Polupala si ti malo loncice.Styling wrote:Sinoc je SDP potvrdio da je dokument poslan iz njihovog press office-a.Sada treba utvrditi zasto.
Bice svega.
SDP
-
VjecitiStudent
#32701 Re: SDP
-
moke_31
#32702 Re: SDP
Možda je ta žena koja je ih otkucala bila normala, šokirala se kad je to vidjela i proradila joj svijest, a možda je i usput koju pinku zaradila od fahraona, ko će znatiStyling wrote:Objavili su i ime izvjesne gospodje sa cijeg maila je otisao dokument, ali ja sam zaboravila.moke_31 wrote:Dakle dokument je autentičan, sad će početi ganjanje krtice!
- al_akhisari
#32703 Re: SDP
...iz navedenog slijedi:Styling wrote:Sinoc je SDP potvrdio da je dokument poslan iz njihovog press office-a.Sada treba utvrditi zasto.
Bice svega.
-isti je autentičan i stvaran;
-dokument je poslan iz zvaničnih prostorija sdp-a;
...ostalo je utvrditi zašto je poslan? da nije
- Styling
#32704 Re: SDP
Kako mislis? Koliko se sjecam Kusljugic je potvrdio.VjecitiStudent wrote:Polupala si ti malo loncice.Styling wrote:Sinoc je SDP potvrdio da je dokument poslan iz njihovog press office-a.Sada treba utvrditi zasto.
Bice svega.
-
weredsf
#32705 Re: SDP
Kako to ti ne znasStyling wrote:Sinoc je SDP potvrdio da je dokument poslan iz njihovog press office-a.Sada treba utvrditi zasto.
Bice svega.
- johntra
#32707 Re: SDP
Styling wrote:Sinoc je SDP potvrdio da je dokument poslan iz njihovog press office-a.Sada treba utvrditi zasto.
Bice svega.
gdje to piše?
- Styling
#32708 Re: SDP
Cula sam tu izjavu sinoc ali iskreno se ne mogu sjetiti je li dnevnik Hayata ili FTV.johntra wrote:Styling wrote:Sinoc je SDP potvrdio da je dokument poslan iz njihovog press office-a.Sada treba utvrditi zasto.
Bice svega.
gdje to piše?
- Styling
#32709 Re: SDP
Pa ne mogu ni ja sve znati. Provodim vrijeme ovdje s vama pa mi promaknu ovakve stvari "krucijalne" za partiju.weredsf wrote:Kako to ti ne znasStyling wrote:Sinoc je SDP potvrdio da je dokument poslan iz njihovog press office-a.Sada treba utvrditi zasto.
Bice svega.![]()
![]()
-
LSD
#32710 Re: SDP
i kad kažu SDP građanska stranka
a u biti leglo primitivaca, kao i u ostalim strankama.
više je građanska ona Mirnesova privatna stranka u vjecnom pokušju BOSS.
gledaj ti njima propagandnog pamfleta
to se tako ne radi javno , pastiri jedni....sve stranke to rade, jasno - ali niko ovako ofirno.
više je građanska ona Mirnesova privatna stranka u vjecnom pokušju BOSS.
gledaj ti njima propagandnog pamfleta
- Banksy
#32711 Re: SDP
Ili spinovati ''upad u sistem'', Fahrinu krticu i sl, ili će sirota A. Pizović postati žrtveno jagnje.moke_31 wrote:Dakle dokument je autentičan, sad će početi ganjanje krtice!
Kako se SDP u zadnje vrijeme ''izborio za naklonost'' Face TV-a, vjerujem da će nam večeras sve to lijepo ''pojasniti'', šta i ko ...
-
VjecitiStudent
- drug_profi
#32713 Re: SDP
Jasno je da onaj papir nije dokaz. Moze se falsifikovati kako hoces.
Stvar je samo sto ono sto tamo pise to se u stvari i radi, i to ne samo SDP nego sve stranke koje imaju oraha u dzepovima, a nemaju se cime pohvaliti pa trebaju druge pljuvati da bi oni izgledali malo bolje.
Ono o cemu se treba razgovarati u vezi sa ovom vjesti jeste: zasto bas sad, i sta je cilj?
Ocito, potapanje SDP-a, prikazivanje Zeljka i Fahre kao trna u oku tom SDP-u i koketiranje sa SDA, za svaki slucaj.
Stvar je samo sto ono sto tamo pise to se u stvari i radi, i to ne samo SDP nego sve stranke koje imaju oraha u dzepovima, a nemaju se cime pohvaliti pa trebaju druge pljuvati da bi oni izgledali malo bolje.
Ono o cemu se treba razgovarati u vezi sa ovom vjesti jeste: zasto bas sad, i sta je cilj?
Ocito, potapanje SDP-a, prikazivanje Zeljka i Fahre kao trna u oku tom SDP-u i koketiranje sa SDA, za svaki slucaj.
-
StupskaBitanga
#32714 Re: SDP
PS. Sad očekujem isplatu od SDP-a, valjda će mi oprostiti što imam samo jedan registrovani nick.![]()
-
VjecitiStudent
#32715 Re: SDP
A najveći belaj je što oni, osim što povremeno ovako jedni drugima noge podmeću, i svako za sebe ili često zajedno kradu, NIŠTA drugo ne rade.drugi profil wrote:Jasno je da onaj papir nije dokaz. Moze se falsifikovati kako hoces.
Naše političke stranke su obične kriminalne udruge, to im je jedina svrha postojanja.
- Alfons Kauders
#32716 Re: SDP
raskrinkan sam
dokument je naravno fejk... ali sadrzaj nije
sto se tice slanja dokumenta i "povijesti" racunara kako kaze ftv...
ftv - dovoljno receno, i dalje su glupi i nepismeni kao i kad su bili sdp-ove jeftine kurve 
dokument je naravno fejk... ali sadrzaj nije
sto se tice slanja dokumenta i "povijesti" racunara kako kaze ftv...
-
VjecitiStudent
#32717 Re: SDP
svjedoci smo svi ovdje da se jeftinim spinom bavi stranačka vojska svih boja, nema izuzetaka.Alfons Kauders wrote:raskrinkan sam![]()
dokument je naravno fejk... ali sadrzaj nije![]()
sto se tice slanja dokumenta i "povijesti" racunara kako kaze ftv...ftv - dovoljno receno, i dalje su glupi i nepismeni kao i kad su bili sdp-ove jeftine kurve
nije samo ftv u pitanju, skoro svakog našeg uspješnog novinara krasi ogromna količina poslušnosti i još veća gluposti.
Omiljena uzrečica mi je postala 'glup ko novinar'.
- Ridjobrki
#32718 Re: SDP
Joj slatki su...
Moram priznati da im krizni PR ide bolje nego proaktivni, što jes'-jes'.
A, kao što neko reče, bio dokument lažan ili ne - sadržaj je više nego implementiran u praksi! To je bar očito.
Moram priznati da im krizni PR ide bolje nego proaktivni, što jes'-jes'.
A, kao što neko reče, bio dokument lažan ili ne - sadržaj je više nego implementiran u praksi! To je bar očito.
- Alfons Kauders
#32719 Re: SDP
nema vise medija - davno sam prestao pratiti i tv i novine... pa nek prose od sponzora - ja vec godinama ne kupujem novine i ne placam pretplatu...VjecitiStudent wrote:svjedoci smo svi ovdje da se jeftinim spinom bavi stranačka vojska svih boja, nema izuzetaka.Alfons Kauders wrote:raskrinkan sam![]()
dokument je naravno fejk... ali sadrzaj nije![]()
sto se tice slanja dokumenta i "povijesti" racunara kako kaze ftv...ftv - dovoljno receno, i dalje su glupi i nepismeni kao i kad su bili sdp-ove jeftine kurve
nije samo ftv u pitanju, skoro svakog našeg uspješnog novinara krasi ogromna količina poslušnosti i još veća gluposti.
Omiljena uzrečica mi je postala 'glup ko novinar'.
sve u duhu antologijskog stiha necasnih sestara - "dok te ja hranim, ja cu te jebavat"...
vise vjerujem forumasima nego novinarima, a svi jos pride besplatno pisu... a mnogi su pametniji i bolje informisani od "novinara"... stoga nek ih guze oni koji ih hrane, od mene nece vidjeti ni markicu...
- Alfons Kauders
#32720 Re: SDP
ne ide njima nikakav PR niti im je ikad i isao... da nije tako, kurac bi bili u opoziciji sve ove godine, a sad ce nakon 3 godine vlasti opet nazad u opozicijuRidjobrki wrote:Joj slatki su...![]()
![]()
![]()
Moram priznati da im krizni PR ide bolje nego proaktivni, što jes'-jes'.![]()
praksa svakako postoji i ne vidim zasto bi im bilo potrebno da bilo sta bace na papir... osim ako im pioniri nisu jos gluplji od novinara, a moramo priznati da je to jako tesko, gotovo pa nemoguce
- Alfons Kauders
#32722 Re: SDP
zlatkov covjekdrugi profil wrote:Alfons - moj covjek....
samo nesto steka marin s isplatom, dodju mi za proslu godinu oko 18,000, a leglo mi samo 13,500...
-
LSD
#32723 Re: SDP
SDP je imao istorijsku šansu da vlada sa vrlo malo obecanja furajuci one floskule o "građanskom svjetonazoru", kad je raja odlucila da konacno odjebe ove nacionalne vampire i jebivjetre u vidu SDA I stranka za BIH....nadao sam se tome, ali njihov primitivizam i samoljublje ih je odvelo u ovo trenutno stanje epskog potopa....trebali su vladati, imali su šansu, imali su podlogu, usrali stvar do kraja i sad ce postati zayebancija od stranke u rangu Mirnesovog Boss-a....sami su krivi, ko ih yebe.
Sad ce na njihovo mjesto uskociti Željko i Fahro Radon, sa svojim strankicama....ni krivi ni dužni.
Sad ce na njihovo mjesto uskociti Željko i Fahro Radon, sa svojim strankicama....ni krivi ni dužni.
- Alfons Kauders
#32724 Re: SDP
fakat ni krivi ni duzniLSD wrote:SDP je imao istorijsku šansu da vlada sa vrlo malo obecanja furajuci one floskule o "građanskom svjetonazoru", kad je raja odlucila da konacno odjebe ove nacionalne vampire i jebivjetre u vidu SDA I stranka za BIH....nadao sam se tome, ali njihov primitivizam i samoljublje ih je odvelo u ovo trenutno stanje epskog potopa....trebali su vladati, imali su šansu, imali su podlogu, usrali stvar do kraja i sad ce postati zayebancija od stranke u rangu Mirnesovog Boss-a....sami su krivi, ko ih yebe.
raja se i dalje smije komsicu... nije on taj kalibar... ne zna on... ta ce on... haaaanka mu u stranci
a lik ce po svemu sudeci najbolje unovciti svoj "transfer" ako se tako moze nazvati
i on glup, a doktori nauka iz sdp-a pametni
eno gledam neki dan rumenko na krugu 99... potpisuju ga kao univerzitetskog provesora, valjda UNTZ... samo sto... mu UNTZ nije dao da bude nista, jer covjek nije ispunjavao uslove - nekoliko sedmica nakon sto su ga odjebali imenovan je na trenutnu funkciju... profesor... strucnjak
- drug_profi
#32725 Re: SDP
Na zalost moju, a na radost begova, SDP je vjerovatno totalno unisten.
Jedino potpuno nova lica sa liderom cista obraza bi mogli vratiti u nekom srednjem roku SDP na vrh ljevice.
Bogicevic, kad bi htio, mogao bi mnogo uciniti.
Jedino potpuno nova lica sa liderom cista obraza bi mogli vratiti u nekom srednjem roku SDP na vrh ljevice.
Bogicevic, kad bi htio, mogao bi mnogo uciniti.