SDP

dustaban

#32726 Re: SDP

Post by dustaban »

Ma pdf se moze napraviti na svakom kompu i sa "historijom" kakvu pozelis.

Medjutim taj nekakav Kemo i ta nekakva PR na cijem je kompjuteru navodno nastalo to, nisu uvjerljivo demantovali cijelu stvar, preme tome sve je tako.
A sto ne bi bilo istina? Stvari su jos gore! Ja mislim da se ovdje radi i o necijiom glavama, situacija je bogami dotle dosla.
Jedno je sigurno, SDP vise ne spasi ni Chuck Norris.
Alfons Kauders

#32727 Re: SDP

Post by Alfons Kauders »

drugi profil wrote:Na zalost moju, a na radost begova, SDP je vjerovatno totalno unisten.
Jedino potpuno nova lica sa liderom cista obraza bi mogli vratiti u nekom srednjem roku SDP na vrh ljevice.
Bogicevic, kad bi htio, mogao bi mnogo uciniti.
nije se rodio taj sto moze popravit sto su kojekaki hadzici, ivanisevici, becirevici, meholjici i ostali usrali... nije samo do dragog vodje - ostali nisu nista bolji... naprotiv
mikasa

#32728 Re: SDP

Post by mikasa »

LSD wrote:SDP je imao istorijsku šansu da vlada sa vrlo malo obecanja furajuci one floskule o "građanskom svjetonazoru", kad je raja odlucila da konacno odjebe ove nacionalne vampire i jebivjetre u vidu SDA I stranka za BIH....nadao sam se tome, ali njihov primitivizam i samoljublje ih je odvelo u ovo trenutno stanje epskog potopa....trebali su vladati, imali su šansu, imali su podlogu, usrali stvar do kraja i sad ce postati zayebancija od stranke u rangu Mirnesovog Boss-a....sami su krivi, ko ih yebe.
Sad ce na njihovo mjesto uskociti Željko i Fahro Radon, sa svojim strankicama....ni krivi ni dužni.
Povod, a ne razlog, koji ce SDP pretvoriti u minornu stranku, pardon partiju, je jedna recenica koja je emitovana negdje u oktobru 2010, u vecernijim satima, od markatnog govornika, hercegovca ... JAVLJAMO SE IZ HRVATSKOG STOLNOG GRADA MOSTARA
VjecitiStudent

#32729 Re: SDP

Post by VjecitiStudent »

LSD wrote:SDP je imao istorijsku šansu da vlada sa vrlo malo obecanja furajuci one floskule o "građanskom svjetonazoru", kad je raja odlucila da konacno odjebe ove nacionalne vampire i jebivjetre u vidu SDA I stranka za BIH....nadao sam se tome, ali njihov primitivizam i samoljublje ih je odvelo u ovo trenutno stanje epskog potopa....trebali su vladati, imali su šansu, imali su podlogu, usrali stvar do kraja i sad ce postati zayebancija od stranke u rangu Mirnesovog Boss-a....sami su krivi, ko ih yebe.
Sad ce na njihovo mjesto uskociti Željko i Fahro Radon, sa svojim strankicama....ni krivi ni dužni.
Pohlepa je bila glavni pokretač, sve ostalo su nijanse.
LSD

#32730 Re: SDP

Post by LSD »

SDP, da bi se spasio od potpunog kraha i marginalizacije na politickoj mapi, se mora temeljito/radikalno ocistiti i reorganizirati....kad-tad, a što prije to bolje....pocevši od narcisa na celu stranke, pa do cistacice i portira.
Bogičević tu sam ne može ništa uciniti, sve i kad bi imao elan i udarnički zanos Alije Sirotanovića.

A njihov bivši princ Komšić nikad nece biti ozbiljan politicar, i još jednom NIKAD....nevezano za onaj bjeg iz SDP-a.
VjecitiStudent

#32731 Re: SDP

Post by VjecitiStudent »

Alfons Kauders wrote:
drugi profil wrote:Na zalost moju, a na radost begova, SDP je vjerovatno totalno unisten.
Jedino potpuno nova lica sa liderom cista obraza bi mogli vratiti u nekom srednjem roku SDP na vrh ljevice.
nije se rodio taj sto moze popravit sto su kojekaki hadzici, ivanisevici, becirevici, meholjici i ostali usrali... nije samo do dragog vodje - ostali nisu nista bolji... naprotiv
Tačno tako. Odavno nije samo Zlatko problem, već i mnogobrojna zlatčad koja se tamo kotila duže od decenije.
Alfons Kauders

#32732 Re: SDP

Post by Alfons Kauders »

LSD wrote:SDP, da bi se spasio od potpunog kraha i marginalizacije na politickoj mapi, se mora temeljito/radikalno ocistiti i reorganizirati....kad-tad, a što prije to bolje....pocevši od narcisa na celu stranke, pa do cistacice i portira.
Bogičević tu sam ne može ništa uciniti, sve i kad bi imao elan i udarnički zanos Alije Sirotanovića.

A njihov bivši princ Komšić nikad nece biti ozbiljan politicar, i još jednom NIKAD....nevezano za onaj bjeg iz SDP-a.
problem je... sto se nema vise sta ocistiti... kad je vise trulezi od zdravog tkiva... ovako kad bi ih "ocistio" i ostale bi samo cistacice i portiri... plus pudaric i jos par normalnih likova

problem s komsicem je sto je napravio ono sto je napravio u nevakat... kamo srece da se sdp raspao na dvije stranke jos prije proslih izbora
Alfons Kauders

#32733 Re: SDP

Post by Alfons Kauders »

VjecitiStudent wrote:
Alfons Kauders wrote:
Tačno tako. Odavno nije samo Zlatko problem, već i mnogobrojna zlatčad koja se tamo kotila duže od decenije.
zlatice sto su se kotile, kotile su se...

Image

valja dogodine traziti novi posao, a svi znamo koliko su sposobni... profesori nasi... bezbeli cemo neke od njih vidjati s tacnama
mikasa

#32734 Re: SDP

Post by mikasa »

Alfons Kauders wrote:
problem je... sto se nema vise sta ocistiti... kad je vise trulezi od zdravog tkiva... ovako kad bi ih "ocistio" i ostale bi samo cistacice i portiri... plus pudaric i jos par normalnih likova

problem s komsicem je sto je napravio ono sto je napravio u nevakat... kamo srece da se sdp raspao na dvije stranke jos prije proslih izbora
Nesikiraj se, poslije ovih izbora DF ce se podijeliti na dva dijela... U BiH nema partije koja je nastala od prebjega ljudi iz drugih stranaka a da se nije ponovo podijelila: SBiH, SDU, DNZ, HDZ 1990, HSP...
LSD

#32735 Re: SDP

Post by LSD »

Alfons Kauders wrote:
LSD wrote:SDP, da bi se spasio od potpunog kraha i marginalizacije na politickoj mapi, se mora temeljito/radikalno ocistiti i reorganizirati....kad-tad, a što prije to bolje....pocevši od narcisa na celu stranke, pa do cistacice i portira.

u nevakat- ali za SDP ;-) ....a za sebe, za svoju karijericu u kojoj glumi sve drugo osim ozbiljnog politicara - u pravi vakat.
znao je kad treba odglumiti uvrijeđenu mladu i napraviti medijski cirkus, znao je tempirati i tacno izabrao "najpogodniji" momenat kad treba od sebe napraviti žrtvu...e baš se fino zahvalio stranci koja je od njega napravilo neko ime, kakvo takvo....a i SDP je pokazao da ima pravo dobre procjene po pitanju izbora svojih kandidata :lol: :lol:
Bolje da su gurali onog tuzlaka Bečirevića koji je 10 puta bolji politicar od nesuđenog princa, koji boluje od istih mesijansko- narcisodinih kompleksa kao i njegov bivši mentor.
StupskaBitanga

#32736 Re: SDP

Post by StupskaBitanga »

Optuživati SDP za katastrofu a vamo prati se kao u slučaju ŽK koji je i sam bio kreiranja tog haosa i katastrofu u režiji SDP je licemjerno. Obzirom da je sada predizborana kampanja mislim da je i normalno da se naviknemo na tkvo ponašanje i na žestoko pljuvanje pa ćemo onda u oktobru na djelu vidjeti lizanje i gutanje te iste pljuvačine. Napomena ako vam ovo liči na loš xxx film i njih su zeznuli. Hard core varijanta je light verzija za ovo na političkoj sceni kod nas
mikasa

#32737 Re: SDP

Post by mikasa »

LSD wrote: u nevakat- ali za SDP ;-) ....a za sebe, za svoju karijericu u kojoj glumi sve drugo osim ozbiljnog politicara - u pravi vakat.
znao je kad treba odglumiti uvrijeđenu mladu i napraviti medijski cirkus, znao je tempirati i tacno izabrao "najpogodniji" momenat kad treba od sebe napraviti žrtvu...e baš se fino zahvalio stranci koja je od njega napravilo neko ime, kakvo takvo....a i SDP je pokazao da ima pravo dobre procjene po pitanju izbora svojih kandidata :lol: :lol:
Bolje da su gurali onog tuzlaka Bečirevića koji je 10 puta bolji politicar od nesuđenog princa, koji boluje od istih mesijansko- narcisodinih kompleksa kao i njegov bivši mentor.
ali Rumenko se ne zove ZELJKO...
LSD

#32738 Re: SDP

Post by LSD »

mikasa wrote:
LSD wrote: u nevakat- ali za SDP ;-) ....a za sebe, za svoju karijericu u kojoj glumi sve drugo osim ozbiljnog politicara - u pravi vakat.
ali Rumenko se ne zove ZELJKO...
Ideji (pravoj ideji) socijal- demokratije nije bitno ko se kako zove, vec koliko zna i šta može doprinijeti društvu....tako to fercera na zapadu i malo uređenijim državama.
Ali u balkanskoj interpretaciji socijal-demokratije je bitno ime :-? ...nažalost, u pravu si ;-)
mikasa

#32739 Re: SDP

Post by mikasa »

StupskaBitanga wrote:Optuživati SDP za katastrofu a vamo prati se kao u slučaju ŽK koji je i sam bio kreiranja tog haosa i katastrofu u režiji SDP je licemjerno. Obzirom da je sada predizborana kampanja mislim da je i normalno da se naviknemo na tkvo ponašanje i na žestoko pljuvanje pa ćemo onda u oktobru na djelu vidjeti lizanje i gutanje te iste pljuvačine. Napomena ako vam ovo liči na loš xxx film i njih su zeznuli. Hard core varijanta je light verzija za ovo na političkoj sceni kod nas
i grljenje, ljubljenje... A poslije toga cemo morati pozvati Sanitaciju da uradi desinfekciju, desinsekciju i deratiazaciju svih prostorija ali i ovog foruma
Ridjobrki

#32740 Re: SDP

Post by Ridjobrki »

VjecitiStudent wrote:
Alfons Kauders wrote:
Aaaaaaa đe me nađe!!!!! :-) :-) :-) :thumbup:

Zanimljiva koincidencija... :-D

Ja sam prije deset godina skovao za njih termin pozlatak tokom jedne zezancije na seminaru na kojem je bilo dosta nas iz raznih stranaka i to baš zbog Keme Beganovića koji je sada centralna tema a bio je učesnik seminara. Bilo njih nekoliko iz SDP-a (gđica L.L., zatim gospoda A.A. i N.P. koje ovom prilikom srdačno i toplo pozdravljam) i Kemo je nešto lagumdžizirao i ja mu velim "jarane, pa vas kloniraju, vi niste podmladak nego pozlatak". Ono.. fakat ne znam ali mislim da se taj lik trudio da i fizionomijom liči na Lagumdžiju... :-) :-) :-)

:D :D :D

Za neke od učesnika pouzdano znam da su na ovom forumu pa bi bilo lijepo da se jave na pp.

:wink: :D
StupskaBitanga

#32741 Re: SDP

Post by StupskaBitanga »

mikasa wrote:
StupskaBitanga wrote:Optuživati SDP za katastrofu a vamo prati se kao u slučaju ŽK koji je i sam bio kreiranja tog haosa i katastrofu u režiji SDP je licemjerno. Obzirom da je sada predizborana kampanja mislim da je i normalno da se naviknemo na tkvo ponašanje i na žestoko pljuvanje pa ćemo onda u oktobru na djelu vidjeti lizanje i gutanje te iste pljuvačine. Napomena ako vam ovo liči na loš xxx film i njih su zeznuli. Hard core varijanta je light verzija za ovo na političkoj sceni kod nas
i grljenje, ljubljenje... A poslije toga cemo morati pozvati Sanitaciju da uradi desinfekciju, desinsekciju i deratiazaciju svih prostorija ali i ovog foruma
:thumbup:
karanana

#32742 Re: SDP

Post by karanana »

Sta je ovo zlaja nesto podbuho? Nekakav mi drugaciji.
O'zone
Globalni moderator

#32743 Re: SDP

Post by O'zone »

karanana wrote:Sta je ovo zlaja nesto podbuho? Nekakav mi drugaciji.
Sjebo ga Fahro sa objavom pamfleta
miki.ba

#32744 Re: SDP

Post by miki.ba »

Ridjobrki wrote: na kojem je bilo dosta nas iz raznih stranaka
Steta jbg, ja sve kontam ti normala. :D
Ridjobrki

#32745 Re: SDP

Post by Ridjobrki »

miki.ba wrote:
Ridjobrki wrote: na kojem je bilo dosta nas iz raznih stranaka
Steta jbg, ja sve kontam ti normala. :D
:lol: :lol: :lol:

Dohaviz'o sam se ja poodavno pa sam neutrala sada al' ni tada nisam bio u nekoj od ovih kriminogenih stranaka. :D
The BEN10

#32746 Re: SDP

Post by The BEN10 »

modem33

#32747 Re: SDP

Post by modem33 »

karanana wrote:Sta je ovo zlaja nesto podbuho? Nekakav mi drugaciji.

Sjebao ga onaj Avdo Avdic sa pitanjem u hotelu Tuzla s "ovim super dokumentom".... I odmah zavrsio u bolnici jer mu je pozlilo .... "stari Zlajin trik".

A licno u Tuzli SDP-njare su vrsile "internet propagandu" od 2008 godine .... Ako si se kao pojedinac suprotstavljao oni su te demonizirali, sprdali , ismijavali kao cetnik svinju.

- 2009 su uveli protuustavnu ilegalnu naplatu parkinga u Tuzli (krsenje svih zakona i zloupotreba MUP-a TK koji je pun kriminalaca)

- 2010 sve nevladine organizacije su njihove ..... instalirali na svm mogucm web site-ovima da vrse propagandu.
- Unistili Tuzlu sa zgradama bez parkinga = Tibra pacifik 33 komada po Tuzli.

- Auto parkiras sad na kitama ....
- Cenzure.
- Svi cetnici iz Beograda su zaposleni u Tuzli ali ljudi iz Tuzle se ne mogu zaposliti nigdje.... mozda negdje u Sarajevo i nigdje vise ..... jer su diskriminani od strane SDP-a.
bob_rock

#32748 Re: SDP

Post by bob_rock »

Nisam skontao kako su novinari dosli do ovog dokumenta? Jeli se to spominjalo? Kome ga je poslala ova aida?
modem33

#32749 Re: SDP

Post by modem33 »

bob_rock wrote:Nisam skontao kako su novinari dosli do ovog dokumenta? Jeli se to spominjalo? Kome ga je poslala ova aida?

Mene vise brine kako SDP-njare snimaju nezakonito telefonske razgovore. Ocigledno BH Telecom je SDP-njarski.... Dok Lagumdzija utica na FACE TV glasanje.

Ispade taj Lagudzija jak kao Bill Clinton. :roll:
MMM1977

#32750 Re: SDP

Post by MMM1977 »

Ma ovo je SDP svjesno uradio, ne bi me iznenadilo da je sam Zlatko ovo poslao FahrU. Šta mogu izgubiti? Njima treba medijski rat i prepucavanja, da bi se birači što više zbunili ali i alibi za neuspjeh.

Rano je ali SDP je već išao sa ALL IN.
Post Reply