SDP

VjecitiStudent

#32701 Re: SDP

Post by VjecitiStudent »

Styling wrote:Sinoc je SDP potvrdio da je dokument poslan iz njihovog press office-a.Sada treba utvrditi zasto.
Bice svega.
Polupala si ti malo loncice.
moke_31

#32702 Re: SDP

Post by moke_31 »

Styling wrote:
moke_31 wrote:Dakle dokument je autentičan, sad će početi ganjanje krtice!
Objavili su i ime izvjesne gospodje sa cijeg maila je otisao dokument, ali ja sam zaboravila. :hm:
Možda je ta žena koja je ih otkucala bila normala, šokirala se kad je to vidjela i proradila joj svijest, a možda je i usput koju pinku zaradila od fahraona, ko će znati :-) :-) :-)
al_akhisari

#32703 Re: SDP

Post by al_akhisari »

Styling wrote:Sinoc je SDP potvrdio da je dokument poslan iz njihovog press office-a.Sada treba utvrditi zasto.
Bice svega.
...iz navedenog slijedi:

-isti je autentičan i stvaran;
-dokument je poslan iz zvaničnih prostorija sdp-a;

...ostalo je utvrditi zašto je poslan? da nije :sad: bilo bi :lol: mislim da pitanje treba da glasi zašto se za isti saznalo? a to da će biti svega, ne sumnjam, već svega i svačega ima (gluposti, primitivizma, smeća,...) :sad:
Styling

#32704 Re: SDP

Post by Styling »

VjecitiStudent wrote:
Bice svega.
Polupala si ti malo loncice.
Kako mislis? Koliko se sjecam Kusljugic je potvrdio.
weredsf

#32705 Re: SDP

Post by weredsf »

Bice svega.
Kako to ti ne znas :D :D :D
zeleni xy

#32706 Re: SDP

Post by zeleni xy »

Image
johntra

#32707 Re: SDP

Post by johntra »

Bice svega.

gdje to piše?
Styling

#32708 Re: SDP

Post by Styling »

johntra wrote:
Bice svega.

gdje to piše?
Cula sam tu izjavu sinoc ali iskreno se ne mogu sjetiti je li dnevnik Hayata ili FTV.
Styling

#32709 Re: SDP

Post by Styling »

weredsf wrote:
Bice svega.
Kako to ti ne znas :D :D :D
Pa ne mogu ni ja sve znati. Provodim vrijeme ovdje s vama pa mi promaknu ovakve stvari "krucijalne" za partiju. :D :D :D ;-)
LSD

#32710 Re: SDP

Post by LSD »

i kad kažu SDP građanska stranka :lol: :lol: a u biti leglo primitivaca, kao i u ostalim strankama.
više je građanska ona Mirnesova privatna stranka u vjecnom pokušju BOSS.

gledaj ti njima propagandnog pamfleta :lol: :lol: to se tako ne radi javno , pastiri jedni....sve stranke to rade, jasno - ali niko ovako ofirno.
Banksy

#32711 Re: SDP

Post by Banksy »

moke_31 wrote:Dakle dokument je autentičan, sad će početi ganjanje krtice!
Ili spinovati ''upad u sistem'', Fahrinu krticu i sl, ili će sirota A. Pizović postati žrtveno jagnje.

Kako se SDP u zadnje vrijeme ''izborio za naklonost'' Face TV-a, vjerujem da će nam večeras sve to lijepo ''pojasniti'', šta i ko ...
VjecitiStudent

#32712 Re: SDP

Post by VjecitiStudent »

zeleni xy wrote:Image
Glupost. Ko god ima word 2007 i mlađi može za pet sekundi kreirati dokument "nastao na računaru tom i tom u toliko i toliko sati".
BiH je zemlja neznanja, iz vica, ko Albanija nekada.

PS. Sad očekujem isplatu od SDP-a, valjda će mi oprostiti što imam samo jedan registrovani nick. :D
drug_profi

#32713 Re: SDP

Post by drug_profi »

Jasno je da onaj papir nije dokaz. Moze se falsifikovati kako hoces.

Stvar je samo sto ono sto tamo pise to se u stvari i radi, i to ne samo SDP nego sve stranke koje imaju oraha u dzepovima, a nemaju se cime pohvaliti pa trebaju druge pljuvati da bi oni izgledali malo bolje.

Ono o cemu se treba razgovarati u vezi sa ovom vjesti jeste: zasto bas sad, i sta je cilj?

Ocito, potapanje SDP-a, prikazivanje Zeljka i Fahre kao trna u oku tom SDP-u i koketiranje sa SDA, za svaki slucaj.
StupskaBitanga

#32714 Re: SDP

Post by StupskaBitanga »

PS. Sad očekujem isplatu od SDP-a, valjda će mi oprostiti što imam samo jedan registrovani nick. :D
:thumbup:
VjecitiStudent

#32715 Re: SDP

Post by VjecitiStudent »

drugi profil wrote:Jasno je da onaj papir nije dokaz. Moze se falsifikovati kako hoces.

Stvar je samo sto ono sto tamo pise to se u stvari i radi, i to ne samo SDP nego sve stranke koje imaju oraha u dzepovima, a nemaju se cime pohvaliti pa trebaju druge pljuvati da bi oni izgledali malo bolje.

Ono o cemu se treba razgovarati u vezi sa ovom vjesti jeste: zasto bas sad, i sta je cilj?

Ocito, potapanje SDP-a, prikazivanje Zeljka i Fahre kao trna u oku tom SDP-u i koketiranje sa SDA, za svaki slucaj.
A najveći belaj je što oni, osim što povremeno ovako jedni drugima noge podmeću, i svako za sebe ili često zajedno kradu, NIŠTA drugo ne rade.

Naše političke stranke su obične kriminalne udruge, to im je jedina svrha postojanja.
Alfons Kauders

#32716 Re: SDP

Post by Alfons Kauders »

raskrinkan sam :D

dokument je naravno fejk... ali sadrzaj nije :wink:

sto se tice slanja dokumenta i "povijesti" racunara kako kaze ftv... :lol: ftv - dovoljno receno, i dalje su glupi i nepismeni kao i kad su bili sdp-ove jeftine kurve :D
VjecitiStudent

#32717 Re: SDP

Post by VjecitiStudent »

Alfons Kauders wrote:raskrinkan sam :D

sto se tice slanja dokumenta i "povijesti" racunara kako kaze ftv... :lol: ftv - dovoljno receno, i dalje su glupi i nepismeni kao i kad su bili sdp-ove jeftine kurve :D
svjedoci smo svi ovdje da se jeftinim spinom bavi stranačka vojska svih boja, nema izuzetaka.
nije samo ftv u pitanju, skoro svakog našeg uspješnog novinara krasi ogromna količina poslušnosti i još veća gluposti.

Omiljena uzrečica mi je postala 'glup ko novinar'.
Ridjobrki

#32718 Re: SDP

Post by Ridjobrki »

Joj slatki su... :-D :-D :-D

Moram priznati da im krizni PR ide bolje nego proaktivni, što jes'-jes'. :)

A, kao što neko reče, bio dokument lažan ili ne - sadržaj je više nego implementiran u praksi! To je bar očito.
Alfons Kauders

#32719 Re: SDP

Post by Alfons Kauders »

VjecitiStudent wrote:
Alfons Kauders wrote:raskrinkan sam :D

svjedoci smo svi ovdje da se jeftinim spinom bavi stranačka vojska svih boja, nema izuzetaka.
nije samo ftv u pitanju, skoro svakog našeg uspješnog novinara krasi ogromna količina poslušnosti i još veća gluposti.

Omiljena uzrečica mi je postala 'glup ko novinar'.
nema vise medija - davno sam prestao pratiti i tv i novine... pa nek prose od sponzora - ja vec godinama ne kupujem novine i ne placam pretplatu...

sve u duhu antologijskog stiha necasnih sestara - "dok te ja hranim, ja cu te jebavat"...

vise vjerujem forumasima nego novinarima, a svi jos pride besplatno pisu... a mnogi su pametniji i bolje informisani od "novinara"... stoga nek ih guze oni koji ih hrane, od mene nece vidjeti ni markicu...
Alfons Kauders

#32720 Re: SDP

Post by Alfons Kauders »

Ridjobrki wrote:Joj slatki su... :-D :-D :-D

Moram priznati da im krizni PR ide bolje nego proaktivni, što jes'-jes'. :)

A, kao što neko reče, bio dokument lažan ili ne - sadržaj je više nego implementiran u praksi! To je bar očito.
ne ide njima nikakav PR niti im je ikad i isao... da nije tako, kurac bi bili u opoziciji sve ove godine, a sad ce nakon 3 godine vlasti opet nazad u opoziciju

praksa svakako postoji i ne vidim zasto bi im bilo potrebno da bilo sta bace na papir... osim ako im pioniri nisu jos gluplji od novinara, a moramo priznati da je to jako tesko, gotovo pa nemoguce :D
drug_profi

#32721 Re: SDP

Post by drug_profi »

Alfons - moj covjek.... :D
Alfons Kauders

#32722 Re: SDP

Post by Alfons Kauders »

drugi profil wrote:Alfons - moj covjek.... :D
zlatkov covjek :wink:

samo nesto steka marin s isplatom, dodju mi za proslu godinu oko 18,000, a leglo mi samo 13,500...

:D
LSD

#32723 Re: SDP

Post by LSD »

SDP je imao istorijsku šansu da vlada sa vrlo malo obecanja furajuci one floskule o "građanskom svjetonazoru", kad je raja odlucila da konacno odjebe ove nacionalne vampire i jebivjetre u vidu SDA I stranka za BIH....nadao sam se tome, ali njihov primitivizam i samoljublje ih je odvelo u ovo trenutno stanje epskog potopa....trebali su vladati, imali su šansu, imali su podlogu, usrali stvar do kraja i sad ce postati zayebancija od stranke u rangu Mirnesovog Boss-a....sami su krivi, ko ih yebe.
Sad ce na njihovo mjesto uskociti Željko i Fahro Radon, sa svojim strankicama....ni krivi ni dužni.
Alfons Kauders

#32724 Re: SDP

Post by Alfons Kauders »

LSD wrote:SDP je imao istorijsku šansu da vlada sa vrlo malo obecanja furajuci one floskule o "građanskom svjetonazoru", kad je raja odlucila da konacno odjebe ove nacionalne vampire i jebivjetre u vidu SDA I stranka za BIH....nadao sam se tome, ali njihov primitivizam i samoljublje ih je odvelo u ovo trenutno stanje epskog potopa....trebali su vladati, imali su šansu, imali su podlogu, usrali stvar do kraja i sad ce postati zayebancija od stranke u rangu Mirnesovog Boss-a....sami su krivi, ko ih yebe.
Sad ce na njihovo mjesto uskociti Željko i Fahro Radon, sa svojim strankicama....ni krivi ni dužni.
fakat ni krivi ni duzni

raja se i dalje smije komsicu... nije on taj kalibar... ne zna on... ta ce on... haaaanka mu u stranci

a lik ce po svemu sudeci najbolje unovciti svoj "transfer" ako se tako moze nazvati

i on glup, a doktori nauka iz sdp-a pametni :lol:

eno gledam neki dan rumenko na krugu 99... potpisuju ga kao univerzitetskog provesora, valjda UNTZ... samo sto... mu UNTZ nije dao da bude nista, jer covjek nije ispunjavao uslove - nekoliko sedmica nakon sto su ga odjebali imenovan je na trenutnu funkciju... profesor... strucnjak :D
drug_profi

#32725 Re: SDP

Post by drug_profi »

Na zalost moju, a na radost begova, SDP je vjerovatno totalno unisten.
Jedino potpuno nova lica sa liderom cista obraza bi mogli vratiti u nekom srednjem roku SDP na vrh ljevice.
Bogicevic, kad bi htio, mogao bi mnogo uciniti.
Post Reply