Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
costacurta wrote:Jbte kad ti je svaka marka velika ko kuca ti odvajas 10k maraka za plaćanje kazni zbog bubuljicave balavurdije kojoj je vrh navijanja "jebemo vam mater u pičku" i "ja jebem samo želju i sarajvo".
ne mogu više da shvatim da ovi navijači ne shvataju da nam to ne treba. Svake sedmice platiš par hiljada kazne
Može se super atmosfera napraviti - ko zna da je napravi. Trenutni vođa to izgleda i ne zna, što se vidi i na skupu večeras. Čovjeku su izgleda Fukare ispred kluba i ne valja to nikako.
Da se razumijemo,
Vodje najvećih evropskih klubova su plaćene za to od strane kluba. Mi bas i nismo u mogućnosti da dajemo toliku lovu, neki manji dio mozda DA ali to su smijesni iznosi.
Azmir uziva zgled i postovanje u gradu i to treba iskoristiti i kod organizovanja navijača.
Skupiti odredjeni broj momaka i obučiti ih. To je jednostavan posao za ovoliki broj navijača. Ne izmisljati toplu vodu, pun qurac materijala na youtubetu i samo copy/paste.
Hajmo biti bolji od svih. Jel to problem? Nije a kako? Jel misli neko da su Bayernovi Čelzijevi ili Barcini navijači kulturniji od nas pa na stadionu nema sranja?
Hehe neš vjerovati kakve stoke ima al znaju da ako belaj naprave nikad vise prismrdit stadionu neće ni on ni dijete mu ni unuče.
Mah.
Poraz zaboli sreca utihne al vjera u tebe nikad ne prestaje..
Sta je bilo ?kakvi su problemi?
Sjette se gdje smo bili prije par godina.
Glave gore i iduce sezone ispocetka.nema druge.
sumirprimus wrote:Poraz zaboli sreca utihne al vjera u tebe nikad ne prestaje..
Sta je bilo ?kakvi su problemi?
Sjette se gdje smo bili prije par godina.
sta imam od jebavanja?
visok pritisak?secer?
bRez mene ko domina. a i nigdje se izgalamit ko na tribini za male pare,a cesto nekaznjeno
treba bit realan.kakvi su bili ciljevi na startu svi bi ovakvu zavrsnicu potpisali,razumijem kako sezona odmice i apetiti rastu..
jebiga sta ej tu je.
na limitiran kadar,mislim da su izvukli maksimum.stim da su zadnju mogli malo vise oznojit muda.al kad ne ide ne ide.
sumirprimus wrote:sta imam od jebavanja?
visok pritisak?secer?
bRez mene ko domina. a i nigdje se izgalamit ko na tribini za male pare,a cesto nekaznjeno
treba bit realan.kakvi su bili ciljevi na startu svi bi ovakvu zavrsnicu potpisali,razumijem kako sezona odmice i apetiti rastu..
jebiga sta ej tu je.
na limitiran kadar,mislim da su izvukli maksimum.stim da su zadnju mogli malo vise oznojit muda.al kad ne ide ne ide.
potpuno se slazem
ostvarili smo vise nego sto smo planirali, ali isto tako, zadnje utakmice kao da nismo ni igrali, unaprijed se predali
s druge strane, nemamo klupu, ne moze se tako ozbiljno igrati
jedan povrijedjeni ili kaznjeni igrac, i nas nigdje nema
sad trebaju kupiti kakvog crnca
salim se, ali stvarno trebaju kupiti kojeg igraca
costacurta wrote:Hoce para, donatorske vecere organizuju.
Ibrete se sto nema Senada Binga i Dellinga.
Alo rodjaci?!
Doci ce sponzori sami kad im daš povoda za to.
Treba vratiti povjerenje a to se ne radi laprdanjem o zlatnim karikama i sličnim glupostima.
Ko ce dati pare Azmire kad arlaučeš i javno jebes mater Dini i Co?
Imamo mi na kantonu i vani jakih firmi i vecina njih bi vrlo rado stala uz Slobodu al izvinte me ako cu uvrijediti koga, da sam sponzor i da mi je ime kompanija na Zebinom dresu dok udara covjeka na zemlji i psuje sudiju il Krpica dok sav svijet gleda dok pljuje igrača, il Azmira dok jebe Dini familiju i prica o premiranju i poziva igrače da okrenu ledja publici ja bih od stida u zemlju propao. Da ne govorim o nekulturi i primitivizmu Fukara i Azmirovom aminovanju baklji i placanju kazni. Jbte kad ti je svaka marka velika ko kuca ti odvajas 10k maraka za plaćanje kazni zbog bubuljicave balavurdije kojoj je vrh navijanja "jebemo vam mater u pičku" i "ja jebem samo želju i sarajvo".
Fak mi! Hell no Azmir.
Ne vjerujem da bi u Kentakiju neko za to rekao Gud đob i ev' para pa neće ni ovdje.
Dobar nijet imas al losa ti je strategija.
SSemire, ti si malo zaluto....prodaje, kupuje, ko da je bitno
Samo se ne treba hvatati u kolo, a galamiti okolo kako si ti jedini posten. Nije to fino.
Oko meda, a prste ne lizati....to ovdje tesko da moze.
I sad kad covjek kaze da nije fino druge prozivati javno i psovati, a imas i ti oraha u dzepovima, onda ga treba po glavi da suti. Hajd da je neki iz Sarajeva, nego Tuzlak....treba malo biti i realan
Samprotivsviju wrote:Bicete sljedece sezone slabiji...nepisano pravilo
Ove ste sezone mogli sve to prelomiti
druze ceracemo se sigurno, a jedna je konstanta.. samo zelju i sarajvo
a bRez lige i kupa smo svakako navikli ko najnetrofejniji hehehe
Nek ste vi Sarajevo a sto jest, nemamo sta reci, dobili smo po p... a kup ko ma ja.
To je mentalitet male ekipe. Valjda se bori za trofej, a ne samo da dobijes velike ekipe.
Naravno da je za Slobodu i ovo uspjeh, ali ste mogli vise i mora vam biti zao sto je jedina satisfakcija Evropa i pobjede nad Sarajevom i Zeljom.
costacurta wrote:Hoce para, donatorske vecere organizuju.
Ibrete se sto nema Senada Binga i Dellinga.
Alo rodjaci?!
Doci ce sponzori sami kad im daš povoda za to.
Treba vratiti povjerenje a to se ne radi laprdanjem o zlatnim karikama i sličnim glupostima.
Ko ce dati pare Azmire kad arlaučeš i javno jebes mater Dini i Co?
Imamo mi na kantonu i vani jakih firmi i vecina njih bi vrlo rado stala uz Slobodu al izvinte me ako cu uvrijediti koga, da sam sponzor i da mi je ime kompanija na Zebinom dresu dok udara covjeka na zemlji i psuje sudiju il Krpica dok sav svijet gleda dok pljuje igrača, il Azmira dok jebe Dini familiju i prica o premiranju i poziva igrače da okrenu ledja publici ja bih od stida u zemlju propao. Da ne govorim o nekulturi i primitivizmu Fukara i Azmirovom aminovanju baklji i placanju kazni. Jbte kad ti je svaka marka velika ko kuca ti odvajas 10k maraka za plaćanje kazni zbog bubuljicave balavurdije kojoj je vrh navijanja "jebemo vam mater u pičku" i "ja jebem samo želju i sarajvo".
Fak mi! Hell no Azmir.
Ne vjerujem da bi u Kentakiju neko za to rekao Gud đob i ev' para pa neće ni ovdje.
Dobar nijet imas al losa ti je strategija.
1.ko ti kaze da ih nema?
2.ko je htio stat uz slobodu stao je.
a ko nije htio, morat ce
3. inace su udruzenja navijaca sve sami KUD.ovi...
plain vanilla wrote:
potpuno se slazem
ostvarili smo vise nego sto smo planirali, ali isto tako, zadnje utakmice kao da nismo ni igrali, unaprijed se predali
s druge strane, nemamo klupu, ne moze se tako ozbiljno igrati
jedan povrijedjeni ili kaznjeni igrac, i nas nigdje nema
sad trebaju kupiti kakvog crnca
salim se, ali stvarno trebaju kupiti kojeg igraca
Ma necemo...neki su imali i spanaca i brazilaca i nusu ni dokle stigli
Samprotivsviju wrote:Bicete sljedece sezone slabiji...nepisano pravilo
Ove ste sezone mogli sve to prelomiti
druze ceracemo se sigurno, a jedna je konstanta.. samo zelju i sarajvo
a bRez lige i kupa smo svakako navikli ko najnetrofejniji hehehe
Nek ste vi Sarajevo a sto jest, nemamo sta reci, dobili smo po p... a kup ko ma ja.
To je mentalitet male ekipe. Valjda se bori za trofej, a ne samo da dobijes velike ekipe.
Naravno da je za Slobodu i ovo uspjeh, ali ste mogli vise i mora vam biti zao sto je jedina satisfakcija Evropa i pobjede nad Sarajevom i Zeljom.
jebga jedino vas shvatamo ozibljno,toj nakav valjda kompliment...
ko kaje da mi nije zao...
sumirprimus wrote:Poraz zaboli sreca utihne al vjera u tebe nikad ne prestaje..
Sta je bilo ?kakvi su problemi? Sjette se gdje smo bili prije par godina.
To je taj pobjednički mentalitet zbog kojeg nikad nećete nista osvojiti. Pa i ova tema, ti i dvije cure nesto cirkuzite
Smiješna tema, smiješan klub, smiješni navijači.
Aj vozdra