Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Al ovo izgleda prejebeno.Sunjic i Kolasinac,,Spaha uz tebe smo"Cekaju se jos Mujdza i Bicakcic sa izjavama ,,Spaha uz tebe smo"i da Mesha Bazdarevic drekne,,A koji sam ja qrac kad vi pravite formaciju"
It_is_a_Leclerc wrote:Bolna grimasa, ruke na onom povrijeđenom koljenu... Mislim da je sve jasno.. Ali, idemo se nadati i sačekati zvaničnu informaciju...
Moguće da je izašao zbog nervoze i pritiska publike. Strašan pritisak su pravili na sudiju nakon svakog Seinog starta.
I on je skonto da mu sekunda fali da dobije crveni karton. I dobio bi ga nakon sljedećeg faula sigurno. Nadam se da je radi toga malo odglumio povredu. A usput je pokušao i da ekipa dobije na vremenu. Valjda je to..
A mislim da nije ista povreda,jer prošli put nije mogao ni hodati,a sada je sam izašao sa terena opet zaigrao.Nadamo se da nije ništa ozbiljno.
Seo na facebooku ništa,BILD koji prije doktora sazna o čemu se radi ništa,twiter ništa,Šalke ništa,valjda je sve uredu.
Faik Kolašinac: Seadova povreda nije ozbiljna, zamijenjen je zbog grčeva
Odličan nastup na gostovanju u Wolfsburgu Sead Kolašinac okončao je prije vremena.
Reprezentativac BiH zbog povrede je u 78. minuti izašao iz igre. Na sreću nije riječ o ozbiljnijoj povredi, što je u kratkoj izjavi za naš portal potvrdio Seadov otac.
“Sead je tokom sedmice četiri dana imao povišenu temperaturu. Preskočio je nekoliko treninga prije utakmice, a u današnjem meču imao je grčeve zbog čega je zamijenjen. Na sreću ne radi se o nečemu ozbiljnom“, rekao je Seadov otac Faik Kolašinac.