Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
znam,zezam se,sramota je da u mup-u rade na šalterima ljudi koji produžavaju registracije vozila ljudima koji imaju naplaćene kazne,i to masovno rade,i budu kažnjeni,odbijanjem određenog procenta od plate i opet nastave to raditi
pazi,budu kažnjeni,čak se i na na tužilaštvu vodio proces,i nastave raditi na istim poslovima i opet nastave po starom,jedan od tih službenika čak sebi produžio registraciju vozila iako je imao dvije neplaćene kazne,ispada da se njih pita hoće li ili neće nekome produžiti regist. vozila bez obzira imao ili ne naplaćenih kazni,ako im je ćejf čak bi i jašaru produžili registr. vozila bez obzira na 7-8 000 maraka neplaćenih kazni,strašno,strašno
jebo jasara. uvjek ima dezurni tarzan koji prije ili kasnije sam slomi vrat, nego aj da provalimo nesto drugo.
na sta se grije tzv. trzni centar dzananovic?
whiter shade of pale wrote:jebo jasara. uvjek ima dezurni tarzan koji prije ili kasnije sam slomi vrat, nego aj da provalimo nesto drugo.
whiter shade of pale wrote:jebo jasara. uvjek ima dezurni tarzan koji prije ili kasnije sam slomi vrat, nego aj da provalimo nesto drugo.
ma spomenuo sam njega jer ima hiljade maraka neplaćenih kazni,sutra bi i njemu ti registrovali auto
N.N. wrote:Zar su ono njihovi busevi ? Mislim, nigdje ne pise Almy ili sta vec, vec Zenica trans !?
mislim da sam negdje cuo ili procitao da Almy kupuje Zenicatrans...da li se o vec desilo ne znam
al ovo ispade prava lakrdija i javno ponizavanje ionako jadne populacije
Pozdrav svim mojim dragim Zeničanima, ma gdje god da su! Želim vam svima puno zdravlja, sreće i uspjeha u novoj godini
Čim sam čuo za ove besplatne autobuse, majke mi ko da sam znao da će nastati rusvaj i gužva. Što je džaba i bogu je drago Ali da će voziti raju bez nekih besplatnih kupona ili bilo koje vrste (vrijednosnog) papira, to ni u snu nisam očekivao
P.S. Zenicatrans je kupljen od strane Biss Toursa.
Biss tours nije kupio Zenicatrans vec Zenica-bus, a to je ogromna razlika.
A ljudi shvatite da su besplatni autobusi za Smetove i izmisljeni da Almijevi busevi ne bi bili parkirani i bez posla. Tako se radi u ovom gradu i svako ko vjeruje u suprotno ili je jako naivan, ili ima neku korist od te masinerije.
Joj izvinjavam se, moja greška. Zenica-bus je kupljen od strane Biss Toursa, Zenicatrans je još samostalan, mada sam od jednog uposlenika Almy-ja čuo da polako preuzimaju prevoz školske djece, kao i neke (pri)gradske linije.
Pošto nisam u Zenici, a niti sam pokušao da se vozim đabaluka do Smetova, ne znam šta piše na autobusima
cisto sumnjam da preuzimaju prigradske linije a to je uvihjek bilo i otvoreno. biss vozi za gornju zenicu i ovnak tako i da uzme koju liniju za nemilski kraj nece biti belaja
Još ako Almy počne Biss-Toursu otimati i ekskurzije eto belaja. Sve što Almy pokrene to je uspješan biznis vođen nekom misterioznom providnošću, očekujem gazdu i pola džemata na Forbesovoj listi za par godina.