Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- AmiĐa_Idriz
#32576 Re: Liverpool FC
Origi je sve minuta što je dobio dobro i iskoristio. Što kaže zomri, zaslužio je više minuta. Prije bi mi on izbor bio nego Sturridge.
- Edin H.
#32577 Re: Liverpool FC
Realno to ozbiljno povecava sansu da se osvoji liga.Bosanski_kralj wrote:Još ispadnite od Bayerna u LP i da se kotarišete bespotrebnih kupova.
- Edin H.
#32579 Re: Liverpool FC
Dobro je, vratio se Amidzini optimizam
ili sam pogrsno shvatio?
- AmiĐa_Idriz
#32580 Re: Liverpool FC
Pa šutio sam dok je išlo, ali, sumnjam ja da će oni uzeti tu 19-tu. Teško.

Ki-Jana Hoever vs Wolves:
- 87% passing
- 66/76 passes
- 2/2 dribbles - most for Liverpool
- 1/2 aerial duels
- 2/2 tackles - joint most for Liverpool
- 2 clearances
- 1 interception
- Dribbled past 0 times
- King_Kenny
#32581 Re: Liverpool FC
Nema Lovrena, nema problema!
Malac odličan. I Camacho je imao solidnu tekmu.
Bez glasanja večeras. Nema flopova.
Malac odličan. I Camacho je imao solidnu tekmu.
Bez glasanja večeras. Nema flopova.
- animals
#32582 Re: Liverpool FC
Daj Boze da ih Bayern razbuca..
dosta mi je vise Liverpola i ovi ovdje sto sve znaju..
dosta mi je vise Liverpola i ovi ovdje sto sve znaju..
- AmiĐa_Idriz
#32583 Re: Liverpool FC
Uh da mu je ušla ona sa 20-ak metara poslije onog lažnjaka pred kraj, pričalo bi seKing_Kenny wrote: I Camacho je imao solidnu tekmu.
.
- no_sekirli
#32584 Re: Liverpool FC
Glasam za 4 flopa, i to prava flopa ovu utakmicu, nadam se da će Amidža naći način da ih boduje: Simo, Keita, Moreno, Stu; Top: Hoever.
Ne znam za vas, i kako vi, ali ja sam što bi rekao Pantić "razočaran i uvređen" nakon ovog sramotnog ispadanja.
Prvo Klopp. Nadam se da će dobiti neku kaznu i od kluba i od saveza, zbog po meni, podcjenjivanja cijelog natjecanja koji se zove Emirates FA cup, jer promijeniti 9 igrača, pa kasnije i 10. od zadnje utakmice, kad si kao fol stavio top tim, je prosto ruganje. Ruganje je i prema nama navijačima, a ruganje je i prema vlastitim igračima, jer zbog nekakve nonšalancije Wolvesi nam opet skidaju skalp. Ako netko, a vidim da ih ima i takvih, smatra da je ovo natjecanje bezze, sjetite se kad smo ga zadnji put osvojili. Prema tome, sve priče kako se treba ovo pustiti da se koncentira na ligu, su priče koje ne piju vode i kada bi se tako razmišljalo, kada bi neki tim osvojio duplu, trostruku krunu? Iskreno, ja sam mislio da smo mi ove sezone zreli za to, ali ovakvim odnosom, biće gutavo i do jedne. Isto kad muzeš kravu, napuniš kantu do vrha i pukne ti ručka od kante kad je dižeš.
Umor igrača? Pošteda? Trebamo imati na umu da njih velika većina zaradi sedmično, više nego prosječni bračni par iz BiH sa fakultetima za tri-četiri godine. Znači motiv imaju, najveći kojeg možeš imati, trofeja fali i njima osobno i klubu, u čemu je problem? Pa ne možeš napraviti 2 faula za 90 minuta, i reći da si dao sve od sebe...
Dalje igrači, odnosno bolje reći hrdaline.
Simo. Šta reći o golmanu koji svoju priliku čeka godinu dana, ljuti se što ga nema i onda primi 2 od 3? Najviše mi je krivo što je on uopće branio, što nije i na njegovo mjesto stavio nekog klinca, kad je već odlučeno da ovo bude egzibicija.
Moreno. Tito dragi, koje frajer ima samopouzdanje za laprdanje i onda iziđe na teren i bude pojeden i pregažen.
Sturridge. Brate ako mu se ne igra, neka više ode iz svetinje, samo bezze troši toplu vodu na tuširanju. Ono nezalaganje i nonšalanciju sinoć, odavno nisam vidio.
Keita. Meni sinoć najveće razočarenje, jer sam očekivao da on uzme konce igre i pokaže zbog čega je skupo plaćen pola godina unaprijed. Međutim, ni od njega ništa. Čak bi mu sve oprostio da izvuče do kraja onu kontru i doda Salahu, ali on usra i šefa i stanicu. One njegove akcije sa prokletih klipova koje smo gledali iz Njemačke je on izgleda zaboravio igrati, pa sada većinu utakmice luta terenom kao muha bez glave, nemajući viziju šta i kako treba.
Ostali su odigrali pristojno, mislim da ove iz prvog tima. Klinci su odigrali odlično, stvarno momci imaju muda, i vidi se da znaju igrati. U par navrata sam primijetio da i Fabino i Milner radije šalju dugu loptu u bunar, nego npr. Jonesu ili Rafi, što je bilo krajnje šupački. Šteta što je Fabino morao igrati stopera sinoć, imam osjećaj da bi bila druga priča da je on bio u veznom redu, baš se vidi da je krenuo igrati.
Hover je pokidao. Sa onoliko malo godina, ući kao zamjena i nakon malo prilagodbe da onako pristojno odigra, svaka mu čast.
Suma sumarum, ispali smo. Imamo 2 poraza u nizu, sa 4 primljena gola. Kome je to super, svaka mu čast, ali meni nije. NI najmanje.
Ne znam za vas, i kako vi, ali ja sam što bi rekao Pantić "razočaran i uvređen" nakon ovog sramotnog ispadanja.
Prvo Klopp. Nadam se da će dobiti neku kaznu i od kluba i od saveza, zbog po meni, podcjenjivanja cijelog natjecanja koji se zove Emirates FA cup, jer promijeniti 9 igrača, pa kasnije i 10. od zadnje utakmice, kad si kao fol stavio top tim, je prosto ruganje. Ruganje je i prema nama navijačima, a ruganje je i prema vlastitim igračima, jer zbog nekakve nonšalancije Wolvesi nam opet skidaju skalp. Ako netko, a vidim da ih ima i takvih, smatra da je ovo natjecanje bezze, sjetite se kad smo ga zadnji put osvojili. Prema tome, sve priče kako se treba ovo pustiti da se koncentira na ligu, su priče koje ne piju vode i kada bi se tako razmišljalo, kada bi neki tim osvojio duplu, trostruku krunu? Iskreno, ja sam mislio da smo mi ove sezone zreli za to, ali ovakvim odnosom, biće gutavo i do jedne. Isto kad muzeš kravu, napuniš kantu do vrha i pukne ti ručka od kante kad je dižeš.
Umor igrača? Pošteda? Trebamo imati na umu da njih velika većina zaradi sedmično, više nego prosječni bračni par iz BiH sa fakultetima za tri-četiri godine. Znači motiv imaju, najveći kojeg možeš imati, trofeja fali i njima osobno i klubu, u čemu je problem? Pa ne možeš napraviti 2 faula za 90 minuta, i reći da si dao sve od sebe...
Dalje igrači, odnosno bolje reći hrdaline.
Simo. Šta reći o golmanu koji svoju priliku čeka godinu dana, ljuti se što ga nema i onda primi 2 od 3? Najviše mi je krivo što je on uopće branio, što nije i na njegovo mjesto stavio nekog klinca, kad je već odlučeno da ovo bude egzibicija.
Moreno. Tito dragi, koje frajer ima samopouzdanje za laprdanje i onda iziđe na teren i bude pojeden i pregažen.
Sturridge. Brate ako mu se ne igra, neka više ode iz svetinje, samo bezze troši toplu vodu na tuširanju. Ono nezalaganje i nonšalanciju sinoć, odavno nisam vidio.
Keita. Meni sinoć najveće razočarenje, jer sam očekivao da on uzme konce igre i pokaže zbog čega je skupo plaćen pola godina unaprijed. Međutim, ni od njega ništa. Čak bi mu sve oprostio da izvuče do kraja onu kontru i doda Salahu, ali on usra i šefa i stanicu. One njegove akcije sa prokletih klipova koje smo gledali iz Njemačke je on izgleda zaboravio igrati, pa sada većinu utakmice luta terenom kao muha bez glave, nemajući viziju šta i kako treba.
Ostali su odigrali pristojno, mislim da ove iz prvog tima. Klinci su odigrali odlično, stvarno momci imaju muda, i vidi se da znaju igrati. U par navrata sam primijetio da i Fabino i Milner radije šalju dugu loptu u bunar, nego npr. Jonesu ili Rafi, što je bilo krajnje šupački. Šteta što je Fabino morao igrati stopera sinoć, imam osjećaj da bi bila druga priča da je on bio u veznom redu, baš se vidi da je krenuo igrati.
Hover je pokidao. Sa onoliko malo godina, ući kao zamjena i nakon malo prilagodbe da onako pristojno odigra, svaka mu čast.
Suma sumarum, ispali smo. Imamo 2 poraza u nizu, sa 4 primljena gola. Kome je to super, svaka mu čast, ali meni nije. NI najmanje.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#32585 Re: Liverpool FC
Kup je postao precjenjeno, da ne kažem suvišno takmičenje.
Razumna odluka Kloppa da odmori prvu ekipu.
Razumna odluka Kloppa da odmori prvu ekipu.
- sve_ovo_ja
#32586 Re: Liverpool FC
Sturidge 3b
Moron 2b
Mignolet 1b
Pored navedenih ni ostali prvotimci nisu donijeli neki impact (na stranu sto je to komplet nova ekipa). Vidi se kad igraju Salah i Bobby da je to druga ekipa skroz, ali trebaju i Shaqiri, Keita i co. više povući, a ne utopiti se u sivilo.
Moron 2b
Mignolet 1b
Pored navedenih ni ostali prvotimci nisu donijeli neki impact (na stranu sto je to komplet nova ekipa). Vidi se kad igraju Salah i Bobby da je to druga ekipa skroz, ali trebaju i Shaqiri, Keita i co. više povući, a ne utopiti se u sivilo.
- AmiĐa_Idriz
#32587 Re: Liverpool FC
Ma pristup je bio loš. Tek su se pred kraj trznuli. I onako izmiksani su ih mogli proći.
- Gandalf
#32588 Re: Liverpool FC
Najveći dobitak su mladi igrači koji su pokazali kvalitet, koji iskreno nisam očekivao. Ovoj ekipi treba još jedan jak stoper i jedan jak ofanzivac, sve ostalo klub već ima u ovoj talentovanoj omladini - dakle dovesti još dva provjerena igrača za jaku konkurenciju u prvih 11 te protjerati dugogodišnje crne ovce ekipe i na njihovo mjesto instalirati, Camacha, Jonesa, Hovera, Hary Wilsona.
Na kup se očigledno nije planiralo kao na bitan cilj pred početak sezone, tako da me ne čudi ispadanje, ali tek sada moraju zapeti u borbi za titulu jer niko im neće davati nikakav alibi za neosvajanje prvenstva.
Na kup se očigledno nije planiralo kao na bitan cilj pred početak sezone, tako da me ne čudi ispadanje, ali tek sada moraju zapeti u borbi za titulu jer niko im neće davati nikakav alibi za neosvajanje prvenstva.
- AmiĐa_Idriz
#32589 Re: Liverpool FC
Al on je lud ako misli ući u nastavak sezone sa jednom opcijom na desnom, jednom ozbiljnom na lijevoj + pokušaj lijevog beka, te sa često povrijeđenim stoperima.
-
Mustang1
#32590 Re: Liverpool FC
Jebo vas kup! Hvala Bogu pa ispadose ranije. A i kada su usla ona dvojica nesto malo trckarala cisto da Klopp moze reci da je pokusao. Svjestan da je u ovom trenutku kip nebitan. A ovi sto se nadaju da ce ih Bayern nabusiti 
-
°u°
#32591 Re: Liverpool FC
Nakon žestokog tempa zadnjih hefti najrazumniji potez je bio odmaranje. Pogotovo nakon poraza od Citya.
Momcima je neophodan odmor, kako fizički još više i psihički. Puno toga bitnijeg od kupa je u pitanju. Od sasvim realne titule do CL.
Bayern odmara a Klopp da jaše svoje dok ne popadaju? Malo morgen.
Momcima je neophodan odmor, kako fizički još više i psihički. Puno toga bitnijeg od kupa je u pitanju. Od sasvim realne titule do CL.
Bayern odmara a Klopp da jaše svoje dok ne popadaju? Malo morgen.
- AmiĐa_Idriz
#32592 Re: Liverpool FC
Ma Brighton je sad prioritet.
- zomri
#32593 Re: Liverpool FC
Koliko tekmi u ligi moramo krpiti odbranu bez Matipa/Gomeza?
- Gandalf
#32594 Re: Liverpool FC
Ja bih Fabihna stavio na CB-a, ako se ne varam on je to znao igrati u Monacu, Lovrena ni u ludilu, Maatip bi mogao biti zdrav za dvije sedmice a Joe za malo duže od toga
- Herr Flick
#32595 Re: Liverpool FC
Meni se cini da na kraju necete nista osvojit 
- Gandalf
#32596 Re: Liverpool FC
samo ti se čini 
- drug_profi
#32598 Re: Liverpool FC
Važno je učestvovati.zomri wrote:ma bitno je druženje
- AmiĐa_Idriz
#32599 Re: Liverpool FC
Ki-Jana Hoever could find himself on the substitutes bench for the first team once again at the Amex Stadium on Saturday. [Echo]
Lovren tek krajem ovog početkom sljedećeg mjeseca će biti fit...znači ostali smo samo na Virgilu
- HarunKovac
#32600 Re: Liverpool FC
SrećomAmiĐa_Idriz wrote:Ki-Jana Hoever could find himself on the substitutes bench for the first team once again at the Amex Stadium on Saturday. [Echo]
Lovren tek krajem ovog početkom sljedećeg mjeseca će biti fit...znači ostali smo samo na Virgilu