Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Balkanski_sindrom
#3251 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Specificni od kud ti na H?
Daj ljudi nije u redu, daj neka senadje karta za specificnog na nasoj tribini, nije fazon...
Daj ljudi nije u redu, daj neka senadje karta za specificnog na nasoj tribini, nije fazon...
-
gomilego
#3252 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
...siiiiiiiiiiiiiiiiitnooooo!
@specifikacija
brate, svaka ti cast na informacijama i trudu, to ko prvo
a ko drugo imam par pitanja uvezi okupljanja u utorak pred tekmu
mi (nas 10 tak) stizemo sa TGV-om oko 17 casova na "EST"
a) kojom linijom da idemo prema stadionu? koliko vremena odprilike da uracunamo?
b) dali se vremenski moze uklopiti da dodjemo do nekog trga gdje ce se raja okupiti? u tom slucaju takodje ako moze info koja linija metroa
veliko ti hvala unaprijed
@specifikacija
brate, svaka ti cast na informacijama i trudu, to ko prvo
a) kojom linijom da idemo prema stadionu? koliko vremena odprilike da uracunamo?
b) dali se vremenski moze uklopiti da dodjemo do nekog trga gdje ce se raja okupiti? u tom slucaju takodje ako moze info koja linija metroa
-
specifikacija
#3253 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Izradio seBalkanski_sindrom wrote:Specificni od kud ti na H?
- star(i)mo
#3254 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Koliko se ja sjecam, nema direktno metro sa Gare de l'Est za Stade de France. Ali je jako blizu. 2-3 stanice.gomilego wrote:...siiiiiiiiiiiiiiiiitnooooo!![]()
@specifikacija
brate, svaka ti cast na informacijama i trudu, to ko prvo![]()
Speci, preuzmi.
-
specifikacija
#3255 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Pozdrav za tebe,gomilego wrote:...siiiiiiiiiiiiiiiiitnooooo!![]()
@specifikacija
Odgovori :
a) Dolaskom na "Gare de l'Est", idete metroom jednu stanicu do stanice "Gare du Nord" - linija br. 5.,pravac Bobigny-Pablo Picasso.
Plan metroa:
http://www.ratp.fr/informer/pdf/orienter/f_plan.php
(gledaj sjeveroistok)
Presjedate za RER B i trazite pravac B3/5. Idete samo jednu stanicu, i izlazite na "La Plaine - Stade de France"! I stigli ste.
S obzirom da cete sve to malo traziti, mislim da ste pred stadionom oko 18h - sto je relativno rano! Na platformi RERa zamolite nekog putnika da vam potvrdi da se voz zaustavlja na zeljenoj stanici, mada je sve oznaceno na el. tabeli/ekranu.
Plan RER/B :
http://www.ratp.fr/informer/pdf/oriente ... r_b&fm=gif
b) Mozda mozete stici na mjesto okupljanja BHFsa - metro stanica: Porte de Pantin, linija br. 5. (Pravac Bobigny-Pablo Picasso). Dakle, od stanice "Gare de l'Est" do "Porte de Pantin", nema presjedanja, i na mjesto okupljanja dolazite najkasnije do 17h30!
Ja ne znam kada BHF planira da krene s tog trga prema stadionu, ali vi, ukoliko voz ne bude kasnio, mozete na mjesto okupljanja doci do 17h30h.
Pozdrav za tebe i tvoju raju
Last edited by specifikacija on 06/10/2011 11:38, edited 3 times in total.
- Edin H.
#3256 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Dragi padobranac/turista, ne bih rekao da sam tebe nesto pitao ili tebi se obracao, premda je lijepo ako si se prepoznao u mome postu. Nisam ljekar, ali primjecujem da patis od viska agresije, tako da bih ti preporucio uzgajanje golubova - kaze Tyson da pomazeCanasob wrote:Ima li ista dogovoreno za kakav dernek u ponedjeljak navece?
@Edin H
Huligan, smiri malo. Ako imas bilo kakvih problema, vidimo se u Parizu, javi se slobodno. Pusti ljude da pisu i rade sta hoce, ohladi malo.
Ako imas vec nesto licno protiv mene imas pp, nije javni forum mjesto za ovakve postove.
-
specifikacija
#3257 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
@ old(and)mo 
Preuzeo
Mada se od stanice Gare de l'Est moze i pjeske do Gare du Nord. To je nekih 5 minutica setnje, ko zna precicu. Dovoljno je pitati nekog slucajnog prolaznika/cu.
Preuzeo
Mada se od stanice Gare de l'Est moze i pjeske do Gare du Nord. To je nekih 5 minutica setnje, ko zna precicu. Dovoljno je pitati nekog slucajnog prolaznika/cu.
Last edited by specifikacija on 06/10/2011 11:33, edited 1 time in total.
-
Balkanski_sindrom
#3258 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Belaji su poceli a nismo ni prismrdili Parizu.....hahahahahah..mozes mislit kakvih ce biti tamo susreta bliske vrste hahah
- star(i)mo
#3259 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
To Speci kralju. Ma znao sam da je blizu ali bojim se da ga ne posaljem u Disneyland 
-
juan
#3260 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Mi cemo vec (oko 12toro) bit od jutra u Parizu, gdje ce se raja okupljati? hocemol prvo champs-elyse preplaviti ljiljanima il na tornju okacit ljiljane?
Imal kakvih dogovora?
Imal kakvih dogovora?
-
Balkanski_sindrom
#3261 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
umjesto na utakmici zavrsi na ringispilu....star(i)mo wrote:To Speci kralju. Ma znao sam da je blizu ali bojim se da ga ne posaljem u Disneyland
-
specifikacija
#3262 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Uh, koliko sam ja puta zalutaostar(i)mo wrote:To Speci kralju. Ma znao sam da je blizu ali bojim se da ga ne posaljem u Disneyland
- star(i)mo
#3263 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Edin H. wrote:Dragi padobranac/turista, ne bih rekao da sam tebe nesto pitao ili tebi se obracao, premda je lijepo ako si se prepoznao u mome postu. Nisam ljekar, ali primjecujem da patis od viska agresije, tako da bih ti preporucio uzgajanje golubova - kaze Tyson da pomazeCanasob wrote:Ima li ista dogovoreno za kakav dernek u ponedjeljak navece?
@Edin H
Huligan, smiri malo. Ako imas bilo kakvih problema, vidimo se u Parizu, javi se slobodno. Pusti ljude da pisu i rade sta hoce, ohladi malo.![]()
Ako imas vec nesto licno protiv mene imas pp, nije javni forum mjesto za ovakve postove.
Dobro je Edine. I ti se palis k'o hepo kockice... joj da hoce ova tekma vise. Pojescemo se izmedju nas do utorka.
- star(i)mo
#3264 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Procitaj prve post ove teme na dnu. Sve je objasnjeno.juan wrote:Mi cemo vec (oko 12toro) bit od jutra u Parizu, gdje ce se raja okupljati? hocemol prvo champs-elyse preplaviti ljiljanima il na tornju okacit ljiljane?
Imal kakvih dogovora?
-
gomilego
#3265 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
ja kraljaspecifikacija wrote:Pozdrav za tebe,gomilego wrote:...siiiiiiiiiiiiiiiiitnooooo!![]()
@specifikacija
Odgovori :
a) Dolaskom na "Gare de l'Est", idete metroom jednu stanicu do stanice "Gare du Nord" - linija br. 5.,pravac Bobigny-Pablo Picasso.
Plan metroa:
http://www.ratp.fr/informer/pdf/orienter/f_plan.php
(gledaj sjeveroistok)
Presjedate za RER B i trazite pravac B3/5. Idete samo jednu stanicu, i izlazite na "La Plaine - Stade de France"! I stigli ste.
S obzirom da cete sve to malo traziti, mislim da ste pred stadionom oko 18h - sto je relativno rano! Na platformi RERa zamolite nekog putnika da vam potvrdi da se voz zaustavlja na zeljenoj stanici, mada je sve oznaceno na el. tabeli/ekranu.
Plan RER/B :
http://www.ratp.fr/informer/pdf/oriente ... r_b&fm=gif
b) Mozda mozete stici na mjesto okupljanja BHFsa - metro stanica: Porte de Pantin, linija br. 5. (Pravac Bobigny-Pablo Picasso). Dakle, od stanice "Gare de l'Est" do "Porte de Pantin", nema presjedanja, i na mjesto okupljanja dolazite najkasnije do 17h30!
Ja ne znam kada BHF planira da krene s tog trga prema stadionu, ali vi, ukoliko voz ne bude kasnio, mozete na mjesto okupljanja doci do 17h30h.
Pozdrav za tebe i tvoju raju
hvala jos jedan put
samo me jos interesuje ovaj "t+" ticket za metro i rer
negdje su spomenute zone 1,2,3... kojoj priprada ova "moja" ruta?
dali se te karte mogu kupiti na "Gare de l'Est" ?
-
specifikacija
#3266 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
@Edine H.
Ne bih da sirim ove tenzije, ali on ti je predlozio da se nadjete u Parizu, a ne da ti pise PP. Ukoliko zelis da nam pokazes koliko si hrabar, zamolicu star(i)mo da u program ubaci gladijatorsku bitku dva Titana.
S obzirom da se sastajemo u 13h na platou Louvre, predlazem da se tucete u 13h30 pred malom Trijumfalnom kapijom! Opklade primamo 10 min do pocetka krvavog susreta! 
Salim se naravno
Bilo bi lijepo da jedan drugom uputite lijepu rijec!
Ne bih da sirim ove tenzije, ali on ti je predlozio da se nadjete u Parizu, a ne da ti pise PP. Ukoliko zelis da nam pokazes koliko si hrabar, zamolicu star(i)mo da u program ubaci gladijatorsku bitku dva Titana.
Salim se naravno
Bilo bi lijepo da jedan drugom uputite lijepu rijec!
Last edited by specifikacija on 06/10/2011 11:47, edited 1 time in total.
- star(i)mo
#3267 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Mislim da je Speci objasnio ovo vec 5-6 puta.
Centar grada i stadion su u zoni 1-2. Karte mozes kupiti na Gare de l'Est ili na Gare du Nord (gdje morate presjedati).
Centar grada i stadion su u zoni 1-2. Karte mozes kupiti na Gare de l'Est ili na Gare du Nord (gdje morate presjedati).
-
Balkanski_sindrom
#3268 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Niste nista ako se ne pomarisete na tom okupljanju pa da vidimo ko je jaci...svakako ce biti dosadno do tekme...A mislim bit ce tih borbi prsa u prsa tog dana, al eto vi se mozete najaviti unaprijed...Trebalo bi organizavati i ono takmicenje kamena sa ramena i potezanje konopca....
-
specifikacija
#3269 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
@gomilego
Stade de Frace je u zoni 2
Cijena jedne metro/RER karte za prve dvije zone iznosi 1,70 eura. S obzirom da vas je 9, predlazem da kupis 2x paket od 10 karata. Cijena jednog paketa iznosi 12,eura. Ostace ti dvije karte viska
Provjeri ove info. jos jednom na prodajnom salteru
Objasni na tecnom engleskom gdje ides
Ali, to bi trebalo biti to
Stade de Frace je u zoni 2
Cijena jedne metro/RER karte za prve dvije zone iznosi 1,70 eura. S obzirom da vas je 9, predlazem da kupis 2x paket od 10 karata. Cijena jednog paketa iznosi 12,eura. Ostace ti dvije karte viska
Provjeri ove info. jos jednom na prodajnom salteru
Last edited by specifikacija on 06/10/2011 11:50, edited 2 times in total.
- star(i)mo
#3270 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
ma daj Sindrom, ne pali ih... 
- karanana
#3271 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
bice marisana 100%, kvota manja nego na francuze.
-
Balkanski_sindrom
#3272 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
karanana wrote:bice marisana 100%, kvota manja nego na francuze.
jebo tekmu bez belaja....
-
specifikacija
#3273 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Balkanski_sindrom wrote:Niste nista ako se ne pomarisete na tom okupljanju pa da vidimo ko je jaci...svakako ce biti dosadno do tekme...A mislim bit ce tih borbi prsa u prsa tog dana, al eto vi se mozete najaviti unaprijed...Trebalo bi organizavati i ono takmicenje kamena sa ramena i potezanje konopca....
Stari Grci su izmislili Olimpijadu cisto iz dosade.
-
Balkanski_sindrom
#3274 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Ma ja ba specifikacija, zamisli njih prije 10000 godina, nigdje nista....Olimpijada je nastala iz ciste dosade...Nije bio ni posla, ni familije, ni interneta, ni play stationa, mobitela, utakmica, kladionica....Morali su sa necim poceti..I tako su krenuli potezanje konopca, kamena sa ramena, klisa i ostalog i nastala Olimpijada...
-
gomilego
#3275 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
sta bih ja bez tebe...specifikacija wrote:@gomilego
Stade de Frace je u zoni 2![]()
Cijena jedne metro/RER karte za prve dvije zone iznosi 1,70 eura. S obzirom da vas je 9, predlazem da kupis 2x Paket od 10 karata. Cijena jednog paketa iznosi 12,eura. ostace ti dvije karte viska
Provjeri ove info. jos jednom na prodajnom salteruObjasni na tecnom engleskom gdje ides
![]()
jos jednom da potvrdim (glupi bosanac valjda
jedna karta vazi za obje zone... tj. € 1,70 za prvu i drugu zajedno? i vazi samo za jedan pravac (jednokratno)?
ma nesumljam, ali tesko naci informacije kad se za sat nareda 2,3 nove stranice, ko ce to upratitstar(i)mo wrote:Mislim da je Speci objasnio ovo vec 5-6 puta.