vidi nesto, u Sarajevu ne postoji 300-400 ljudi koji su u stanju suprotstaviti se u otvorenoj tucnjavi ovim K1 borcima...i tamo bi situacija bila ista, oni bi isli naprijed a nasi bi kamenjali uz konstantno lagano povlacenje. Ne zato sto neko nema hrabrosti, nego jednostavno si previse fizicki inferioran. Dobro je da su se povlacili, jer bi ih Poljaci onda masakriali realno....splinter wrote:Nije isključeno, ipak, danas svi imaju GPS i ostala pomagala, znaju gdje je Štrosa ,Ferhadija, Sarači, mogli su prošetati do tamo da su smjeli, ako želiš da si faca onda ne praviš belaje po selima i predgrađima, jbg to je pravilo u svijetu navijačkih grupa. Kako god, kasnim već, iskreno se nadam mirnom danu, lijepom sportskom doživljaju i naravno da su ružne scene ostale iza nas jer ipak je ovo samo sport. PS ako steroidni sitnomudani ipak nisu došli s prijateljskim namjerama u grad, bujrum, ima i za to lijeka,. . .gnjev wrote:Ma nije vala Vogosca ni predgradje Poznana
Horde Zla
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- emigrazione
#3251 Re: Horde Zla
- Dr. Kuca
#3252 Re: Horde Zla
Daleko smo mi od tog nekog ozbiljnog ultra svijeta evropskog. Fajt je dobar bio, izaslo im se na crtu.
-
Gandra_1
#3253 Re: Horde Zla
Mislim da je najpametnije da Horde i idu na utakmicu u Poznan iz Dresdena sa Ultrasima...karanana wrote:hoce li doci ovi dresdenovci u poznan? 4 sata voznje.
kakvi su oni? jesu zestoki? jesu oni na steroidima? da vas poguraju malo ako su voljni.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#3254 Re: Horde Zla
@Princ, kazem ti, uletjeli su pred hotel.
Kaze jaran zvao policiju prije belaja, ono iznenadjeni i opet posalju dva drota i patrolno vozilo
Poslije je doslo jos nesto onih u crnim uniformama, al sve u svemu jadno, dok se oko 2:30 nisu pojavili specijalci sa dugim cijevima i psima. Tu je vrag odnio salu. Zar se nije moglo odmah tako? Bila frka prije toga na carsiji, doslo ti 100 huligana, ti pojma nemas?? Mora da su pisali kazne nepropisno parkiranim vozilima, pa nemaju kad
Kaze jaran zvao policiju prije belaja, ono iznenadjeni i opet posalju dva drota i patrolno vozilo
Poslije je doslo jos nesto onih u crnim uniformama, al sve u svemu jadno, dok se oko 2:30 nisu pojavili specijalci sa dugim cijevima i psima. Tu je vrag odnio salu. Zar se nije moglo odmah tako? Bila frka prije toga na carsiji, doslo ti 100 huligana, ti pojma nemas?? Mora da su pisali kazne nepropisno parkiranim vozilima, pa nemaju kad
-
Samprotivsviju
#3255 Re: Horde Zla
Sta kazu, skoro svaki od ovih poljaka dva metra visine i 3 preko ledja

-
Gandra_1
#3256 Re: Horde Zla
Najjaci su mi ovako komentatori koji nesto ismijavaju... Eto kao bilo koja navijacka grupa bi mogla ovako nesto sprijeciti, da gosti u ovolikom broju u predgradju naprave belaj...Samprotivsviju wrote:Sta kazu, skoro svaki od ovih poljaka dva metra visine i 3 preko ledja![]()
Kao da je problem, da Horde u grupi od 100-200 ljudi u predgradju Lecha naprave slican belaj, sto sada sigurno nije iskljuceno... Jedina je razlika sto bi Poljska policija koja ima iskustva sa huliganima, nase odrala od batina, a ne ko ovi nasi specijalci...
- bingov buraz
#3258 Re: Horde Zla
MMA borac je precijenjeno zvanje,nekakvih amaterskih seoskih organizacija hejbet i tamo,profici i ne hodaju po utakmicama.Ne kazem da nisu spremni ali da su Supermeni nisu sigurno.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#3259 Re: Horde Zla
Da su odmah bili specijalci, sumnjam da bi ovako nesto bilo. Bili oni prasinari u obicnim uniformama i nekoliko onih u crnim i to je to. Dosli sa pendecima i u kratkim rukavimaGandra_1 wrote:Najjaci su mi ovako komentatori koji nesto ismijavaju... Eto kao bilo koja navijacka grupa bi mogla ovako nesto sprijeciti, da gosti u ovolikom broju u predgradju naprave belaj...Samprotivsviju wrote:Sta kazu, skoro svaki od ovih poljaka dva metra visine i 3 preko ledja![]()
Kao da je problem, da Horde u grupi od 100-200 ljudi u predgradju Lecha naprave slican belaj, sto sada sigurno nije iskljuceno... Jedina je razlika sto bi Poljska policija koja ima iskustva sa huliganima, nase odrala od batina, a ne ko ovi nasi specijalci...
A ne sumnjam da je onima koji odu u Poljsku bolje izbjegavati bilo kakav incident, jer im je policija sigurno bolje organizovana od ovih nasih nehljeba.
-
Samprotivsviju
#3260 Re: Horde Zla
Niko ne ismijava..nego prenosim sta je neki gradjanin rekao pred kamerama..tako ih on dozivioGandra_1 wrote:Najjaci su mi ovako komentatori koji nesto ismijavaju... Eto kao bilo koja navijacka grupa bi mogla ovako nesto sprijeciti, da gosti u ovolikom broju u predgradju naprave belaj...Samprotivsviju wrote:Sta kazu, skoro svaki od ovih poljaka dva metra visine i 3 preko ledja![]()
- Pitarrr82
#3261 Re: Horde Zla
Pa i sad, umjesto iz hotela na kakvu ledinu ko nas u Sofiji
jutros prodjem tamo 3, 4 marice 
-
agent_001
#3262 Re: Horde Zla
ili si pametan ili se samo tako cesljas, tu je negdje..
Last edited by agent_001 on 14/07/2015 09:44, edited 1 time in total.
- kakotakonikako
#3263 Re: Horde Zla
Bilo je i nekolicina Vucova. Da pripomognu.drunken tiger wrote:Potpisujem post. Samo svi izgleda izostavljate TM 87 momke iz Vogošće koji su uletili na "prvu liniju" i bez kojih, realno, HZ bi popušili foru jer su neorganizovani totano bili i bilo ih je šačica. Dakle momke treba spomenuti i ovdje. Hvala im.cvrčak_na_hedonizmu wrote:Pričaš gluposti, čuj ŠtrosaPa nisu ni oni levati, znaju da je ovdje bio rat, da ima oružja ko blata, jer misliš da nisu svjesni da bi neko izvadio kalaš iz gepeka i počeo da rafala nakon pola sata kurčenja po gradu i to maksimalno. Ovakva ekipa, njih stotinjak, pazi, stotinjak, je napravilo baš sranje ( što im je bilo i u cilju ) i ispali ober mangupi. Sto ljudi ti se kurči u gradu i ti im ne možeš ništa, a MB u Vogošći, ekipa sa Kobilje glave blizu, LNB itd. O kakvom držanju linije govorimo onda ? Ko da ih je bilo 500, a ne stotinjak ( i to je pitanje ).
S druge strane, koliko znam, a znam, znalo se da poljaci dolaze u Vogošću i niko ništa. Malo ljudi se skupilo. Moje mišljenje, pičkasto, ako se već fura ta priča o Hellcom u Sarajevo i ostalim manguplucima.
Najveći problem cijele priče jeste što sad valja otići o Poznan, tek je to zajebano jer ih ima jedno deset puta više, a ne možeš ništa protiv njih stotinu.
Moj komentar je vezan na držanje linije i hrabroj djeci. Ima i onih što nisu ni prišli, a još više onih što nisu došli. To je, realno, blamaža, ako se već furaš na tu priču, a furamo se. Vjerujem da bi se i nama isto desilo.
Nemamo mi dovoljno spremnih ljudi za ovakve stvari, a 27 noć i umro mi papagaj su taman došli ko izgovori.
Nadam se da povrijeđeni neće imati posljedice, momci koji su stali su mudonje i to prave, duboki naklon, a debili što se nisu pojavili ili su se okrenuli, a nisu ni prišli da pomognu su blam i to žešći.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#3264 Re: Horde Zla
Mi smo u Sofiji divljali po centruPitarrr82 wrote:Pa i sad, umjesto iz hotela na kakvu ledinu ko nas u Sofijijutros prodjem tamo 3, 4 marice
- Reglan
#3265 Re: Horde Zla
Kad se sjetim kad neko baci dojavu da su navijaci Levskog smjesteni na Stojcevcu da ih idemo udarati, a ono nikog tamo.

- Pitarrr82
#3266 Re: Horde Zla
Velkoski wrote:Mi smo u Sofiji divljali po centruPitarrr82 wrote:Pa i sad, umjesto iz hotela na kakvu ledinu ko nas u Sofijijutros prodjem tamo 3, 4 marice
Do bliskog susreta kod crkve, zato to nisam spomenuo nego navodim kao primjer da i sada mogu dole isto sranje napraviti jer nisam jutros vidio dovoljno murije tu...
- dulekrele
#3267 Re: Horde Zla
ove poljake jos ovo jutro treba potrpati u autobuse i uz pratnju bez zaustavljanja otpratiti do granice. da smirom gledamo tekmu.
-
krater
#3268 Re: Horde Zla
dulekrele wrote:ove poljake jos ovo jutro treba potrpati u autobuse i uz pratnju bez zaustavljanja otpratiti do granice. da smirom gledamo tekmu.
- omega369
#3269 Re: Horde Zla
ovi pred Bogovom su bili ultra spremni za bjezanje. koliko ja vidjeh dvojica su fasovala ali brzi su na nogama, mora se priznatibingov buraz wrote:MMA borac je precijenjeno zvanje,nekakvih amaterskih seoskih organizacija hejbet i tamo,profici i ne hodaju po utakmicama.Ne kazem da nisu spremni ali da su Supermeni nisu sigurno.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#3270 Re: Horde Zla
Koliko je debila bilo na carsiji?
- omega369
#3271 Re: Horde Zla
Tako je! To su dvije kljucne stvari koje cine razlikuGandra_1 wrote: Kao da je problem, da Horde u grupi od 100-200 ljudi u predgradju Lecha naprave slican belaj, sto sada sigurno nije iskljuceno... Jedina je razlika sto bi Poljska policija koja ima iskustva sa huliganima, nase odrala od batina, a ne ko ovi nasi specijalci...
napraviti frku 10 km od grada, nikakav problem sve da napadas na mexico city. Drugo policija je smijesna, jadna....ne znam kako bi je vise nazvao. Na carsiji su se pojavlili tek nakon 5 min i fol vrse uvidjaj, a pun grad turista nigdje drota NEVJEROVATNO
mozda im je krivo sto ne mogu vise fakturisati klubovima pa nece
-
nema me tamo
#3272 Re: Horde Zla
A došli da provjere mogu li upast u grad, popušili foru..
i u 12 kao odlucili da ce se osvetit nekom u sred Vogosce..
Šteta da nisu upali u grad bilo bi svega.
Kako god pokazali su da su među top 3 fajterske ekipe u Evropi.
i u 12 kao odlucili da ce se osvetit nekom u sred Vogosce..
Šteta da nisu upali u grad bilo bi svega.
Kako god pokazali su da su među top 3 fajterske ekipe u Evropi.
- omega369
#3273 Re: Horde Zla
nisam uspio sve vidjeti, bio u haremu Begove kad je poceloTomahawk11 wrote:Koliko je debila bilo na carsiji?
- Cossack
#3274 Re: Horde Zla
http://www.klix.ba/vijesti/bih/kcus-u-n ... /150714009
"Sva tri pacijenata koji su zadobili teške tjelesne povrede su državljani BiH."

"Sva tri pacijenata koji su zadobili teške tjelesne povrede su državljani BiH."
-
celava_dlaka
#3275 Re: Horde Zla
Vala i vi pretjeraste sa tom razdaljinom vogosce, a prije ces do koseva iz vogosce nego sa dobrinje