Narod i Pravda (Konakovic)

cvrčak_na_hedonizmu

#32501 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

Styling wrote: 08/04/2024 20:17 Kad je osnovan NIP Arijana je tražila od Dine da je stavi na listu i omogući joj platformu da se bori za pravdu. Dino joj je to omogućio znajući da od nje neće biti neke koristi u drugim segmentima, ali je želio da joj pomogne. Sada na ovaj način vraća zahvalnost NIP-u za nešto s čim NIP nema blage veze.
Aha, znaci neskolovana i nepoznata Arijana iskoristila Dinu i NiP, a sada im je zabila noz u ledja, ukratko. To naime pises :stidljiv:

Ne znam koliko si svjesna, a vjerujem da nisi, ovim glupostima koje pises ne pomazes nego samo odmazes, jer dokazujes da obraza i casti nemas/nemate.

Cura fino kaze da se u ovom ( sarajevskom ) kantonu sve moze zavrsiti sa parama i vezama, ko sto se i moze. Prozvala je Katicu i komesara, direktno.

I ti verglas nebuloze. Neka, ohani malo, botu bezobrazni.
Haris.ba

#32502 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Haris.ba »

cvrčak_na_hedonizmu wrote: 08/04/2024 20:36 Cura fino kaze da se u ovom ( sarajevskom ) kantonu sve moze zavrsiti sa parama i vezama, ko sto se i moze. Prozvala je Katicu i komesara, direktno.
Bice zanimljivo ako bude istupala da vise objasni te svoje izjave.
sime_cipol
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
Grijem se na: Zdrvima
Vozim: Clio 1.2 43kw

#32503 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by sime_cipol »

Styling wrote: 08/04/2024 20:17 Kad je osnovan NIP Arijana je tražila od Dine da je stavi na listu i omogući joj platformu da se bori za pravdu. Dino joj je to omogućio znajući da od nje neće biti neke koristi u drugim segmentima, ali je želio da joj pomogne. Sada na ovaj način vraća zahvalnost NIP-u za nešto s čim NIP nema blage veze.
drug_profi

#32504 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by drug_profi »

Ja nešto imam osjećaj da je Arijana moralnija od prosjeka članstva stranke NiP.
Jednostavno takav mi osjećaj, pa mi je interesantno ovo.
A ako sam u pravu u vezi nje, onda nece saradjivati sa SDFA.
Jer ako to uradi prodala je brata.
Styling

#32505 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Styling »

kvinoja wrote: 08/04/2024 20:32
De ne brukaj se više, dosta za danas :lol:
Bojim se da te nisam ništa pitala.
Styling

#32506 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Styling »

cvrčak_na_hedonizmu wrote: 08/04/2024 20:36
Aha, znaci neskolovana i nepoznata Arijana iskoristila Dinu i NiP, a sada im je zabila noz u ledja, ukratko. To naime pises :stidljiv:

Ne znam koliko si svjesna, a vjerujem da nisi, ovim glupostima koje pises ne pomazes nego samo odmazes, jer dokazujes da obraza i casti nemas/nemate.

Cura fino kaze da se u ovom ( sarajevskom ) kantonu sve moze zavrsiti sa parama i vezama, ko sto se i moze. Prozvala je Katicu i komesara, direktno.

Pišem ono što provjereno znam.
swanfilter

#32507 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by swanfilter »

Mislim da bi joj trenutno bila velika greska pristupiti bilo kome. Govorila je o korisnosti svog djelovanja za dobrobit građana. I ako je tako, stranka joj ne treba za aktivno djelovanje, podrzavanje dobrog i kritiku slabog.
mali_balon

#32508 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by mali_balon »

Valjao joj NiP koliko i ona NiPu i to je to...racunica s obje strane samo nekad se desi da jedna strana popusi....jbga.....a izjava da se parama i vezama rjesava je istinita i to ne samo u KS nego u cijeloj BiH i na svim nivoima, svi to znamo samo nas nekad to ne dira pa ne obracamo paznju na to, a ljude poput Memica dira pa vidimo kako to sve funkcionise na njihovom primjeru.....i mozemo sam oBoga moiti da se nama nesta slicno ne desi jer nema pravne drzave na koju se mozemo osloniti.....
drug_profi

#32509 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by drug_profi »

swanfilter wrote: 08/04/2024 21:29 Mislim da bi joj trenutno bila velika greska pristupiti bilo kome. Govorila je o korisnosti svog djelovanja za dobrobit građana. I ako je tako, stranka joj ne treba za aktivno djelovanje, podrzavanje dobrog i kritiku slabog.
Jedino ce joj biti problem dobiti novi mandat bez stranke,
swanfilter

#32510 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by swanfilter »

drug_profi wrote: 08/04/2024 21:37
swanfilter wrote: 08/04/2024 21:29 Mislim da bi joj trenutno bila velika greska pristupiti bilo kome. Govorila je o korisnosti svog djelovanja za dobrobit građana. I ako je tako, stranka joj ne treba za aktivno djelovanje, podrzavanje dobrog i kritiku slabog.
Jedino ce joj biti problem dobiti novi mandat bez stranke,
I mislim na trenutni mandat. A za iduce izbore neka dobro razmisli. Ako planira nastaviti istim putem.
_Reds_

#32511 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by _Reds_ »

Je li Dininu sliku na zidu držiš?
Prpa.ba

#32512 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Prpa.ba »

Skupština KS glasala o smjeni Katice i pokazala podjele u NiP-u: Čampara, Memić, Vreto i Kristić bili suzdržani
Ekipa okupljena oko Campare pokazuje misice. :bih:
Styling

#32513 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Styling »

_Reds_ wrote: 08/04/2024 22:13
Naravno. I ljubim svako jutro.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#32514 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Chmoljo »

Styling wrote: 08/04/2024 22:58
zna li Dalija za to?
Styling

#32515 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Styling »

Chmoljo wrote: 08/04/2024 23:14

zna li Dalija za to?
Naravno.
Haris.ba

#32516 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Haris.ba »

Mislim da ce ici na smjenu Katice. Kada se skidaju gace nekim u skupstini radi jednog glasa, nek ih Arijana isto tako muze. Barem ce ih musti da i narodu bude bolje.
last mohicans

#32517 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by last mohicans »

cvrčak_na_hedonizmu wrote: 08/04/2024 20:36

Isto kad je Bakir Dinčeka savjetovao, bitnija ti je stranka, pusti narod i ideale, stranka te prati i čuva ti leđa. Nipovski botovi istu mantru preuzeli, nikad nije ni valjala...
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#32518 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Chmoljo »

Styling wrote: 08/04/2024 23:53
Chmoljo wrote: 08/04/2024 23:14

zna li Dalija za to?
Naravno.
i to nešto govori.
moee

#32519 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by moee »

Styling wrote: 08/04/2024 15:35
JoseMujica wrote: 08/04/2024 15:20
"Ušla sam u ovu skupštinu da ne bih nešto interno završavala, a to se od mene tražilo. Ne tražite od mene nešto da radim iza zatvorenih vrata"
nadam se politička čitulja ovoj najgladnijoj frakciji SDA
Sjetila se nakon 8 godina da bude postena. Sta je do sada radila?
Kakva oholost i bezobrazluk! Nadam se da ćete na idućim izborima dobiti takvu pljusku da će vam se glava okrenuti za 180 stepeni.
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#32520 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by malakh »

Prpa.ba wrote: 08/04/2024 18:57
malakh wrote: 08/04/2024 17:36 distanciranje arijane memić od nipa je težak udarac za nip.
malakh wrote: 08/04/2024 17:36 ekipa okupljena oko okeirća i katice
Smijem primijetiti da nije udarac za NIP, nego za navedeni dio NIP-a. :mrgreen: Srecom, ima bolji dio, sto Muriz kaze "iskreni ljudi". :mrgreen: :mrgreen:

Pohvalna je i interna disciplina kojom kolege i dalje bliski NIP-u izbjegavaju diskutovati korijene "iznenadjujucih poteza". Svaka cast, zaista.
pa navedeni dio nipa i brani komesra, osporava hitnu sjednicu za sigurnost, logično da ih je vrlo lako prepoznati ko u decima prati politiku. te, teorije zavjere, da je netko nahuškao arijanu baš i ne piju vode.

kako ćeš sada kriviti zahiragića, sda, sbih, čamparu, zvizdića, dinu, bilo koga? :lol: zar je moguće da se ti time baviš?

i da, arijana se distancirala o cijelog nipa, javnost je dobila takvu prezentaciju. mediji su se pobrinuli za to. to što nas, šakica, je pratilo cijelu situaciju od početka do kraja, pa zna u čemu i u kome je problem, je nedovoljno da promijenimo već kreiranu sliku u javnosti.
MMM1977

#32521 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by MMM1977 »

Dino mi je stvarno dobar i radi dobar posao ali ne ide mu kao lideru stranke. Naprimao je svašta jer je bio tanak sa kadrovima ali to će mu uništiti stranku. Pa bolje bi mu bilo da je sa Memićkom i sličnima gradio stranku jer bi više dobio glasova na ime toga i svog imena a ovako će gubiti zbog unutarstranačkih neslaganja.

Ja bih u ZDK prije glasao za SDA nego za NIP, takvi su mu kadrovi. U stranku je on lično doveo bivšu načelnicu Visokog koja je oličenje vještice, zajedno sa svojom podguznom ljubicanstvenom narikačom. Doveo je i Fatica, nepismenog idiota koji je bio krojač u Preventu a čiji politički put najbolje opisuje njegova izjava "Krvi ćemo hin se napiti kad pobjedimo na izborima". I mnoštvo drugih.

Ovo je otprilike i očekivano. NIP je na vlasti a u njega su došli oni koji preko SDA nisu mogli ostvariti svoje ciljeve.
Athlon64

#32522 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Athlon64 »

MMM1977 wrote: 09/04/2024 00:16 Dino mi je stvarno dobar i radi dobar posao ali ne ide mu kao lideru stranke. Naprimao je svašta jer je bio tanak sa kadrovima ali to će mu uništiti stranku. Pa bolje bi mu bilo da je sa Memićkom i sličnima gradio stranku jer bi više dobio glasova na ime toga i svog imena a ovako će gubiti zbog unutarstranačkih neslaganja.

Ja bih u ZDK prije glasao za SDA nego za NIP, takvi su mu kadrovi. U stranku je on lično doveo bivšu načelnicu Visokog koja je oličenje vještice, zajedno sa svojom podguznom ljubicanstvenom narikačom. Doveo je i Fatica, nepismenog idiota koji je bio krojač u Preventu a čiji politički put najbolje opisuje njegova izjava "Krvi ćemo hin se napiti kad pobjedimo na izborima". I mnoštvo drugih.

Ovo je otprilike i očekivano. NIP je na vlasti a u njega su došli oni koji preko SDA nisu mogli ostvariti svoje ciljeve.
Ovo je suština koju ja govorim već dugo, svi NiP-ovci su SDAovci koje je stranka "zeznula" i uskratila im lične ciljeve.

OK, možda ne svi, ali 90%, SDA karakter i DNA ćeš teško iz njih istjerati.

Vidi se to i po ovom forumu, naročito danas kako napadaju Arijanu oni koji su je do jučer zdušno branili.

Dok opet neki govore da je NiP neophodan, jer nema drugog načina za rušenje SDA.
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/

#32523 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by malakh »

Haris.ba wrote: 08/04/2024 23:55
Mislim da ce ici na smjenu Katice. Kada se skidaju gace nekim u skupstini radi jednog glasa, nek ih Arijana isto tako muze. Barem ce ih musti da i narodu bude bolje.
već su je puno nagazili nipovi botovi da bi krenula u smjenu katice.

mislim da je u njenoj glavi bilo da se samo distancira i da na njenu ruku više ne mogu računati. smjena katice je već politička avantura i ona neće moći to izgurati, a da ne pretrpi kritike kako sadi tikve sa sda i sve što uz to slijedi.
drug_profi

#32524 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by drug_profi »

NiP jeste neophodan, kao sto je nepohodno i ovo sto je Arijana uradila.
Ne znam svu pozadinu, ne pratim, ali NiP (rukovodstvo) ima sansu da shvati poruku i koriguje se.

Sto bi bila rijetkost na BH politickoj seni, zaista, ali bi bila pozdravljena i prepoznata.
malakh

#32525 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by malakh »

prvi put imala 8, sada 14 tisuća glasova. nije baš da nije bilo koristi. svojim glasovima arijana je mogla bilo kojoj drugi stranci donijeti dva ili čak tri mandata... nekada je boss sa 8 tisuća imao dva mandata, a sa 14 tisuća sigurna su tri mandata u skupštini kantona sarajevo.

ružno je to što radite, bolje se suzdržite, jer vrijeđate inteligenciju ljudima.
Post Reply