jel to bilo danas ili stara neka slika?DonEmir wrote:Wolf-S04![]()
Jer taj znak sam vidio i prije: http://sportfotos.photoshelter.com/imag ... nWVrmBq7AM

Moderators: Charuga, Tomahawk11
jel to bilo danas ili stara neka slika?DonEmir wrote:Wolf-S04![]()

Sinocnoiserr wrote:jel to bilo danas ili stara neka slika?
Jer taj znak sam vidio i prije
Nedostaje im titulaDonEmir wrote:Edin Dzeko nedostajes namBarbaDue wrote:Sta piše?
Taj se znak znaci neskida haha.DonEmir wrote:Sinocnoiserr wrote:jel to bilo danas ili stara neka slika?
Jer taj znak sam vidio i prije
Bit ce i utakmice u 3 sata, cekaj samo dok ovaj DZEHENEM prodjetrcicu trceci wrote:Je li samo meni neobicno sto nema starih termina nedjeljom u 3 sata, ovo navecer nikako da se naviknem![]()
hajmo prognoze, rezultat, golovi? Pobjeda Rome 3:1, Dzeko sva tri gola za Romu![]()
Meni drago, valjalo mi se rano ustajati prije. Rano ustanem i onda vidim jos i ne igra.trcicu trceci wrote:Je li samo meni neobicno sto nema starih termina nedjeljom u 3 sata, ovo navecer nikako da se naviknem![]()
hajmo prognoze, rezultat, golovi? Pobjeda Rome 3:1, Dzeko sva tri gola za Romu![]()
Ti i laki se zalite, gdje ti zivis? U AmeriKi?noiserr wrote:Meni drago, valjalo mi se rano ustajati prije. Rano ustanem i onda vidim jos i ne igra.trcicu trceci wrote:Je li samo meni neobicno sto nema starih termina nedjeljom u 3 sata, ovo navecer nikako da se naviknem![]()
Ma ja, Amerika, zna pravo biti zahebano pratiti tekme. Pogotovo repku, utakmice uvijek usred sedmice i to kad recimo putujem za posao. Nema sanse da je pogledam.trcicu trceci wrote:Ti i laki se zalite, gdje ti zivis? U AmeriKi?noiserr wrote:Meni drago, valjalo mi se rano ustajati prije. Rano ustanem i onda vidim jos i ne igra.trcicu trceci wrote:Je li samo meni neobicno sto nema starih termina nedjeljom u 3 sata, ovo navecer nikako da se naviknem![]()
To jeste, ali ne igraju oni cesto. I nisam neki veliki ljubitelj kosarke, ali pogledam nekad. Kad Musa dodje u NBA onda cu vjerovatno pratititrcicu trceci wrote:Ali zato kada igra Teletovic ili Nurkic normala vam je satnica![]()
zeznuto je to, ali moramo pratiti nase, kad ih volimo
A dok igra u Ciboni neces ga pratiti?noiserr wrote:To jeste, ali ne igraju oni cesto. I nisam neki veliki ljubitelj kosarke, ali pogledam nekad. Kad Musa dodje u NBA onda cu vjerovatno pratititrcicu trceci wrote:Ali zato kada igra Teletovic ili Nurkic normala vam je satnica![]()
zeznuto je to, ali moramo pratiti nase, kad ih volimo
Arena 4ljevoruki wrote:Ko prenosi Roma - Juve?
Zar to nije isto, Cibona, Cedevita, Centroprom...?ganjeta wrote:U Ciboni neće sigurno.
Da, još si zaboravio CenexEdin H. wrote:Zar to nije isto, Cibona, Cedevita, Centroprom...?ganjeta wrote:U Ciboni neće sigurno.
U (t)koliko casova?Koshpa wrote:Arena 4ljevoruki wrote:Ko prenosi Roma - Juve?
18:00hEdin H. wrote:U (t)koliko casova?Koshpa wrote:Arena 4ljevoruki wrote:Ko prenosi Roma - Juve?
Koshpa wrote:
18:00h