Banned user for reason “Kršenje pravila foruma, vrijeđanje”
» Raigor Stonehoof
7 dana
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Banned user for reason “Kršenje pravila foruma, vrijeđanje”
Lištica je bolja ekipa od nas, možda i u ligi najbolja. Igraju brzo, moderno, brži su od nas, spremniji...
GandalfSivi wrote: ↑03/04/2021 19:23 Isto kao da nismo istu utakmicu gledali. Da mozemo bolje, moramo, ali smo realno bili bolji po svim parametrima. Ljudi nisu imali suta po golu, mi smo barem tri zicera masili, moglo je ovo komotno biti i tri nula. Dupovac sem onog ispadanja igrac utakmice, Hodzic heroj
Listica nije devet tekmi zaredom zijanila, a ovdje neki pisu kao da su ubjedljivo posljednjeplasirani.
Smanji dozivljaj, nije ti ovo babovina.
Momak, ti si zaluto ovdje.Karikaturist wrote: ↑03/04/2021 19:54
Momak, ti si zaluto ovdje.
Pazi sta pričaš, svrstat ce i tebe u pljuvače. Ne smije se reci kako jeste.Logovan wrote: ↑03/04/2021 19:53 Jao igre jebo te zivotHajde prvo je bilo ali ok koliko toliko, ali drugo...
Izgledamo kao raja sa termina u pojedinim trenucima.
Sramota je da se opet branimo u drugom poluvremenu i to ne da se branimo sistemski, da znamo ko sta radi, nego igraci k'o muhe bez glave letaju okolo i pokusavaju zaustaviti njihove igrace.Velika tri boda! Ogromna!
MarinovicPitam se je li ga stid nekad.
Upravo! Tačno paralelna dimenzija. Pitarluk. Skoro svi favoriti kiksali ovo kolo nama problem minimalna pobjeda. Nismo 5 utrpali. Osilili smo se. Mnogo smo se osilili. Doći će ljudi i sezona kada nećemo biti prvaci. Desilo se Dinamu. Evo dešava se Juventusu. U Španiji Atletico ispred Barse i Reala, Makedonija uzme Njemačku... Šta vam je? Šta će te pisati ako se desi ne uzmemo titulu sljedeće sezone? Zašto je to smak svijeta? Bože sačuvaj kakvi smo postali.GandalfSivi wrote: ↑03/04/2021 20:18 Da nas nema trebalo bi nas izmislitiTotalno ludilo na forumu, isto u paralelnim dimenzijama da zivimo
![]()
I ne bih nikoga nazvao pljuvacem, svako ima svoje vidjenje, sem onog jednog koji neke druge frustracije lijeci ovdje, ali on mi je poodavno blokiran, tako da me ne zanima sta pise, pretpostavljam da opet navija da nas Borac ili neko uzme...
To momci, samo dobra vibra