Niste valjda ocekivali da bude kao u SDPa, nema Fronta jos para za 'luksuzna' rjesenja
Samo me iznenadi clanarina za clanove-simpatizere.

To je stranka fine gradske raje i opravdano je, čak i poželjno da već u startu odbiju fukaru.Platformas wrote:Meni je stranica ok, pregledna je.
Niste valjda ocekivali da bude kao u SDPa, nema Fronta jos para za 'luksuzna' rjesenja![]()
Corto Maltese wrote:To je stranka fine gradske raje i opravdano je, čak i poželjno da već u startu odbiju fukaru.
U pravu si. Kakve budaletine. Ovo je potpuni fijasko na samom startu. Da su barem osigurali neki popust kod Hošeta za članove koji plate članarinu, neku pika karticu ili slično.... Definitivno diskriminatorski prema velikom broju simpatizera koji od DF očekuju društvenu promjenu. Umjesto toga dobili su "minimalnu tarifu" i račun u Raiffeisen banci na koji treba da izvrše uplatu...Corto Maltese wrote:To je stranka fine gradske raje i opravdano je, čak i poželjno da već u startu odbiju fukaru.Platformas wrote:Meni je stranica ok, pregledna je.
Niste valjda ocekivali da bude kao u SDPa, nema Fronta jos para za 'luksuzna' rjesenja![]()
Ovaj ti prati Mujicino kmecanje, nista posebnoShahab wrote:Kada sa pozicija forumskog advokata propalog političkog projekta arogantnog milijardera Zlatka Lagumdžije i njegove uličarske KORUPTOKRACIJE, prozivaš Željka Komšića, jedini efekat koji postigneš, jeste da ispadneš tragikomičan. Do jučer ste po kancelarijama držali Komšićeve slike. Mislili ste da ćete se kriti iza njegovih slika i narodnog kredibilioteta, dok pljačkate i terorišete, gore i od SDA koruptokracije. Komšićev izlazak iz kriminaliziranog SDP-a je povijesni potez ravan Titovom razlazu sa Staljinom. Jednim potezom srušio je političku mafiju u vrhu SDP-a, koja je već danas de facto politički mrtvac. Sada samo brojimo dane do izbora i gledamo kako vam ističe mandatni rok, koji ste i dobili, krijući se iza Komšićevog socijalnog kapitala koji uživa u narodu...Panini wrote:kao sto je mujica napisao pare kvare covjeka ali ne I zenu tako zivjela nam hanka I esso sto godina
Trebao bi se i ti ugledati na novinara ipak govoriš o predsjedniku.didžej wrote:gledao sam sinoc intervju. voditelj totalni idiot, seljacic koji je umislio da je novinar. stid me bilo slusati ga kako postavlja pitanja i gledati krajnje lezerni stav "vozdra ba komsicu, sta mai kod bete". jos kad na kraju ustade i preko stola mu pruza ruku... pa ne znas jesi li gledao nadrealiste ili monti pajton.
a komsic k'o komsic- mediokritet, a i to jedva.
lagumdzija je najvece zlo jer je ubio mogucnost alternative nacionalistima, okruzujuci se i dajuci priliku priglupim poltronima kakav je komsic i desetine njemu slicnih.
ne znam jesi li ti vidio kako je izgledao taj cin? isto u kafani kad je guzva pa se pozdravljaju preko stola. mislim drzavna televizija, mora da postoji neki kodeks ponasanja, kako se voditelj obraca, kako sjedi, kakav ima govor tijela...miki.ba wrote:Trebao bi se i ti ugledati na novinara ipak govoriš o predsjedniku.didžej wrote:gledao sam sinoc intervju. voditelj totalni idiot, seljacic koji je umislio da je novinar. stid me bilo slusati ga kako postavlja pitanja i gledati krajnje lezerni stav "vozdra ba komsicu, sta mai kod bete". jos kad na kraju ustade i preko stola mu pruza ruku... pa ne znas jesi li gledao nadrealiste ili monti pajton.
a komsic k'o komsic- mediokritet, a i to jedva.
lagumdzija je najvece zlo jer je ubio mogucnost alternative nacionalistima, okruzujuci se i dajuci priliku priglupim poltronima kakav je komsic i desetine njemu slicnih.
Šta ja znam, možda sam i pogriješio. Šta je, po tebi, razlog ovih visokih članarina?akcid wrote:Corto Maltese wrote:To je stranka fine gradske raje i opravdano je, čak i poželjno da već u startu odbiju fukaru.
Ovoliko zla, pakosti, ljubomore, zavisti, i sličnih patoloških osobina odavno nisam vidio na jednom mjestu, u jednoj osobi, poput tebe. Postaje i previše degutantno čitati tvoje postove, svaki obiluje pokvarenom pljuvačkom i ustajalom želučanom kiselinom, zapravo - tvoji komentari na ovom forumu odavno su postali odvratni i seljački
evo jedan pro bono..... evo masa pro bono....Platformas wrote:Razlog je taj sto Komsic nema novca za stranku, nije se nahapao proteklih godina.
Sad valja namicati odakle god se moze.
Fakat glupo... Jebote Obama izbore dobio na drustvenim mrezama, trebali su se boriti da privuku dzabno sto vise raje, a oni traze 120 - 36 maraka. Hajd da prose i traze donacije, to i treba, ali ovo je neukusno. Nije neka para, al trazit od penzionera jednu jedinu marku je zesce glupo.Platformas wrote:Meni je stranica ok, pregledna je.
Ma nije sto je puno, vecini ljudi, to je kafa il sendvic mjesecno, al mrsko ba raji... Umjesto da maksimalno pojednostave, da se preko neta mozes uclanit...miki.ba wrote:Šta ste zapeli kao da morate dati, ko želi biti clan vjerujem da mu nije puno.
To je 3600O'zone wrote:Nije problem 36 kermica, dat ću ali očekujem i neko mjestašce prvo u MZ pa onda lagano prema opštini i dalje a ni neki upravni odbor nije za baciti.
Bravo, valja dugoročno razmišljati.O'zone wrote:Nije problem 36 kermica, dat ću ali očekujem i neko mjestašce prvo u MZ pa onda lagano prema opštini i dalje a ni neki upravni odbor nije za baciti.
A jbg nije beg cicijaAlfons Kauders wrote:To je 3600O'zone wrote:Nije problem 36 kermica, dat ću ali očekujem i neko mjestašce prvo u MZ pa onda lagano prema opštini i dalje a ni neki upravni odbor nije za baciti.