oko 400$almir90 wrote:Kakve su zarade? Meni je Januar do sada najbolji mjesec otkad radim. 240$ sam zaradio, i to samo TW radim.
standardno
Moderator: anex
oko 400$almir90 wrote:Kakve su zarade? Meni je Januar do sada najbolji mjesec otkad radim. 240$ sam zaradio, i to samo TW radim.
Dobar!kako_kad wrote: oko 400$
standardno
ma dobra je i ta tvoja zarada, inace ja bih bio zadovoljan i sa 200$, obzirom da vec imam stalan posao, i ovo mi je usputalmir90 wrote:Dobar!kako_kad wrote: oko 400$
standardnoJa se nadam da ću ovaj mjesec uspjeti popeti se na 300$.
Nije loše, ne žalim se.kako_kad wrote: ma dobra je i ta tvoja zarada, inace ja bih bio zadovoljan i sa 200$, obzirom da vec imam stalan posao, i ovo mi je usput
imaš samo dvije opcije , da čekaš do sutra ili da nastaviš dalje kao da si primio poruku. Ja nisam vidio da je neko čekao do sutraAbelNR wrote:radi li netko ovaj tw ucoach, kaze cekaj dok se poruka posalje...a tek se treba poslati sutra hahaha...fakat sta sad??
hahahaha nesto mi se bas i neda cekati do sutra haha kako me lijepo nasmijadrugtito2011 wrote:imaš samo dvije opcije , da čekaš do sutra ili da nastaviš dalje kao da si primio poruku. Ja nisam vidio da je neko čekao do sutraAbelNR wrote:radi li netko ovaj tw ucoach, kaze cekaj dok se poruka posalje...a tek se treba poslati sutra hahaha...fakat sta sad??
Ja sam ostavio prijavu za sutraAbelNR wrote:hahahaha nesto mi se bas i neda cekati do sutra haha kako me lijepo nasmijadrugtito2011 wrote:imaš samo dvije opcije , da čekaš do sutra ili da nastaviš dalje kao da si primio poruku. Ja nisam vidio da je neko čekao do sutraAbelNR wrote:radi li netko ovaj tw ucoach, kaze cekaj dok se poruka posalje...a tek se treba poslati sutra hahaha...fakat sta sad??...da prijavim???
da,nije to problem sa kompomshadowchaser wrote:jeli jos neko ima problema sa kompjuterom kada upali Ooops da se vrti, meni nakon negov vremena zastopa sve i onda se pojavi onaj SNAP, pa ih moram opet pokrenuti i onda opet sve isto
ma prvo mi se pojavljivao samo onaj SNAP, sad mi kompjuter skroz zaledibegsoon1510 wrote:
da,nije to problem sa kompom
prije bi rekao da je problem sa rainforestom,al navikao sam se već
Sve zivo meni ugusi ucitava mi forum 10ak sekundi...Necu ni da radim kad su klosari...shadowchaser wrote:ma prvo mi se pojavljivao samo onaj SNAP, sad mi kompjuter skroz zaledibegsoon1510 wrote:
Isto, komp mi umire od jutros zbog oopseva. Pomislila sam da je nesto do konekcije ili sta vec, al sve normalno radi kad iskljucim oopseve.shadowchaser wrote:ma prvo mi se pojavljivao samo onaj SNAP, sad mi kompjuter skroz zaledibegsoon1510 wrote:
Meni od petka to pocelo, džaba sistem oborio, konto pokupio virus ili nestomaida95 wrote:ja sam mislila da je to kod mene zbog računara, znači ovo je u pitanju
pa odes na svoj profil i tamo izaberes koje browsere zelis da testirasLilium_bosniacum wrote:meni su tek za vidend objasnili ovo oko opsova i zadoviljan sam kako dosad fercera imal kakva caka da se izbjegne safari
podesio hvalashadowchaser wrote:pa odes na svoj profil i tamo izaberes koje browsere zelis da testirasLilium_bosniacum wrote:meni su tek za vidend objasnili ovo oko opsova i zadoviljan sam kako dosad fercera imal kakva caka da se izbjegne safari
a u komentaru napises muzicku![]()
![]()
Isti danmirza1h wrote:Za koliko dana budu pare na kartici od automatskog transfera ?Refeisen banka je u pitanju.
Pa jel znaci danas mogu podić?Ja sam do sad čeko 3-4 dana.zakasnila wrote:Isti danmirza1h wrote:Za koliko dana budu pare na kartici od automatskog transfera ?Refeisen banka je u pitanju.
Ako su ti pare prebacene sa paypal onda su vec na kartici tako da nema potrebe da cekas 3-4 danamirza1h wrote:Pa jel znaci danas mogu podić?Ja sam do sad čeko 3-4 dana.zakasnila wrote:Isti danmirza1h wrote:Za koliko dana budu pare na kartici od automatskog transfera ?Refeisen banka je u pitanju.