Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kabal1337 wrote: ↑16/12/2020 19:54
Pricas ne valja inzinjer, dobro zasto su lanci kao na biciklu, zasto pucaju a prije nisu...
Nemoj te suplje. I tebi su pola mazde rastavljali radi gluposti, jesi rekao jao drkam na ovaj inzinjering
artur morgan wrote: ↑16/12/2020 20:22
Za mene su uvijek bili u deložaciji
ja nikad na tim pumpama nisam nalio gorivo
Nisam ni ja nikad
Na jednoj pumpi sipam gotovo uvijek, nikad problema i navikao se tu sipati...ne pratim cijene ni popuste ne trosim nesto posebno na gorivo oko 150 KM mjesecno.
Na jednoj pumpi sipam gotovo uvijek, nikad problema i navikao se tu sipati...ne pratim cijene ni popuste ne trosim nesto posebno na gorivo oko 150 KM mjesecno.
ma ja obicno na nekoj sto mi je usput,imam 2 i to je to -otes i bitumenka
megane 2 1.5 dci vergla svako jutro 4-5-6 sekundi, akumulator prosle godine mijenjao i kad je bio nov opet mu je toliko trebalo da upali, sva 4 grijaca rade, ima li jos nesto sto moze uticati na duze verglanje? negdje sam procitao da treba dati gas do kraja ali imam osjecaj mu isto vremena treba da upali dao gas ili ne.
ima li neko od vas megane 2 sa 1.5dci 60kw motorom, i jel inace svaki megan sa tim motorom duze vergla ili je to do auta nesto?
SmoLe wrote: ↑17/12/2020 12:34
megane 2 1.5 dci vergla svako jutro 4-5-6 sekundi, akumulator prosle godine mijenjao i kad je bio nov opet mu je toliko trebalo da upali, sva 4 grijaca rade, ima li jos nesto sto moze uticati na duze verglanje? negdje sam procitao da treba dati gas do kraja ali imam osjecaj mu isto vremena treba da upali dao gas ili ne.
ima li neko od vas megane 2 sa 1.5dci 60kw motorom, i jel inace svaki megan sa tim motorom duze vergla ili je to do auta nesto?
Kad je radjen veliki servis?
Mozda motor nije u fazi?
SmoLe wrote: ↑17/12/2020 12:34
Prodaj francuza i predi na njemacki premium, nema verglanja odma pali