719897
Spot Problems With Product Data
Moderator: anex
nakon 30 sec, a mislim da moze i nakon 20 sec, ako uspijes za to vrijeme uraditidaree wrote:Na kolko moze videa submit?
Select Categories That Describe This Business.Idemo laganini pa dokle stignem

Tu mozes prijaviti neke probleme u vezi terminala ili ekstenzijekako_kad wrote:Na RF profilu, sta znaci ovo ispod Get Extension
koji je fazon sa ovim taskom, uopste nije laganjaseregistrovao wrote:855975
Look At Advertisements And Judge Them.
biras yes-yes-yes, kucas ime brenda, proizvoda, itd. i odaberes sa liste.ljiljan02 wrote:koji je fazon sa ovim taskom, uopste nije laganjaseregistrovao wrote:855975
kolliko si uspio uraditi, ja sam ovaj put 42jaseregistrovao wrote:855975
oko 30 komadakako_kad wrote:kolliko si uspio uraditi, ja sam ovaj put 42jaseregistrovao wrote:855975
Hvala ti puno, pitacu ihmaida95 wrote:https://www.paypal.com/myaccount/wallet/balance
i manage currencies - select new currency - Euro - add currency
koliko uzimaju, i da li uzimaju ne znam

kod iz banke valjda,iz one transakcije sto ti je skinuo paypalLilium_bosniacum wrote:sta se kuca ovdje
jaseregistrovao wrote:biras yes-yes-yes, kucas ime brenda, proizvoda, itd. i odaberes sa liste.ljiljan02 wrote:koji je fazon sa ovim taskom, uopste nije laganjaseregistrovao wrote:855975
ne ulazi u acc.
ja sam 2011 napravio pp i tek od neki dan mi traži ovu verifikaciju i reko sam da mi pošalju.... hoce li mi doći na izvodu koddobojlija81 wrote:kod iz banke valjda,iz one transakcije sto ti je skinuo paypalLilium_bosniacum wrote:sta se kuca ovdje

hajd na CS po 2ckako_kad wrote:Novi ID za videa, i opet 3c, nadajmo se da ce barem jedan povecati, i prosle koji su bili 3c nisam radio