i kako ti je kolega podnio sve to?? ...ako nije tajnaGaRGa wrote:eluna wrote:pitanjce za muškinje
koliko momaka znate da su započeli vezu, da im je djevojka ostala trudna, pa da su tek onda ti momci saznali da je "djevojka" udata?
ako se muški povjeravaju međusobno po tom pitanju uopšte
samo jednom, tvrdila je da je razvedena a onda se poslije 3 mjeseca ispostavilo da i nije bas...
Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- eluna
#32676 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
- klixoris
#32677 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Ja u svom postu nisam mislio na "Happy End", mislio sam na podmuklu podvalu muzu od strane svoje "divne" supruge...eluna wrote:obično je tako, mada znam jedan slučaj da nije zavrilo takvim happy endom, ali me zanimalo dali se muški povjeravaju jedni drugima po ovom pitanju, kao i broj muškaraca koji su na ovakav način prevareni od strane ženaklixoris wrote:Niti jednog.
Ali ono sto iskreno vjerujem u takvim slucajevima je da muz te "djevojke" uvijek postane otac "svog" djeteta
jer za žene se zna da su često u takvoj situaciji pa onda kažu ono tipa "izvarao me, napravio mi dijete, krio da je oženjen i šta ću sad ja jadna i sama" .... zanima me da li ima muškaraca u istoj situaciji i kako se nose sa tim
- eluna
#32678 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
edo_79 wrote:Ona dolazi s posla: Ćao ljubavi ti došao sa služ...TRŠ!!!!pashasolidni wrote:namazan je golubovich,zna da se imena namik i malik ne daju josh od oca na sluzbenom putulavorpunvode wrote:Oho se hanumama koje imaju trogodisnjeg Namika kad se muzevi vrate s posla, s forumanja..![]()
.....al' pazi ironije,otac na sluzbenom putu
On: Jel ja tebi ličim na levata jeli!!!..... Jebem se po tamo nekim vukojebinama u predsjedništvu, znaš ti kako je danas opasno preći ulicu da bi krvavo zaradio onu crkavicu od 5.000KM plus naknada za odvojen život, plus regres, plus bonus, a ti se ovdje odvajaš qrčetinom jebo li te onaj parlamentarni zastupnik što mi te nabaci da te jebo .....
![]()
![]()
![]()
![]()
mada ne sumnjam da takvih primjera ima
- edo_79
#32679 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
žene pitaju žene je preko puta moliću lepoveze s vezom wrote:eluna imas li ti momka kakvog zivota ti?
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#32680 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Ko ono rece jucer da je eluna falila 
-
GaRGa
#32681 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
eluna wrote:i kako ti je kolega podnio sve to?? ...ako nije tajnaGaRGa wrote:eluna wrote:pitanjce za muškinje
koliko momaka znate da su započeli vezu, da im je djevojka ostala trudna, pa da su tek onda ti momci saznali da je "djevojka" udata?
ako se muški povjeravaju međusobno po tom pitanju uopšte
samo jednom, tvrdila je da je razvedena a onda se poslije 3 mjeseca ispostavilo da i nije bas...
cuj kolega ? odkud ti to da mi je kolega ? da nije tebi brat... ?
- ćiribiribela
#32682 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Medenaladyblue18 wrote:Ko ono rece jucer da je eluna falila
-
GaRGa
#32683 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
ladyblue18 wrote:Ko ono rece jucer da je eluna falila
stigal nova roba, pravo je dobra
- tendzera
#32684 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
I men' je Eluna falila praFo. 
- eluna
#32685 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
to je već za posebno odvojene teme, a ono moje happy end je bilo ironično, oprosti, zaboravih staviti znake navoda, tek sada vidimklixoris wrote:Ja u svom postu nisam mislio na "Happy End", mislio sam na podmuklu podvalu muzu od strane svoje "divne" supruge...eluna wrote:obično je tako, mada znam jedan slučaj da nije zavrilo takvim happy endom, ali me zanimalo dali se muški povjeravaju jedni drugima po ovom pitanju, kao i broj muškaraca koji su na ovakav način prevareni od strane ženaklixoris wrote:Niti jednog.
Ali ono sto iskreno vjerujem u takvim slucajevima je da muz te "djevojke" uvijek postane otac "svog" djeteta
jer za žene se zna da su često u takvoj situaciji pa onda kažu ono tipa "izvarao me, napravio mi dijete, krio da je oženjen i šta ću sad ja jadna i sama" .... zanima me da li ima muškaraca u istoj situaciji i kako se nose sa tim
- tendzera
#32686 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Ajd što ja lažem, al' što ti?veze s vezom wrote:i ti si nama faliotendzera wrote:I men' je Eluna falila praFo.
- eluna
#32687 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
i, jesam li fino ženi odgovorila da me ne zaziva, da bi joj pojedini mogli noge polomit'ladyblue18 wrote:Ko ono rece jucer da je eluna falila
- Brkooo
#32688 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
tendzera wrote:Ajd što ja lažem, al' što ti?veze s vezom wrote:i ti si nama faliotendzera wrote:I men' je Eluna falila praFo.
- eluna
#32689 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
GaRGa wrote:
cuj kolega ? odkud ti to da mi je kolega ? da nije tebi brat... ?
- lavorpunvode
#32690 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Sve ludo danas 
- Saian
#32691 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
ovdje sam se pishno malo, Munevere mieluna wrote:obično je tako, mada znam jedan slučaj da nije zavrilo takvim happy endom, ali me zanimalo dali se muški povjeravaju jedni drugima po ovom pitanju, kao i broj muškaraca koji su na ovakav način prevareni od strane ženaklixoris wrote:Niti jednog.
-
GaRGa
#32692 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
eluna wrote:GaRGa wrote:
cuj kolega ? odkud ti to da mi je kolega ? da nije tebi brat... ?pa valjda ako se tebi povjerio, valjda si mu onda kolega, prijatelj, drug ...eto odakle mi
njegova zena je meni rekla da je razvedena kad smo se upoznali da bi se kasnije ispostavilo da nije...
kontas sad ? njega ne znam nit me plaho interesuje
- eluna
#32693 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
auh, izviniGaRGa wrote:eluna wrote:GaRGa wrote:
cuj kolega ? odkud ti to da mi je kolega ? da nije tebi brat... ?pa valjda ako se tebi povjerio, valjda si mu onda kolega, prijatelj, drug ...eto odakle mi
njegova zena je meni rekla da je razvedena kad smo se upoznali da bi se kasnije ispostavilo da nije...
kontas sad ? njega ne znam nit me plaho interesuje
- p206
#32694 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
helikopterMutivoda wrote:Šta bi ponijeli sa sobom na pusti otok? (3 stvari)
dovoljno goriva
i dobru mapu
- kloniran
#32695 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
[/quote]Mutivoda wrote:Šta bi ponijeli sa sobom na pusti otok? (3 stvari)
ako ne može žena, onda lupa, nož i flaša
- kritichar
#32696 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
tri zlatne ribiceMutivoda wrote:Šta bi ponijeli sa sobom na pusti otok? (3 stvari)
kad bi već znao da idem, ponio bih više stvari
- dale cooper
#32697 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
1. ipod ili neki ekvavilent tome (walkman, cd player ili whatever)Mutivoda wrote:Šta bi ponijeli sa sobom na pusti otok? (3 stvari)
2. album Steve McQueen od Prefab Sprouta (to ili Hounds Of Love od Kate Bush, dva albuma koja mi
nikada ne mogu dojaditi)
3. Autostoperski Vodič Kroz Galaksiju
-
smack
#32698 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Wilsona x 3.Mutivoda wrote:Šta bi ponijeli sa sobom na pusti otok? (3 stvari)
- dale cooper
#32699 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Postao sam predvidljiv, a?sherbett wrote:e, čitam odozdo, i pre nego ti vidjeh nick sam znala da si tidale cooper wrote:1. ipod ili neki ekvavilent tome (walkman, cd player ili whatever)Mutivoda wrote:Šta bi ponijeli sa sobom na pusti otok? (3 stvari)
2. album Steve McQueen od Prefab Sprouta (to ili Hounds Of Love od Kate Bush, dva albuma koja mi
nikada ne mogu dojaditi)
3. Autostoperski Vodič Kroz Galaksiju![]()
- dale cooper
#32700 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Ah, onda imam trademark.sherbett wrote:upravo zato sam znala da si ti. ne radi predvidljivosti.dale cooper wrote:
Postao sam predvidljiv, a?Jebiga, čovjek voli ono što čovjek voli.