljena, dok nas drugi ubjeđuju da su prirodni, ali glume na malo prefinjeniji način, nije mi sindi ljubimica, ali jedina je pred kamerama pošteno rekla da je u kući zbog love i samo zbog love i mića je to indirektno rekao, priznavši u više mahova da je kokuz...to što je stalno u suđu, vendi je dobro primijetila da mu je to terapija, on se ipak još odvikava od alkohola...
na kraju ne bi me čudilo da pobijedi maja n. koja ima taktiku miloša bojanića na farmi , dakle na kartu žrtve....
ne znam šta je bilo u sukobu sa mićom, ali ne bi me čudilo da mića fasuje nominaciju od velikog brata..jedva čekam pregled...
- P308
#3277 Re: Veliki Brat 2013
Vendi je pljunula Maju - podrzavao sam je do sada u svemu, ali ovo je dno dna.
I toliko o Zeljku
I fkt, Sindi ispade najbolja od svih u kuci.
I toliko o Zeljku
- VenomousV
#3278 Re: Veliki Brat 2013
pa hoce li neko reci zasto?
ko je poceo?
sta je ko rekao?
od cega je pocela ta rasprava?
ko je ucestvovao?

ko je poceo?
sta je ko rekao?
od cega je pocela ta rasprava?
ko je ucestvovao?
- charrrmed
#3279 Re: Veliki Brat 2013
Slazem se, Maja Nikolic je pokazala kakva je davno, i da je nula od covjeka ali pljunti nekoga je krajnji primitivizam, isto i ovo doslovno guranje guzice u facu uzme li se u obzir da mu gotovo majka moze biti.P308 wrote:Vendi je pljunula Maju - podrzavao sam je do sada u svemu, ali ovo je dno dna.
I toliko o Zeljku
- kisni indijanac
#3280 Re: Veliki Brat 2013
ne odobravam pljuvanje, vendi je između pljuvanja i fizičkog nasrtaja odabrala ovo prvo, danas sam u skladu sa slobodnim vremenom malo gledao i live i kod svakog uključenja, dobro skoro kod svakog, nikolićka je vrijeđala maju volk kako je bludnica, kako je navodno u nekoj emisiji izjavila da bi spavala sa pet muškaraca odjednom i sl....iskreno, ni ja sam ne znam kako bi reagvao na taj verbalni teror nikolićke koji je dublje dno dna od pljuvanja ili sl....ne odobravam potez od vendi, ali je razumijem....P308 wrote:Vendi je pljunula Maju - podrzavao sam je do sada u svemu, ali ovo je dno dna.
I toliko o Zeljku
-
Ambrozija
#3281 Re: Veliki Brat 2013
Nije navodno, zaista je izjavila to, i u emisiji a i prilikom boravka u kucikisni indijanac wrote:ne odobravam pljuvanje, vendi je između pljuvanja i fizičkog nasrtaja odabrala ovo prvo, danas sam u skladu sa slobodnim vremenom malo gledao i live i kod svakog uključenja, dobro skoro kod svakog, nikolićka je vrijeđala maju volk kako je bludnica, kako je navodno u nekoj emisiji izjavila da bi spavala sa pet muškaraca odjednom i sl....iskreno, ni ja sam ne znam kako bi reagvao na taj verbalni teror nikolićke koji je dublje dno dna od pljuvanja ili sl....ne odobravam potez od vendi, ali je razumijem....P308 wrote:Vendi je pljunula Maju - podrzavao sam je do sada u svemu, ali ovo je dno dna.
I toliko o Zeljku
Pljuvanje jeste primitivizam, ja bih se prije potukla nego nekoga pljunula ali opet to sam samo ja
that awkward moment kad shvatis da su Soraja i Sindi najnormalnije
- vedra nebesa
- Location: Bože, sačuvaj me od budala. Pametni me ionako zaobiđu.
#3282 Re: Veliki Brat 2013
Neka je pljunula, Maja je vrijeđala svakoga udarajaući najniže što je mogla, dok su ostali kao pizde ćutali. Uvijek su mi se gadili ljudi koji nijemo posmatraju i neće priskočiti upomoć kad nekoga treba odbraniti.
Jebeš čovjeka koji neće zauzeti stav da bi ostao u igri za novac. Fuj
Bravi Vendi!
Jebeš čovjeka koji neće zauzeti stav da bi ostao u igri za novac. Fuj
Bravi Vendi!
- didžej
#3283 Re: Veliki Brat 2013
vendi cigancura, sator je ipak njeno prirodno staniste.
zeljko, debil i podlac svoje vrste kao i brat mu. nevaspitana i bezobrazna derista.
sindi sad samo treba da kulira i pusti govna da se pokolju izmedju sebe i nagrada ce joj kao zrela kruska sama upasti u krilo.
doduse slavko, milic, top i maja volk su jaki igraci ali ja vjeujem da ce pravda i ljepota pobijediti.
go sindi, go!
zeljko, debil i podlac svoje vrste kao i brat mu. nevaspitana i bezobrazna derista.
sindi sad samo treba da kulira i pusti govna da se pokolju izmedju sebe i nagrada ce joj kao zrela kruska sama upasti u krilo.
doduse slavko, milic, top i maja volk su jaki igraci ali ja vjeujem da ce pravda i ljepota pobijediti.
go sindi, go!
-
de balzac
#3284 Re: Veliki Brat 2013
vendiju su od strane VB date odriješene ruke da napravi razdor između sulejmana i hurem
način smije sama izabrati
daklem, psihopati data nuklearka
i ja mislim ovo je samo početak
apokalipse
VB je spiritus movens svih zala u kući
na stranu što su ukućani rođeni egzekutori
svi, bez razlike
francuzi uvjerljivo najpoganiji intriganti
VB je spiritus movens svih zala u kući
francuzi uvjerljivo najpoganiji intriganti
- vedra nebesa
#3285 Re: Veliki Brat 2013
Ko je kome gurao guzu u facu?charrrmed wrote:Slazem se, Maja Nikolic je pokazala kakva je davno, i da je nula od covjeka ali pljunti nekoga je krajnji primitivizam, isto i ovo doslovno guranje guzice u facu uzme li se u obzir da mu gotovo majka moze biti.P308 wrote:Vendi je pljunula Maju - podrzavao sam je do sada u svemu, ali ovo je dno dna.
I toliko o Zeljku
-
Ambrozija
#3286 Re: Veliki Brat 2013
didžej wrote:vendi cigancura, sator je ipak njeno prirodno staniste.
sindi sad samo treba da kulira i pusti govna da se pokolju izmedju sebe i nagrada ce joj kao zrela kruska sama upasti u krilo.![]()
![]()
doduse slavko, milic, top i maja volk su jaki igraci ali ja vjeujem da ce pravda i ljepota pobijediti.![]()
go sindi, go!
Tacno, ako se svi ovako nastave ponasati, moze Sindi doci do finala (samo nek izbjegava Anetu - svoju slabu tacku
-
Ambrozija
#3287 Re: Veliki Brat 2013
Pa valjda Zeljko Maji, koliko ja shvatihvedra nebesa wrote:
Ko je kome gurao guzu u facu?
- kisni indijanac
#3288 Re: Veliki Brat 2013
ja vam tvrdim da kada je maja n. govorila o pogubljenju danas, navodno u ulozi hurem, da je ona bila toliko ozbiljna, da sumnjam ta je iz nje govorila hurem, nego maja n....tako da bljuvanje tolike količine zla iz njenih usta je za mene puno gora stvar od npr. onog neveninog nasrtaja, nisam advokat maje volk, ali pojedini ne prepoznaju kod nje ironiju i sarkazam....
- vedra nebesa
#3289 Re: Veliki Brat 2013
Ja samo znam da bih ja, koja nisam nasilna
, počupala Maju u roku od sat vremena.
Svaka njima čast kad je trpe bez nasilja
- VenomousV
#3290 Re: Veliki Brat 2013
niko nece da mi razjasni sta se desilo
a fkt ponekad imam osjecaj da sam nevidljiva na ovoj temi
-
Ambrozija
#3291 Re: Veliki Brat 2013
Sad ce me opet neko nazvati moralistom, ali zar je jedna takva osoba poput Maje Nikolic vrijedna svega toga? Mislim, tamo vjerovatno vladaju drugaciji uslovi pa reagiras drugacije, ali opet....ne znam, ja bi je stavila na ignore, vjerovatno bi ju to najvise boljelo. Previse pridaju vaznosti njenom bolesnom misljenju.vedra nebesa wrote:Ja samo znam da bih ja, koja nisam nasilna, počupala Maju u roku od sat vremena.
- kisni indijanac
#3292 Re: Veliki Brat 2013
mića mi je opet u kući najprirodniji, psuje jbg., ali on se odavno deklariše kao seksualno nemoralan tip 
- charrrmed
#3293 Re: Veliki Brat 2013
Nisi jedina, i mene ignorisu inace jer sam kao moralista ili kad mi se neko konacno obrati kaze da je moje misljenje smijesnoVenomousV wrote:niko nece da mi razjasni sta se desilo![]()
- VenomousV
#3294 Re: Veliki Brat 2013
charrrmed wrote:Nisi jedina, i mene ignorisu inace jer sam kao moralista ili kad mi se neko konacno obrati kaze da je moje misljenje smijesnoVenomousV wrote:niko nece da mi razjasni sta se desilo![]()
a fkt ponekad imam osjecaj da sam nevidljiva na ovoj temi- tako da rijetko sta prokomentarisem.
lijepo vrijeme danas jelde
- didžej
#3295 Re: Veliki Brat 2013
ponasa se i sindi ali kulturno. u fazonu ne diraj me, ne diram te.Ambrozija wrote:
![]()
Tacno, ako se svi ovako nastave ponasati, moze Sindi doci do finala (samo nek izbjegava Anetu - svoju slabu tacku) - ne znam bas za pobjedu, ali finale sigurno
islifovana djevojka i sa zivotnim iskustvom, sa svojih 30 i kusur prosla i slavu i paznju i patnju.
za razliku od neizivljenih blizanaca, poluostvarene nikolicke, slave zeljnih soraje i anete, lujke iz ambijenta polusvijeta vendi... itd, itd...
- kisni indijanac
#3296 Re: Veliki Brat 2013
ma ne ignoriše vas niko ba..charrrmed wrote:Nisi jedina, i mene ignorisu inace jer sam kao moralista ili kad mi se neko konacno obrati kaze da je moje misljenje smijesnoVenomousV wrote:niko nece da mi razjasni sta se desilo![]()
a fkt ponekad imam osjecaj da sam nevidljiva na ovoj temi- tako da rijetko sta prokomentarisem.
- charrrmed
#3297 Re: Veliki Brat 2013
najavljuju kisu u nedjeljuVenomousV wrote:charrrmed wrote:Nisi jedina, i mene ignorisu inace jer sam kao moralista ili kad mi se neko konacno obrati kaze da je moje misljenje smijesnoVenomousV wrote:niko nece da mi razjasni sta se desilo![]()
lijepo vrijeme danas jelde
- vedra nebesa
#3298 Re: Veliki Brat 2013
Ne možeš ignorisati nekoga u kući gdje su osuđeni jedni na druge...Ambrozija wrote:Sad ce me opet neko nazvati moralistom, ali zar je jedna takva osoba poput Maje Nikolic vrijedna svega toga? Mislim, tamo vjerovatno vladaju drugaciji uslovi pa reagiras drugacije, ali opet....ne znam, ja bi je stavila na ignore, vjerovatno bi ju to najvise boljelo. Previse pridaju vaznosti njenom bolesnom misljenju.vedra nebesa wrote:Ja samo znam da bih ja, koja nisam nasilna, počupala Maju u roku od sat vremena.
Uzgred
PUČ U KUĆI! Željko je pokušao da svrgne Sulejmana sa vlasti, šutnuo mu je doboš i poručio da je pi**a!
- VenomousV
#3299 Re: Veliki Brat 2013
ama bolan ja pitam sta se desilo, kako je pocela svadja itd a niko nista
haj sto mi misljenje ignorisete ali sto necete da mi razjasnite

haj sto mi misljenje ignorisete ali sto necete da mi razjasnite
- vedra nebesa
#3300 Re: Veliki Brat 2013
Nisi nevidljiva, ali ni ja nisam gledala, pa komentarišem na osnovu ovoga što je napisano na temi.VenomousV wrote:niko nece da mi razjasni sta se desilo![]()