Novak20 wrote:SaraFina wrote:
Kakvog otrova?
U politici postoji samo pragmatičnost ili nedostatak iste 
A što tebe pogadja uvreda Čoviću i HDZ-u. Evo ti Bakiru i SDA reci što god te volja
Naravno da plaća porez moja porodica u BiH. Odakle ti takve nebuloze?
Otac mi živ i zdrav ima imovinu, djelomično poslovno je vezan za Sarajevo. Dakle. ...
A stožer reaguje da podigne cijenu
buduće prostitucije i to po mom "naputku"... Možda me prate i imaju planove sa mnom?

To se ti baviš politikom ? Ili forumsko naklapanje uz korištenje prostakluka i imputiranja meni lično, koji nisam ni jedna od tema, smatraš politikom ?
Konstatuješ da je politika pragmatičnost ili nedostatak iste, a za HDZ je prostitucija po tvom "naputku". Možeš ti HDZ davati savjete ili "naputke" oko dizanja cijene ali sumnjam da će te poslušati i pratiti. Dovoljno je što su te odškolovali u Hrvatskoj.
Pa ovo je podforum politika. Dakle bavimo se oboje komentarisanjem aktuelnih političkih zbivanja. Naravno uz ostale "čimbenike"
Ja sam tebe pitala samo, zašto te pogadja pogrdan naziv "prostituisanje" upućen HR nacionalnoj stranki HDZ... a mene recimo ne bi pogodilo da ti isto tvrdiš za SDA. I našalila se prigodno, zbog naše jučerašnje rasprave
Ja nisam odškolovana u HR niti bilo gdje u EX YU.. Ako računaš onaj 1,5 razred osnovnog obrazovanja iz ZG, (a to se obično i ne ubraja u "obrazovanje" , nego se polazi od srednje škole i faxa te postignuća nakon faxa) koje sam ponijela u Austriju, to je ipak premalo ustvari ništa za tvrdnju da me HR država odškolovala. Zar ne?:D