SDP
- Corto Maltese
#32676 Re: SDP
Ne znam da li je sam dokument autentičan, ali njegov sadržaj jeste. Izuzimajući zadnju tačku.
-
mali_balon
#32677 Re: SDP
Eno Kemo demantovao, znaci nije istina. pfffffffhahhahhahhhahhahahbauHAHAHHAHHAHAHAH
- snaga_znanja
#32678 Re: SDP
Koja sam ja budala. Besplatno gadim SDA po forumu. 
- Paranoid
#32679 Re: SDP
Pa nije lud da prizna..mali_balon wrote:Eno Kemo demantovao, znaci nije istina. pfffffffhahhahhahhhahhahahbauHAHAHHAHHAHAHAH
Nije ni:

priznao da je bilo "reketa"...džaba dokazi..
PS: Preporuke sa Kemalovog memoranduma su se itekako osjetile na ovom forumu proteklih dana..
- XXS
#32680 Re: SDP
Jos da Kemo moze izbrisati teme koje je pokrenuo "kozmopolita".mali_balon wrote:Eno Kemo demantovao, znaci nije istina. pfffffffhahhahhahhhahhahahbauHAHAHHAHHAHAHAH
Pogledas kozmopolitine teme, pa pogledas ovaj dokument........od dva brata djeca.
Apsolutno je nebitno jel' ovaj image koji se danas pojavio falsifikat.
- kamen spoticanja
#32681 Re: SDP
Oooo kakvo dobro nabacivanje na volej zeljku komsicu...i kako fahro pozicionira komsica uz svoje bubrege
Doduse ni ovaj se plaho ne buni...koji diletant
Doduse ni ovaj se plaho ne buni...koji diletant
- zeleni xy
#32682 Re: SDP
Evo kažu na dnevniku FTV da je dokument nastao na računaru u centrali SDP-a kod gospoje zadužene za odnose sa javnošću
Novi pravac KEMONIZAM ILI KEMUNIZAM
- nKrkan
#32683 Re: SDP
Šta pričaju ovi na FTV o SDP
-
VjecitiStudent
#32684 Re: SDP
To se ime može naštimati za 5 sekundi.zeleni xy wrote:Evo kažu na dnevniku FTV da je dokument nastao na računaru u centrali SDP-a kod gospoje zadužene za odnose sa javnošću
- smasma
#32685 Re: SDP
samo mi nije jasno kako ovaj Fahro ovakve stvari nadje. I to uvijek prvi.
-
VjecitiStudent
#32686 Re: SDP
Ili mu je neko iz SDP-a dostavio ili ga je sam napravio.smasma wrote:samo mi nije jasno kako ovaj Fahro ovakve stvari nadje. I to uvijek prvi.
- kamen spoticanja
#32688 Re: SDP
Izgleda da je prava panika medju crvenim...na zenicki univerziteta dosao dopis iz kantonalnog ministarstva obrazovanja da se "popunjavaju slobodna radna mjesta "
-
StupskaBitanga
#32689 Re: SDP
tzv bošnjački/bosanski korpus stranaka će ovog puta biti totalno između: SDP/SDA/DiF/SBB i nema šanse da ne bude da jedan je viška jer će svi dobiti tačno toliko da se bez dodatna dva ne može
-
HM 2011
#32690 Re: SDP
mg wrote:Naravno da je autentičan dokument. Posmatram na forumu zadnjih 6 mjeseci sve što u dokumentu pise da rade. Ako i slovo kazes protiv SDP-a odma si "plaćenik" neke druge stranke. Slomiše se da DF prikažu kao stranku koja je u vlasti. Diskreditacija na svaki način.
kosmopolita i styling prednjace u svemu sa jos nekih satelita.
Isto radi i SDA, samo ima drugačije metode.
A do juče se držo Fahro sa Zlatkom za ruku, nakon što je šef krnjeg SDP-a onomad kod Bakira u emisiji izvrjeđao useljenika iz selendre u CG, pa su se bili ponovo pomirili, evo opet pukla tikva. Čim prođu izbori, sve se nastavlja.
Cirkus ide dalje.
Jel zaista vjerujete da je dokument autentičan ?
Pusti snovi....
Autentični dokumenti tog sadržaja su prepuni parola - jednostavnih, energetičnih - poput zaključaka.....
vidjeli smo ih prošle izbore na forumu - jako puno u komentarima - na negativnu vijest o protivničkoj partiji samo lijepi....
Npr...
Gotovi su !
Ovo im je kraj !
Ovo su ti posljednje zlatne kašike (SDA), stanovi i umjetnine (SDP), reketi (SDP), neboderi (SBB), elektronske narukvice (SDP) i slično - dodaj šta je aktuelno....
Fora oko minimalno tri nicka je podvala - ide to oko 10-ak koliko sam shvatio.... kao jedni drugima daju podršku - kao kad šizofreničar sam sebi kaže kaže zajedno smo skupa (jedan PC, jedan laptop, ponekad čak i PDA i opleti čitav dan - a proizvodnja vijesti samo ide)....
prava aktivacija se očekuje oko 6 mjeseci pred izbore, iako je ovaj indijanac kosmopolita počeo davno prije....
uglavnom jeftina praonica mozga....
Ignorišem u potpunosti i držim se istine.
"Ovaj letak je dio psihološkog rata....
u Letku se nalazi pola istina i pola laži.....
Sve je predstavljeno kao podvala...
Obrnuta psihologija....
Crowley nema veze sa ovim....
Pod broj jedan - svi su izdajnici građanske BiH od Sanje Vlaisavljević do Zaltka Lagumdžije... Sve su to samo Bošnjaci, Srbi, Hrvati i ostali narodi.... jer to donosi stolicu, to donosi lovu....
Intelektualni i stručni kapaciteti demokratske fronte ne postoje - pa ih se ne može diskreditovati - nema nikakvih aktivnosti - ništa - smeće - još jedna u nizu ubleha...
Fahru se nema šta povezivati sa četnicima kad je povezan - Fahru treba povezati sa Cengiz Insatom.....
Nema potrebe stvarati percepciju da je SBB dio izvršne vlasti - SBB jeste dio izvršne vlasti - Samo ministarstvo sigurnosti potpisuje sporazume i ugovore na putu ka EU...
Svi su krivci za sadašnje stanje u BiH - nema samo SDA jer niti jedna stranka nije ugašena samo nastaju nove - sa starim imenima....
SDP ima uticaja tokove unutar javnih preduzeća u kojima su učestvovali - bilo kada od raspada SFRJ....."
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Najveći trik u svemu tome je datakve kampanje izvode obično krajnji levati - jer na kraju ako ima mrvica neistine - pojavi se "neko" i sve to fino iznese na vidjelo....
Niti jedan od ljudi radi kojih se provode takve kampanje ne učestvuje u istima - sve to za njih rade dvorske dame - a u suštini sve je samo jedna velika borba ko će više SJEBAT Bosnu i Hercegovinu za svoj privatni račun, pritom ostavljajući dojam kako je fin i uglađen.....
SAMO SA ESSOM DO POBJEDE - ESSO JE BAREM BRUTALNO ISKREN U SVEMU TOME.....
- McMoy
#32691 Re: SDP
Ovo:
Plus ovo:
Nadati se da će se glasanjem nešto promijeniti može samo:
- neko ko je totalno neinformisan i zadnjih je 20 godina boravio na Marsu;
- neko ko još uvijek misli da u televizoru žive mali ljudi i
- onih otprilike 54% posto koji su interesno vezani za neku od partija na vlasti.
Ukoliko neko ne spada u jednu od ovih skupina i odluči da NE izađe na glasanje barem će pametno iskoristiti 1 dan u životu, a naredne 4 godine se neće osjećati kao glupan.
HM 2011 wrote: Jel zaista vjerujete da je dokument autentičan ?
Pusti snovi....
Autentični dokumenti tog sadržaja su prepuni parola - jednostavnih, energetičnih - poput zaključaka.....
vidjeli smo ih prošle izbore na forumu - jako puno u komentarima - na negativnu vijest o protivničkoj partiji samo lijepi....
Npr...
Gotovi su !
Ovo im je kraj !
Ovo su ti posljednje zlatne kašike (SDA), stanovi i umjetnine (SDP), reketi (SDP), neboderi (SBB), elektronske narukvice (SDP) i slično - dodaj šta je aktuelno....
Fora oko minimalno tri nicka je podvala - ide to oko 10-ak koliko sam shvatio.... kao jedni drugima daju podršku - kao kad šizofreničar sam sebi kaže kaže zajedno smo skupa (jedan PC, jedan laptop, ponekad čak i PDA i opleti čitav dan - a proizvodnja vijesti samo ide)....
prava aktivacija se očekuje oko 6 mjeseci pred izbore, iako je ovaj indijanac kosmopolita počeo davno prije....
uglavnom jeftina praonica mozga....
Ignorišem u potpunosti i držim se istine.
"Ovaj letak je dio psihološkog rata....
u Letku se nalazi pola istina i pola laži.....
Sve je predstavljeno kao podvala...
Obrnuta psihologija....
Crowley nema veze sa ovim....
Pod broj jedan - svi su izdajnici građanske BiH od Sanje Vlaisavljević do Zaltka Lagumdžije... Sve su to samo Bošnjaci, Srbi, Hrvati i ostali narodi.... jer to donosi stolicu, to donosi lovu....
Intelektualni i stručni kapaciteti demokratske fronte ne postoje - pa ih se ne može diskreditovati - nema nikakvih aktivnosti - ništa - smeće - još jedna u nizu ubleha...
Fahru se nema šta povezivati sa četnicima kad je povezan - Fahru treba povezati sa Cengiz Insatom.....
Nema potrebe stvarati percepciju da je SBB dio izvršne vlasti - SBB jeste dio izvršne vlasti - Samo ministarstvo sigurnosti potpisuje sporazume i ugovore na putu ka EU...
Svi su krivci za sadašnje stanje u BiH - nema samo SDA jer niti jedna stranka nije ugašena samo nastaju nove - sa starim imenima....
SDP ima uticaja tokove unutar javnih preduzeća u kojima su učestvovali - bilo kada od raspada SFRJ....."
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Najveći trik u svemu tome je datakve kampanje izvode obično krajnji levati - jer na kraju ako ima mrvica neistine - pojavi se "neko" i sve to fino iznese na vidjelo....
Niti jedan od ljudi radi kojih se provode takve kampanje ne učestvuje u istima - sve to za njih rade dvorske dame - a u suštini sve je samo jedna velika borba ko će više SJEBAT Bosnu i Hercegovinu za svoj privatni račun, pritom ostavljajući dojam kako je fin i uglađen.....
SAMO SA ESSOM DO POBJEDE - ESSO JE BAREM BRUTALNO ISKREN U SVEMU TOME.....
Plus ovo:
Vrijedi još (barem) jednom ponoviti.hopcup wrote:drugi profil wrote: da ti pravo kažem, meni je dosadilo jer vidim da se ništa ne mijenja. ja više nemam volje da biram najmanje lošu opciju, i da dajem svoj glas nekim marginalnim partijama, jer dobre opcije nema nikako. ipak, i dalje mi je glupa konstatacija da nemam pravo kritikovati ako ne glasam. imam pravo jer živim u ovoj državi i moje neglasanje je moj neki lični izbor. ovo boldirano ima smisla, ali ne kod nas. ima smisla u osviještenim i obrazovanim društvima. kod nas je to sve sjaši kurta, da uzjaše murta. iskreno, mislim da se ovdje bez kuke i motike ne može niko natjerat da postane pošten i dobar. sam sistem je uspostavljen naopako i služi sam sebi. samo će nasilnim putem nekima doć iz guzice u glavu. svjesni su i političari toga, zato nas i spinuju sve ove godine i zato se stalno održava tenzija među narodima u bih.
Nadati se da će se glasanjem nešto promijeniti može samo:
- neko ko je totalno neinformisan i zadnjih je 20 godina boravio na Marsu;
- neko ko još uvijek misli da u televizoru žive mali ljudi i
- onih otprilike 54% posto koji su interesno vezani za neku od partija na vlasti.
Ukoliko neko ne spada u jednu od ovih skupina i odluči da NE izađe na glasanje barem će pametno iskoristiti 1 dan u životu, a naredne 4 godine se neće osjećati kao glupan.
-
The BEN10
#32692 Re: SDP
Tačno tako.Corto Maltese wrote:Ne znam da li je sam dokument autentičan, ali njegov sadržaj jeste. Izuzimajući zadnju tačku.
-
HM 2011
#32693 Re: SDP
Kako je to tačno -The BEN10 wrote:Tačno tako.Corto Maltese wrote:Ne znam da li je sam dokument autentičan, ali njegov sadržaj jeste. Izuzimajući zadnju tačku.
Izdajnici građanske BIH su svi,
DF nigdje ni na pomolu - nema se šta diskreditovati,
Fahro povezan i preko glave - još ga bilo ko treba povezivati,
SBB jeste u izvršnoj vlasti,
SDA nije jedini krivac - svi imaju udjela jer učestvuju u aktivnostima - čak u nekim situacijama izgleda kako su male mace,
SDP u svim porama društva direktno ili simpatizerski (u suštini svi su u svim porama društva) a u Javnim preduzećima imaju i ljude na rukovodećim pozicijama (kako ovo Preduzeće Šojićevski zvuči - kao da je Fahro diktirao u pero))
U PREDUZEĆU ? JAVNOM PREDUZEĆU ? AC FBIH ?
- jon_jovi
#32694 Re: SDP
Što taj kurčev SDP nije nas vodio u ratu i pred rat i poslije rata kada je bilo biti ili ne biti nego su se sada nacrtali na ovaj frtalj za koji smo se jeeedva izborili pa se sad prave nešto jaaako pametni?
-
semirizsvemira
#32695 Re: SDP
Ja n nadjo nijednu vijest na klix.ba o ovom sramnom memorandumu crvendacha . Bas me cudi
Dzabe sve opet ce biti u rangu stranke penzionera . Bas steta a ne stvorise drzavu za covjeka 
-
moke_31
#32696 Re: SDP
I onda kažu kako je klix SDA-ov portalsemirizsvemira wrote:Ja n nadjo nijednu vijest na klix.ba o ovom sramnom memorandumu crvendacha . Bas me cudiDzabe sve opet ce biti u rangu stranke penzionera . Bas steta a ne stvorise drzavu za covjeka
- Styling
#32697 Re: SDP
Sinoc je SDP potvrdio da je dokument poslan iz njihovog press office-a.Sada treba utvrditi zasto.
Bice svega.
Bice svega.
-
moke_31
#32698 Re: SDP
Dakle dokument je autentičan, sad će početi ganjanje krtice!
-
mg
#32699 Re: SDP
Što bi se utvrđivalo zašto kad to ptice na grani znaju.
SDP je najveće zlo koje nas je moglo zadesiti. Jer građanska opcija je pokušala da održi san o građanskoj BiH. Pokušali su ljudi još jednom da daju šansu nekom za koga su mislil da bi mogao dobro da uradi na zajedničkom putu prema EU. Ali dobili smo gore, puno gore. Nož u leđa. Svi koji smo dali glasi SDP-u. Uključujući u mene.
Sve zadnje 3,5 godine je katastrofa. Armagedon.
Strah me samo na šta su sve spremni za ovo vremena što im je ostalo.
SDP je najveće zlo koje nas je moglo zadesiti. Jer građanska opcija je pokušala da održi san o građanskoj BiH. Pokušali su ljudi još jednom da daju šansu nekom za koga su mislil da bi mogao dobro da uradi na zajedničkom putu prema EU. Ali dobili smo gore, puno gore. Nož u leđa. Svi koji smo dali glasi SDP-u. Uključujući u mene.
Sve zadnje 3,5 godine je katastrofa. Armagedon.
Strah me samo na šta su sve spremni za ovo vremena što im je ostalo.
- Styling
#32700 Re: SDP
Objavili su i ime izvjesne gospodje sa cijeg maila je otisao dokument, ali ja sam zaboravila.moke_31 wrote:Dakle dokument je autentičan, sad će početi ganjanje krtice!