papedzaja wrote:Gdje je taj Ege volio bih probati
Pofalici od ekonomske prije Energoinvesta s desne strane i ako se ne varam negdje na Dobrinji.
papedzaja wrote:Gdje je taj Ege volio bih probati
Kod njih na web-u piše da je masaža pola sata 10 KMBegova corba wrote:evo izašla jutros ponuda na najpopust.ba masaža za 8 KMpapedzaja wrote:Gdje je taj Ege volio bih probati
http://www.najpopust.ba/ponuda/index/10 ... tudiju-ege

Da, u slobodno prodaji kostaju 10 KM, ali uz njih ide CD, dakle, 2 karte, i 2 CD u slobodnoj prodaji 20 KM, a na ponudi samo 2 karte, bez Cd-a 10 KM, kako je to popust 50 %? koga vi pravite budalama, o transparentnosti da ne pricam. Zasto u ponudi ne stoji da su ulaznice bez poklon CD-a? I zasto ste ukinuli pitanja na ponudama, mislio sam kupiti 2 kupona sinoc, jedan za karte za Halidov koncert, a druga za skolu plivanja Dabar, ali obzirom da nisam dobio odgovore, nisam ni kupio kuponeekupon.ba wrote:Poštovani,
ulaznice za koncert Halida Bešlića u slobodnoj prodaji za teren koštaju 10KM. Na ulaznicama koje ste kupili preko eKupon-a piše 5KM jer je partner/organizator samo za eKupon isprintao te ulaznice koje po cijeni od 5KM ne možete pronaći u slobodnoj prodaji.
Uz ove ulaznice kao i uz sve koje idu na poklon se ne dobije CD.
Ukoliko i dalje budete imali nejasnoća slobodno nam se javite.
Lp
Cafe Camargue wrote:bio na koncertu Halida, ocjena čista desetka, nikakve razlike između
nas sa kuponima i onih sa regularnim kartama nije bilo ! hvala Halide, hvala ekupon
Slažem se, nekada su bili dobri, sad se sve pokvarilo, od usluge do kebaba. I jedno 16-ti put da nude tu ponudu, mislim stvarno, alo ba_Reds_ wrote:I ponovo nude mutvak.
Ni slucjano sta uzeti kod njih, jer gorih nema.
Nazovete ih u 10 ujutro i kazete moze za dva sata doner, oni kazu, ne moze imamo posla, moze u 2 tek.
Nikad vise kod njih otici necu ni ovako ni onako.
Mozes li otprilike opisati gdje se nalazi "vila"J.P.Montoya wrote:ponuda za smještaj na boračkom jezeru....pohvale cista desetka...ja sam otisao o svom aranzmanu u tu vilu sunce, i sve je bilo super , od smjestaja, usluge, domacina.. prva liga...

Poslao sam im upit, i vjerujem da ce odgovoriti na ovu temupathyeshme wrote:Koga ovi handre? http://www.ekupon.ba/ekupon/ponuda/60-p ... -computers
Prije 3 dana u FIS-u (Vitez) isti miš kupio za, ni manje ni više, 8 KM!
E ovo je dokaz koliko ekupon i ostali portali za grupnu kupovinu u stvari handre kupce.
I da napomenem da sam provjerio - miš je 100% identičan ponuđenom.
Ako ima u FIS Vitez, ne vidim razloga da nema i u FIS Sarajevo, ili?!Pitarrr82 wrote:A isplati se radi 8KM ici u Vitez po mis?
iz dna duše wrote:Ako ima u FIS Vitez, ne vidim razloga da nema i u FIS Sarajevo, ili?!Pitarrr82 wrote:A isplati se radi 8KM ici u Vitez po mis?
eKupon tim se trudi da provjeri cijene svake ponude koja je aktivna na našem portalu. Naš partner ima u cjenovniku cijene miša od 25 KM, što možete provjeriti i kod našeg partnera.
LIjep pozdrav,
Darko