Demokratska fronta Željko Komšić

malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#32576 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by malakh »

Chmoljo wrote:
ljudi koji su Zlatka direktno podržavali i bili njegovi pijuni više nisu u SDP.

a njihov generalni sekretar je tutu u rikverc guro kada je Zlatko žario i palio po SDPu. kakav on i njegov najodaniji kadar ba :lol:
pa ne bih se baš složio kolega. nermin nikšić je još od 2000. godine po raznim parlamentima ispred sdpa i bio je dosta odan kadar lagumdžiji.

smatram da je krajnje suludo polemizirati sa mnom je li nikšić još uvijek lagumdžijin potrčko ili ne.

ljudi koji su zlatka direktno podržavali su još uvijek u sdpu, a neki i na najvišim funkcijama i jači nego ikada (aka saša magazinović, damir mašić, zukan helez,..).
GandalfSivi

#32577 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by GandalfSivi »

malakh wrote:
Chmoljo wrote:

a njihov generalni sekretar je tutu u rikverc guro kada je Zlatko žario i palio po SDPu. kakav on i njegov najodaniji kadar ba :lol:
pa ne bih se baš složio kolega. nermin nikšić je još od 2000. godine po raznim parlamentima ispred sdpa i bio je dosta odan kadar lagumdžiji.

smatram da je krajnje suludo polemizirati sa mnom je li nikšić još uvijek lagumdžijin potrčko ili ne.

ljudi koji su zlatka direktno podržavali su još uvijek u sdpu, a neki i na najvišim funkcijama i jači nego ikada (aka saša magazinović, damir mašić, zukan helez,..).

Kakav grijeh, podrzavati predsjednika stranke, neoprostivo!!!
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#32578 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Chmoljo »

malakh wrote:
Chmoljo wrote:

naravno da je suludo. vidi se koliko ne znaš.

a šta je željko radio dok je nikšić po parlamentima? noso letke u forumu mladih?
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/

#32579 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by malakh »

Chmoljo wrote: naravno da je suludo. vidi se koliko ne znaš.

a šta je željko radio dok je nikšić po parlamentima? noso letke u forumu mladih?
čemu tolika tvrdoglavost u istrajavanju da dokažete da nikšić nije lagumdžijin potrčko? ako je tvoj argument "koliko ja ne znam", onda je bolje i da ništa ne komentarišeš.

željko, hmmm, da ti iskreno kažem i ne znam. lično, nisam ga ni mirisao dok je bio u sdpu i dok se vucarao okolo sa slučajnim prolaznikom i najvećim parazitom i trojanskim konjem socijaldemokratije.

GandalfSivi wrote:

nije grijeh podržavati predsjednika stranke, ali je grijeh lažno se prati od politike koja je uništila jednog nijaza durakovića, bogića bogićevića, ali i kompletnu ljevicu u bih i nadu da će ljevica više ikada stati na zelenu granu. ko se jednom opeče i u jogurt puše...
Hafis

#32580 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Hafis »

Hajde nek' ste konačno nadošli o kakvom se to zgubidanu i hinji radi. Što bi rekli - priglup, ali namazan. Dugo vam je i trebalo, ali bolje ikad nego nikad.
Ni kriv ni dužan, tuđom voljom se našao na takvim mjestma da je prouzročio poprilično štete u ovoj zemlji.
Srećom, sve se vratilo tamo odakle je i počelo i sad nek se hrvu s njim oni koji su ga i stvorili, stvorili i to ne s dobrom namjerom. Sve se vraća.

I kaže lik, lafo ljutit:
"U suštini mi nije jasno šta SDP radi! Prvo su imali prijedlog za člana Predsjednistva iz RS-a koji ide u korist Miloradu Dodiku. Sada izlaze s prijedlogom koji ide u korist Draganu Čoviću!? Tu mi nešto nije jasno!", - kazao je Komšić.
K'o biva hoće da kaže: Iziđite konačno s prijedlogom koji ide u korist Željku Komšiću :lol:
GandalfSivi

#32581 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by GandalfSivi »

malakh wrote:
GandalfSivi wrote:

nije grijeh podržavati predsjednika stranke, ali je grijeh lažno se prati od politike koja je uništila jednog nijaza durakovića, bogića bogićevića, ali i kompletnu ljevicu u bih i nadu da će ljevica više ikada stati na zelenu granu. ko se jednom opeče i u jogurt puše...

Ali pazi ti spina (ne pricam konkretno o tebi, nego je ovo prica koja se ponavlja). Znaci, Zlaja bio ovakav ili onakav, najvise mu se zamjera da je vodio stranku autokratski, bez neke unutarne demokratije. SDP dobro popusi na izborima, shvate da to nije pravi nacin vodjenja stranke, i urade nesto sto je jos uvijek bez presedana u cijeloj BiH, dakle daju pravo svim clanovima da glasaju za novo vodstvo. Nakon unutrostranackih izbora Niksic postane predsjednik stranke i sada mu se zamjera sto je podrzavao Lagumdziju.

Sta god da urade, naci ce se ljudi koji ce "dobronamjerno" kritikovati...
Alighieri

#32582 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Alighieri »

I jedan i drugi teski supljaci i tu prica prestaje. Takmice se ko ce biti zapamcen kao gori predsjednik stranke.
Heartbeats

#32583 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Heartbeats »

ŽK nije snažan da poluči bilo kakav rezulatat ali je dovoljno jak da zajebe zajedničku pobjedu ljevice.
U tome je sav problem.
SDP je načelno u pravu ali je svojim nadasve glupim potezom jučer opet ŽK lansirao u orbitu jer je ŽK puno bolji demagog od Nermina.
Kakva ba tradicija od 100 god?
Ako se tu računa i vrijeme od 45 godina kada druge partije nisu ni smijel postojati, ne znam baš je li to za pohvalu
Kakvo ime? Pa SDP se zove tamo od 1997-e. Osnovan je kao SDS prije tih 100 godsina pa posao KP pa SK pa 1990 SK SDP pa onda Socijalistička Demokrtaska Partija pa tek onda Socijaldemokrtaska partija.
U toj tradiciji na koju se pozivaju ima svega, od jednumlja, čistki, optužnica, zatvora, tendera.
O čemu govorimo??
Zašto se nisu mogli preimonovati u SD (socijaldemokrati)?
Hebo Torry u UK šat je SDP po Nerminovoj.
A Željko ko Putin - mandata mi dajte, MANDATA!
Kukić zajednički kandidat, zajedničke liste na osnovu postojećih kapaciteta tj pregovora.
malakh

#32584 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by malakh »

GandalfSivi wrote:

Ali pazi ti spina (ne pricam konkretno o tebi, nego je ovo prica koja se ponavlja). Znaci, Zlaja bio ovakav ili onakav, najvise mu se zamjera da je vodio stranku autokratski, bez neke unutarne demokratije. SDP dobro popusi na izborima, shvate da to nije pravi nacin vodjenja stranke, i urade nesto sto je jos uvijek bez presedana u cijeloj BiH, dakle daju pravo svim clanovima da glasaju za novo vodstvo. Nakon unutrostranackih izbora Niksic postane predsjednik stranke i sada mu se zamjera sto je podrzavao Lagumdziju.

niko njemu ne zamjera što je vodio stranku autokratski, već što je tako vodio državu. njemu se zamjera što je stranačku komfornost koju je imao, preslikao na vođenje države, što svjedoče i brojne afere i optužbe koje su poslije toga nastale. najveći spin jeste da je lagumdžija najpametniji političar, jer da jeste, ne bi otišao u političku penziju nakon samo četiri godine vlasti. dakle četiri godine vlasti je bilo dovoljno da čitava nacija skonta kakav je to egocentrik i duduk i da su ga uspjeli prevariti apsolutno svi.

ja nisam stranači aktivan, niti sam član niti jedne stranke, tako da to jedan član - jedan glas (što mi i jeste normalno da se na taj način bira rukovodstvo) mi predstavlja samo potez kojim se mogu bosti oči političkim suparnicima koji žele da drže lekcjie iz demokratije, ali da se ni u takvom sistemu glasanja nije moglo malverzirati, u to neću i ne mogu vjerovati.

garnitura sdpovaca koja je ostala u sdpu, a koji danas čine veliku većinu članstva, nakon odlaska komšića, podržavaju lagumdžiju, jer su ostali uz njega i uz takav sdp. danas se taj broj nešto malo povećao, ali se vrlo dobro zna ko čini okosnicu članstva i ko je veliki vožd.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#32585 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Chmoljo »

malakh wrote:
Chmoljo wrote: naravno da je suludo. vidi se koliko ne znaš.

čemu tolika tvrdoglavost u istrajavanju da dokažete da nikšić nije lagumdžijin potrčko? ako je tvoj argument "koliko ja ne znam", onda je bolje i da ništa ne komentarišeš.

željko, hmmm, da ti iskreno kažem i ne znam. lično, nisam ga ni mirisao dok je bio u sdpu i dok se vucarao okolo sa slučajnim prolaznikom i najvećim parazitom i trojanskim konjem socijaldemokratije.
čemu ustrajavanje da jeste? bez dokaza i na insinuacijama. "vidjelo se", "zna se", nisu argumenti, nego subjektivna projekcija stvari koje vrlo lako mogu biti potpuno drugačije.

pun mi je priča o nekim nevidljivim rukama koje kontrolišu našu realnost. počevši od priglupih masonskih, pa onda onih kako "neko radi dok mi spavamo", pa evo do ovih nekih zavjereničkih da je Lagumdžija žohar kojeg ni radijacija ne ubija. lik se očajno ubacuje gdje stigne da bi skrenuo malo pažnju na sebe, sad iz nekih skrivenih ambicija ili čistog pasjaluka, to ne znam. ali njegovih najvećih dupelizaca nema više ili nisu bitni. otišli. da uistinu kontroliše SDP, oni bi bili još tu, i da je uistinu još tu, Reuf bi bio prvi koji bi ih napadao zbog toga.
GandalfSivi

#32586 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by GandalfSivi »

malakh wrote:
GandalfSivi wrote:

niko njemu ne zamjera što je vodio stranku autokratski, već što je tako vodio državu. njemu se zamjera što je stranačku komfornost koju je imao, preslikao na vođenje države, što svjedoče i brojne afere i optužbe koje su poslije toga nastale. najveći spin jeste da je lagumdžija najpametniji političar, jer da jeste, ne bi otišao u političku penziju nakon samo četiri godine vlasti. dakle četiri godine vlasti je bilo dovoljno da čitava nacija skonta kakav je to egocentrik i duduk i da su ga uspjeli prevariti apsolutno svi.

ja nisam stranači aktivan, niti sam član niti jedne stranke, tako da to jedan član - jedan glas (što mi i jeste normalno da se na taj način bira rukovodstvo) mi predstavlja samo potez kojim se mogu bosti oči političkim suparnicima koji žele da drže lekcjie iz demokratije, ali da se ni u takvom sistemu glasanja nije moglo malverzirati, u to neću i ne mogu vjerovati.

garnitura sdpovaca koja je ostala u sdpu, a koji danas čine veliku većinu članstva, nakon odlaska komšića, podržavaju lagumdžiju, jer su ostali uz njega i uz takav sdp. danas se taj broj nešto malo povećao, ali se vrlo dobro zna ko čini okosnicu članstva i ko je veliki vožd.
Da ima uticaja, vec bi se on vratio, nemoj misliti da ne ceka sansu. Samo prosla su ta vremena (kada vidim zbunjenost trenutnih, onda skoro da mi je i zao sto ne moze).

Nejse, ovo je tema o Komsicu, koji ide u krajnosti u koje ni Zlatko nikada nije isao. Cijela ljevica, vecina medija, cak i raja po forumu, mnogi dobronamjerni ljudi mu kazu da treba povuci rucnu, ne kandidovati se za clana Predsjednistva, da treba igrati kao timski igrac, ne ni zbog vlastite buducnosti, ne ni zbog stranke, cak ni zbog ljevice, nego zbog kompletne drzave, a on udara k'o sivonja, ne prestaje. Stranka mu se raspala, imaju vjerovatno najveci broj prebjega u istoriji drzave (ako izuzmemo SDA u zadnje vrijeme), infrastruktura ne postoji, finansijski vjerovatno slabo stoje, u roku od dvije godine izmedju opcih i lokalnih izbora izgubili 100 hiljada glasova, ali on opet po svom. I to preko medija, da sve zivo oko sebe u blato povuce. Vec negdje spomenuh, pamti forum sve, imaju postovi kako sam navijao za njega i 2006. i 2010., nisam mu dusmanin, ali trenutno sjebaje ljevicu, ne zbog licnog uticaja koliko zbog ofiranja po medijima...
cyprus

#32587 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by cyprus »

Meni je Željko jedna od većih misterija u našoj politici... U nekim intervjuima mi djeluje toliko razumno i suvislo, da naprosto ne mogu da vjerujem kad ovako nastupa sa nekim sumanutim izjavama i stavovima... Sada baš ide glavom kroz zid...

Da skidanje Čovića iz fotelje predsjedništva rješava bar 1% problema ove države, ja bih reko - hajd neka... Ovako mi je ovo što radi potpuno besmisleno... Pogotovo zato što sad nema ni približnu podršku kao nekada, pa po meni nije uopšte izgledno da bi pobijedio Čovića...
malakh

#32588 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by malakh »

Chmoljo wrote:
čemu ustrajavanje da jeste? bez dokaza i na insinuacijama. "vidjelo se", "zna se", nisu argumenti, nego subjektivna projekcija stvari koje vrlo lako mogu biti potpuno drugačije.

pun mi je priča o nekim nevidljivim rukama koje kontrolišu našu realnost. počevši od priglupih masonskih, pa onda onih kako "neko radi dok mi spavamo", pa evo do ovih nekih zavjereničkih da je Lagumdžija žohar kojeg ni radijacija ne ubija. lik se očajno ubacuje gdje stigne da bi skrenuo malo pažnju na sebe, sad iz nekih skrivenih ambicija ili čistog pasjaluka, to ne znam. ali njegovih najvećih dupelizaca nema više ili nisu bitni. otišli. da uistinu kontroliše SDP, oni bi bili još tu, i da je uistinu još tu, Reuf bi bio prvi koji bi ih napadao zbog toga.
ko se jednom opeče i u jogurt puše. tako da svako lagumdžijino javno, medijsko dijeljenje "dobronamjernih" savjeta sdpu, ali i kompletnoj ljevici je samo medvjeđa usluga istoj i potpirivanje sukoba i nesuglasica među strankama ljevice...

i ovo posljednje saopćenje sdpa, uz prethodno doljevanje ulja na vatru lagumdžije, najviše je otežalo sdpu. jer, ponavljam, željko komšić i df su jedini predložili nešto konkretno za ujedinjenu ljevicu i to je jedino što će se za par mjeseci i spominjati. ma kakav taj prijedlog bio, ma kakvi bili njegovi predlagači, on je došao, o njemu se pričalo, on je na kraju odbijen od onih koji su to prije godinu trebali predložiti (jer se oni predstavljaju liderima ljevice, a i komšić im je to u nekoliko navrata javno i priznao).

nažalost, ovaj forum je davno prestao biti relevantan i realan i u stvarnosti je uvijek suprotno forumskim prognozama. :thumbup:
Haris.ba

#32589 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Haris.ba »

malakh wrote:nažalost, ovaj forum je davno prestao biti relevantan i realan i u stvarnosti je uvijek suprotno forumskim prognozama.
Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Nikada ovaj forum nije bio relevantan i realan. :D

Zato i dolazimo na njega.

P.S.
Podržavam kandidaturu Željka za člana predsjedništva. Jest da neće uspjeti, ali neka čovjek pokuša kad ima želju.
GandalfSivi

#32590 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by GandalfSivi »

malakh wrote: željko komšić i df su jedini predložili nešto konkretno za ujedinjenu ljevicu i to je jedino što će se za par mjeseci i spominjati. ma kakav taj prijedlog bio, ma kakvi bili njegovi predlagači, on je došao, o njemu se pričalo, on je na kraju odbijen od onih koji su to prije godinu trebali predložiti (jer se oni predstavljaju liderima ljevice, a i komšić im je to u nekoliko navrata javno i priznao).
Sta su bolan konkretno predlozili? Ujedinjenje stranaka i brisanje postojecih subjekata pola godine prije izbora? I to kroz medije. Ovo ti je konkretno isto kao da ja sutra izadjem i predlozim da svi trebaju imati platu od minimalno 5 milja maraka. Zapravo, ovo je jos gore, jer ubija neku realnu pricu, mojih 5 milja bi bila samo izolovana nebuloza...
arzuhal

#32591 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by arzuhal »

SDF - Socijaldemokratska Fronta, jel to konto za novo ime?
malakh

#32592 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by malakh »

Haris.ba wrote: Nikada ovaj forum nije bio relevantan i realan. :D

Zato i dolazimo na njega.

P.S.
Podržavam kandidaturu Željka za člana predsjedništva. Jest da neće uspjeti, ali neka čovjek pokuša kad ima želju.
pamtim vrijeme kada nije bilo stranačkih botova i kada se objektivnije pisalo, bez pretjeranog navijanja za ovog ili onog. pretpostavljam da i ti spadaš u tu garnituru.
Last edited by malakh on 20/03/2018 15:12, edited 1 time in total.
malakh

#32593 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by malakh »

GandalfSivi wrote:
malakh wrote: željko komšić i df su jedini predložili nešto konkretno za ujedinjenu ljevicu i to je jedino što će se za par mjeseci i spominjati. ma kakav taj prijedlog bio, ma kakvi bili njegovi predlagači, on je došao, o njemu se pričalo, on je na kraju odbijen od onih koji su to prije godinu trebali predložiti (jer se oni predstavljaju liderima ljevice, a i komšić im je to u nekoliko navrata javno i priznao).
Sta su bolan konkretno predlozili? Ujedinjenje stranaka i brisanje postojecih subjekata pola godine prije izbora? I to kroz medije. Ovo ti je konkretno isto kao da ja sutra izadjem i predlozim da svi trebaju imati platu od minimalno 5 milja maraka. Zapravo, ovo je jos gore, jer ubija neku realnu pricu, mojih 5 milja bi bila samo izolovana nebuloza...
ja vas zaista ne razmijem. kako vi gledate na tu ujedinjenu ljevicu? gledate li je kao jednu stranku ili kao savez više stranaka?

ovo što je komšić predložio je, sviđalo se to tebi ili ne, ali jedini način da se ljevica ujedini i da zajedno djeluje. svaki savez više stranaka će se raspasti prije nego li se osnuje i samo integracija u jednu stranku može dovesti do istinskog ujedinjenja ljevice.

jeste ovo došlo 5 mjeseci pred izbore i uveliko se zakasnilo, ali kompletna javnost je očekivala da će koncept ujedinjenja ljevice predložiti sdp, iz razloga koje sam već naveo i oni to nisu učinili. zašto, ja to ne znam, ali sam stava da se ovaj komšićev prijedlog mora dosta ozbiljnije razmotriti nakon izbora i maniti se ličnih sujeta i ambicija.
GandalfSivi

#32594 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by GandalfSivi »

malakh wrote:
GandalfSivi wrote:
ja vas zaista ne razmijem. kako vi gledate na tu ujedinjenu ljevicu? gledate li je kao jednu stranku ili kao savez više stranaka?

ovo što je komšić predložio je, sviđalo se to tebi ili ne, ali jedini način da se ljevica ujedini i da zajedno djeluje. svaki savez više stranaka će se raspasti prije nego li se osnuje i samo integracija u jednu stranku može dovesti do istinskog ujedinjenja ljevice.

jeste ovo došlo 5 mjeseci pred izbore i uveliko se zakasnilo, ali kompletna javnost je očekivala da će koncept ujedinjenja ljevice predložiti sdp, iz razloga koje sam već naveo i oni to nisu učinili. zašto, ja to ne znam, ali sam stava da se ovaj komšićev prijedlog mora dosta ozbiljnije razmotriti nakon izbora i maniti se ličnih sujeta i ambicija.
Evo polako, objasnit cu jos jednom, nije problem. Sjedne se daleko od medija, napravi se predizborna koalicija, usaglasi zajednicka lista, zajednicka poruka, zajednicka strategija. Svi stanu iza te poruke, pokazu da su u ovome zajedno i ostave nesporazume za zatvorene sastanke gdje se o tome moze raspraviti i bez medija. Onda poslije izbora se uspostavi vlast i dozvoli strucnjacima da izracunaju koji je najbolji nacin da se nastavi (cak je i politika egzatna nauka kada dodje do brojeva). Ako je vakat za ujedinjenje, nadje se najbolji put, najjaci brand ako hoces i od toga se krene.

Sada, kako se ne radi.
Dogovori se okvirna koalicija, izadje u medije i obavijesti javnost o tome, da bi dva dana poslije toga Zeljko mrtav hladan, bez ikakvog prethodnog dogovora najavio svoju kandidaturu, tj. stavio svog "koalicionog" partnera pred svrsen cilj. Za divno cudo, SDP iskulira to, sa nemustim objasnjenjem da ljevica ima dovoljno snage za kandidate iz svih naroda. Normalno, Denis izadje tu i realno kaze da ljevica nema snage za to, sto je vise manje bio vapaj za logikom. Onda Zeljko pocne davati izjave, posvadja se sa Zlatkom preko mreza, dovede kompletnu koaliciju u nezgodnu situaciju, da bi SDP jos jednom stao na loptu i rekao, hajde da sjednemo i da se o svemu dogovorimo u slijedecih 10 dana, vrijeme je da se ide u kampanju. Jedan dan nakon toga, DF izlazi u medije (opet stavlja SDP pred svrsen cilj) sa nadasve nebuloznim prijedlogom, za koji sami znaju da nikada ne bi bio prihvacen, ne samo zbog vremenske nemogucnosti, nego i zbog svega ostalog (halo ba, ukidanje svih stranaka, povlacenje lidera, bla bla), cisto iduci samoubilacki, da bi se kasnije moglo reci "eto, barem su pokusali". I to je taj spin koji me ubi. Nisu pokusali. Pokusali su isto kao ako lik vidi lijepu djevojku i umjesto da pridje da se upozna, da joj trazi broj, pozove napolje, umjesto svega toga, dodje i kaze "hajmo kod mene". I onda prica okolo kako je barem pokusao...
prelivoda

#32595 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by prelivoda »

GandalfSivi wrote:
malakh wrote:
GandalfSivi wrote:

Jesi li siguran da su izbori u SDP-u bili demokratski. Ko je platio štampu 27.000 flajera za Nikšića kada je izabran za predsjednika SDP-a?
drug_profi

#32596 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by drug_profi »

Svršen čin, ne cilj, plz.
Inače dobro si sve opisao.
GandalfSivi

#32597 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by GandalfSivi »

prelivoda wrote:
GandalfSivi wrote:

Jesi li siguran da su izbori u SDP-u bili demokratski. Ko je platio štampu 27.000 flajera za Nikšića kada je izabran za predsjednika SDP-a?
Normalno da je bilo uticaja, ne samo kroz flajere, nego i kroz druge stvari, ali na svjetu ne postoje izbori gdje takvih stvari nema. Za nase uslove jesu bili demokratski izbori...
GandalfSivi

#32598 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by GandalfSivi »

drugi profil wrote:Svršen čin, ne cilj, plz.
Pravim dorucak, ometen sam :)
drug_profi

#32599 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by drug_profi »

GandalfSivi wrote:
drugi profil wrote:Svršen čin, ne cilj, plz.
Pravim dorucak, ometen sam :)
Doručak? Amerika?
GandalfSivi

#32600 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by GandalfSivi »

drugi profil wrote: Doručak? Amerika?
Yup...
Post Reply