e fino fino.....doplivat ćeš daleko ako nastaviš tim stilomPoison Ivy wrote: Jedini plivački stil u kojem plivači- takmičari startaju direktno iz vode je ?
a- leđni stil![]()
b- kraul
c- prsni stil
Bonaparta - 12 žigosanih
1-93 3 pr.
e fino fino.....doplivat ćeš daleko ako nastaviš tim stilomPoison Ivy wrote: Jedini plivački stil u kojem plivači- takmičari startaju direktno iz vode je ?
a- leđni stil![]()
b- kraul
c- prsni stil
dobro veče poizoniceeeee, dobro veče majstoreeee, nemoj da te umori ovaj bi bap večernji , ovaj bi bap ve če rnjiiiiPoison Ivy wrote: 12 žigosanih
poizonice, svaka prava dama MORA ZNAT' za šta je 12 žigosanih dobio kipićaPoison Ivy wrote:[
Iako nominovan za 6 Oskara, jedan od najpoznatijih ratnih filmova 12 žigosanih je dobio Oskara samo za ?
a- zvuk
b- muziku
c- vizualne efekte
laganih....prilagodjena wrote:'bar dan....ima li kakvih laganih tema za mene
ma daj šta dašAC_grom_DC wrote:laganih....prilagodjena wrote:'bar dan....ima li kakvih laganih tema za mene
nemoj zezat đena da te zanimaju lagane teme....može li kotel od laganih, srednjih i teških?
refreni - riba
Koje ćemo ime naći u refrenu pjesme grupe Alisa zajedno sa "brodovima koji Dunavom plove"?prilagodjena wrote: refreni
nisam ja džaba đuturumAC_grom_DC wrote:
Koje ćemo ime naći u refrenu pjesme grupe Alisa zajedno sa "brodovima koji Dunavom plove"?
a- Tanja
b-Sanja
c- Vanja
evo đena ....refrenaj
ja i ti smo evergrini đenaprilagodjena wrote: Koje ćemo ime naći u refrenu pjesme grupe Alisa zajedno sa "brodovima koji Dunavom plove"?
a- Tanja
b-Sanja
c- Vanja
frizureAC_grom_DC wrote:
ja i ti smo evergrini đena![]()
frizure - filmska čudovišta
1-89 3 pr.
prilagodjena wrote: frizure
AC_grom_DC wrote:prilagodjena wrote: frizure
Po kojem je od navedenih indijanskih plemena dobila ime poznata frizura?
a- Cherokee
b- Navaho
c- Aztec
1-79 3 pr.
prilagodjena wrote: Po kojem je od navedenih indijanskih plemena dobila ime poznata frizura?
a- Cherokee
b- Navaho
c- Aztec

joj malogAC_grom_DC wrote:prilagodjena wrote: Po kojem je od navedenih indijanskih plemena dobila ime poznata frizura?
a- Cherokee
b- Navaho
c- Aztec
historičari - izumi
vrijeme je da dodamo nešto žestoko u naš koktel![]()
1-76 3 pr.
Koji je rimski historicar napisao kratko etnografsko djelo "Germania"?prilagodjena wrote: istoričari
čini mi se ovaj prvi ali ne smijem....trta guzaAC_grom_DC wrote:
Koji je rimski historicar napisao kratko etnografsko djelo "Germania"?
a- Tacit
b- Svetonije
c- Livije
1-76 3 pr.
idemo đena clear history dok ti nismo prekontrolisali hard diskove
da, da...za ljubav definitivno treba imat mudaprilagodjena wrote: Koji je rimski historicar napisao kratko etnografsko djelo "Germania"?
a- Tacit
b- Svetonije
c- Livije
preskok
jah,što ti je slatkastoAC_grom_DC wrote: ]
da, da...za ljubav definitivno treba imat muda![]()
zmije - du ju spik ingliš
1-49 2 pr.
evo nešto više slatkasto da natočimo u koktel
Highway je u Sjedinjenim Amrričkim Državama naziv za ?prilagodjena wrote: 1-49 2 pr.
ingliš
jes,of korsAC_grom_DC wrote:Highway je u Sjedinjenim Amrričkim Državama naziv za ?prilagodjena wrote: 1-49 2 pr.
ingliš
a- podzemnu željeznicu
b- autoput
c- žičaru
aj tink aurrr koktel vil bi sviterr afterr eding dis ansverrrr
prilagodjena wrote: Highway je u Sjedinjenim Amrričkim Državama naziv za ?
a- podzemnu željeznicu
b- autoput
c- žičaru
trebao si neku rock pjesmu da bude u fazonuAC_grom_DC wrote:prilagodjena wrote: Highway je u Sjedinjenim Amrričkim Državama naziv za ?
a- podzemnu željeznicu
b- autoput
c- žičaru
Balkan rock - uglazbljeni Shakespeare
1-41 2 pr.
đeniiiiii, šaputalo je mooreeeeeeeeee
Koliko ih se nalazi u naslovu velikog hita riječke grupe Xenia iz 1984. god. ?prilagodjena wrote: 1-41 2 pr.
balkan rock
dvojica,jedan protiv drugoga i jedna djevojkaAC_grom_DC wrote:Koliko ih se nalazi u naslovu velikog hita riječke grupe Xenia iz 1984. god. ?prilagodjena wrote: 1-41 2 pr.
balkan rock
a- Dvoje
b- Troje
c- Četvero