Emir Spahic - ALL ABOUT

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Itakoto

#3251 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Itakoto »

Sta je ovo, svi ljetuju u Dubrovniku? :shock: :D
Ima li jos koja prica o Spahi, po mogucnosti uz prisustvo ostalih "lesinara"? :oops:
ultima_palabra

#3252 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by ultima_palabra »

ganjeta wrote:Je li Princ bio s tobom?
Princ je bio ovaj Čeh u autu :mrgreen:
todd_smith

#3253 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by todd_smith »

ultima_palabra wrote:
todd_smith wrote:Mozemo mi svi pametovati, ali evo korak po korak svako malo malo lik pokaze svoje prave boje. Mene bi bilo stid da dobijem otkaz gdje god da radim. Tebe ne bi?
Ja ti vodenim bojicama nacrtao da nije otkaz, a ti opet otkaz... ok, ne bi me bilo stid ako bi odmah otišao u bolju firmu za bolju platu.

Lik je težak karakter, i pored toga igra godinama u ligama petice. Znači da nešto vrijedi... tamo nema klanova i štela.

Pokazao prave boje... pokaže li Zlatan svako malo prave boje? Jel ga pola planete obožava zbog toga?[/quote]

zlatan je krkan, to se ne moze osporavati, ali lik ima PR tim koji spinuje to

i kako nije otkaz ako te se klub proaktivno rijesi? nije dosla ponuda za njega nego su oni trazili. I sada kada "ode" tj nece dobiti otkaz jer to je nemoguce eto, sta ce biti taj klub mjesecima prati spahica pa sada ODJEDNOM dosli da ga kupe? daj ba, nisi ti naivan

ti meni evo reci da radis u 4 razlicite firme, i u svakoj pravis belaj nakon kojeg ides u drugu firmu...bil` tebe bilo imalo stid?
Itakoto

#3254 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Itakoto »

todd_smith wrote:
Itakoto wrote:
todd_smith wrote:
Mozemo mi svi pametovati, ali evo korak po korak svako malo malo lik pokaze svoje prave boje. Mene bi bilo stid da dobijem otkaz gdje god da radim. Tebe ne bi?
Ih, k'o da je nesto dobiti otkaz!? :roll: Kad sam ga dobio prvi put radi loseg poslovanja firme, nije mi bilo drago ali daleko od toga da me je bilo stid.
Drugi put sam nokautirao sefa i dobio otkaz (bez otpremnine :D ), i moram priznati da me nije bilo nimalo stid, naprotiv, nikad se bolje osjecao nisam kao tada.
cega se pametan stidi...
Jah. BRezqrc, buraz. :D
"Um caruje..." i tako te floskule prodaji negdje drugo. :izet:
Point.

#3255 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Point. »

Zadnjih par mjeseci kad je Spaha dero guzove po Njemackoj i bio jedan od najboljih bekova starog kontinenta, ova tema je jedva punila jedan post dnevno. Sad kad se Spaha malo posaketao braneci burazera i jarana (kakvi god bili, za burazera i jarane se i glavom u zid ide), misevi izlaze iz rupa i evo napunise haman 5 stranica, glumetanjem fine raje i moralnih velicina, kao vidi balkanca zadrtog namah sakom u glavu a inace svi na Balkanu silnom su sve same Majke Tereze i Mahatme Gandhi. Ovaj jadnik izdrkava da Spaha postane narkoman i sirotari po Dubrovniku zajedno sa svojim lesinarima Dzekom i Pjanicem. Jebote, kakvo smo bolesno drustvo postali, da ovakve stvari prizeljkujes igracima reprezentacije drzave koju lafo volis. Zar je zavist i ljubomora dotakla ovakav nizak nivo? Pa 99% raje sa ovog foruma bi se ponasalo ako ne i gore, sto ovaj Prince govori za Spahinog buraza. Kurci se pa sta, ti nebi da ti se moze? Fuj, fuj i opet fuj. Da su kojim slucajem ovo uradili Zlatan ili Balotelli, ovdje bi se izdrkavalo na obojicu kakvi su kraljevi, sahovi, Bogovi, ajatole sta sve ne.

Ovo je najbolji primjer, Bosnjo i carsija ce ti sve oprostiti, samo ne uspijeh.
ganjeta

#3256 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by ganjeta »

ultima_palabra wrote:
ganjeta wrote:Je li Princ bio s tobom?
Princ je bio ovaj Čeh u autu :mrgreen:
:lol:

Ma jebi se, plačem :mrgreen: .
todd_smith

#3257 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by todd_smith »

Point. wrote:Zadnjih par mjeseci kad je Spaha dero guzove po Njemackoj i bio jedan od najboljih bekova starog kontinenta, ova tema je jedva punila jedan post dnevno. Sad kad se Spaha malo posaketao braneci burazera i jarana (kakvi god bili, za burazera i jarane se i glavom u zid ide), misevi izlaze iz rupa i evo napunise haman 5 stranica, glumetanjem fine raje i moralnih velicina, kao vidi balkanca zadrtog namah sakom u glavu a inace svi na Balkanu silnom su sve same Majke Tereze i Mahatme Gandhi. Ovaj jadnik izdrkava da Spaha postane narkoman i sirotari po Dubrovniku zajedno sa svojim lesinarima Dzekom i Pjanicem. Jebote, kakvo smo bolesno drustvo postali, da ovakve stvari prizeljkujes igracima reprezentacije drzave koju lafo volis. Zar je zavist i ljubomora dotakla ovakav nizak nivo? Pa 99% raje sa ovog foruma bi se ponasalo ako ne i gore, sto ovaj Prince govori za Spahinog buraza. Kurci se pa sta, ti nebi da ti se moze? Fuj, fuj i opet fuj. Da su kojim slucajem ovo uradili Zlatan ili Balotelli, ovdje bi se izdrkavalo na obojicu kakvi su kraljevi, sahovi, Bogovi, ajatole sta sve ne.

jebi ga jarane krivo nam sto se citava evropska elita satra za njegov potpis evo vec deceniju :(
ultima_palabra

#3258 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by ultima_palabra »

Point. wrote:Zadnjih par mjeseci kad je Spaha dero guzove po Njemackoj i bio jedan od najboljih bekova starog kontinenta, ova tema je jedva punila jedan post dnevno. Sad kad se Spaha malo posaketao braneci burazera i jarana (kakvi god bili, za burazera i jarane se i glavom u zid ide), misevi izlaze iz rupa i evo napunise haman 5 stranica, glumetanjem fine raje i moralnih velicina, kao vidi balkanca zadrtog namah sakom u glavu a inace svi na Balkanu silnom su sve same Majke Tereze i Mahatme Gandhi. Ovaj jadnik izdrkava da Spaha postane narkoman i sirotari po Dubrovniku zajedno sa svojim lesinarima Dzekom i Pjanicem. Jebote, kakvo smo bolesno drustvo postali, da ovakve stvari prizeljkujes igracima reprezentacije drzave koju lafo volis. Zar je zavist i ljubomora dotakla ovakav nizak nivo? Pa 99% raje sa ovog foruma bi se ponasalo ako ne i gore, sto ovaj Prince govori za Spahinog buraza. Kurci se pa sta, ti nebi da ti se moze? Fuj, fuj i opet fuj. Da su kojim slucajem ovo uradili Zlatan ili Balotelli, ovdje bi se izdrkavalo na obojicu kakvi su kraljevi, sahovi, Bogovi, ajatole sta sve ne.

:thumbup:
Tomahawk11
Globalni moderator

#3259 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Tomahawk11 »

U fudbalu je uvijek bilo tipova kao sto je Spahic. Zidane je zakucao lika glavom, ali ti ne umanjuje njegove igracke sposobnosti.
Emir Spahic je i sa 35 odlican stoper i treba nam. Mahaluse, psiholozi, moralisti, manite se privatnog zivota covjeka. Spahic je takav kakav je, ni on nikom ne brani da sa francuzicom sjedi u kakvom cosku, pijucka dzezvicu domace i naglaba svu mudrost ovog svijeta.
Mene samo zanima hoce li igrati za reprezentaciju protiv Izraela, jer on definitivno treba reprezentaciji.
splinter

#3260 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by splinter »

"Bio u monoplju. Dobio otkaz. Nije on otisao nego nogu dobio.

Bio u Sevilji. Dobio otkaz. Nije on otisao nego nogu dobio.

Bio u Anziju. Dobio otkaz. Nije on otisao nego nogu dobio.

Evo ga u Bayeru. Dobio fakticki otkaz. Nije on otisao nego nogu dobio.

Ali kompleksi."

Bio u Lokomotiv Moscow, odradio momački, pohebeao pola Moskve, otišao sam . . .
Spaha kralju, mnogi bi dali deset svojih bijednih crvljivih života za pet min tvog života. . .
ultima_palabra

#3261 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by ultima_palabra »

todd_smith wrote: zlatan je krkan, to se ne moze osporavati, ali lik ima PR tim koji spinuje to

i kako nije otkaz ako te se klub proaktivno rijesi? nije dosla ponuda za njega nego su oni trazili. I sada kada "ode" tj nece dobiti otkaz jer to je nemoguce eto, sta ce biti taj klub mjesecima prati spahica pa sada ODJEDNOM dosli da ga kupe? daj ba, nisi ti naivan

ti meni evo reci da radis u 4 razlicite firme, i u svakoj pravis belaj nakon kojeg ides u drugu firmu...bil` tebe bilo imalo stid?
Pa kako svaki put ode u bolji ili bar klub istog ranga? Još u tim godinama?
zenit dozic

#3262 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by zenit dozic »

A kapitena što pošamara švabe :izet: hahaha samo u kost legendo :lol:
Tomahawk11
Globalni moderator

#3263 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Tomahawk11 »

Ono svojevremeno Sead zapalio za Beograd s tekme, cuo neko mu brata dira?
Ma ovo je prilika dezurnim moralistima, dosli na svoje. Svi se u Parizu rodili, od sporta jedino balet prate.
Jack Be Nimble

#3264 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Jack Be Nimble »

Dobar je igrac ali budala od covjeka.
ultima_palabra

#3265 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by ultima_palabra »

Tomahawk11 wrote:U fudbalu je uvijek bilo tipova kao sto je Spahic. Zidane je zakucao lika glavom, ali ti ne umanjuje njegove igracke sposobnosti.
Emir Spahic je i sa 35 odlican stoper i treba nam. Mahaluse, psiholozi, moralisti, manite se privatnog zivota covjeka. Spahic je takav kakav je, ni on nikom ne brani da sa francuzicom sjedi u kakvom cosku, pijucka dzezvicu domace i naglaba svu mudrost ovog svijeta.
Mene samo zanima hoce li igrati za reprezentaciju protiv Izraela, jer on definitivno treba reprezentaciji.
Eh, ali Zidane nije Bošnjo :mrgreen: Popljuj svoga... još ako te je nekad mršnuo dok si tražio autogram, onda će vidjeti svoje preko foruma :oops:

Eto Džeko je nevinašce haman, pa pogledaj šta se o njemu sere.
Mali_Vuk

#3266 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Mali_Vuk »

Point. wrote: Da su kojim slucajem ovo uradili Zlatan ili Balotelli, ovdje bi se izdrkavalo na obojicu kakvi su kraljevi, sahovi, Bogovi, ajatole sta sve ne.
Iako se Spahi i njegovom temperamentu ima šta zamjeriti, ovo što si naveo je do bola tačno :thumbup:

Dokazano bezbroj puta.

A nije im Spaha po smetljarstu ni blizu..
todd_smith

#3267 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by todd_smith »

ultima_palabra wrote:
todd_smith wrote: zlatan je krkan, to se ne moze osporavati, ali lik ima PR tim koji spinuje to

Pa kako svaki put ode u bolji ili bar klub istog ranga? Još u tim godinama?
zar je anzi bolji klub od Sevilje? ali ok to ne pase pa se nece spominjati

Samo iz Monoplja u Sevilju je otisao da se moze reci u veci klub, u Bayer je otisao jer je fakticki besplatno dosao jer nije imao drugog izbora jer ga niko drugi nije zelio, i Bayer ga je doveo da bude pojacanje
Itakoto

#3268 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Itakoto »

Sve ti znas... :roll:
emko1234

#3269 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by emko1234 »

Brat i jaran su mu bili u smrtnoj opasnosti. Zaštitari koju su radili svoj posao im nisu dali da uđu u VIP na foru.
Spaha KOnan ih odbranio, svaka mu čast.
:-) :-) :-)
lakilaka

#3270 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by lakilaka »

jadan je svako ovdje na forumu, ko bi mirno gledao kako mu brata neko udara. jadan da jadniji ne moze biti.
Tomahawk11
Globalni moderator

#3271 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Tomahawk11 »

daj, todde, ne zayebaji. Anzhi je u to vrijeme bio zlatna koka. Cuj niko ga nije htio, jedino Bayer....to sad lose u Bayeru?
todd_smith

#3272 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by todd_smith »

znaci brat emira i njegovi jarani mirno krenuli, odjednom dosli ovi zastitari i poceli ih saketati, a oni ni krivi ni duzni placu, saginju se i mole za milost

pa dobro slazem se onda, Spahic je heroj sto brani nevin narod koji ni kriv ni duzan zamalo da dobije batine
Romanista 101%

#3273 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Romanista 101% »

lakilaka wrote:jadan je svako ovdje na forumu, ko bi mirno gledao kako mu brata neko udara. jadan da jadniji ne moze biti.
Itakoto

#3274 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Itakoto »

Ni "Monoplje" ga vise ne bi uzelo, eto kako je propao. :D
lakilaka

#3275 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by lakilaka »

Romanista 101% wrote:
lakilaka wrote:jadan je svako ovdje na forumu, ko bi mirno gledao kako mu brata neko udara. jadan da jadniji ne moze biti.
svaka cast.
Post Reply