Tako što niko neće u BiH gledati preko satelita, nego preko kablovske - logično. A i satelit je sinoć, koliko ja znam bio otvoren, i bio je krol u kom je pisalo da FACE poklanja prijenos utakmice svojim gledateljima. Ali ni to nama ne valja... razni dijasporci ovdje se ubiše pljujući kako je loše ovo ili ono, ne znajući vjerovatno koliko je truda uloženo u ono što su ljudi radili. Pa i da je bilo propusta, može se oprostiti novoj televiziji, ali ne. Ne valja Senad, ne valja MArjan, ne valja niko od voditelja, ne valja HD tehnika, ne valja ništa... a ljudi opet rade za NAS!legenda reala wrote:FACE nije kodiran, trebao je biti 10.10 ali radi i dalje, prvo provjerite pa pričajte, što ga nisu kodirali ne znamo, jel u pitanju neki problem tehničke prirode, jeli do slabe prodaje kartica, do marketinga niko ne zna![]()
satelit je za sviju isti bio u Švedskoj, bio u BIH satelitska antena, resiver i gledaj kad zaključaju svi koji su gledali tako ostaju bez kanala dok ne kupe kartice, nema to ako živiš ne živiš u BIH, kako će on znati ko živi u BIHSrebrni wrote: Kakva budalaština, Svi znaju da je signal kodiran SAMO za SATELITSKI prijenos... Ako živiš i radiš u BiH, neće platiti ni marke.
FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Moderator: anex
-
Srebrni
#3251 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#3252 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ajatolah_ wrote:Malo mi je bilo ružno što je Senad bio na "ti" s Inzkom...
I kad sumiramo šta su primjedbe na sinošnji Face Tv
-Hebo ga više ova pjesma, baš mi se ne sviđa (trebao si naručiti pjesmu jarane, ali to se plaća)
-Hebli ga tehnički problemi (Litvanska tv ne samo da je imala problem sa zvukom, nego je i video loše radila)*
-Nije trebao biti na "ti " sa Inzcom..
-Velid Spaho se oduzeo od alkohola sinoć, joj koji je to kralj, šah, mat, a čitali smo sasvim suprotne standarde o Senadu na prošloj gostujućoj kad je navodno bio pijan (ja i dalje mislim samo od sreće a na i aklohola)
-Popio je kafetin, jooooooj ša ovo priča (Kafetin se reklamirao tijekom utakmice)
Ako nas čita netko sa Face tv budite preponosni i prezadovljni sa ovim "jakim argumentima" i sa kvalitetom forumaša koji vas kude. Jedan je obećao javno pljuvanje, ovdje napisao, pa ni tu riječ nije održao. Toliko o njima, tako da se samo radi ovih argumenata i ovakvih ljudi treba posvetiti gledanju FAce tv. Bonis probatur quisquis displicuit malis. Na stanu, extra napravljeno sinoć.
Iako, po mom ukusu, nisu trebale ovako djelovati "kritike" dušmana.. Bili su bolji na prošloj gostujućoj i Senad i Marjan.
________
* Ne radi se o kvalitetu slike koja jeste u HD vrhunska, nego o lošoj pokrivenosti utakmice kamarama, sa neadekvatnih mjesta, lošoj realizaciji itd. Jedan i pol korner uopće nismo vidjeli jer su se u tom momentu ponavljale slike iz predhodne akcije, poslije nešeg gola nije prikazana naša klupa i selektor što je conditio sine qua non prijenosa utakmice itd. Ali, sve je odgovornost tehničkog direktora Litvanske Tv.
Last edited by KatarinaKosaca on 16/10/2013 17:24, edited 4 times in total.
- escobar__
#3253 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ma to ti je, ba, tipični baliluk, dobro poznat na ovim prostorima. Taman kad bi Sky Sports ovdje otvorio predstavništvo i utakmice repke prenosio u 1080p, sa nekim od najboljih komentatora današnjice, dobar dio naših bi našli neki problem u tome. Ne shvatam toliku količinu negativnog u ljudima, al' nikako...
- Styling
#3254 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ko misli da je ovakav poduhvat lahko za izvesti neka proba. Najlakše je sjediti na minderu kod kuće i drobiti.
- Ajatolah_
#3255 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Katarina, jebem ga, ne moraš tako agresivno, pa to mi je jedina primjedba na čitav jučerašnji prijenos.
Inače sve super, što se mene tiče žao mi je što ćemo reprezentaciju na SP pratiti preko BHT1 umjesto na Faceu.
- KatarinaKosaca
#3256 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ajatolah_ wrote:Katarina, jebem ga, ne moraš tako agresivno, pa to mi je jedina primjedba na čitav jučerašnji prijenos.Inače sve super, što se mene tiče žao mi je što ćemo reprezentaciju na SP pratiti preko BHT1 umjesto na Faceu.
I meni je žao što su uhljupi sa BH1 kupili prava, pa jedva čekam da Senad objavi sve marifetluke oko direktora SVRSA gospodina K, odnosa istog sa Lagumdžijom, kao i lažnom dijagnozom kojoj je proveo rat u zaštiti i zagrljaju tetke mu tadašnje direktorice RTV BIH. Ako Senad uopće zna te detalje.
- van helsing
#3257 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Da,budalastina.Srebrni wrote: Kakva budalaština, Svi znaju da je signal kodiran SAMO za SATELITSKI prijenos... Ako živiš i radiš u BiH, neće platiti ni marke.
Ali ja gledam Face tv preko sat.recivera Samsung 9500,nekodirano.
Imas li satelitsku?
Ako meni ne vjerujes , da se sam uvjeris. I pojasni sta necu platit ni marke ako zivim i radim u BiH?
Tapatalk 2
Last edited by van helsing on 16/10/2013 17:46, edited 1 time in total.
- van helsing
#3258 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
A o cemu to ti ? Kazes radis u Face tv. Odlicno. Hajd onda objasni kako je moj kolega iz Travnika,uspio kupiti 4 kartice,tri su placene 110€,cetvrtu je dobio za 39€. Na svakoj ima cijena i to u €, sad mi je zao sto nisam to uslikao. I navedi mi gdje pise na Face stranici da su samo za inostranstvo? Sta ako nemam mogucnost da uzmem iptv ili kablovsku,a hocu da gledam Face tv ? Znam da se sa karticama ciljalo na dijasporu da kupuje,ali moglo se voditi racuna i o nama koji zivimo i radimo u BiH.hube wrote: O čemu ti čovječe govoriš? Kakva cijena za nas u BiH? Ovo je za inostranstvo. U BiH se ne smiju prodavati ove kartice a pogotovo se ne smije navoditi cijena u eurima (pročitaj zakon o zaštiti potrošaća). Satelitske kartice su isključivo za inostranstvo. U BIH je signal Face TV-a besplatan preko CATV i IPTV sistema.
Tapatalk 2
- Diwan
#3259 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
kakva FaceTV - oni kupuju poene na račun reprezentacije; Nije ovo pobjeda FaceTV, već reprezentacije, a vi ste Bogom danim slučajem bili tu da prenosite i niko se ne raduje zbog vas, nego zbog pobjede reprezentacije.
Koga briga za 6 studija i slične stvari u situaciji Brazila, kao da bi netko to spominjao da smo izgubili ili da bi imalo ikakvu važnost.
Hvala Bogu na pobjedi, pa makar da i nije bilo nikakvog prenosa ....
Koga briga za 6 studija i slične stvari u situaciji Brazila, kao da bi netko to spominjao da smo izgubili ili da bi imalo ikakvu važnost.
-
Rob_Atl
- Diwan
#3261 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Sad odgledah Spahu, koji kralj;Diwan wrote:kakva FaceTV - oni kupuju poene na račun reprezentacije; Nije ovo pobjeda FaceTV, već reprezentacije, a vi ste Bogom danim slučajem bili tu da prenosite i niko se ne raduje zbog vas, nego zbog pobjede reprezentacije.
hvala Bogu pa nećemo morati slušati više urlikanje ....
-
Chuckie
#3262 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Naravno. Oni prodaju muda pod bubrege. Kažu HD kanal i naplaćuju 110EUR za karticu, a ljudi dobivaju SD signal za tu cijenu i 4 emisije vlastite produkcije (na satelitu je SD signal). Čak ni repku više nemaju. Pa za duplo manju cijenu dobiješ paket od 50 vrhunskih kanala.van helsing wrote:A o cemu to ti ? Kazes radis u Face tv. Odlicno. Hajd onda objasni kako je moj kolega iz Travnika,uspio kupiti 4 kartice,tri su placene 110€,cetvrtu je dobio za 39€. Na svakoj ima cijena i to u €, sad mi je zao sto nisam to uslikao. I navedi mi gdje pise na Face stranici da su samo za inostranstvo? Sta ako nemam mogucnost da uzmem iptv ili kablovsku,a hocu da gledam Face tv ? Znam da se sa karticama ciljalo na dijasporu da kupuje,ali moglo se voditi racuna i o nama koji zivimo i radimo u BiH.hube wrote: O čemu ti čovječe govoriš? Kakva cijena za nas u BiH? Ovo je za inostranstvo. U BiH se ne smiju prodavati ove kartice a pogotovo se ne smije navoditi cijena u eurima (pročitaj zakon o zaštiti potrošaća). Satelitske kartice su isključivo za inostranstvo. U BIH je signal Face TV-a besplatan preko CATV i IPTV sistema.
Tapatalk 2
Evo i ja u BiH gledam Fejs na satelitu. Hoću li dobiti besplatno karticu?
- Diwan
#3263 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Interesuje me na čemu će sad prodavati muda za bubrege, kad nema više repke - uzimaju pare prenoseći EuroNews

- KatarinaKosaca
#3264 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
A što se toliko za karticu otimaju ovi što im se ne sviđa, ne gledaju, ta tv je prodavanje muda za bubrege, ne podnose Marijana itd? Šta ih onda briga i za ovu tv kuću i za kartice?
Nešto ne štima u priči da ga hebeš.. 
- Diwan
#3265 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
KatarinaKosaca wrote:A što se toliko za karticu otimaju ovi što im se ne sviđa, ne gledaju, ta tv je prodavanje muda za bubrege, ne podnose Marijana itd? Šta ih onda briga i za ovu tv kuću i za kartice?
nije ovo radi vas nego radi drugih - ali hvala Bogu, nema više ... ostaje Euronews
- Diwan
#3266 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
ali ništa lično, samo ne volim da se od nečega prave lažne veličine tamo gdje ih nema, samo smanjite gas i doživljaj, ali ni to ne može jer jedino na galami, samohvali i pravite 'program' i koncept.Diwan wrote:KatarinaKosaca wrote:A što se toliko za karticu otimaju ovi što im se ne sviđa, ne gledaju, ta tv je prodavanje muda za bubrege, ne podnose Marijana itd? Šta ih onda briga i za ovu tv kuću i za kartice?
nije ovo radi vas nego radi drugih - ali hvala Bogu, nema više ... ostaje Euronews
Program?
- KatarinaKosaca
#3267 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Aha, o drugima brinete, nisam znala. Kako plemenito, lijepo, humano.. tako briga o drugima. Vidi se da ste svi neki duševni ljudi, po riječniku se vidi... ono pljunuću, sa stokom samo nasilno itdDiwan wrote:nije ovo radi vas nego radi drugih - ali hvala Bogu, nema više ... ostaje Euronews
- van helsing
#3268 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Haj procitaj moje postove molim te u ovoj temi. Pa mi kazi gdje sam napisao da se otimam za karticu,da mi se ne svidja itd.KatarinaKosaca wrote:A što se toliko za karticu otimaju ovi što im se ne sviđa, ne gledaju, ta tv je prodavanje muda za bubrege, ne podnose Marijana itd? Šta ih onda briga i za ovu tv kuću i za kartice?
Tapatalk 2
-
The Realist
#3269 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Sve samnekako mogao shvatiti oko kritika, ali kada sam sinoć pročitao da je jedan forumaš napisao da mu je bolja slika na CRT-u, nego na HD-u (jer ova navodno kasni, ledi), e hebi ga onda....Srebrni wrote: Tako što niko neće u BiH gledati preko satelita, nego preko kablovske - logično. A i satelit je sinoć, koliko ja znam bio otvoren, i bio je krol u kom je pisalo da FACE poklanja prijenos utakmice svojim gledateljima. Ali ni to nama ne valja... razni dijasporci ovdje se ubiše pljujući kako je loše ovo ili ono, ne znajući vjerovatno koliko je truda uloženo u ono što su ljudi radili. Pa i da je bilo propusta, može se oprostiti novoj televiziji, ali ne. Ne valja Senad, ne valja MArjan, ne valja niko od voditelja, ne valja HD tehnika, ne valja ništa... a ljudi opet rade za NAS!
- luckylaka
#3270 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Bht-u i Ftv-u ce trebati jedno 50 godina da naprave nesto slicno kao Facetv juce.
- Diwan
#3271 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Sada če jedno pola godine svaki dan po koji sat da vrte ovaj program od sinoć - ne bi me začudilo da poslije nekog vremena Senad zatraži autorsko pravo na pobjede reprezentacije; ko ono, 'Ja sam to ba prenosio' ...ajmo dajte pare ...KatarinaKosaca wrote:Aha, o drugima brinete, nisam znala. Kako plemenito, lijepo, humano.. tako briga o drugima. Vidi se da ste svi neki duševni ljudi, po riječniku se vidi... ono pljunuću, sa stokom samo nasilno itdDiwan wrote:nije ovo radi vas nego radi drugih - ali hvala Bogu, nema više ... ostaje Euronews
-
lik5
#3272 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
pa ima sad u pet i subotu da se citav svoj dnevnik hvali kako je to samo fejs radioDiwan wrote:Sada če jedno pola godine svaki dan po koji sat da vrte ovaj program od sinoć - ne bi me začudilo da poslije nekog vremena Senad zatraži autorsko pravo na pobjede reprezentacije; ko ono, 'Ja sam to ba prenosio' ...ajmo dajte pare ...KatarinaKosaca wrote:Aha, o drugima brinete, nisam znala. Kako plemenito, lijepo, humano.. tako briga o drugima. Vidi se da ste svi neki duševni ljudi, po riječniku se vidi... ono pljunuću, sa stokom samo nasilno itdDiwan wrote:nije ovo radi vas nego radi drugih - ali hvala Bogu, nema više ... ostaje Euronews
-
Djubre_
#3273 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Danas sam malo gledao reprizu programa ispred BBI kada je DJ neki svirao.. pohvalit cu prvo set muzike koji je imao sinoc.. poslije je valjao sve pa i flamingose.. no ok je. Bitno je da se narod zabavlja.. ali poseban utisak ostavili su mi oni klinci i klinke u prvim redovima i svi ostali... sto uz onu muziku tako plesu uzivaju i zabavljaju se.. ono mi je fakat bilo lijepo vidjeti tu djecu malu u Kasne sate kako se zabavljaju.. toliko 
Sent from my SGH-I747 using Tapatalk 2
Sent from my SGH-I747 using Tapatalk 2
-
saphir_
#3274 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Stani, jesil' ti stvarno mislila da postoji neka sansa i mogucnost da neka privatna tv kuca prenosi najvecu sportsku smotru na svijetu ?KatarinaKosaca wrote:Sad tek vidim kolika je šteta što je državna tv dobila prava na prijnos Brazila i kvalifikacije za evropsko.
Pogledaj malo kako je u ostalim drzavama i vidjeces da su vecinom zastupljene nacionalne tv kuce, jer im je to duznost.
http://en.wikipedia.org/wiki/2014_FIFA_ ... ing_rights
- Diwan
#3275 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Nije stvar u tehnici, niti u dužini programa, niti javljanju sa više lokacije već u SADRŽAJU, ali naravno, danas svi samo gledaju u kutiju, formu i pakovanje, a šta se nalazi unutra, to je manje bitno.luckylaka wrote:Bht-u i Ftv-u ce trebati jedno 50 godina da naprave nesto slicno kao Facetv juce.
A sadržaj koju FaceTv nudi je teži papanluk i seljakljuk, počev od same koncepcije, programa, voditelja i ideje televizije.
Što se tiče toga, tu su iza BHT i FTV svjetlosne godine, i bojim se tu će ostati dugo zakovani, pa makar imali tehnologiju 22 vijeka.