Sarajevu 13 dosad svirano.lakilaka wrote: imas li podatke koliko je drugima ekipama svirano i protiv kojih ekipa je koliko svirano penala. da vidimo koga gura n/fsbih.
Protiv Zelje 11.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Sarajevu 13 dosad svirano.lakilaka wrote: imas li podatke koliko je drugima ekipama svirano i protiv kojih ekipa je koliko svirano penala. da vidimo koga gura n/fsbih.
Draga komsinice sta se ovo vasi istovaraju po Musemicu na FBu!? Sad odjednom nikad nije valjao, vrijedjaju ga momackiplain vanilla wrote:Niti su Stupari kod Lukavca, niti su u opcini Tuzla19DobrinjA87 wrote:haj vi malo gadjajte igrace![]()
![]()
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /160828004
Ne mogu biti gori od Hurtića, Nasera i Hasančića.1946--1987 wrote:a cala i svrakic pomocnici![]()
vlazni snovi
Ne bih se slozio. Krupa i Mladost su pozitivni primjeri, bez obzira sto to nisu imena kao Zeljo ili Sarajevo.decko_sa_kovaca wrote:Krupa i mladost borba za prvaka, zeljo sarajvo i siroki za ostanak. Liga sve vise propada
Sent from my HTC Desire 820 using Tapatalk
Smijurija od igre , izgledamo kao skupina rekreativaca na terminuŠibicar wrote:Divi nas i naše gol razlike prouzrokovane trenerovom nebulozom "igraćemo sa dva napadača da bi zabijali više golova",a mi do sad zabili najmanje u ligi.

sumirprimus wrote: Drug moj.mi smo na sve nqvikli osim bit na vrhu.e postoj tu dje smo sad.estra ne.mrdamo jebo bakira alijimog u precjednistvu.a i navikli smo s kupusom![]()
Sloboda ima najgore navijace, realnostudeni76 wrote: Draga komsinice sta se ovo vasi istovaraju po Musemicu na FBu!? Sad odjednom nikad nije valjao, vrijedjaju ga momacki
Sumir u banovicimaMOSALJOZE wrote:sumirprimus wrote: Drug moj.mi smo na sve nqvikli osim bit na vrhu.e postoj tu dje smo sad.estra ne.mrdamo jebo bakira alijimog u precjednistvu.a i navikli smo s kupusom![]()
Asad mu došao glaveplain vanilla wrote:
Sumir u banovicima
jest mu pala kasika u med
Leicester dominirao prošle sezone u Premiershipu.Point. wrote:Jebo ovu ligu gdje jebena Krupa na Vrbasu dominira. Ocaj.
Šibicar wrote:Divi nas i naše gol razlike prouzrokovane trenerovom nebulozom "igraćemo sa dva napadača da bi zabijali više golova",a mi do sad zabili najmanje u ligi.
Leciester ima makar jednu tribinu.Logovan wrote:Leicester dominirao prošle sezone u Premiershipu.Point. wrote:Jebo ovu ligu gdje jebena Krupa na Vrbasu dominira. Ocaj.![]()