Ima li jos koja prica o Spahi, po mogucnosti uz prisustvo ostalih "lesinara"?
Emir Spahic - ALL ABOUT
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Itakoto
#3251 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Sta je ovo, svi ljetuju u Dubrovniku?
- ultima_palabra
#3252 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Princ je bio ovaj Čeh u autuganjeta wrote:Je li Princ bio s tobom?
-
todd_smith
#3253 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Ja ti vodenim bojicama nacrtao da nije otkaz, a ti opet otkaz... ok, ne bi me bilo stid ako bi odmah otišao u bolju firmu za bolju platu.ultima_palabra wrote:todd_smith wrote:Mozemo mi svi pametovati, ali evo korak po korak svako malo malo lik pokaze svoje prave boje. Mene bi bilo stid da dobijem otkaz gdje god da radim. Tebe ne bi?
Lik je težak karakter, i pored toga igra godinama u ligama petice. Znači da nešto vrijedi... tamo nema klanova i štela.
Pokazao prave boje... pokaže li Zlatan svako malo prave boje? Jel ga pola planete obožava zbog toga?[/quote]
zlatan je krkan, to se ne moze osporavati, ali lik ima PR tim koji spinuje to
i kako nije otkaz ako te se klub proaktivno rijesi? nije dosla ponuda za njega nego su oni trazili. I sada kada "ode" tj nece dobiti otkaz jer to je nemoguce eto, sta ce biti taj klub mjesecima prati spahica pa sada ODJEDNOM dosli da ga kupe? daj ba, nisi ti naivan
ti meni evo reci da radis u 4 razlicite firme, i u svakoj pravis belaj nakon kojeg ides u drugu firmu...bil` tebe bilo imalo stid?
-
Itakoto
#3254 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Jah. BRezqrc, buraz.todd_smith wrote:cega se pametan stidi...Itakoto wrote:Ih, k'o da je nesto dobiti otkaz!?todd_smith wrote:
Mozemo mi svi pametovati, ali evo korak po korak svako malo malo lik pokaze svoje prave boje. Mene bi bilo stid da dobijem otkaz gdje god da radim. Tebe ne bi?Kad sam ga dobio prvi put radi loseg poslovanja firme, nije mi bilo drago ali daleko od toga da me je bilo stid.
Drugi put sam nokautirao sefa i dobio otkaz (bez otpremnine), i moram priznati da me nije bilo nimalo stid, naprotiv, nikad se bolje osjecao nisam kao tada.
"Um caruje..." i tako te floskule prodaji negdje drugo.
- Point.
#3255 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Zadnjih par mjeseci kad je Spaha dero guzove po Njemackoj i bio jedan od najboljih bekova starog kontinenta, ova tema je jedva punila jedan post dnevno. Sad kad se Spaha malo posaketao braneci burazera i jarana (kakvi god bili, za burazera i jarane se i glavom u zid ide), misevi izlaze iz rupa i evo napunise haman 5 stranica, glumetanjem fine raje i moralnih velicina, kao vidi balkanca zadrtog namah sakom u glavu a inace svi na Balkanu silnom su sve same Majke Tereze i Mahatme Gandhi. Ovaj jadnik izdrkava da Spaha postane narkoman i sirotari po Dubrovniku zajedno sa svojim lesinarima Dzekom i Pjanicem. Jebote, kakvo smo bolesno drustvo postali, da ovakve stvari prizeljkujes igracima reprezentacije drzave koju lafo volis. Zar je zavist i ljubomora dotakla ovakav nizak nivo? Pa 99% raje sa ovog foruma bi se ponasalo ako ne i gore, sto ovaj Prince govori za Spahinog buraza. Kurci se pa sta, ti nebi da ti se moze? Fuj, fuj i opet fuj. Da su kojim slucajem ovo uradili Zlatan ili Balotelli, ovdje bi se izdrkavalo na obojicu kakvi su kraljevi, sahovi, Bogovi, ajatole sta sve ne.
Ovo je najbolji primjer, Bosnjo i carsija ce ti sve oprostiti, samo ne uspijeh.
- ganjeta
#3256 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
ultima_palabra wrote:Princ je bio ovaj Čeh u autuganjeta wrote:Je li Princ bio s tobom?
Ma jebi se, plačem
-
todd_smith
#3257 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
jebi ga jarane krivo nam sto se citava evropska elita satra za njegov potpis evo vec decenijuPoint. wrote:Zadnjih par mjeseci kad je Spaha dero guzove po Njemackoj i bio jedan od najboljih bekova starog kontinenta, ova tema je jedva punila jedan post dnevno. Sad kad se Spaha malo posaketao braneci burazera i jarana (kakvi god bili, za burazera i jarane se i glavom u zid ide), misevi izlaze iz rupa i evo napunise haman 5 stranica, glumetanjem fine raje i moralnih velicina, kao vidi balkanca zadrtog namah sakom u glavu a inace svi na Balkanu silnom su sve same Majke Tereze i Mahatme Gandhi. Ovaj jadnik izdrkava da Spaha postane narkoman i sirotari po Dubrovniku zajedno sa svojim lesinarima Dzekom i Pjanicem. Jebote, kakvo smo bolesno drustvo postali, da ovakve stvari prizeljkujes igracima reprezentacije drzave koju lafo volis. Zar je zavist i ljubomora dotakla ovakav nizak nivo? Pa 99% raje sa ovog foruma bi se ponasalo ako ne i gore, sto ovaj Prince govori za Spahinog buraza. Kurci se pa sta, ti nebi da ti se moze? Fuj, fuj i opet fuj. Da su kojim slucajem ovo uradili Zlatan ili Balotelli, ovdje bi se izdrkavalo na obojicu kakvi su kraljevi, sahovi, Bogovi, ajatole sta sve ne.
- ultima_palabra
#3258 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Point. wrote:Zadnjih par mjeseci kad je Spaha dero guzove po Njemackoj i bio jedan od najboljih bekova starog kontinenta, ova tema je jedva punila jedan post dnevno. Sad kad se Spaha malo posaketao braneci burazera i jarana (kakvi god bili, za burazera i jarane se i glavom u zid ide), misevi izlaze iz rupa i evo napunise haman 5 stranica, glumetanjem fine raje i moralnih velicina, kao vidi balkanca zadrtog namah sakom u glavu a inace svi na Balkanu silnom su sve same Majke Tereze i Mahatme Gandhi. Ovaj jadnik izdrkava da Spaha postane narkoman i sirotari po Dubrovniku zajedno sa svojim lesinarima Dzekom i Pjanicem. Jebote, kakvo smo bolesno drustvo postali, da ovakve stvari prizeljkujes igracima reprezentacije drzave koju lafo volis. Zar je zavist i ljubomora dotakla ovakav nizak nivo? Pa 99% raje sa ovog foruma bi se ponasalo ako ne i gore, sto ovaj Prince govori za Spahinog buraza. Kurci se pa sta, ti nebi da ti se moze? Fuj, fuj i opet fuj. Da su kojim slucajem ovo uradili Zlatan ili Balotelli, ovdje bi se izdrkavalo na obojicu kakvi su kraljevi, sahovi, Bogovi, ajatole sta sve ne.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#3259 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
U fudbalu je uvijek bilo tipova kao sto je Spahic. Zidane je zakucao lika glavom, ali ti ne umanjuje njegove igracke sposobnosti.
Emir Spahic je i sa 35 odlican stoper i treba nam. Mahaluse, psiholozi, moralisti, manite se privatnog zivota covjeka. Spahic je takav kakav je, ni on nikom ne brani da sa francuzicom sjedi u kakvom cosku, pijucka dzezvicu domace i naglaba svu mudrost ovog svijeta.
Mene samo zanima hoce li igrati za reprezentaciju protiv Izraela, jer on definitivno treba reprezentaciji.
Emir Spahic je i sa 35 odlican stoper i treba nam. Mahaluse, psiholozi, moralisti, manite se privatnog zivota covjeka. Spahic je takav kakav je, ni on nikom ne brani da sa francuzicom sjedi u kakvom cosku, pijucka dzezvicu domace i naglaba svu mudrost ovog svijeta.
Mene samo zanima hoce li igrati za reprezentaciju protiv Izraela, jer on definitivno treba reprezentaciji.
-
splinter
#3260 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
"Bio u monoplju. Dobio otkaz. Nije on otisao nego nogu dobio.
Bio u Sevilji. Dobio otkaz. Nije on otisao nego nogu dobio.
Bio u Anziju. Dobio otkaz. Nije on otisao nego nogu dobio.
Evo ga u Bayeru. Dobio fakticki otkaz. Nije on otisao nego nogu dobio.
Ali kompleksi."
Bio u Lokomotiv Moscow, odradio momački, pohebeao pola Moskve, otišao sam . . .
Spaha kralju, mnogi bi dali deset svojih bijednih crvljivih života za pet min tvog života. . .
Bio u Sevilji. Dobio otkaz. Nije on otisao nego nogu dobio.
Bio u Anziju. Dobio otkaz. Nije on otisao nego nogu dobio.
Evo ga u Bayeru. Dobio fakticki otkaz. Nije on otisao nego nogu dobio.
Ali kompleksi."
Bio u Lokomotiv Moscow, odradio momački, pohebeao pola Moskve, otišao sam . . .
Spaha kralju, mnogi bi dali deset svojih bijednih crvljivih života za pet min tvog života. . .
- ultima_palabra
#3261 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Pa kako svaki put ode u bolji ili bar klub istog ranga? Još u tim godinama?todd_smith wrote: zlatan je krkan, to se ne moze osporavati, ali lik ima PR tim koji spinuje to
i kako nije otkaz ako te se klub proaktivno rijesi? nije dosla ponuda za njega nego su oni trazili. I sada kada "ode" tj nece dobiti otkaz jer to je nemoguce eto, sta ce biti taj klub mjesecima prati spahica pa sada ODJEDNOM dosli da ga kupe? daj ba, nisi ti naivan
ti meni evo reci da radis u 4 razlicite firme, i u svakoj pravis belaj nakon kojeg ides u drugu firmu...bil` tebe bilo imalo stid?
-
zenit dozic
#3262 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
A kapitena što pošamara švabe
hahaha samo u kost legendo 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#3263 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Ono svojevremeno Sead zapalio za Beograd s tekme, cuo neko mu brata dira?Point. wrote:Zadnjih par mjeseci kad je Spaha dero guzove po Njemackoj i bio jedan od najboljih bekova starog kontinenta, ova tema je jedva punila jedan post dnevno. Sad kad se Spaha malo posaketao braneci burazera i jarana (kakvi god bili, za burazera i jarane se i glavom u zid ide), misevi izlaze iz rupa i evo napunise haman 5 stranica, glumetanjem fine raje i moralnih velicina, kao vidi balkanca zadrtog namah sakom u glavu a inace svi na Balkanu silnom su sve same Majke Tereze i Mahatme Gandhi. Ovaj jadnik izdrkava da Spaha postane narkoman i sirotari po Dubrovniku zajedno sa svojim lesinarima Dzekom i Pjanicem. Jebote, kakvo smo bolesno drustvo postali, da ovakve stvari prizeljkujes igracima reprezentacije drzave koju lafo volis. Zar je zavist i ljubomora dotakla ovakav nizak nivo? Pa 99% raje sa ovog foruma bi se ponasalo ako ne i gore, sto ovaj Prince govori za Spahinog buraza. Kurci se pa sta, ti nebi da ti se moze? Fuj, fuj i opet fuj. Da su kojim slucajem ovo uradili Zlatan ili Balotelli, ovdje bi se izdrkavalo na obojicu kakvi su kraljevi, sahovi, Bogovi, ajatole sta sve ne.
Ma ovo je prilika dezurnim moralistima, dosli na svoje. Svi se u Parizu rodili, od sporta jedino balet prate.
- Jack Be Nimble
#3264 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Dobar je igrac ali budala od covjeka.
- ultima_palabra
#3265 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Eh, ali Zidane nije BošnjoTomahawk11 wrote:U fudbalu je uvijek bilo tipova kao sto je Spahic. Zidane je zakucao lika glavom, ali ti ne umanjuje njegove igracke sposobnosti.
Eto Džeko je nevinašce haman, pa pogledaj šta se o njemu sere.
- Mali_Vuk
#3266 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Iako se Spahi i njegovom temperamentu ima šta zamjeriti, ovo što si naveo je do bola tačnoPoint. wrote: Da su kojim slucajem ovo uradili Zlatan ili Balotelli, ovdje bi se izdrkavalo na obojicu kakvi su kraljevi, sahovi, Bogovi, ajatole sta sve ne.
Dokazano bezbroj puta.
A nije im Spaha po smetljarstu ni blizu..
-
todd_smith
#3267 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
zar je anzi bolji klub od Sevilje? ali ok to ne pase pa se nece spominjatiultima_palabra wrote:Pa kako svaki put ode u bolji ili bar klub istog ranga? Još u tim godinama?todd_smith wrote: zlatan je krkan, to se ne moze osporavati, ali lik ima PR tim koji spinuje to
Samo iz Monoplja u Sevilju je otisao da se moze reci u veci klub, u Bayer je otisao jer je fakticki besplatno dosao jer nije imao drugog izbora jer ga niko drugi nije zelio, i Bayer ga je doveo da bude pojacanje
-
emko1234
#3269 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Brat i jaran su mu bili u smrtnoj opasnosti. Zaštitari koju su radili svoj posao im nisu dali da uđu u VIP na foru.Point. wrote:Zadnjih par mjeseci kad je Spaha dero guzove po Njemackoj i bio jedan od najboljih bekova starog kontinenta, ova tema je jedva punila jedan post dnevno. Sad kad se Spaha malo posaketao braneci burazera i jarana (kakvi god bili, za burazera i jarane se i glavom u zid ide), misevi izlaze iz rupa i evo napunise haman 5 stranica, glumetanjem fine raje i moralnih velicina, kao vidi balkanca zadrtog namah sakom u glavu a inace svi na Balkanu silnom su sve same Majke Tereze i Mahatme Gandhi. Ovaj jadnik izdrkava da Spaha postane narkoman i sirotari po Dubrovniku zajedno sa svojim lesinarima Dzekom i Pjanicem. Jebote, kakvo smo bolesno drustvo postali, da ovakve stvari prizeljkujes igracima reprezentacije drzave koju lafo volis. Zar je zavist i ljubomora dotakla ovakav nizak nivo? Pa 99% raje sa ovog foruma bi se ponasalo ako ne i gore, sto ovaj Prince govori za Spahinog buraza. Kurci se pa sta, ti nebi da ti se moze? Fuj, fuj i opet fuj. Da su kojim slucajem ovo uradili Zlatan ili Balotelli, ovdje bi se izdrkavalo na obojicu kakvi su kraljevi, sahovi, Bogovi, ajatole sta sve ne.
Spaha KOnan ih odbranio, svaka mu čast.
-
lakilaka
#3270 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
jadan je svako ovdje na forumu, ko bi mirno gledao kako mu brata neko udara. jadan da jadniji ne moze biti.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#3271 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
daj, todde, ne zayebaji. Anzhi je u to vrijeme bio zlatna koka. Cuj niko ga nije htio, jedino Bayer....to sad lose u Bayeru?
-
todd_smith
#3272 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
znaci brat emira i njegovi jarani mirno krenuli, odjednom dosli ovi zastitari i poceli ih saketati, a oni ni krivi ni duzni placu, saginju se i mole za milost
pa dobro slazem se onda, Spahic je heroj sto brani nevin narod koji ni kriv ni duzan zamalo da dobije batine
pa dobro slazem se onda, Spahic je heroj sto brani nevin narod koji ni kriv ni duzan zamalo da dobije batine
- Romanista 101%
#3273 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
lakilaka wrote:jadan je svako ovdje na forumu, ko bi mirno gledao kako mu brata neko udara. jadan da jadniji ne moze biti.
-
Itakoto
#3274 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Ni "Monoplje" ga vise ne bi uzelo, eto kako je propao. 
-
lakilaka
#3275 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
svaka cast.Romanista 101% wrote:lakilaka wrote:jadan je svako ovdje na forumu, ko bi mirno gledao kako mu brata neko udara. jadan da jadniji ne moze biti.