SDP
- dustaban
#32726 Re: SDP
Ma pdf se moze napraviti na svakom kompu i sa "historijom" kakvu pozelis.
Medjutim taj nekakav Kemo i ta nekakva PR na cijem je kompjuteru navodno nastalo to, nisu uvjerljivo demantovali cijelu stvar, preme tome sve je tako.
A sto ne bi bilo istina? Stvari su jos gore! Ja mislim da se ovdje radi i o necijiom glavama, situacija je bogami dotle dosla.
Jedno je sigurno, SDP vise ne spasi ni Chuck Norris.
Medjutim taj nekakav Kemo i ta nekakva PR na cijem je kompjuteru navodno nastalo to, nisu uvjerljivo demantovali cijelu stvar, preme tome sve je tako.
A sto ne bi bilo istina? Stvari su jos gore! Ja mislim da se ovdje radi i o necijiom glavama, situacija je bogami dotle dosla.
Jedno je sigurno, SDP vise ne spasi ni Chuck Norris.
- Alfons Kauders
#32727 Re: SDP
nije se rodio taj sto moze popravit sto su kojekaki hadzici, ivanisevici, becirevici, meholjici i ostali usrali... nije samo do dragog vodje - ostali nisu nista bolji... naprotivdrugi profil wrote:Na zalost moju, a na radost begova, SDP je vjerovatno totalno unisten.
Jedino potpuno nova lica sa liderom cista obraza bi mogli vratiti u nekom srednjem roku SDP na vrh ljevice.
Bogicevic, kad bi htio, mogao bi mnogo uciniti.
-
mikasa
#32728 Re: SDP
Povod, a ne razlog, koji ce SDP pretvoriti u minornu stranku, pardon partiju, je jedna recenica koja je emitovana negdje u oktobru 2010, u vecernijim satima, od markatnog govornika, hercegovca ... JAVLJAMO SE IZ HRVATSKOG STOLNOG GRADA MOSTARALSD wrote:SDP je imao istorijsku šansu da vlada sa vrlo malo obecanja furajuci one floskule o "građanskom svjetonazoru", kad je raja odlucila da konacno odjebe ove nacionalne vampire i jebivjetre u vidu SDA I stranka za BIH....nadao sam se tome, ali njihov primitivizam i samoljublje ih je odvelo u ovo trenutno stanje epskog potopa....trebali su vladati, imali su šansu, imali su podlogu, usrali stvar do kraja i sad ce postati zayebancija od stranke u rangu Mirnesovog Boss-a....sami su krivi, ko ih yebe.
Sad ce na njihovo mjesto uskociti Željko i Fahro Radon, sa svojim strankicama....ni krivi ni dužni.
-
VjecitiStudent
#32729 Re: SDP
Pohlepa je bila glavni pokretač, sve ostalo su nijanse.LSD wrote:SDP je imao istorijsku šansu da vlada sa vrlo malo obecanja furajuci one floskule o "građanskom svjetonazoru", kad je raja odlucila da konacno odjebe ove nacionalne vampire i jebivjetre u vidu SDA I stranka za BIH....nadao sam se tome, ali njihov primitivizam i samoljublje ih je odvelo u ovo trenutno stanje epskog potopa....trebali su vladati, imali su šansu, imali su podlogu, usrali stvar do kraja i sad ce postati zayebancija od stranke u rangu Mirnesovog Boss-a....sami su krivi, ko ih yebe.
Sad ce na njihovo mjesto uskociti Željko i Fahro Radon, sa svojim strankicama....ni krivi ni dužni.
-
LSD
#32730 Re: SDP
SDP, da bi se spasio od potpunog kraha i marginalizacije na politickoj mapi, se mora temeljito/radikalno ocistiti i reorganizirati....kad-tad, a što prije to bolje....pocevši od narcisa na celu stranke, pa do cistacice i portira.
Bogičević tu sam ne može ništa uciniti, sve i kad bi imao elan i udarnički zanos Alije Sirotanovića.
A njihov bivši princ Komšić nikad nece biti ozbiljan politicar, i još jednom NIKAD....nevezano za onaj bjeg iz SDP-a.
Bogičević tu sam ne može ništa uciniti, sve i kad bi imao elan i udarnički zanos Alije Sirotanovića.
A njihov bivši princ Komšić nikad nece biti ozbiljan politicar, i još jednom NIKAD....nevezano za onaj bjeg iz SDP-a.
-
VjecitiStudent
#32731 Re: SDP
Tačno tako. Odavno nije samo Zlatko problem, već i mnogobrojna zlatčad koja se tamo kotila duže od decenije.Alfons Kauders wrote:nije se rodio taj sto moze popravit sto su kojekaki hadzici, ivanisevici, becirevici, meholjici i ostali usrali... nije samo do dragog vodje - ostali nisu nista bolji... naprotivdrugi profil wrote:Na zalost moju, a na radost begova, SDP je vjerovatno totalno unisten.
Jedino potpuno nova lica sa liderom cista obraza bi mogli vratiti u nekom srednjem roku SDP na vrh ljevice.
- Alfons Kauders
#32732 Re: SDP
problem je... sto se nema vise sta ocistiti... kad je vise trulezi od zdravog tkiva... ovako kad bi ih "ocistio" i ostale bi samo cistacice i portiri... plus pudaric i jos par normalnih likovaLSD wrote:SDP, da bi se spasio od potpunog kraha i marginalizacije na politickoj mapi, se mora temeljito/radikalno ocistiti i reorganizirati....kad-tad, a što prije to bolje....pocevši od narcisa na celu stranke, pa do cistacice i portira.
problem s komsicem je sto je napravio ono sto je napravio u nevakat... kamo srece da se sdp raspao na dvije stranke jos prije proslih izbora
- Alfons Kauders
#32733 Re: SDP
zlatice sto su se kotile, kotile su se...VjecitiStudent wrote:Tačno tako. Odavno nije samo Zlatko problem, već i mnogobrojna zlatčad koja se tamo kotila duže od decenije.Alfons Kauders wrote:nije se rodio taj sto moze popravit sto su kojekaki hadzici, ivanisevici, becirevici, meholjici i ostali usrali... nije samo do dragog vodje - ostali nisu nista bolji... naprotivdrugi profil wrote:Na zalost moju, a na radost begova, SDP je vjerovatno totalno unisten.

valja dogodine traziti novi posao, a svi znamo koliko su sposobni... profesori nasi... bezbeli cemo neke od njih vidjati s tacnama
-
mikasa
#32734 Re: SDP
Nesikiraj se, poslije ovih izbora DF ce se podijeliti na dva dijela... U BiH nema partije koja je nastala od prebjega ljudi iz drugih stranaka a da se nije ponovo podijelila: SBiH, SDU, DNZ, HDZ 1990, HSP...Alfons Kauders wrote:
problem je... sto se nema vise sta ocistiti... kad je vise trulezi od zdravog tkiva... ovako kad bi ih "ocistio" i ostale bi samo cistacice i portiri... plus pudaric i jos par normalnih likova
problem s komsicem je sto je napravio ono sto je napravio u nevakat... kamo srece da se sdp raspao na dvije stranke jos prije proslih izbora
-
LSD
#32735 Re: SDP
u nevakat- ali za SDPAlfons Kauders wrote:problem je... sto se nema vise sta ocistiti... kad je vise trulezi od zdravog tkiva... ovako kad bi ih "ocistio" i ostale bi samo cistacice i portiri... plus pudaric i jos par normalnih likovaLSD wrote:SDP, da bi se spasio od potpunog kraha i marginalizacije na politickoj mapi, se mora temeljito/radikalno ocistiti i reorganizirati....kad-tad, a što prije to bolje....pocevši od narcisa na celu stranke, pa do cistacice i portira.
znao je kad treba odglumiti uvrijeđenu mladu i napraviti medijski cirkus, znao je tempirati i tacno izabrao "najpogodniji" momenat kad treba od sebe napraviti žrtvu...e baš se fino zahvalio stranci koja je od njega napravilo neko ime, kakvo takvo....a i SDP je pokazao da ima pravo dobre procjene po pitanju izbora svojih kandidata
Bolje da su gurali onog tuzlaka Bečirevića koji je 10 puta bolji politicar od nesuđenog princa, koji boluje od istih mesijansko- narcisodinih kompleksa kao i njegov bivši mentor.
-
StupskaBitanga
#32736 Re: SDP
Optuživati SDP za katastrofu a vamo prati se kao u slučaju ŽK koji je i sam bio kreiranja tog haosa i katastrofu u režiji SDP je licemjerno. Obzirom da je sada predizborana kampanja mislim da je i normalno da se naviknemo na tkvo ponašanje i na žestoko pljuvanje pa ćemo onda u oktobru na djelu vidjeti lizanje i gutanje te iste pljuvačine. Napomena ako vam ovo liči na loš xxx film i njih su zeznuli. Hard core varijanta je light verzija za ovo na političkoj sceni kod nas
-
mikasa
#32737 Re: SDP
ali Rumenko se ne zove ZELJKO...LSD wrote: u nevakat- ali za SDP....a za sebe, za svoju karijericu u kojoj glumi sve drugo osim ozbiljnog politicara - u pravi vakat.
znao je kad treba odglumiti uvrijeđenu mladu i napraviti medijski cirkus, znao je tempirati i tacno izabrao "najpogodniji" momenat kad treba od sebe napraviti žrtvu...e baš se fino zahvalio stranci koja je od njega napravilo neko ime, kakvo takvo....a i SDP je pokazao da ima pravo dobre procjene po pitanju izbora svojih kandidata![]()
![]()
Bolje da su gurali onog tuzlaka Bečirevića koji je 10 puta bolji politicar od nesuđenog princa, koji boluje od istih mesijansko- narcisodinih kompleksa kao i njegov bivši mentor.
-
LSD
#32738 Re: SDP
Ideji (pravoj ideji) socijal- demokratije nije bitno ko se kako zove, vec koliko zna i šta može doprinijeti društvu....tako to fercera na zapadu i malo uređenijim državama.mikasa wrote:ali Rumenko se ne zove ZELJKO...LSD wrote: u nevakat- ali za SDP....a za sebe, za svoju karijericu u kojoj glumi sve drugo osim ozbiljnog politicara - u pravi vakat.
znao je kad treba odglumiti uvrijeđenu mladu i napraviti medijski cirkus, znao je tempirati i tacno izabrao "najpogodniji" momenat kad treba od sebe napraviti žrtvu...e baš se fino zahvalio stranci koja je od njega napravilo neko ime, kakvo takvo....a i SDP je pokazao da ima pravo dobre procjene po pitanju izbora svojih kandidata![]()
![]()
Ali u balkanskoj interpretaciji socijal-demokratije je bitno ime
-
mikasa
#32739 Re: SDP
i grljenje, ljubljenje... A poslije toga cemo morati pozvati Sanitaciju da uradi desinfekciju, desinsekciju i deratiazaciju svih prostorija ali i ovog forumaStupskaBitanga wrote:Optuživati SDP za katastrofu a vamo prati se kao u slučaju ŽK koji je i sam bio kreiranja tog haosa i katastrofu u režiji SDP je licemjerno. Obzirom da je sada predizborana kampanja mislim da je i normalno da se naviknemo na tkvo ponašanje i na žestoko pljuvanje pa ćemo onda u oktobru na djelu vidjeti lizanje i gutanje te iste pljuvačine. Napomena ako vam ovo liči na loš xxx film i njih su zeznuli. Hard core varijanta je light verzija za ovo na političkoj sceni kod nas
- Ridjobrki
#32740 Re: SDP
Aaaaaaa đe me nađe!!!!!VjecitiStudent wrote:Tačno tako. Odavno nije samo Zlatko problem, već i mnogobrojna zlatčad koja se tamo kotila duže od decenije.Alfons Kauders wrote:nije se rodio taj sto moze popravit sto su kojekaki hadzici, ivanisevici, becirevici, meholjici i ostali usrali... nije samo do dragog vodje - ostali nisu nista bolji... naprotivdrugi profil wrote:Na zalost moju, a na radost begova, SDP je vjerovatno totalno unisten.
Zanimljiva koincidencija...
Ja sam prije deset godina skovao za njih termin pozlatak tokom jedne zezancije na seminaru na kojem je bilo dosta nas iz raznih stranaka i to baš zbog Keme Beganovića koji je sada centralna tema a bio je učesnik seminara. Bilo njih nekoliko iz SDP-a (gđica L.L., zatim gospoda A.A. i N.P. koje ovom prilikom srdačno i toplo pozdravljam) i Kemo je nešto lagumdžizirao i ja mu velim "jarane, pa vas kloniraju, vi niste podmladak nego pozlatak". Ono.. fakat ne znam ali mislim da se taj lik trudio da i fizionomijom liči na Lagumdžiju...
Za neke od učesnika pouzdano znam da su na ovom forumu pa bi bilo lijepo da se jave na pp.
-
StupskaBitanga
#32741 Re: SDP
mikasa wrote:i grljenje, ljubljenje... A poslije toga cemo morati pozvati Sanitaciju da uradi desinfekciju, desinsekciju i deratiazaciju svih prostorija ali i ovog forumaStupskaBitanga wrote:Optuživati SDP za katastrofu a vamo prati se kao u slučaju ŽK koji je i sam bio kreiranja tog haosa i katastrofu u režiji SDP je licemjerno. Obzirom da je sada predizborana kampanja mislim da je i normalno da se naviknemo na tkvo ponašanje i na žestoko pljuvanje pa ćemo onda u oktobru na djelu vidjeti lizanje i gutanje te iste pljuvačine. Napomena ako vam ovo liči na loš xxx film i njih su zeznuli. Hard core varijanta je light verzija za ovo na političkoj sceni kod nas
- karanana
#32742 Re: SDP
Sta je ovo zlaja nesto podbuho? Nekakav mi drugaciji.
- O'zone
- Globalni moderator
#32743 Re: SDP
Sjebo ga Fahro sa objavom pamfletakaranana wrote:Sta je ovo zlaja nesto podbuho? Nekakav mi drugaciji.
-
miki.ba
#32744 Re: SDP
Steta jbg, ja sve kontam ti normala.Ridjobrki wrote: na kojem je bilo dosta nas iz raznih stranaka
- Ridjobrki
#32745 Re: SDP
miki.ba wrote:Steta jbg, ja sve kontam ti normala.Ridjobrki wrote: na kojem je bilo dosta nas iz raznih stranaka
Dohaviz'o sam se ja poodavno pa sam neutrala sada al' ni tada nisam bio u nekoj od ovih kriminogenih stranaka.
-
modem33
#32747 Re: SDP
karanana wrote:Sta je ovo zlaja nesto podbuho? Nekakav mi drugaciji.
Sjebao ga onaj Avdo Avdic sa pitanjem u hotelu Tuzla s "ovim super dokumentom".... I odmah zavrsio u bolnici jer mu je pozlilo .... "stari Zlajin trik".
A licno u Tuzli SDP-njare su vrsile "internet propagandu" od 2008 godine .... Ako si se kao pojedinac suprotstavljao oni su te demonizirali, sprdali , ismijavali kao cetnik svinju.
- 2009 su uveli protuustavnu ilegalnu naplatu parkinga u Tuzli (krsenje svih zakona i zloupotreba MUP-a TK koji je pun kriminalaca)
- 2010 sve nevladine organizacije su njihove ..... instalirali na svm mogucm web site-ovima da vrse propagandu.
- Unistili Tuzlu sa zgradama bez parkinga = Tibra pacifik 33 komada po Tuzli.
- Auto parkiras sad na kitama ....
- Cenzure.
- Svi cetnici iz Beograda su zaposleni u Tuzli ali ljudi iz Tuzle se ne mogu zaposliti nigdje.... mozda negdje u Sarajevo i nigdje vise ..... jer su diskriminani od strane SDP-a.
-
bob_rock
#32748 Re: SDP
Nisam skontao kako su novinari dosli do ovog dokumenta? Jeli se to spominjalo? Kome ga je poslala ova aida?
-
modem33
#32749 Re: SDP
bob_rock wrote:Nisam skontao kako su novinari dosli do ovog dokumenta? Jeli se to spominjalo? Kome ga je poslala ova aida?
Mene vise brine kako SDP-njare snimaju nezakonito telefonske razgovore. Ocigledno BH Telecom je SDP-njarski.... Dok Lagumdzija utica na FACE TV glasanje.
Ispade taj Lagudzija jak kao Bill Clinton.
- MMM1977
#32750 Re: SDP
Ma ovo je SDP svjesno uradio, ne bi me iznenadilo da je sam Zlatko ovo poslao FahrU. Šta mogu izgubiti? Njima treba medijski rat i prepucavanja, da bi se birači što više zbunili ali i alibi za neuspjeh.
Rano je ali SDP je već išao sa ALL IN.
Rano je ali SDP je već išao sa ALL IN.