SDA-All about
- Prpa.ba
#32726 Re: SDA-All about
Za kompletno uriniranje po jedinoj opoziciji u KS (Efendicevci) nedostaje samo jos da objavi stagod na svom Facebook profilu, vjerovatno nakon sto se prihvati pritvor za ekipu.. 
- madner
#32727 Re: SDA-All about
To ce biti nakon sto i Efendica malo privedu.
"Bespostedna borba protiv korupcije ne smije stati na pragu SDA" by SuperKifla
"Bespostedna borba protiv korupcije ne smije stati na pragu SDA" by SuperKifla
- Prpa.ba
#32728 Re: SDA-All about
Legose pritvori. 
- Nurudin
- Location: "Zli, dobri, blagi, surovi, nepokretni, olujni, otvoreni, skriveni, sve su to oni i sve između toga.
#32729 Re: SDA-All about
jbg to vam je utjeha , gledati kako se frakcije sda bore za vlast
pošto sdp u Sa bude popišana svake dvije godine redovno , a i kad se uspiju šta ubaciti to bude kad su u koaliciji sa sda
pošto sdp u Sa bude popišana svake dvije godine redovno , a i kad se uspiju šta ubaciti to bude kad su u koaliciji sa sda
- Prpa.ba
#32730 Re: SDA-All about
Ciji si ti, Efendicev ili Kiflin?
Ili si rodjen u SDA pa ne smijes birati favorita. 
- Nurudin
- Location: "Zli, dobri, blagi, surovi, nepokretni, olujni, otvoreni, skriveni, sve su to oni i sve između toga.
#32731 Re: SDA-All about
nisam iz Sarajeva, a inače podržavam hapšenje lopova i mafije , nročito ovih što reketirajuPrpa.ba wrote:Ciji si ti, Efendicev ili Kiflin?Ili si rodjen u SDA pa ne smijes birati favorita.
- Nurudin
#32732 Re: SDA-All about
ne bih rekao baš ljubavnica, više je riječ o tome da ovi njih oralno zadovolje , a ovi im plate nekim ministarskim mjestomSpektakl wrote:pa i ovi iz sdp nosaju fesove, doduše po kući ne smiju javno, pa sdp je najveća ljubavnica od sda.Nurudin wrote:jbg to vam je utjeha , gledati kako se frakcije sda bore za vlast
to je više kao stranka demokratske prostitucije
-
Stari_demagog
#32733 Re: SDA-All about
A evo danas čitavo rukovodstvo i svi članovi SBB Bužim podnijeli ostavke jer je Fahro u stranku primio ove bivše SDA-ovce.
- Banksy
#32734 Re: SDA-All about
Ko je u SDA u kojoj struji?
Ono što se zna,
desna struja:
Hasan Čengić, predsjednik Sabora IZ-e u BiH, federalni ministar raseljenih osoba i izbjeglica Edin Ramić, načelnik sarajevske Općine Ilidža Senaid Memić, Safet Softić, jedan od potpredsjednika SDA, Huso Ćesir, predsjednik Općinskog odbora SDA Novi Grad, načelnik Općine Novi Grad Semir Efendić, (amidža) Hamdija Efendić direktor Zavoda za planiranje razvoja Kantona Sarajevo, ko još..?
druga struja: ?
možda nam Nurudin pomogne
Ono što se zna,
desna struja:
Hasan Čengić, predsjednik Sabora IZ-e u BiH, federalni ministar raseljenih osoba i izbjeglica Edin Ramić, načelnik sarajevske Općine Ilidža Senaid Memić, Safet Softić, jedan od potpredsjednika SDA, Huso Ćesir, predsjednik Općinskog odbora SDA Novi Grad, načelnik Općine Novi Grad Semir Efendić, (amidža) Hamdija Efendić direktor Zavoda za planiranje razvoja Kantona Sarajevo, ko još..?
- ultima_palabra
#32735 Re: SDA-All about
Mlad je Nurko za ozbiljne price.
Ne znam koliko su desni i lijevi, a ne znam da li podjela uopste postoji mimo Sarajeva.
Ne znam koliko su desni i lijevi, a ne znam da li podjela uopste postoji mimo Sarajeva.
- Banksy
#32736 Re: SDA-All about
Sve i svi su svakako u Sarajevu...
Ovi Hasanovi su sigurno desni, s druge strane su valjda Bakirovi.
Kako se bliže izbori, sve je jasnije da će se prava borba voditi unutar SDA. Red je da upoznamo aktere...
Konaković je Bakirov?
Ovi Hasanovi su sigurno desni, s druge strane su valjda Bakirovi.
Kako se bliže izbori, sve je jasnije da će se prava borba voditi unutar SDA. Red je da upoznamo aktere...
Konaković je Bakirov?
-
hizo ramidovic
#32737 Re: SDA-All about
GalibovBanksy wrote: Konaković je Bakirov?
- ultima_palabra
#32739 Re: SDA-All about
Originalno je Suljin, ali navodno se uspio dodvoriti Sebiji.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#32740 Re: SDA-All about
ako se prisjetimo onih presretnutih razgovora Zike Turkovića i Amira Zukića, onda znamo i da su gensek i Koldžo na različitim talasnim dužinama.
mada bih se usudio reći da DžoKol više piči po svom filmu, nego da je u nekim frakcijskim podjelama.
mada bih se usudio reći da DžoKol više piči po svom filmu, nego da je u nekim frakcijskim podjelama.
- GeeTnT
#32741 Re: SDA-All about
Nesto se u centrali debelo rjesava cim su ispred zavjese isturili dva klauna.... ovo mi lici na jos jednu epizodu u kojem svi cekaju izjavu Lewinski, a niko ne primjecuje da Klinton i dalje handri koga stigne...
-
jefff
#32742 Re: SDA-All about
Nije nista gotovo dok Genjac ne kaze svoje.
- Banksy
#32743 Re: SDA-All about
Efendić je kontra Zukića, to se zna, a i protiv Gačana, čini mi se... ?Chmoljo wrote:ako se prisjetimo onih presretnutih razgovora Zike Turkovića i Amira Zukića, onda znamo i da su gensek i Koldžo na različitim talasnim dužinama.
DžoKol?
- Nurudin
#32744 Re: SDA-All about
nemam pojma , nisam u sdaBanksy wrote:Ko je u SDA u kojoj struji?
Ono što se zna,
desna struja:
Pretpostavljam da je Konaković od Kirbaša struja , nije džaba na hadž išao
Ima frakcija i izvan Sarajeva, valjda je to bilo jasno kad su u Srebenici napali na onog Adila
-
sahara1428
#32745 Re: SDA-All about
Konaković je obezbjedio amidžu na 5 godina, a ovo bez SDA-a Srbina Čedomira Lukića nije moglo ići... ko tu koga
Službene novine Kantona Sarajevo, broj 48/17
Na osnovu člana 22. stav (1) i (3) i 27. stav (2) Zakona o državnoj službi u Kantonu Sarajevo ("Službene novine Kantona Sarajevo", broj 31/16), a u skladu sa članom 12. Zakona o ministarskim, vladinim i drugim imenovanjima Federacije Bosne i Hercegovine ("Službene novine Federacije BiH", br. 34/03 i 65/13) te člana 26. i 28. stav (3) Zakona o Vladi Kantona Sarajevo ("Službene novine Kantona Sarajevo", broj 36/14 - Novi prečišćeni tekst i 37/14 - Ispravka), na prijedlog Komisije za izbor kandidata na poziciju direktora samostalne kantonalne uprave/samostalne upravne organizacije, Vlada Kantona Sarajevo, na 104. sjednici održanoj 30.11.2017. godine, donijela je sljedeće
RJEŠENJE
I
Hamdija Efendić, dipl. ing. građevinarstva, imenuje se za direktora Zavoda za planiranje razvoja Kantona Sarajevo, na period od 5 (pet) godina.
II
Ovo Rješenje stupa na snagu danom donošenja i objavit će se u "Službenim novinama Federacije BiH" i "Službenim novinama Kantona Sarajevo".
Broj 02-05-34264-20.5/17
30. novembra 2017. godine
Sarajevo
Premijer
Elmedin Konaković, s. r.
-
megaman4
#32746 Re: SDA-All about
Pocelo pucati i u SDA Ilidza. Danas sam saznao da je Muzur smijenjen sa cela kluba SDA Ilidza i dobio je ukor pred iskljucenje, dok je jos jedan clan SDA Stambolic izbacen iz OO SDA Ilidza. Smijenili su ih Prevljak i Memic.Banksy wrote:Efendić je kontra Zukića, to se zna, a i protiv Gačana, čini mi se... ?Chmoljo wrote:ako se prisjetimo onih presretnutih razgovora Zike Turkovića i Amira Zukića, onda znamo i da su gensek i Koldžo na različitim talasnim dužinama.
DžoKol?
Nema sta na Ilidzi odavno vlada zakon divljeg zapada. Valjda ce neko ovima stati u kraj.
-
Heller
#32747 Re: SDA-All about
Po Tuzli se nešto pričalo da ima Salkina frakcija i Imamovićeva u Tuzlanskom SDA.ultima_palabra wrote:Mlad je Nurko za ozbiljne price.
- bersK
#32748 Re: SDA-All about
megaman4 wrote:Pocelo pucati i u SDA Ilidza. Danas sam saznao da je Muzur smijenjen sa cela kluba SDA Ilidza i dobio je ukor pred iskljucenje, dok je jos jedan clan SDA Stambolic izbacen iz OO SDA Ilidza. Smijenili su ih Prevljak i Memic.Banksy wrote:Efendić je kontra Zukića, to se zna, a i protiv Gačana, čini mi se... ?Chmoljo wrote:ako se prisjetimo onih presretnutih razgovora Zike Turkovića i Amira Zukića, onda znamo i da su gensek i Koldžo na različitim talasnim dužinama.
DžoKol?
Nema sta na Ilidzi odavno vlada zakon divljeg zapada. Valjda ce neko ovima stati u kraj.
Ovo nisam znao. Hvala za info. Baš mi je drago. Stambolić obični kafanski pjevač stavio naočale da izgleda uljudnije, pa navuko raju ko levate. Ko će sad bit glavni u ovoj bandi? Čelik zvani Telefongradnja?
- Banksy
#32749 Re: SDA-All about
https://www.klix.ba/vijesti/bih/bivsi-d ... /180129030
Uzimao procenat od agencije za ekskurzije i ukrao 10 000, za to dobio 2 godine zatvora,
SDA 'Zadruga' ukrala 40 miliona, vidjećemo njihove kazne...
u međuvremenu, u BH Telecomu otpremine do 100.000 KM...
Uzimao procenat od agencije za ekskurzije i ukrao 10 000, za to dobio 2 godine zatvora,
SDA 'Zadruga' ukrala 40 miliona, vidjećemo njihove kazne...
u međuvremenu, u BH Telecomu otpremine do 100.000 KM...
- madner
#32750 Re: SDA-All about
Ovo za BHT je klasicni Nerudin. Uzme se podatak, ali se izostavi kontekt. Odpremnina zavisi od plate, tesko da iko osim generalnih dobije blizu ove cifre.