Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
drugi profil wrote:Dvije greske trenera su odlucile prvenstvo.
Ima tu i gresaka pojedinaca koje uticu na rezultat.
Ali igraci grijese, normalno je. Inace bi svaka bila dobijena sa nulom.
Sad je pitanje da li Aguero hoce da ide u Real pa zato ovako (ne)igra, ili stvarno meda ne moze...
Hart mi je drag jer je jedan od rijetkoh koji su se razvili u ovom klubu. Domorodac. medjutim postao j sklon kiksevima. Mozda i zato jer se osjeca nesiguran iza stoperskog kikserskog para. Golman je mnogo bolji kad ne mora da anticipira moguce greske odbrane.
Prije bih rekao da Aguero meda ne može.....a vjerovatno igra i u strahu od neke nove povrede, ipak je svjetsko pred vratima
Al kako Kompany igra, pa u prvom poluvremenu zbog njega su trebali dva puta primiti gol...O,Shea ga nadskače kao malo dijete
Bio ja subjektivan ili ne, ali zasto sad kad se lomi prvenstvo, a Dzeko u dobroj golgeterskoj formi, odjednom starta Negredo!?
Mislim da je, ponajvise, Pelle izgubio prvenstvo konstantno mijenjajuci pocetni sastav, krenuvsi od stopera i bekova pa do napadaca. Nema tu uigranosti i razumijevanja igraca na terenu, nema tu dobrog morala i raspolozenja kad svaku utakmicu drugi igrac uskace. O forsiranju Aguera i kad on to ne moze bespotrebno je rijeci trositi.
I kada su osvojili Premier ligu, Yaya je rasturao, i ove sezone im je mogao donijeti titulu, ali ga je sprijecila povreda, nazalost.
Pod hitno moraju dovesti 2 kvalitetna i korisna zadnja igraca. Mozda i desnog beka kao rotacija Zabaleti, dok DM su im pristojni, mada bih Garciu prodao jer previse usporava igru, nista posebno ne radi ni u odbrani niti u napadu. Silvi i Nasriju moraju prikljuciti jednog dobrog kreativca koji ce znati dati posljednji pas, te rijesiti se Dzeke i Negreda (mada Negredo je tek dosao), a dovesti jednog vrsnog golgetera.
Da me Pelle cuje pozvao bi me u MC kamp kao savjetnik, lol.
giovanni galli wrote:ne znam, dzeki ce vjerovatno dati novi ugovor, ali iskreno meni nije nivo za ovakvu ekipu, sa ovakvim ambicijama, jednostavno da bi napravili korak vise u sitiju trebaju od napadaca samo ostavit Jovetica za klupe, a sve ostale u napadu prodati, dzeko jednostavno ne zna zadrzati loptu u nogama, izgubi je odmah, ako je ne proslijedi dalje gotovo je, trebaju dovesti Reusa, i jos da dobra krilna igraca, i jednog top napadaca, ja bi prije Coste, uzeo ili Ibrahimovica ili Falcao, mislim da bi tada glat uzeli ligu, a u ligi praka, bi bili dosta konkurentniji, oako mi se cini da imaju dosta polovnih igraca, posebno u napadu, gdje u vecim utakmicama ni jedan od napadaca ne nosi prevagu
jesi to procitao negdje na bluemoon-u? i oni samo vide problem u napadacima
On je titulu popusio u Liverpoolu i na onoj kriminalnoj izmjeni Dzeko-Aguero u 68 min.Ne govorim to zbog toga sto je Dzeko nas,da je bilo ko drugi isto bi napisao.Poslije te izmjene je popusio gol i nije vise imao pravo na zamjenu jer je izvrsio sve 3 a Negredo bio na klupi.Dobar je Pele trener sto se tice napadackog dijela ali kad dodje takticki dio,eh tu je pokazao da je nula,a upravo taj takticki dio u Engleskoj donosi razliku a on to nema.Dat će mu šeici još jednu šansu ali ako i sledece sezone ne osvoji titulu noga mu je
Tyke wrote:Bio ja subjektivan ili ne, ali zasto sad kad se lomi prvenstvo, a Dzeko u dobroj golgeterskoj formi, odjednom starta Negredo!?
Mislim da je, ponajvise, Pelle izgubio prvenstvo konstantno mijenjajuci pocetni sastav, krenuvsi od stopera i bekova pa do napadaca. Nema tu uigranosti i razumijevanja igraca na terenu, nema tu dobrog morala i raspolozenja kad svaku utakmicu drugi igrac uskace. O forsiranju Aguera i kad on to ne moze bespotrebno je rijeci trositi.
I kada su osvojili Premier ligu, Yaya je rasturao, i ove sezone im je mogao donijeti titulu, ali ga je sprijecila povreda, nazalost.
Pod hitno moraju dovesti 2 kvalitetna i korisna zadnja igraca. Mozda i desnog beka kao rotacija Zabaleti, dok DM su im pristojni, mada bih Garciu prodao jer previse usporava igru, nista posebno ne radi ni u odbrani niti u napadu. Silvi i Nasriju moraju prikljuciti jednog dobrog kreativca koji ce znati dati posljednji pas, te rijesiti se Dzeke i Negreda (mada Negredo je tek dosao), a dovesti jednog vrsnog golgetera.
Sta je za tebe vrsni golgeter? Koliko je to golova u sezoni?
Herr Flick wrote:On je titulu popusio u Liverpoolu i na onoj kriminalnoj izmjeni Dzeko-Aguero u 68 min.Ne govorim to zbog toga sto je Dzeko nas,da je bilo ko drugi isto bi napisao.Poslije te izmjene je popusio gol i nije vise imao pravo na zamjenu jer je izvrsio sve 3 a Negredo bio na klupi.Dobar je Pele trener sto se tice napadackog dijela ali kad dodje takticki dio,eh tu je pokazao da je nula,a upravo taj takticki dio u Engleskoj donosi razliku a on to nema.Dat će mu šeici još jednu šansu ali ako i sledece sezone ne osvoji titulu noga mu je
Ima ovdje jos da se igra. Nek Chelski pobjedi Redse, a onda odigra jednu nerjeseno (sto je sasvim moguce) i eto ti opet sve otvoreno.
Herr Flick wrote:On je titulu popusio u Liverpoolu i na onoj kriminalnoj izmjeni Dzeko-Aguero u 68 min.Ne govorim to zbog toga sto je Dzeko nas,da je bilo ko drugi isto bi napisao.Poslije te izmjene je popusio gol i nije vise imao pravo na zamjenu jer je izvrsio sve 3 a Negredo bio na klupi.Dobar je Pele trener sto se tice napadackog dijela ali kad dodje takticki dio,eh tu je pokazao da je nula,a upravo taj takticki dio u Engleskoj donosi razliku a on to nema.Dat će mu šeici još jednu šansu ali ako i sledece sezone ne osvoji titulu noga mu je
Ima ovdje jos da se igra. Nek Chelski pobjedi Redse, a onda odigra jednu nerjeseno (sto je sasvim moguce) i eto ti opet sve otvoreno.
Liverpool mora kiksat 2 puta(ili eventualno jednom a u tom slucaju moraju izgubit,tad bi imali isti broj bodova,ako bi Citiy dobio sve do kraja tad bi odlucivala gol-razlika) a Chelsea jednom a oni moraju dobit sve do kraja da bi bili prvaci.To je scfi Oni su svoje bodove prosuli juce i protiv onakvog Arsenala kad su odigrali 1:1 je isto bio veliki kiks
Kako rekoh, Chelski ako pobjedi Redse, i odigra jednu nerjeseno, Siti i Liverpool ce na gol razliku odluciti o tituli, naravno pod uslovom da Siti uzme svih 15 bodova do kraja.
Moze ili ne moze, to cemo vidjeti. Mogli su sve tri utakmice dobiti da nije bilo kardinalnih kikseva pojedinca. Nije problem da ne mogu i ne znaju.
drugi profil wrote:Kako rekoh, Chelski ako pobjedi Redse, i odigra jednu nerjeseno, Siti i Liverpool ce na gol razliku odluciti o tituli, naravno pod uslovom da Siti uzme svih 15 bodova do kraja.
Moze ili ne moze, to cemo vidjeti. Mogli su sve tri utakmice dobiti da nije bilo kardinalnih kikseva pojedinca. Nije problem da ne mogu i ne znaju.
Ma kakav City, oni su svoje prokockali, zahvaljujući Peletu
Sramota kako su se sjebali u zadnje dvije tekme, vise nemaju sanse ni za trecu poziciju, bar ja tako mislim.
A imali su sve u svojim rukama u obe tekme , nevjerovatno.
miki.ba wrote:Sramota kako su se sjebali u zadnje dvije tekme, vise nemaju sanse ni za trecu poziciju, bar ja tako mislim.
A imali su sve u svojim rukama u obe tekme , nevjerovatno.
Tyke wrote:Bio ja subjektivan ili ne, ali zasto sad kad se lomi prvenstvo, a Dzeko u dobroj golgeterskoj formi, odjednom starta Negredo!?
Sta je za tebe vrsni golgeter? Koliko je to golova u sezoni?
Dzeko je to? Ma daaj... Aguero je ubijao (a uz njega i Negredo) dok nisu pocele povrede dolaziti, jedna za drugom... nije Dzeko taj napadac koji ce donijeti prevagu i preuzeti odgovornost, mogao je mnogo vise pruziti da je imao volju trcati (kao u pojedinim utakmicama)...
21 gol u sezoni u cetiri takmicenja od 38 utakmica koje je igrao od cega 11 sa klupe.
Nikad povrijedjen, uvijek na raspolganju, dobar u odbrani, dobar u sredini, odlican u napadu.
Nigdje nije vrhunski, ali bez njega nista nije isto... vidjelo se to na kraju.
I ti bi da ga mijenjas?