Vasa najgora date iskustva :P

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
sheilak

#3251 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by sheilak »

Kastanienallee wrote:Pa eto povezite se i vidite mozete li se spojiti u "mibidapitamo" :lol:
:lol:
jabidapitam

#3252 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by jabidapitam »

Ne povezujte se sa mnom! Dosta mi je zena i ljubavi uopste :D

I seks sam isfurao. Ni to me ne interesuje.
WildRedRose

#3253 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by WildRedRose »

jabidapitam wrote:

Pa...nisam imao los dejt, uglavnom mi bude ok, zezam se, uzivam i onda me odjenom neka panika uhvati. K'o forest gump. Jednom rekao djevojci da idem u wc i nisam se vratio, djevojka sasvim ok, pametna, zgodna, jednom sam pobjegao od jedne djevojke dok je ona bila u WC-u. A sto bjezim, nisam siguran, kukavicluk neki, sta znam :)
Uvijek zabrljam sa zenama zbog tog, nadam se da neka od njih nije ovdje :D
nmgu dda vjerujem :lol: gonzales :lol:
sheilak

#3254 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by sheilak »

neka mu ime bude Zumbul onda :D
WildRedRose

#3255 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by WildRedRose »

sejlo, sto zumbul ? slabokontajuca sam danas :lol: :mrgreen:
sheilak

#3256 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by sheilak »

fejmous eunuh iz Süleymanovog harema. :D
WildRedRose

#3257 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by WildRedRose »

:lol: aaa taaaj zumbul-aga :lol: :D

djes ti bona :kiss: :D
sheilak

#3258 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by sheilak »

ev' me :-D :kiss:

inače, ne prihvatam da je jabidapitam veci bjegunac od mene. šta ćeš...emocionalno nezrela :D (ali fakat!)
Ramzess Veliki

#3259 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Ramzess Veliki »

Prošle godine na jesen ... odem kod frenda koji drži DVD-teku, još nekih prijatelja bilo, i tako pričamo mi, kad ulaze dečko sa mamom. Zgodan dečko, visok, vitak, dobra garderoba ... pita:
- "Oprostite, tražimo foto studio ..." I onako nešto me ljubazno gleda sa smiješkom ...
- "E pazi ... na drugoj strani ulice, vidiš tamo - vidi se reklama."
- "Hvala ... a ... pitao biih te nešto ako nije problem ..."
- "Pa pitaj ... "
- "Nadam se da se nećeš ljutiti ili neugodno reagovati ... želio bih izaći sa tobom ... nadam se da nisam predirektan ..." (Mama me gleda sa pogledom odobravanja ... :shock: )
- " :shock: Izvini, ja sam strejt ..."
- "Ok, izvini ..."
- "Ma ne ... u redu je ..."

Odlaze ... ove budale popadale iza šaltera od smijeha. :lol:
Ja ih gledam - "Šta vam je jebovas ... pa pitao momak." :lol:
burek_in_space

#3260 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by burek_in_space »

Porsche, ohani malo zhiv bio. :D
Joker88

#3261 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Joker88 »

pa u cemu si bio, u rozoj majici?
jabidapitam

#3262 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by jabidapitam »

Evnuh? Pa nije losa ideja. Mogu li se oni zaljubiti? Ako ne mogu, pisi me tamo medju evnuhe. Da ove svoje kapacitete ne prosipam na ljubav kad vec nije za mene :D
sheilak wrote:ev' me :-D :kiss:

inače, ne prihvatam da je jabidapitam veci bjegunac od mene. šta ćeš...emocionalno nezrela :D (ali fakat!)

Bjez, nije to za pohvalu. Ljudi stradaju :)

:lol: a ramzese covjece
Last edited by jabidapitam on 21/03/2013 16:54, edited 1 time in total.
tendzera

#3263 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by tendzera »

Ovdje nista novo,
Ramzes i dalje baca bombe :lol:
jabidapitam

#3264 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by jabidapitam »

sheilak - zamisi naseg izlaska :lol:

Nakon 20 minuta, na stolu ostale dvije kafe/pivice/case vina (sta vec ko pije), neispusena cigareta i pored stola konobar se pita ko ce sve to platiti :D
sheilak

#3265 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by sheilak »

jabidapitam wrote:Bjez, nije to za pohvalu. Ljudi stradaju :)
Znam, ali nije mi namjera da stradaju niti da ih povrijedim. Ali platim ja za svoju nezrelost visoku cijenu. Od glupih komentara i uvreda pasivno agresivnih manijaka do širenja laži, maltretiranja telefonom, itd.

a to za izalazak-savršeno :D
WildRedRose

#3266 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by WildRedRose »

sheilak wrote:
jabidapitam wrote:Bjez, nije to za pohvalu. Ljudi stradaju :)
Znam, ali nije mi namjera da stradaju niti da ih povrijedim. Ali platim ja za svoju nezrelost visoku cijenu. Od glupih komentara i uvreda pasivno agresivnih manijaka do širenja laži, maltretiranja telefonom, itd.

a to za izalazak-savršeno :D
:shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
e><pert

#3267 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by e><pert »

Sjecam se bilo je to davno, upoznao sam jednu djevojku i izasao s njom u jedan otmjeni restoran po njenom izboru. Bila je prilicno monotona, stidljiva i konzervativna, tesko smo dolazili do tema za diskusiju i na pocetku sam primjetio da smo totalno razliciti, iako razocaran ipak sam se iz pristojnosti zadrzao da ispratim jos jedno propalo vece. Obzirom da smo bili studenti i to u razlicitim gradovima tematika nase konverzacije nije izlazila iz tih okvira, ali smo se ipak necekivano i spontano dotakli religije i vjerovanja sto je primjetno privlacilo njenu paznju. Bila je znatizeljna i izmedju ostalog me pitala sta mislim o hodzama, a ja kao prackom nategnut o hodzama sa odredjenom dozom averzije zborio sve najgore. U jednom trenutku me pokusala zaustaviti te nesto reci, ali joj nisam dozvolio te sam zavrsio sa anegdotom: "Znas li kad je Musa Cazim Catic bio pijan i lezao u jarku pa sretne ga hozda upitavsi bolan Musa pa vidi na sta licis i opet si pijan, a Musa mu kaze: E moj hozda koga Allah uputi takav je kao ti, a koga ti uputis ovakav je kao ja", tada mi je rekla da joj je otac hozda. lol

Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2
kokuz_sa

#3268 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by kokuz_sa »

vala i muski i zenski
birali ko prstomu ...
terra_incognita

#3269 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by terra_incognita »

e><pert wrote: "Znas li kad je Musa Cazim Catic bio pijan i lezao u jarku pa sretne ga hozda upitavsi bolan Musa pa vidi na sta licis i opet si pijan, a Musa mu kaze: E moj hozda koga Allah uputi takav je kao ti, a koga ti uputis ovakav je kao ja", tada mi je rekla da joj je otac hozda. lol

Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mikany

#3270 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Mikany »

sheilak wrote:leet se prepoznao? :lol:

sorry :D

edit: je li ovaj lik slučajno dijasporac bio? :lol:
Ma jok,kakav dijasporac.Domaci efendija. :mrgreen:
Insan73

#3271 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Insan73 »

Davno je bilo,dok sam momkovo,nabaci mi rodica nekakvu rodicu od svoje najbolje drugarice..i ja hajd reko dodjite sve djuture kod mene na kahvu,i tako lijepa cura zvoni ,ja pisno od srece,reko BINGO!
Ostavise nas nasamo da se dogovorimo oko izlaska,ma odmah sutra i tako jedva ja cekam,sutra,odem po nju,tam vam mladost,haustori,budzaci,ja da nju poljubim,dismr njoj iz usta kad sam joj se priblizio?? Odustanem ja od poljubca kontam nije oprala zube,,prodje vece,nebi nis,sutra opet izlazak ,joj ona dobra bas mami,jebozovna samo tako,ja opet ovlas poljubac u obraz opet isto,brate vonja!! Trece vece sve isto i opet,joj ogadilo mi se,,i ja vise prestanme zvat par dana,kad rodica zove,pita de reci sta je ,mala se zali da si je presto zvat ,reko rode moj ona zvoni al joj dismr iz usta haos,pa kaze daj ,nije to nista reko,idi pricaj snjom malo iz blize,..zove rodica sutra kaze ,joj imo si prave reko etoh ,uvjerila si se i ti ,..i tako steta lijep zgodna al taj smard,haman iz zeluca je to??
Joker88

#3272 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Joker88 »

sto joj zvaku nisi ponudio

ako joj smrdi iz usta ne pere zube redovno-ako ne pere nema fine zube-ako nema fine zube ne moze biti ni lijepa :D
Logovan

#3273 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Logovan »

Joker88 wrote: ako joj smrdi iz usta ne pere zube redovno-ako ne pere nema fine zube-ako nema fine zube ne moze biti ni lijepa :D
Logično. :lol:
zedo_m

#3274 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by zedo_m »

Ramzess Veliki wrote:
Joker88 wrote:
Ramzess Veliki wrote:Ovo je postalo zajebano mjesto za živjeti - jednoj namigneš, pa je tri druge pretuku. Namigneš drugoj, pretuku te tri druge ili ona što si joj namignuo. Tebi neka namigne, frajer je izbode. Ti namigneš frajeru, prebije te njegov dečko.

Ima li još negdje neko pusto ostrvo ... nenaseljeno i pogodno za sadnju?
ma ko te to prebio?
Mene srećom niko, ali čini mi se i batine su bolje od ovog što se desilo mom frendu ...
Nova godina, dobar party kod frenda, dvospratna kuća, gradski undergrownd ... umjetnici, muzičari, lezbe i propali pjesnici koji nikad ništa izdat' neće ... uglavnom party boli glava! Cuga se iz cisterne direktno. :D
Ujutru ustajem, prvo mi treba da shvatim gdje sam uopće ... prolazim hodnicima, svuda polumrtvi zombiji ... spavaju ko je gdje sinoć pao ... ulazim u dnevnu, Drug leži u krevetu sa nekom debelom masom ...
Hajd' kontam - nije bilo mjesta nigdje. Drug je atletičar, malo reći da ima zavidnu figuru, ovo pored njega ... tetka vlasnika kuće koja se tu slučajno zatekla ... ogromna masa, podsjeća me na ženku morža sa poremećajem štitne žlijezde, ili na prenaduvanu reklamu za Mischelin gume.
Ostali se bude, i kako ko pristiže sjedaju na taj krevet, popravljamo se pivom.
... Drug se budi, pogleda nas i okrene se na drugu stranu.

Zatim skoči iskolačenih očiju ... gleda tetku, diže pokrivač ... opet gleda tetku ... "Hej ti ... diži se ... jesi ... jesi li me ti ovo skinula?"
- "Daaa ... dragi ... zar se ne sjećaš?"
- Čega ... nije valjda nešto bilo?
- "Kako se ne sjećaš - na veš mašini ... pričao si sinoć da ti je veliki, morala sam provjeriti ..." :lol:
Kako rece gore u tekstu propali pisci pa evo mu prilike da sta objavi :D
zedo_m

#3275 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by zedo_m »

jabidapitam wrote:Evnuh? Pa nije losa ideja. Mogu li se oni zaljubiti? Ako ne mogu, pisi me tamo medju evnuhe. Da ove svoje kapacitete ne prosipam na ljubav kad vec nije za mene :D
sheilak wrote:ev' me :-D :kiss:

Bjez, nije to za pohvalu. Ljudi stradaju :)

:lol: a ramzese covjece
Jarane moj prvo te kastriraju pa ti onda cundas na giljotinu stave, pa et ti budi evnuh
Post Reply