Sviraj k....
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Jebo Kovacevica, svaku igra, daj malon Dala.al-em wrote: ↑21/03/2021 22:23 Emir Hadžić je ipak veći krivac od vinka trenutno. Nama se krupa vrti oko 16 jebote, imali su više smisleniji pasova i igru od nas. Uzećemo titulu, ispušiti kup ali napretka nema.
Jednom se sjeti ubaciti malog dala jer ima bruku kartona i povreda i momak odluči utakmicu. Ali daj dušana hodžića još maloooo.
Potpis od rijeci fo rijeci.svi u napad wrote: ↑21/03/2021 17:25 Sramota. Branimo se protiv zadnje ekipe na tabeli. Igra uzas. Sad nek pametnjakovici prodaju Djokanovica i Milicevica i onda zatvore klub. Kad sam pisao da su rahman i Tatar 50% ekipe i da se nije smjelo prodati radi stabilnosti i buduceg napretka kluba ovdje su strucnjaci navodili da se nece osjetiti njihov nedostatak i da je prodaja prava stvar jer smo dobili i nesto love. Kraj toliko veznih igraca preskace se igra i igra dugim loptama na mesanovica koji se ne zna ograditi niti sacuvati loptu. Protiv Sirokog 2 sto postotne sanse danas Mesanovic ne dadne gol gdje bi i malo dijete dalo gol a onda strucnjak zatvori ekipu i cuvaj rezultat. Ukratko jos jednom sramota!
Od igraca zadovoljili Djokanovic (kao i uvijek do sada) Milicevic, Milanovic i mladi Varesanovic te donekle Adukor. Ostalo muko moja. Molim boga da se samo Ahmet vrati sto brze jer ovo je sramotno kako igraju. Zivjeli
Mozes li ti skontati da ovo nije PES, igraci se nesto pitaju. I Fudbal je biznis i nista drugo. Ako su igraci htjeli da idu, a jesu cim je Tatar pravio probleme na pripremama, kakve ti koristi zadrzati ga, ako ce igrati preko kurca?dzeno123 wrote: ↑21/03/2021 22:40Potpis od rijeci fo rijeci.svi u napad wrote: ↑21/03/2021 17:25 Sramota. Branimo se protiv zadnje ekipe na tabeli. Igra uzas. Sad nek pametnjakovici prodaju Djokanovica i Milicevica i onda zatvore klub. Kad sam pisao da su rahman i Tatar 50% ekipe i da se nije smjelo prodati radi stabilnosti i buduceg napretka kluba ovdje su strucnjaci navodili da se nece osjetiti njihov nedostatak i da je prodaja prava stvar jer smo dobili i nesto love. Kraj toliko veznih igraca preskace se igra i igra dugim loptama na mesanovica koji se ne zna ograditi niti sacuvati loptu. Protiv Sirokog 2 sto postotne sanse danas Mesanovic ne dadne gol gdje bi i malo dijete dalo gol a onda strucnjak zatvori ekipu i cuvaj rezultat. Ukratko jos jednom sramota!
Od igraca zadovoljili Djokanovic (kao i uvijek do sada) Milicevic, Milanovic i mladi Varesanovic te donekle Adukor. Ostalo muko moja. Molim boga da se samo Ahmet vrati sto brze jer ovo je sramotno kako igraju. Zivjeli
Necu ja tebi nista svirati ali necu ni dozvoliti da rodjaka dizes iznad kluba.
Analiticarr wrote: ↑21/03/2021 22:46Necu ja tebi nista svirati ali necu ni dozvoliti da rodjaka dizes iznad kluba.
Ma ne fura, samo ga malo zajebavamo. Dosadno.GandalfSivi wrote: ↑21/03/2021 23:03Analiticarr wrote: ↑21/03/2021 22:46Necu ja tebi nista svirati ali necu ni dozvoliti da rodjaka dizes iznad kluba.
Vidi, ovaj vas jos fura da je navijac Sarajeva![]()
![]()
![]()
Jah. Treba dovesti Mesija i Ronalda da bi bez problema uzeli Krupu. Eto otišli Tatar i Rahmanović, a došla strašna Krupa pa ne možemo sa ovim igračkim fondom protiv njih.al-em wrote: ↑21/03/2021 22:23 Emir Hadžić je ipak veći krivac od vinka trenutno. Nama se krupa vrti oko 16 jebote, imali su više smisleniji pasova i igru od nas. Uzećemo titulu, ispušiti kup ali napretka nema.
Jednom se sjeti ubaciti malog dala jer ima bruku kartona i povreda i momak odluči utakmicu. Ali daj dušana hodžića još maloooo.
Kakve veze kovacevic ima?TheTraveler wrote: ↑21/03/2021 22:38Jebo Kovacevica, svaku igra, daj malon Dala.al-em wrote: ↑21/03/2021 22:23 Emir Hadžić je ipak veći krivac od vinka trenutno. Nama se krupa vrti oko 16 jebote, imali su više smisleniji pasova i igru od nas. Uzećemo titulu, ispušiti kup ali napretka nema.
Jednom se sjeti ubaciti malog dala jer ima bruku kartona i povreda i momak odluči utakmicu. Ali daj dušana hodžića još maloooo.![]()
posalji aplikaciju za posao (ako uopste znas kako se to radi) na [email protected]al-em wrote: ↑22/03/2021 07:45Kakve veze kovacevic ima?TheTraveler wrote: ↑21/03/2021 22:38Jebo Kovacevica, svaku igra, daj malon Dala.al-em wrote: ↑21/03/2021 22:23 Emir Hadžić je ipak veći krivac od vinka trenutno. Nama se krupa vrti oko 16 jebote, imali su više smisleniji pasova i igru od nas. Uzećemo titulu, ispušiti kup ali napretka nema.
Jednom se sjeti ubaciti malog dala jer ima bruku kartona i povreda i momak odluči utakmicu. Ali daj dušana hodžića još maloooo.![]()
I da se ne lazemo, i kovacevic i mujakic su dobili sanse spletom okolnosti, novakovicevom kurcoboljom i pavlovicevim srednjakom. Pidro uletio jer se mega giga pojacanje koje nam je hadzic doveo pokazalo kao promasaj.
Toliko o klubu, akademiji i strategiji.
Krupa nas vrti na kosevu sa srednjoskolcem na klupi.
Moras izvrtiti 4 igraca na prednjem veznom da bi skontao da ce ti klinac na klupi kao peti to najbolje odigrati. A doveden je za tu poziciju.
I nedo Bog probati salcina na njegovoj poziciji.
Banned user for reason “Kršenje pravila foruma, vrijeđanje”izbjeglica_iz_besmisla wrote: ↑21/03/2021 16:10Možda je ovo i dobro, jer da nisu otišli ne bi konačno i najveći branioci ostali bez ikakvih argumenata u odbrani ove analiticarske prevare kao i levata od moderatora.
Kakve veze imaju Dal i Hodzic? Hodzic je igrao jer je jedini bek kojeg smo imali na raspolaganju.al-em wrote: ↑22/03/2021 07:45Kakve veze kovacevic ima?TheTraveler wrote: ↑21/03/2021 22:38Jebo Kovacevica, svaku igra, daj malon Dala.al-em wrote: ↑21/03/2021 22:23 Emir Hadžić je ipak veći krivac od vinka trenutno. Nama se krupa vrti oko 16 jebote, imali su više smisleniji pasova i igru od nas. Uzećemo titulu, ispušiti kup ali napretka nema.
I da se ne lazemo, i kovacevic i mujakic su dobili sanse spletom okolnosti, novakovicevom kurcoboljom i pavlovicevim srednjakom. Pidro uletio jer se mega giga pojacanje koje nam je hadzic doveo pokazalo kao promasaj.
Moras izvrtiti 4 igraca na prednjem veznom da bi skontao da ce ti klinac na klupi kao peti to najbolje odigrati. A doveden je za tu poziciju.
gold'n'brown wrote: ↑22/03/2021 09:39Kakve veze imaju Dal i Hodzic? Hodzic je igrao jer je jedini bek kojeg smo imali na raspolaganju.al-em wrote: ↑22/03/2021 07:45Kakve veze kovacevic ima?
Ma dobro i hadzija se malo pogubio ali ne mozes strumfa zvati trolom. Treba to nazvati pravim imenom. Ima tu kod hadzije dosta fula ali ima i dobrih stvari i ljudi smo svi mi grjesimo samo treba uciti i izlaziti bolji iz tih gresaka. Meni hoce zlo biti kada vidim ekipu gdje joj lijevu stranu drze dva desnjaka. Igraci ti igraju neprirodne pozicije, imas roster od haman 30 igraca i ti ne pravis izmjene nego sagoris ovih prvih 11. Mislim da bi hadzija trebao razmisliti da li je Vinko stvarno igrac za duge staze...Raigor Stonehoof wrote: ↑22/03/2021 01:22 Emir Hadzic jedan je od nasdok ga ovaj trol hrace, mora da je dobar
![]()

Bravo.
Mirza na ss.ba kaze da cekaju magnetnu rezonancu. Bas bi bila steta ako su otisli ligamenti ...vicious wrote: ↑22/03/2021 11:22Bravo.![]()
Ja sam i dalje uvjeren da se kod nas radi o tempiranju kondicije, ili fizičke spreme, kako god. Znači da su igrači pripremani tako da na samom početku nisu na 100%, nego da to postepeno "nadođu", ali da mogu ostati na tom nivou do kraja. E sad, dalo bi se raspravljati da li je to dobro ili loše, ali vjerujem da je tako.
Uostalom, i na početku sezone je bila identična stvar, užasno smo izgledali, spora igra, igrači tromi, ne mogu meda... da bi nakon nekoliko kola to postepeno išlo sve bolje. Nadam se da će i sada biti tako, već nakon ove pauze.
Ima li ikakvih informacija o Dalovoj povredi?