U subotu vidjeh da ima i bijela u izlogu Manga, istog kroja, a njima je u izlogu broj M (to sam već naučila). Možeš rezervisati i oni te nazovu kad promijene izlog jer nikad ne skidaju sa izloga. Eto, nadam se da sam pomogla.inspire_me wrote:Ova prva sa slike je Mango, ali u Sa u oba Manga ostala po jedna velicina XXS. No way da se ubacim u tonia3 wrote:Ja sam vidjela u Mangu (istina prije možda mjesec dana), bila je od teksasa i bila je neka od materijala, kao pamučna čipka. Imaš na njihovoj stranici. Ako ne budeš mogla naći, javi da ti potražim link.inspire_me wrote:Heeelpp!!! Je li slucajno neko vidio kod nas ovakve teksas biker jaknice (moze i neka lanena verzija, uglavnom neki tanji materijal za proljece/ljeto)???
![]()
Sarajevo shopping
Moderator: anex
-
nia3
#3251 Re: Sarajevo shoping
-
inspire_me
#3252 Re: Sarajevo shoping
E hvala ti puno, mada sam ja vec uzela jednu. Jest' da je onako boja kao suknja kod ove gore cure i na fol koze, al je ovaj biker model, preslatka je. Al' da ti kazem, nije zgoreg pogledati ni tu bijelu 
-
willbeloved
#3253 Re: Sarajevo shoping
Gdje se u Sarajevu mogu naći bajkerske čizmice, tako crne, s nekim remenčićima, zakovicama...
I ovakve starke http://www.modakulvar.com/etiket/conver ... lag_01.jpg, ili na takav fazon, vidjela sam ljetos u Budimpešti slične i ne znam šta mi bi pa ih nisam kupila. :/
I ovakve starke http://www.modakulvar.com/etiket/conver ... lag_01.jpg, ili na takav fazon, vidjela sam ljetos u Budimpešti slične i ne znam šta mi bi pa ih nisam kupila. :/
-
Ambrozija
#3254 Re: Sarajevo shoping
Zna li neko gdje mogu kupiti barske stolice? Postoji li neko u Sarajevu ko se bavi samo prodajom stolica 
Znaci obisla sam sve zivo, i ili mi se ne dopada, ili mi se dopada a kosta mnogo....I obicno je to izbor od jedne do dvije, osim u Standardu tamo ima 5 ili 6 vrsta i povoljni su, ali nema ni crne, ni sive ni bijele
A meni treba jedna od ove tri boje ili crvena (mada mi se cini da je crvenu nemoguce naci
).....Hvala!
Znaci obisla sam sve zivo, i ili mi se ne dopada, ili mi se dopada a kosta mnogo....I obicno je to izbor od jedne do dvije, osim u Standardu tamo ima 5 ili 6 vrsta i povoljni su, ali nema ni crne, ni sive ni bijele
-
djes_ba
#3255 Re: Sarajevo shoping
tesko jedini nacin je nesto ovakoAmbrozija wrote:Zna li neko gdje mogu kupiti barske stolice? Postoji li neko u Sarajevu ko se bavi samo prodajom stolica
Znaci obisla sam sve zivo, i ili mi se ne dopada, ili mi se dopada a kosta mnogo....I obicno je to izbor od jedne do dvije, osim u Standardu tamo ima 5 ili 6 vrsta i povoljni su, ali nema ni crne, ni sive ni bijeleA meni treba jedna od ove tri boje ili crvena (mada mi se cini da je crvenu nemoguce naci
).....Hvala!
http:// www. pik.ba/? trazilica = barske+ stolice
dosta ljudi zatvori kafice restorane nakon kratkog vremena jer poslovni planovi se ne raalizuju kako bi trebali
- aribes
#3256 Re: Sarajevo shoping
Ambrozija wrote:Zna li neko gdje mogu kupiti barske stolice? Postoji li neko u Sarajevu ko se bavi samo prodajom stolica
Znaci obisla sam sve zivo, i ili mi se ne dopada, ili mi se dopada a kosta mnogo....I obicno je to izbor od jedne do dvije, osim u Standardu tamo ima 5 ili 6 vrsta i povoljni su, ali nema ni crne, ni sive ni bijeleA meni treba jedna od ove tri boje ili crvena (mada mi se cini da je crvenu nemoguce naci
).....Hvala!
U Svrakinom, kada se krene od one samoposluge desno prema RTV domu, pa sa lijeve strane imaju one trgovke, e pa u jednoj od tih ima jedan stolar, ima stolice, stolove, barske stolice, nijedna nije ofarbana, s tim da mozes se dogovoriti da ti ofarba... stolica standardna kosta 40 KM.... dalje ne znam nisam pitala jer me nisu zanimale...
eto mozda pomogne
- aribes
#3257 Re: Sarajevo shoping
Da li neko zna gdje ima da se kupi ona čoha sto se fiskira na plocu i gdje se kaci ordenje, ali da nije zelena boja, vec crna ili crvena?
-
GoodTaste
#3258 Re: Sarajevo shoping
ima li ijedna od prodavnica obuce, osim office shoes, svoju internet stranicu sa istaknutim cijenama i modelima ? 
- nav_girl
#3259 Re: Sarajevo shoping
Hvala mnogo na savjetima
Na kraju ipak naručila sa ebay-a. Razlozi su količina i cijena. Niko od navedenih knjižara i shopping centara nije mogao isporučiti količinu veću od 5 (kutijica) jer te kutije većinom uvoze i to u setovima mala/srednja/velika.
Cijena kutijice kod nas iznosi do 8km, dok kad naručujete online jedna kutijica izađe oko 80 centi. Eto..ukoliko nekome bude trebalo nešto slično..meni još samo da stignu
Cijena kutijice kod nas iznosi do 8km, dok kad naručujete online jedna kutijica izađe oko 80 centi. Eto..ukoliko nekome bude trebalo nešto slično..meni još samo da stignu
-
Ambrozija
#3260 Re: Sarajevo shoping
Gledala, nisam nasla nista zanimljivo a i ne bih koristenodjes_ba wrote: tesko jedini nacin je nesto ovako
http:// www. pik .ba/? trazilica = barske+ stolice
dosta ljudi zatvori kafice restorane nakon kratkog vremena jer poslovni planovi se ne raalizuju kako bi trebali
Hvala ti puno! Odem pogledati sutra, prekosutra.....Hvala jos jednomaribes wrote:
U Svrakinom, kada se krene od one samoposluge desno prema RTV domu, pa sa lijeve strane imaju one trgovke, e pa u jednoj od tih ima jedan stolar, ima stolice, stolove, barske stolice, nijedna nije ofarbana, s tim da mozes se dogovoriti da ti ofarba... stolica standardna kosta 40 KM.... dalje ne znam nisam pitala jer me nisu zanimale...
eto mozda pomogne
-
NoaLada
#3262 Re: Sarajevo shoping
Haj ako ti nije mrsko nađi tog prodavača od kojeg si naručila sa ebay-a. I ja sam zainteresovana za kutijicenav_girl wrote:Hvala mnogo na savjetimaNa kraju ipak naručila sa ebay-a. Razlozi su količina i cijena. Niko od navedenih knjižara i shopping centara nije mogao isporučiti količinu veću od 5 (kutijica) jer te kutije većinom uvoze i to u setovima mala/srednja/velika.
- nav_girl
-
stiklice
#3264 Re: Sarajevo shoping
POOOMOC!!!!!!!
Gdje u Sarajevu imam kupiti kombinezon neki fini sareni
???
Gdje u Sarajevu imam kupiti kombinezon neki fini sareni
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#3265 Re: Sarajevo shoping
31. MAJA NOĆ ZA TROŠENJE: 3. Sarajevo Shopping Night - Velika noć malih cijena
Preko 60 prodavnica u centralnoj sarajevskoj zoni će u četvrtak, 31. maja, otvoriti svoja vrata u periodu od 20:00 do 24:00 sata i svoj asortiman sniziti i do 70%
Sada već tradicionalna manifestacija, Sarajevo Shoppping Night – Velika noć malih cijena po treći put se održava u četvrtak, 31. maja. Preko 60 prodavnica u centralnoj sarajevskoj zoni će otvoriti svoja vrata u periodu od 20:00 do 24:00 sata i svoj asortiman sniziti i do 70%.
Novost ovoga puta je da, pored dosadašnjih ulica: Maršala Tita, Ferhadija, Štrosmajerova i Gajev trg, uključene su i ulice Zelenih beretki i Branilaca Sarajeva što itekako doprinosi veličini ove vrlo popularne manifestacije.
Radi boljeg snalaženja u Velikoj noći malih cijena, pripremljen je i vodič koji se već dijeli prolaznicima u Sarajevu, a na kojem su navedeni svi brendovi sa popustima, a svaka prodavnica koja učestvuje će imati istaknuti plakat manifestacije.
Medijski partneri 3. Sarajevo Shopping Night-a su Sutra.ba i Ekskluziva.ba.
Učesnici manifestacije:
Ferhadija:
BB Sport
Bellissima
Bursa
Camel active
DM
Foto Optik
Gethaldus Optika
Ives Roche
Mango
Mona
Office shoes
Optika Baroš
Orsay
Playlife
Sisley
Sportlife
Tally Wail
Tom Tailor
Undercolors of Benetton
Urar Nikšić
Access
Babić trade
Benetton
Extreme intimo
M.Tita:
Alpina
Gema
Granoff
Happening World fashion
Marlboro Classic
Azel France
Nike Shop Sarajevotekstil
(Sve prodavnice)
Vicko
Čarolija Calypso
Štrosmajerova/Gajev trg:
Terra Nova
Levi's
Basket
Martimex
Sam Shop
Eld
Z.Beretki/ Brailaca Sarajeva:
Nicola's
Mona FC Cotton Club
Happening Penty
Targa
- swirl
#3266 Re: Sarajevo shoping
Ja sam juce vidjela kombinezone u Sisley-u, medjutim, ja ne zivim u Sa, ali pogledaj mozda imaju i u sarajevskoj Sisley radnji. Ovo je jedan od tih sto sam vidjela, a ima ih raznih: http://www.sisley.com/collection/woman/ ... n_look_17/stiklice wrote:POOOMOC!!!!!!!
Gdje u Sarajevu imam kupiti kombinezon neki fini sareni???
- Retro_Eskobar
#3267 Re: Sarajevo shoping
Isplatil se ovo,il ce biti samo ponuda nekih modela koje niko nece.Konkretno hocu patike da kupim-LIBERO- wrote:31. MAJA NOĆ ZA TROŠENJE: 3. Sarajevo Shopping Night - Velika noć malih cijena
Preko 60 prodavnica u centralnoj sarajevskoj zoni će u četvrtak, 31. maja, otvoriti svoja vrata u periodu od 20:00 do 24:00 sata i svoj asortiman sniziti i do 70%
Sada već tradicionalna manifestacija, Sarajevo Shoppping Night – Velika noć malih cijena po treći put se održava u četvrtak, 31. maja. Preko 60 prodavnica u centralnoj sarajevskoj zoni će otvoriti svoja vrata u periodu od 20:00 do 24:00 sata i svoj asortiman sniziti i do 70%.
Novost ovoga puta je da, pored dosadašnjih ulica: Maršala Tita, Ferhadija, Štrosmajerova i Gajev trg, uključene su i ulice Zelenih beretki i Branilaca Sarajeva što itekako doprinosi veličini ove vrlo popularne manifestacije.
Radi boljeg snalaženja u Velikoj noći malih cijena, pripremljen je i vodič koji se već dijeli prolaznicima u Sarajevu, a na kojem su navedeni svi brendovi sa popustima, a svaka prodavnica koja učestvuje će imati istaknuti plakat manifestacije.
Medijski partneri 3. Sarajevo Shopping Night-a su Sutra.ba i Ekskluziva.ba.
Učesnici manifestacije:
Ferhadija:
BB Sport
Bellissima
Bursa
Camel active
DM
Foto Optik
Gethaldus Optika
Ives Roche
Mango
Mona
Office shoes
Optika Baroš
Orsay
Playlife
Sisley
Sportlife
Tally Wail
Tom Tailor
Undercolors of Benetton
Urar Nikšić
Access
Babić trade
Benetton
Extreme intimo
M.Tita:
Alpina
Gema
Granoff
Happening World fashion
Marlboro Classic
Azel France
Nike Shop Sarajevotekstil
(Sve prodavnice)
Vicko
Čarolija Calypso
Štrosmajerova/Gajev trg:
Terra Nova
Levi's
Basket
Martimex
Sam Shop
Eld
Z.Beretki/ Brailaca Sarajeva:
Nicola's
Mona FC Cotton Club
Happening Penty
Targa
-
anonimus03
#3268 Re: Sarajevo shoping
Ja sam na prosloj noci kupila tene, popust bio 40%, svi modeli su bili koji su i inace. I dobila sam vaucer s kojim sam mogla kupiti bilo sta u toj radnji (Nike shop, Ferhadija) nakon mjesec dana sa popustom od 20%. Opet sam tene kupilaRetro_Eskobar wrote: Isplatil se ovo,il ce biti samo ponuda nekih modela koje niko nece.Konkretno hocu patike da kupim
- Retro_Eskobar
#3270 Re: Sarajevo shoping
Kakav ti je ukus zao odabir stvari?tufahija18 wrote:Ja sam na prosloj noci kupila tene, popust bio 40%, svi modeli su bili koji su i inace. I dobila sam vaucer s kojim sam mogla kupiti bilo sta u toj radnji (Nike shop, Ferhadija) nakon mjesec dana sa popustom od 20%. Opet sam tene kupilaRetro_Eskobar wrote: Isplatil se ovo,il ce biti samo ponuda nekih modela koje niko nece.Konkretno hocu patike da kupim
- hopi
#3271 Re: Sarajevo shoping
koliko inače tene budu na popustu u ovakvim akcijama ko večeras ovaj šoping najt?
- Retro_Eskobar
#3272 Re: Sarajevo shoping
Vcrs je u sport life-u 20% popust.Sad neznam jel na sve modele ili samo na neke i mene to zanima.hopi wrote:koliko inače tene budu na popustu u ovakvim akcijama ko večeras ovaj šoping najt?
-
stiklice
#3273 Re: Sarajevo shoping
Hvala,pgledacu...........fin je ali sam vise za neki sareniswirl wrote:Ja sam juce vidjela kombinezone u Sisley-u, medjutim, ja ne zivim u Sa, ali pogledaj mozda imaju i u sarajevskoj Sisley radnji. Ovo je jedan od tih sto sam vidjela, a ima ih raznih: http://www.sisley.com/collection/woman/ ... n_look_17/stiklice wrote:POOOMOC!!!!!!!
Gdje u Sarajevu imam kupiti kombinezon neki fini sareni???
U Mangu su prije dvije godine bili neki sareni......pogledacu i tamo kad odem u Sa
-
baja
#3274 Re: Sarajevo shoping
ja sto sam obisao sinoc (a to je sportlajf i bbsport) je da je niđe veze...isti artikli koje sam gledao na prosloj noci ludih cijena, sinoc su bili skuplji od 10-30%
-
vulkan777
#3275 Re: Sarajevo shoping
Zna li neko ima li možda negdje kod nas kupiti uloške za cipele sa platformom od silikonskog gela ili nečeg sličnog?!
Nešto slično kao ovo: http://www.njuskalo.hr/image-big/medici ... 954226.jpg
Nešto slično kao ovo: http://www.njuskalo.hr/image-big/medici ... 954226.jpg