Jebo je skup SDA u Tz

insomnia78 wrote:Auh guzve
Jebo je skup SDA u Tz
Koji si ti specijalac, pa po glavi procjenjuješ ko šta postajeinsomnia78 wrote:Pa u pravu si. Normalan niko. Vidi ovih glava. Vaki na zapadu postanu evangelisti, jehovini svjedoci, humanitarni radnici...
Opet ti... mislio sam sam da si odustao od ovih sitnih podmetanja, zajedljivosti, upadica, ujedanja...insomnia78 wrote:Auh guzve
Jebo je skup SDA u Tz
Naša stranka ljuta na javni TV servis: Otvoreno favorizirate pojedine kandidate
Kako gledaju u njega svipici wrote:Naša stranka ljuta na javni TV servis: Otvoreno favorizirate pojedine kandidate
valla nebi vas ni ja pusto na tv a pogotv ovog vanzemaljca...
maTiTo jebtejulisiz es grant wrote:Kako gledaju u njega svipici wrote:Naša stranka ljuta na javni TV servis: Otvoreno favorizirate pojedine kandidate
valla nebi vas ni ja pusto na tv a pogotv ovog vanzemaljca...Ko da ni njima nije baš jasno ko je ovaj i šta hoće
Heartbeats wrote:Trouble in the paradise...
Priča se okolo - dakle aktivisti NS-a u Novom Sarajevu govore, da Marjanović i Falatrar ne govore!?
Pukla tikva negdje oko Fahre navodno, nemaju isto gledanje za koalicije.
Valjda je prvo Boriša ukrao šou Damiru, a sada je počeo i da se petlja u i kako šta treba u kantonu.
Bilo je krajnje vrijeme.Heartbeats wrote:Trouble in the paradise...
Priča se okolo - dakle aktivisti NS-a u Novom Sarajevu govore, da Marjanović i Falatrar ne govore!?
Valjda je prvo Boriša ukrao šou Damiru, a sada je počeo i da se petlja u i kako šta treba u kantonu.
Davno si pisala o vezi Marjanovic- Arapovicsabina1 wrote:Bilo je krajnje vrijeme.Heartbeats wrote:Trouble in the paradise...
Za NS ipak bojim se prekasno.
Ima neka tajna veza.....?starisalko wrote:Davno si pisala o vezi Marjanovic- Arapovicsabina1 wrote:Bilo je krajnje vrijeme.Heartbeats wrote:Trouble in the paradise...
Jell Arapović ili Arapovićka... oboje su SBBstarisalko wrote:Davno si pisala o vezi Marjanovic- Arapovicsabina1 wrote:Bilo je krajnje vrijeme.Heartbeats wrote:Trouble in the paradise...
Nadam se da će se izvuči na kraju...sabina1 wrote:Bilo je krajnje vrijeme.Heartbeats wrote:Trouble in the paradise...
A kakve su glave u Francuskoj?insomnia78 wrote:Pa u pravu si. Normalan niko. Vidi ovih glava. Vaki na zapadu postanu evangelisti, jehovini svjedoci, humanitarni radnici...

Heartbeats wrote:Trouble in the paradise...
''– Hajde, hajde, kad je Željko meni savjetovao apaurine, to je bilo smiješno jel’ da? Doduše, ja se njemu nisam nikad rugao što ima PTSD – napisao je Suljagić
"Svaka uvreda iz usta Željka mi je kompliment. Duboko žalim što SDP nije našao za shodno da se ogradi od njegovog đilkoškog rječnika", poručio je Suljagić.
''Ne mogu da vjerujem da ima takvih umova, a ko je to napisao, malo je bolesno to... GS? Ja njima želim sve najbolje, ali to je već malo, da izvinete ulazi u oblast medicinskih nauka'', ispričao je Željko Komšić
insomnia78 wrote:Bolje ti daj ljudima plate a ne da te po novinama prozivaju
Nije to sto ti mislis.Adis je u pitanjuRoccohljup wrote:Ima neka tajna veza.....?starisalko wrote:
Davno si pisala o vezi Marjanovic- Arapovic
Ako im bas nisi blizak, ne mozes odgovorno tvrditi da ovo nije istina. U svakoj, ali svakoj stranci moze doci do sukoba, nije to nista novo. Ipak moras imati izražen ego da bi bio politicar. I onda svako misli da je najpametniji i et.kmirsad wrote:Heartbeats wrote:Trouble in the paradise...
Valjda je prvo Boriša ukrao šou Damiru, a sada je počeo i da se petlja u i kako šta treba u kantonu.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()