Shoeupper: 100% goat leather - Lining: 100% goat leather - Insole: 100% cowhide - Sole: 100% rubber - Fixing sole: 100% stuck -Zelena Carapa wrote: hvala tisamo sumnjam da su kozne u mangu
evo ti sastav
Moderator: anex
Shoeupper: 100% goat leather - Lining: 100% goat leather - Insole: 100% cowhide - Sole: 100% rubber - Fixing sole: 100% stuck -Zelena Carapa wrote: hvala tisamo sumnjam da su kozne u mangu
hm, jel to sad gledas ove od 95 KM? daj link plz.Billy Doe wrote:Shoeupper: 100% goat leather - Lining: 100% goat leather - Insole: 100% cowhide - Sole: 100% rubber - Fixing sole: 100% stuck -Zelena Carapa wrote: hvala tisamo sumnjam da su kozne u mangu
evo ti sastav
Hajd' ziva bila*mima* wrote:nisam pitala....jedino da pitam sutra.......ja kroz pijacu inace idem na posao.....
Zelena Carapa wrote: hm, jel to sad gledas ove od 95 KM? daj link plz.
Oh, pa ti si za mustuluka....hvalaBilly Doe wrote:Zelena Carapa wrote: hm, jel to sad gledas ove od 95 KM? daj link plz.
Pa te..bile 95 sada 60-ak.Ja kupila u subotu bas ove bez![]()
http://shop.mango.com/BA/p/mango/shoes/ ... ig=catalog
Ako je na siranu po 20 KM su sveLobotomija wrote:Hajd' ziva bila*mima* wrote:nisam pitala....jedino da pitam sutra.......ja kroz pijacu inace idem na posao.....ako se sjetis
PotpisujemLaCici wrote:Mango je to, ja od njih vise ne ocekujem ikakav kvalitet, ali zato ocekujem nenormalne cijene.
Odakle su ove, jel' ima uzeti negdje u SA? Predivne su mi...Billy Doe wrote:
pa da, ove posljednje su i meni ružne, ali mislila sam na ove prve i druge...Michun wrote:al bijeli DJon...uzas
Michun wrote:al bijeli DJon...uzas
mimo bona, sto me kopiras*mima* wrote:Michun wrote:al bijeli DJon...uzas
....ni ja ne volim te kontraste
100%*mima* wrote:ma ja bih tebi sigurno neke cipele maznula......
jesi bRezobraznaMichun wrote:100%*mima* wrote:ma ja bih tebi sigurno neke cipele maznula......
e da, dosle su u gemu hogl cipele. oko 245 KM kostaju, imaju nekih 10ak modela. te cipele i inace jesu toliko. 110, 120 eura. veoma su odobne i kvalitetne. ko voli...
jesu li sve baletanke u mangu na snizenju ili samo ovaj model?zvrzgana wrote:Ja sam gledala ove nude u Mangu prije koji dan. Cini mi se da je cijena 59km ali meni nisu nikako bile dobre. Izgledale su kao da ih je neko pronosao pa stavio na policu. Mene je inace noga uska,tako da mi je duzina bila ok ali sa strane je toliko siroko, ona koza se nekako izoblicila![]()
![]()