Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Definitivno. Nakon 60 minuta je izgledalo da će pritisak biti ogroman i da bi možda čak mogli razmišljati o tome da će im trebati ne samo pobjeda, već ubjedjiva pobjeda. Palace je izgledao zreo za još dva-tri komada.
almir1977 wrote:Definitivno. Nakon 60 minuta je izgledalo da će pritisak biti ogroman i da bi možda čak mogli razmišljati o tome da će im trebati ne samo pobjeda, već ubjedjiva pobjeda. Palace je izgledao zreo za još dva-tri komada.
Tesko je ta matematika mogla ici na stetu Sitija. U dvije utakmice kod kuce trebaju da daju isto golova koliko i Liverpul u jednoj Njukaslu, cak ne moraju isto nego mogu i manje dva-tri.
Sad ni to vise nije bitno.
almir1977 wrote:Definitivno. Nakon 60 minuta je izgledalo da će pritisak biti ogroman i da bi možda čak mogli razmišljati o tome da će im trebati ne samo pobjeda, već ubjedjiva pobjeda. Palace je izgledao zreo za još dva-tri komada.
Tesko je ta matematika mogla ici na stetu Sitija. U dvije utakmice kod kuce trebaju da daju isto golova koliko i Liverpul u jednoj Njukaslu, cak ne moraju isto nego mogu i manje dva-tri.
Ma znam, al na 3:0 Palace je bio u totalnoj banani, defvinitivno sam kontao da bi mogli primiti 2-3 još. Na žalost Livrpoolovih navijača, i njihov trener je bio podjednako naivan
Ma znam, al na 3:0 Palace je bio u totalnoj banani, defvinitivno sam kontao da bi mogli primiti 2-3 još. Na žalost Livrpoolovih navijača, i njihov trener je bio podjednako naivan
Imo je Palace dobrih sansi i u prvom poluvremenu. Ja sam imao osjecaj da ce se Liverpool ispucati, pogotovo onaj Glen Johnson. Trebao je on igrati sa Bosancima da nauci kako se cuva snaga
I am Happy wrote:Zato sto kikasaju i bacaju prilike za titulu kao stare čarape...
Ne bi me iznenadilo i da City na kraju treci zavrsi
Bas ti je rezon za q. Igra se liga. 38 utakmica.
U ligi u kojoj tim sa dna tabele drzi za jaja sampiona ja vidim dobru kompetitivnost. Drugo, ako je neko otpisao Siti, Liverpool i Chelsea dok to nije i matematicki opravdano, jeste njegov problem. Ni sad jos nije gotovo. Ima jos da se igra.
Vec nekoliko sedmica su ova tri kluba glavni kandidati i dijeli ih bod-dva. Liverpool moze biti sampion, ali mora se nadati vecem kiksu Sitija nego je njihov jucer bio.
Isplatice oni to bez problema. Ide svakako rasprodaja viska kadra. Koliko znam grupu su zadnji put bez problema prosli, tako da nije - reda radi. Cetiri igraca manje mogu biti problem.