Nisam ni ja vidio da mu je išta bilo a neko napisa da ima gips.noiserr wrote:Mozda je samo led. Nisam vidio da mu je ista bilo na kraju utakmice.Paul F. wrote:Jel on sad OK ? Neko napisa da gips ima.
Edin Džeko
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Paul F.
#32726 Re: Edin Džeko
- noiserr
#32727 Re: Edin Džeko
Da vidio sam i ja clanak. Ali se nadam da je samo led i da nije nista ozbiljno.Paul F. wrote:Nisam ni ja vidio da mu je išta bilo a neko napisa da ima gips.noiserr wrote:Mozda je samo led. Nisam vidio da mu je ista bilo na kraju utakmice.Paul F. wrote:Jel on sad OK ? Neko napisa da gips ima.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/dzeko-st ... psu/170777
- noiserr
#32728 Re: Edin Džeko
Kad je on odrzao formu u onakvom Citiju koju su ga na klupu vracali poslije 4 gola u utakmici, sad nece biti zime za njega, samo daj boze zdravlja. Bice ko Luka Toni, moze on jos 5-6 godina sigurno.mirzadelibasic wrote:Dzeko je večeras imao samo jednu izgubljenu loptu i to protiv Kompanya. Svaki duel je dobio i svaku visoku loptu je zagradio. Vermalena je tresao ko šljivu.
Nekoliko puta je i razigrao svoje saigrace (posebno Lulica), nekoliko puta prošao driblingom, vraćao se po lopte i uzimao lopte i uz to prekrasno pogodio.
Klasa vrhunskog napadača i molim Boga da igra za reprezentaciju makar još 4 godine.
PS tvrdim da niti jedan stoper, a ni igrač ne može meda u gradjenu sa Dzekom, pogotovo kada je Dzeko ledjima okrenut prema igraču.
- mirzadelibasic
#32729 Re: Edin Džeko
Ja se ne bojim da će se on povrijediti, jer je stijena i ne pamtim kada je bio povrijedjen. Samo da ga treneri ne handre i on je ubitačan.noiserr wrote:Kad je on odrzao formu u onakvom Citiju koju su ga na klupu vracali poslije 4 gola u utakmici, sad nece biti zime za njega, samo daj boze zdravlja. Bice ko Luka Toni, moze on jos 5-6 godina sigurno.mirzadelibasic wrote:Dzeko je večeras imao samo jednu izgubljenu loptu i to protiv Kompanya. Svaki duel je dobio i svaku visoku loptu je zagradio. Vermalena je tresao ko šljivu.
Nekoliko puta je i razigrao svoje saigrace (posebno Lulica), nekoliko puta prošao driblingom, vraćao se po lopte i uzimao lopte i uz to prekrasno pogodio.
Klasa vrhunskog napadača i molim Boga da igra za reprezentaciju makar još 4 godine.
PS tvrdim da niti jedan stoper, a ni igrač ne može meda u gradjenu sa Dzekom, pogotovo kada je Dzeko ledjima okrenut prema igraču.
Iskreno, u ovim kvalifikacijama on je jedini igrač koji je vrijedan pomena. Većina ostalih me debelo razočarala, pogotovo Princ. U Romi fenomenalan, a u reprezentaciji ko da ga nema.
-
nema me tamo
#32731 Re: Edin Džeko
Povreda je glavni razlog što je imao lošu sezonu u Cityu..
Inace bez njega smo ništa.
Da je imao ovu energiju protiv Nigerije prosli bi dalje.
Inace bez njega smo ništa.
Da je imao ovu energiju protiv Nigerije prosli bi dalje.
- House
#32732 Re: Edin Džeko
dobio 90% duela protiv belgijanaca
to se zove borba za reprezantaciju
otresao jadnog vertongena par puta.ali džaba kad nema veznog reda i lopti...
otresao jadnog vertongena par puta.ali džaba kad nema veznog reda i lopti...
- noiserr
#32733 Re: Edin Džeko
Sta kazu navijaci Citija?

- House
#32734 Re: Edin Džeko
ma onaj lob glavom može samo velemajstor
kurto izgubljen
ne zna šta se desilo
kurto izgubljen
-
Mustang1
#32735 Re: Edin Džeko
Trebao je ocistiti karton jbg ovako nam je belaj do kraja. Ja ga ne bi ni stavio protiv Andore. Jedan start i blentavi sudija i u banani smo jos vecoj.
Ako ostatak igraca ne moze pobjediti Andoru onda bolje da ne idemo ni u Baraz
Ako ostatak igraca ne moze pobjediti Andoru onda bolje da ne idemo ni u Baraz
- USAblues
#32736 Re: Edin Džeko
House wrote:ma onaj lob glavom može samo velemajstor
kurto izgubljenne zna šta se desilo
-
al-em
#32737 Re: Edin Džeko
Mi bi bez dzeke bili nivo neke litvanije, latvije, albanije.
I karta u zenici sigurno ne bi bila 40 km nego pet puta jeftinija.
I karta u zenici sigurno ne bi bila 40 km nego pet puta jeftinija.
- ultima_palabra
#32738 Re: Edin Džeko
U onoj jednoj kontri nije se na vrijeme oslobodio lopte i Kurto mu pred kraj ono skide... osim toga, savršena utakmica.
Trebao se očistiti od kartona, pogotovo ako je znao da je povrijeđen.
Trebao se očistiti od kartona, pogotovo ako je znao da je povrijeđen.
-
Nadzorna_ploca
#32739 Re: Edin Džeko
Normalno da je nekima i legenda City-a kad ti plastikaneri i ne pamte igrace od prije. 
- BarbaDue
#32740 Re: Edin Džeko
on je svakako jos uvijek njihov ako sam dobro shvatio.Nadzorna_ploca wrote:Normalno da je nekima i legenda City-a kad ti plastikaneri i ne pamte igrace od prije.
- noiserr
#32741 Re: Edin Džeko
Posudba sa opcijom da ga kupe. Ali kako sam shvatio Roma ga mora kupiti ako ispuni neke sportske uvijete (odigra dovoljan broj utakmica), isto tako Roma ima opciju da ga kupi i kad bi ga City zelio nazad.BarbaDue wrote:on je svakako jos uvijek njihov ako sam dobro shvatio.Nadzorna_ploca wrote:Normalno da je nekima i legenda City-a kad ti plastikaneri i ne pamte igrace od prije.
Znaci on je fakticno prodan ali sa osiguranjem da ga Roma moze vratiti ako neispuni te osnovne uvjete. Takav ugovor postaje sve vise standardan. Kupac dobija garanciju a prodavac moze vise love uzeti radi garancije. Mislim da je isto povoljno vis-a-vis FFP pravila jer se trosak gura u slijedecu godinu, ali nisam tu 100% siguran.
- mirzadelibasic
#32742 Re: Edin Džeko
Ma naša reprezentacija je Dzeko. Htjeli mi to priznati ili ne.USAblues wrote:House wrote:ma onaj lob glavom može samo velemajstor
![]()
ja ne mogu zamisliti repku bez Edina ... On i postize golove ... Jadna nam majka kad njega ne bude vise u repki .... On je planetarna zvijezda .... Valjda ce kakav novi klinac doci ???? Al' cisto sumnjam ... Ovaj tip igraca se rada jednom u 50 g
- mO k3
#32743 Re: Edin Džeko
ako je tako onda se zna ko je kriv gdje danas repka stojimirzadelibasic wrote:Ma naša reprezentacija je Dzeko. Htjeli mi to priznati ili ne.USAblues wrote:House wrote:ma onaj lob glavom može samo velemajstor
![]()
ja ne mogu zamisliti repku bez Edina ... On i postize golove ... Jadna nam majka kad njega ne bude vise u repki .... On je planetarna zvijezda .... Valjda ce kakav novi klinac doci ???? Al' cisto sumnjam ... Ovaj tip igraca se rada jednom u 50 g
- ultima_palabra
#32744 Re: Edin Džeko
Džeko: Miševi izađu iz rupa kad reprezentacija izgubi
- mirzadelibasic
#32745 Re: Edin Džeko
Pa nije Dzeko kriv što smo izgubili od Kipra i Izraela. On zabija golove i to je i njegov posao. Od 9 golova on je zabio 6. Sta ti to govori ? Mislim na ovaj kavlifikacioni ciklus, mada je i u prošlom briljirao.mO k3 wrote: ako je tako onda se zna ko je kriv gdje danas repka stoji
A protiv Izraela smo vidjeli koliko nam je tesko kad nemamo njega u napadu.
- mO k3
#32746 Re: Edin Džeko
joj mirza u proslom ciklusu kome je davao golove ....mirzadelibasic wrote:Pa nije Dzeko kriv što smo izgubili od Kipra i Izraela. On zabija golove i to je i njegov posao. Od 9 golova on je zabio 6. Sta ti to govori ? Mislim na ovaj kavlifikacioni ciklus, mada je i u prošlom briljirao.mO k3 wrote: ako je tako onda se zna ko je kriv gdje danas repka stoji
Hajde vise to da rascistimo ko je kriv za ovo danas po mome misljenju krivi su oni na terenu i glavni akter dzeko . Krivi su jer nisu sposobni pod dva trenera safet i mesa da ostvare bolje rezultate ...
Jedino sta bi nas spasilo i uvelo red je neki strani trener koji ne bi ove dive i primadone jebavao ni 2%..
- ultima_palabra
#32747 Re: Edin Džeko
Đe si moke, poselamio te sunup...
- mirzadelibasic
#32748 Re: Edin Džeko
eh ovako, zabio je Grčkoj 2 gola, Latviji 3 gola, Litvaniji 1 gol, a Lithentštajn neću brojati. Uz to u Kaunasu, protiv Litvanije Ibičeviću na tanjir dao loptu da zabije go. Je li dovoljno ?mO k3 wrote:joj mirza u proslom ciklusu kome je davao golove ....mirzadelibasic wrote:Pa nije Dzeko kriv što smo izgubili od Kipra i Izraela. On zabija golove i to je i njegov posao. Od 9 golova on je zabio 6. Sta ti to govori ? Mislim na ovaj kavlifikacioni ciklus, mada je i u prošlom briljirao.mO k3 wrote: ako je tako onda se zna ko je kriv gdje danas repka stoji
Hajde vise to da rascistimo ko je kriv za ovo danas po mome misljenju krivi su oni na terenu i glavni akter dzeko . Krivi su jer nisu sposobni pod dva trenera safet i mesa da ostvare bolje rezultate ...
Jedino sta bi nas spasilo i uvelo red je neki strani trener koji ne bi ove dive i primadone jebavao ni 2%..
Što se tiče krivice i jesu krivi oni na terenu. Krivi su što niko ne može da zabije go osim Džeke i eto Višće (koji je protiv Izraela 2 zabio). Džeko svoj posao odradi kako treba i od njega se u svakoj utakmici očekuje da zabije go i on u većini utakmica i zabije. Ako ćeš konkretno, prvi ti očekuješ da on pogodi, a ovdje ga kvalifikuješ kao krivca što on daje golove, a reprezentacija gubi.
Ne može ti krivac za sve što se dešava biti Džeko i ne može ti on biti akter, kad nas frajer uvijek obraduje golom i uvijek on zabije kada je najgore.
Poraz protiv Kipra nas skupo košta i neka se trude i ne treba odmah ni Mešu tjerati. Neka pokuša nešto i ako ne uspije, onda se fokusirati na Vahu i po svaku cijenu ga dovesti.
- mO k3
#32749 Re: Edin Džeko
mirzadelibasic wrote:
eh ovako, zabio je Grčkoj 2 gola, Latviji 3 gola, Litvaniji 1 gol, a Lithentštajn neću brojati. Uz to u Kaunasu, protiv Litvanije Ibičeviću na tanjir dao loptu da zabije go. Je li dovoljno ?
Što se tiče krivice i jesu krivi oni na terenu. Krivi su što niko ne može da zabije go osim Džeke i eto Višće (koji je protiv Izraela 2 zabio). Džeko svoj posao odradi kako treba i od njega se u svakoj utakmici očekuje da zabije go i on u većini utakmica i zabije. Ako ćeš konkretno, prvi ti očekuješ da on pogodi, a ovdje ga kvalifikuješ kao krivca što on daje golove, a reprezentacija gubi.
Ne može ti krivac za sve što se dešava biti Džeko i ne može ti on biti akter, kad nas frajer uvijek obraduje golom i uvijek on zabije kada je najgore.
Poraz protiv Kipra nas skupo košta i neka se trude i ne treba odmah ni Mešu tjerati. Neka pokuša nešto i ako ne uspije, onda se fokusirati na Vahu i po svaku cijenu ga dovesti.
Samo cu da te kvotam
Pa vidi sam sta si napisaomirzadelibasic wrote:Ma naša reprezentacija je Dzeko. Htjeli mi to priznati ili ne.USAblues wrote:House wrote:ma onaj lob glavom može samo velemajstor
![]()
- mirzadelibasic
#32750 Re: Edin Džeko
Pa vidi sam sta si napisao[/quote]mO k3 wrote:
Ma naša reprezentacija je Dzeko. Htjeli mi to priznati ili ne.
Šta sam pogriješio ? Demantuj me i navedi nekoga ko je bolji od njega i ko bolje igra u reprezentaciji. Druga stvar je tvoja lična frustracija prema tom igraču i ne prihvatanje nekih činjenica. Pozdrav druže.