Draga moja Vanila, gdje vidiš da negiram sukob između Falatara i Marjanovića...ili da ga potvrđujem... a nemam nikakve informacije iz stranke, niti sam blizak... bilo kome, posebno iz GrO Tuzla... naprotiv, ignorišu me sto postotno, a mislim čak i ne podnose...čak nemaju snage da mi lajkaju nešto što se lajka iz čiste pristojnosti i lijepog vaspitanja i največem neprijatelju... toliko o bliskosti... a boli me uvce za njihov sukob, ukoliko on postoji... nego ne volim ove priče... rekla , kazala, čuo ja , neki aktivisti kažu... valjda oko Fahra- sana, i neke koalicije im nisu usagašene... neko nekome nekakakav šou zdipio... petlja se neko u nekakvu u kantonalnu politiku... uglavnom udrobljeno svega ko u turskoj sapunici... spletkarenje, podmetanje, i arapoviči na kraju, ko šlag na tortu... fali još samo Melanio Tramp...e tome smijem... a mene što se tiče ... mogu se i pobiti...plain vanilla wrote:Ako im bas nisi blizak, ne mozes odgovorno tvrditi da ovo nije istina. U svakoj, ali svakoj stranci moze doci do sukoba, nije to nista novo. Ipak moras imati izražen ego da bi bio politicar. I onda svako misli da je najpametniji i et.kmirsad wrote:Heartbeats wrote:Trouble in the paradise...
Priča se okolo - dakle aktivisti NS-a u Novom Sarajevu govore, da Marjanović i Falatrar ne govore!?
Pukla tikva negdje oko Fahre navodno, nemaju isto gledanje za koalicije.
Valjda je prvo Boriša ukrao šou Damiru, a sada je počeo i da se petlja u i kako šta treba u kantonu.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Marjanovic![]()
A te privatne stvari ostavite za inboks, koji vam je djavo.
Ono što je mene zanimalo...ono što ja volim...stari salko brutalno i bez milosti... demantovao.
A ipak nisam malo dijete... poodavno se rodio i svašta nešto prošao i naučio da čitam između redova... nisam slijepac da ne vidim podmetanja, ljaganja igranke raznih vrsta... al eto magarac stari... ipak ima neke svoje ideale i principe... kojih slijepo drži, makar i na svoju štetu...