E da ti je znati, jel declio_dci120 wrote:Hajd neka polako izlazis iz ormara.channel10 wrote:Kako ti tako informisan ne znas sta je ona sve uradila i sta sve radi? A? Tajpi Casuala, on bi mogao znati.clio_dci120 wrote:Koje je to projekte gradska uprava vezano za eu fondove uspješno sprovela? Možda led rasvjeta i pitanje je li još išta.
Išao sam ja lično kod Mehmedicke sa jednom ekipom iz Sa, blehnula kao tele na naše prijedloge . Što je najgore možda je sta i mogla pomoći, ali vidjelo se da neće jer sam ja i javno prozivao Dofua, ne samo preko foruma!
Kakva je to agencija za lokalni razvoj i eu projekte u kojoj je rukovodilac osoba koja nema dana radnog iskustva u realnom sektoru? Pa više Ramo o privredi zna od nje.
Kakve je to projekte ZEDA uradila? Nikakve, trebaju se ubiti kada vide kakve projekte ljudi po Sarajevu rade. Ko god ne vjeruje, neka samo jedan dan ode do sarajevskog networksa. Da ne kažem ni da ZEDA ni ta gradska služba nisu ni 10% potencijala iskoristili vezano za projekte.
Sta je sa zgradom UmKORA? Udruženju je dato 50.000 maraka za koje se ne zna Na sta su utrošene. Ali momak koji također radi u Sa valjao je nešto Dofiju, pa ih je ovaj nagradio. Haloo, 50 milja, za koje se ne vidi gdje su utrošene.
O kakvom BFC certifikatu govorite!? U Zenici se i dalje naplaćuje KGZ i koji će klinac investitori doći ovdje?
O sumnjivim ugovorima za Papirniu da i ne govorim, o stimanju tendera, klupama i sl. Do toga da kažnjava boravka udruženja u kojima su ljudi koji ga ne podržavaju.
Sta je sa zapošljavanjem u Centru za socijalni rad i uposlenpm vijećniku tamo. Sta je sa uposljavanjima u ostalim gradskim prcvarnicama?
Model za grijanje - izabran najgori mogući, ubjedljivo.
Evo, de nam ti reci, slusamo te. Samo prije svega de nam predstavi radno iskustvo doticne prije ovoga zaposlenja.
Nemoj kao smart i moet da se usutis.![]()
I de mi objasni mogu li ja sutra osnovati za 180 maruna kakvo udruzenje, pa dobiti od Gradske uprave 50 000 milja, ali da nemam konkurenata pri tome?
Nemam ja veze ni sa Fudom ni Mehmedickom. Mehmedicku poznajem i vrlo dobro znam sta radi, kako radi i koliko je pomogla nekim gradskim ustanovama. Sad su kod tebe ovakve oci