Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
treba uvesti novo pravilo za ovo takmicenje.....
drzava koja dodijeli 12 bodova izvodjacu koji zavrsi medju zadnjih 5 nema pravo glasanja iducih 10 godina
Last edited by JBL on 14/05/2011 23:33, edited 1 time in total.
Better Man wrote:Ono malo sto sam cuo je najobicniji jeftini kic i sund. Inace gledam samo sliku bez tona, jer sebi pustam da mi svira Primal Scream i legendarni album Screamadelica, a sad slusam Jane's Addiction i album Strays. jedino sam imao volje reda radi da cujem Dinu, tog franucza sto ga fale i malo Britance. Generalno sve pjesme su grozne,a i ne bile kad je sve to jeftini kic i sund kao sto vec napisah, a i operisan sam od takve muzike. jedino sto je interesantno to je glasanje.
Better Man wrote:Ono malo sto sam cuo je najobicniji jeftini kic i sund. Inace gledam samo sliku bez tona, jer sebi pustam da mi svira Primal Scream i legendarni album Screamadelica, a sad slusam Jane's Addiction i album Strays. jedino sam imao volje reda radi da cujem Dinu, tog franucza sto ga fale i malo Britance. Generalno sve pjesme su grozne,a i ne bile kad je sve to jeftini kic i sund kao sto vec napisah, a i operisan sam od takve muzike. jedino sto je interesantno to je glasanje.
iiiiiiii......................................Better Man......................................12 poena