Auto salon Kramar - vasa iskustva
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#3251 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
pa bolja verzija je ne vjerujte nikome, a ne samo ne vjerujte kramaru 
- Drvosjeca iz Dejcica
#3252 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
Velkoski wrote:pa bolja verzija je ne vjerujte nikome, a ne samo ne vjerujte kramaru
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#3253 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
Ja samo znam da je Jure svetac, za ove iz kamenjara. 
- liaar
- Grijem se na: na suze
- Vozim: francusku nakazu
#3254 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
Eh evo pitanje za sve uključene.
Zašto AS Kramar nema nijedno vozilo iz Škodinog proizvodnog ciklusa od 2010 pa ovamo ?
Zašto AS Kramar nema nijedno vozilo iz Škodinog proizvodnog ciklusa od 2010 pa ovamo ?
- ortodont
#3255 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
Ovaj blog treba share-ovati na sva zvona. Koja bagra.
- basicm
#3256 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
Alergija.liaar wrote:Eh evo pitanje za sve uključene.
-
Throttle
#3257 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
Ne radi im kabl za vracanje kilometara na Skodama, cekaju da dodje s ibeja pa ce bit 
-
530i
#3259 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
Ja tipujem na jedno 550.000 km, pa je još i dobar u odnosu na ove druge koji imaju po 800-900 hiljadakonektovan wrote:Meni je zao i golfiste, i on je sam zrtva njihove prevare. Zsmisli koliko je njegova raga prevalila, dok je došla do njega????
-
vozackii
#3260 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
Zasto Kramar diskriminise Dacie? Jel to jer nijedna ne moze preci 300.000 pa nema sta vratit ?
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#3261 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
il' nema nijedna da vrijedi makar devet milja 
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/deta ... ge&top=3:3
evo prijedlog za Kramarića, još da je vrati na 10k
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/deta ... ge&top=3:3
evo prijedlog za Kramarića, još da je vrati na 10k
- ismar92
-
r_faruk
#3263 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
nisam bas sve upratio, a izgleda da je slika auta uklonjena sa pika!
kako se moze znati da se radi o istom autu, je li im neko provalio broj ili nesto drugo?
ako sam dobro shvatio, neko je nasao auto sa 300 hiljada km na internetu, a onda je osvanulo na piku sa 120 hiljada.
kako je zakljucio da je isti automobil u pitanju? po slikama?
kako se moze znati da se radi o istom autu, je li im neko provalio broj ili nesto drugo?
ako sam dobro shvatio, neko je nasao auto sa 300 hiljada km na internetu, a onda je osvanulo na piku sa 120 hiljada.
- bilic
#3264 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
http://www.klix.ba/clanak/180109099r_faruk wrote:nisam bas sve upratio, a izgleda da je slika auta uklonjena sa pika!
- liaar
#3265 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
r_faruk wrote:nisam bas sve upratio, a izgleda da je slika auta uklonjena sa pika!
liaar wrote:Nije baš moje iskustvo, al' evo naletih na FB pa da podijelim sa Vama.
Naš divni krasni AS Kramar, ne bi mrava zgazili.
Audi A7 3.0 TDI
Slika na kojoj se vidi kilometraža od 124.xxx km
Slika na kojoj se vidi Audi A7 sa http://www.olx.ba, obratite pažnju na okolna vozila
Slika tog istog audija na http://www.mobile.de, obratite pažnju na okolna vozila
Detaljni podaci o tome Audiju na http://www.mobile.de
Znači jad jadova. Artikl su uklonili jer ih je lik provalio. Znači vratili su kilometražu za 220.000 km, jedno dobra 2 velika servisa, a auto je na olx.ba bez PDV-a bilo 70-ak kKM.
-
r_faruk
#3266 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
hvala, skontao
neka fotomontaza garant

neka fotomontaza garant
-
Seyfo
#3267 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
Na ovim prostorima je narod inače natjeran ne vjerovati svojim očima. Zato na izborima i pobjeđuju ovi što pobjeđuju a Kramar dobro radi. Pa im i pada na pamet, kad vide ovo iznad, da kažu "fotomontaža garant".
- nepass1
#3268 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
ma raja se tjesi, u sebi zna da je vraceno, al nece da priznaju ni sebi ni okolini.
koliko ih poznajem sto kupe autu u salonu i odmah ulupaju dodatne 2k u nake popravke. svi sute, tek kad prodaju pocu pricati zajebavalo me ovo zajebavalo me ono. al gdje ce bosnjo biti zajeban, to trosi 3.7l, ne kvari se, orginal kilometraze, nikad niko nije prno u autu.
kad proda bmw kaze otiso mi nakav xdrive, 4k da se popravi itd
mislim evo dobar dobar prijatelj i sjebo mu se motor i turbina na autu. ne znam sta je tacno bilo ugl je neki komad zeljeza uletio u motor i sve otislo. dao oko 3k da popravi, nakon godinu ga prodao za 6k (golf IV). i ja govorim gledacu sad najvjerovatnije novo auto da uzmem, kaze samo budala kupuje novo
sta dalje pricati
koliko ih poznajem sto kupe autu u salonu i odmah ulupaju dodatne 2k u nake popravke. svi sute, tek kad prodaju pocu pricati zajebavalo me ovo zajebavalo me ono. al gdje ce bosnjo biti zajeban, to trosi 3.7l, ne kvari se, orginal kilometraze, nikad niko nije prno u autu.
kad proda bmw kaze otiso mi nakav xdrive, 4k da se popravi itd
mislim evo dobar dobar prijatelj i sjebo mu se motor i turbina na autu. ne znam sta je tacno bilo ugl je neki komad zeljeza uletio u motor i sve otislo. dao oko 3k da popravi, nakon godinu ga prodao za 6k (golf IV). i ja govorim gledacu sad najvjerovatnije novo auto da uzmem, kaze samo budala kupuje novo
sta dalje pricati
-
kindlas
#3269 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
Vrlo lako je saznati je li vraceno, odes u ovlasteni servis i ljudi ti kazu. Da ima nekih dobrih dokaza protiv Kramara sigurni bi isplivali jer bi ako nista njihova konkurencija kupila auto od njih i otisli u ovlasteni da dokazu da vracaju kilometrazu. Ovaj primjer sa Audi A7 izgleda kao istina ali nema nigdje slike s pika niti sa Kramarove stranice kako bi bili sigurni da je to auto kod nas stvarno Kramar prodavao, ali isto tako postoji sumnja da jest zato fino kontrole prije kupovine i miran si (koliko mozes biti miran sa polovnim autom).
-
condy
#3270 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
Budala kaže da samo budala kupuje novo autu 
- kabal1337
#3271 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
koliko znam auto ne mozes odvesti na provjeru prije kupovine. Tako kada ga kupis vec si ga popusiokindlas wrote:Vrlo lako je saznati je li vraceno, odes u ovlasteni servis i ljudi ti kazu. Da ima nekih dobrih dokaza protiv Kramara sigurni bi isplivali jer bi ako nista njihova konkurencija kupila auto od njih i otisli u ovlasteni da dokazu da vracaju kilometrazu. Ovaj primjer sa Audi A7 izgleda kao istina ali nema nigdje slike s pika niti sa Kramarove stranice kako bi bili sigurni da je to auto kod nas stvarno Kramar prodavao, ali isto tako postoji sumnja da jest zato fino kontrole prije kupovine i miran si (koliko mozes biti miran sa polovnim autom).
-
ado-šampion
#3272 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
Ne mozes, ali mozes dobiti na pregled servisnu knjizicu, listing servisa od prvog do zadnjeg i broj sasije sa svim tim da odes u ovlasteni servis i da ti provjere u centralnoj bazi da li su podaci tacni. Ako je bilo sta sumnjivo a skeptican si odustanes. Ako i imas tu potvrdu a ne razumijes se plaho u auta i nemas mehanicara ili nekog ko se razumije sa sobom da provjeri auto, opet odustanes.
A ovo s ovim Audijem je za svakog nezlonamjenog ko zna ista o Kramaru obicna podvala. Prvo i osnovno, oni ne uzimaju auta od hendlera nego s lotova, tako da je prije svega nejasno otkud kod Kramara auto koje je u Njemackoj prodavao neko drugi. Moze li iko naci ijedno auto s njegove stranice bilo gdje na mobile.de a da nije njihova prodavnica? Ja nisam nikad uspio a nije da nisam trazio, vjerovatno ko se imalo razumije kad hoce da kupi auto kod Kramara ili bilo koje drugo auto iz uvoza potrazi ga na mobile.de i autoscout24.de.
A drugo nakon toliko prodanih auta, firma sa 600+ auta na lageru, tolika reklama za tacnu kilometrazu, realno zar bi se takvim moglo desiti da postave auto koje jos nije skinuto s mobile.de i tako ofirno vrate kilometrazu? Ja se ne bih zakleo da ne vracaju km, ali vala bih ruku u vatru stavio da ne vracaju ovako ofirno, bar ne oni.
A ovo s ovim Audijem je za svakog nezlonamjenog ko zna ista o Kramaru obicna podvala. Prvo i osnovno, oni ne uzimaju auta od hendlera nego s lotova, tako da je prije svega nejasno otkud kod Kramara auto koje je u Njemackoj prodavao neko drugi. Moze li iko naci ijedno auto s njegove stranice bilo gdje na mobile.de a da nije njihova prodavnica? Ja nisam nikad uspio a nije da nisam trazio, vjerovatno ko se imalo razumije kad hoce da kupi auto kod Kramara ili bilo koje drugo auto iz uvoza potrazi ga na mobile.de i autoscout24.de.
A drugo nakon toliko prodanih auta, firma sa 600+ auta na lageru, tolika reklama za tacnu kilometrazu, realno zar bi se takvim moglo desiti da postave auto koje jos nije skinuto s mobile.de i tako ofirno vrate kilometrazu? Ja se ne bih zakleo da ne vracaju km, ali vala bih ruku u vatru stavio da ne vracaju ovako ofirno, bar ne oni.
- liaar
#3273 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
Na ebayu servisna knjižica sa sve pečatima 20€ u vrh glave, samo se treba upisat šta želiš i potpisat.
I hajmo opet, nek' mi neko objasni kako samo Kramar uvozi auta sa niskim kilometražama, svi ostali uzimaju pregažene dizele ?
Šta svi operativni rizici koje banke pokupe sa lizinga automatski pripadaju Kramaru ?
I hajmo opet, nek' mi neko objasni kako samo Kramar uvozi auta sa niskim kilometražama, svi ostali uzimaju pregažene dizele ?
Šta svi operativni rizici koje banke pokupe sa lizinga automatski pripadaju Kramaru ?
- amar1994
#3274 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
Mo boli me qac ba , nek kupuju sta hoce i kako hoce , njihove pare njihov izbor . Samo nek nam ne postavljaju teme , zamjena ovoga ili onoga najjeftinije ,reparacija , DPF off , EGR off morel bez toga itd.
Nismo ni svjesni koja mu je ovo reklama
I ja cu uvijek reci : onaj koji dadne 60-70 ili vise hiljada za polovan dizel je teski glupson , budala i idioti koji bolje od prevare i kvarova nije ni zasluzio
Obijest ljudi i nekakva zelja za dokazivanjem moci i cega sve ne prodaje ta auta , meni se mogu q napusit jer ih necu ni pogledat .
Nismo ni svjesni koja mu je ovo reklama
I ja cu uvijek reci : onaj koji dadne 60-70 ili vise hiljada za polovan dizel je teski glupson , budala i idioti koji bolje od prevare i kvarova nije ni zasluzio
Obijest ljudi i nekakva zelja za dokazivanjem moci i cega sve ne prodaje ta auta , meni se mogu q napusit jer ih necu ni pogledat .
Last edited by amar1994 on 10/01/2018 11:05, edited 2 times in total.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#3275 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
al' kako misliš svi ostali, ovi random s pika? ja ne vidim nijedno naizgled loše auto po ovim "salonima" 
Kramar samo očigledno ima bolji marketing od ostalih. Vraćanja kilometraže sigurno ima, u prirodi homo sapiensa je da vara na bilo koji način
Ali opet dolazimo do pitanja, od KOGA to kupiti auto?
Kramar samo očigledno ima bolji marketing od ostalih. Vraćanja kilometraže sigurno ima, u prirodi homo sapiensa je da vara na bilo koji način